Tuotenumero: 10007569

Alesis Multimix 8 USB FX 8-kanavainen USB-mikseri äänikortti

Kyvykäs 8-kanavainen USB-mikseri, jossa on sisäänrakennettu äänikortti, onboard-efektiprosessori ja liitäntämahdollisuudet mikrofoneille, linjalaitteille sekä instrumenteille.

Yhteensopiva Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa.

Alesis MultiMix 8 USB FX on kompakti ratkaisu submiksausten tekoon ja pienten bändien mikseriksi. Siinä on sisäänrakennetut efektit sekä USB Recording Interface. Laite on varustettu mikrofonisääntuloilla, joissa on 48V phantom-jännite, suorilla kitaraliitännöillä ja linjasisääntuloilla muiden äänilähteiden liittämiseksi. Se tuottaa korkealaatuisen audiosignaalin PA-järjestelmään tai tallennuslaitteeseen.

MultiMix 8 USB FX:ssä on 4 XLR-sisääntuloa ja erilliset gain-säätimet. XLR-sisääntuloissa on kytkettävä phantom-jännite, joten sekä dynaamisia mikrofoneja että kondensaattorimikrofoneja voi käyttää. Symmetriset 6,3 mm jakki-sisääntulot kaikissa MultiMix 8 USB FX:n kanavissa täydentävät sisääntuloliitäntöjen osastoa. MultiMix 8 USB FX:n 2. kanava on lisäksi varustettu Hi-Z-liitännällä, mikä mahdollistaa sähkökitaran suoran yhdistämisen. Tämä mahdollisuus on hieno varsinkin kitaristeille, laulajille ja lauluntekijöille, jotka tarvitsevat kuumaa signaalia soittaakseen esimerkiksi vahvistinsimulaatiolla. Tape-RCA-stereo-sisääntulo mahdollistaa audiosignaalin lisäämisen ulkoisesta toistolaitteesta, kuten MP3- tai CD-soittimesta.

MultiMix 8 USB FX:n sisäinen efektiprosessori on erinomainen väline miksauksen paranteluun. Reverbin, delayn ja phaserin saa lisättyä joustavasti jokaisen kanavan pre- tai post fader-säätimillä. MultiMix 8 USB FX:n AUX-Out ja Stereo-Return-liitännät mahdollistavat audiosignaalin muokkaamisen ulkoisilla efektilaitteilla. Kahden ensimmäisen kanavan insert-liittimet helpottavat ulkoisten dynamiikkaprosessoreiden (kuten kompressori, gate ja taajuuskorjain) silmukointia. MultiMix 8 USB FX antaa jokaiselle muusikolle käyttöön laajat mahdollisuudet signaalin reititykseen pienessä koossa.

Kuten muutkin Alesis MultiMix USB -perheen jäsenet, myös MultiMix 8 USB FX on varustettu USB Routing Interfacella. Muusikot ja tuottajat voivat yhdistää MultiMix 8 USB FX:n yhdellä USB-kaapelilla Mac:n tai PC:n USB-porttiin. Koska käyttöjärjestelmän vakioajuria käytetään kommunikointiin, ei erillistä asennusprosessia tarvita audiotiedostojen tallentamiseen tai toistamiseen digitaalisen stereokytkennän avulla. MultiMix 8 USB FX siirtää Master-stereosignaalin tietokoneelle ja ohjelmisto tarjoaa stereoulostulon, jolla voi kuunnella miksausta tai soittaa ohjelmistoinstrumentteja kaiutinjärjestelmästä sekä kytketyistä kuulokkeista.

Lukuisat uudistukset muotoilussa parantavat MultiMix 8 USB FX:n käsittelyä. Yksittäisten säätimien suuri etäisyys toisistaan parantaa työergonomiaa. Laitteen muotoilu muutettiin kokonaan ja siinä on nyt irrotettavat sivuosat, mikä mahdollistaa mikserin käytön myös pienissä laitteistokokoonpanoissa. Sisäisten parannusten myötä myös signaali-kohinasuhde parantui huomattavasti. Lisäksi virrankulutus laski 36 %, mistä hyötyy niin lompakko kuin ympäristökin.

Tuotetiedot

Top Features

 • 8-kanavainen studiomikseri USB-liitännällä
 • 16 bitin / 44.1 kHz äänikortti
 • sisäinen efektiprosessori, jossa mm. reverb, delay ja phaser / mahdollisuus ulkoisen efektilaitteen liittämiseen
 • sisääntuloliitännät mikrofonille, linjalaitteelle ja instrumenteille
 • kytkettävä +48V phantom-jännite
 • soveltuu käytettäväksi Windows- ja Mac-tietokoneilla

Toimitus sisältää

 • 1 x laite
 • 1 x USB-kaapeli

Mitat

 • 26 x 8,2 x 27 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: 2,2 kg

Ominaisuudet

 • Liitännät: 1 x USB-liitäntä, 4 x XLR-mikrofonisisääntulo, 8 x 6,3 mm jakki-linjasisääntulo, 2 x 6,3 mm jakki-Insert-sisääntulo, 2 x 6,3 mm jakki-Master-ulostulo, 2 x 6,3 mm jakki-Booth/Monitor-ulostulo, 1 x 6,3 mm jakki-kuulokeulostulo, 1 x 6,3 mm jakki-AUX-Send/Return-efektiosio, 1 x stereo-RCA-sisääntulo, 1 x stereo-RCA-ulostulo
 • Kanavakohtaisesti säädettävä pan / balance
 • Kanavakohtaisesti säädettävä taajuuskorjain
 • Kanavakohtaisesti säädettävä efektin intensiteetti

Käyttöohje

Asiakkaiden kommentit

Yhtään jätettiin tämän artikkelin

Small Image

Alesis Multimix 8 USB FX 8-kanavainen USB-mikseri äänikortti

Huippuominaisuudet
 • 8-kanavainen studiomikseri USB-liitännällä
 • sisäänrakennettu äänikortti
 • efektiprosessori
194,99 € sis. alv.
Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös: