blumfeldt

Joshua Tree - puutarhakaivo sisälle ja ulos

alkaen 18 Asiakkaat
185,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • kohoava suihkulähde sisälle ja ulos
  • kokometallinen rakenne, joka näyttää messingiltä
  • 17 maljaa luovat vaihtelevan vesileikin
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Joshua Tree - puutarhakaivo sisälle ja ulos
185,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Joshua Tree suihkulähde pumppu sisälle ja ulos 7 W 10 m kaapeli

Vaikuttava aksentti puutarhaan, terassille tai olohuoneeseen ja talvipuutarhaan Blumfeldt Joshua Tree -suihkulähteellä.  Ylöspäin kurottavien maljojen avulla suihkulähde näyttää tien kohti rentoutumista.

Blumfeldt Joshua Tree -suihkukaivo tekee pehmeällä solinalla rentoutumisesta vielä entistäkin hienompaa. Se kaataa virkistävää kosteutta 17 maljaan puun latvasta alkaen ja ilahduttaa optisesti ja akustisesti mieltä. Joshua Tree on paitsi erittäin tukevasti ja säitä kestävästi metallista valmistettu, mutta myös viimeistelty hämmästyttävän aidolla messinkijäljitelmällä, joka ei hapetu ja joka sopii täydellisesti monentyylisiin ympäristöihin. Jotta vesileikki ei lopu koskaan, 7 watin pumppu pitää sen jatkuvassa kierrossa. Pehmeä solina luo erittäin rauhoittavan vaikutuksen ja tekee vesipuun ympäristöstä rentoutumisen keitaan. 
Erittäin pitkän 10 metrin kaapelin ansiosta Blumfeldt Joshua Tree -suihkulähteen voi sijoittaa erityisen vapaasti. Kaikki osat ovat säänkestäviä, joten voit rauhassa jättää ne ulos myös huonolla säällä.

Luo akustinen ja optinen kohokohta ja tee puutarhasta tai asunnosta rentoutuksen tyyssija: Blumfeldt Joshua Tree -vesiputouksella koristelusi tavoittelee korkeuksia.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • kohoava suihkulähde sisälle ja ulos

  • kokometallinen rakenne, joka näyttää messingiltä

  • 17 maljaa luovat vaihtelevan vesileikin

  • 7 watin pumppu kierrättää vettä jatkuvasti

  • erittäin pitkä 10 metrin virtakaapeli takaa vapaan sijoittelun

Ominaisuudet:
  • soliseva suihkulähde, joka rentouttaa erittäin hyvin
  • materiaali: sinkitty metalli, joka näyttää messingiltä
  • vesiastia, jonka tilavuus 15 l
  • helppo koota ja asentaa
  • erittäin pitkä kaapeli tarjoaa suurta vapautta sijoitteluun
  • pumpun kotelointiluokka: IPX8 (täysin suojattu pysyvää veteen upottamista vastaan)
  • käyttöjännite: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x alaosa
  • 1 x suihkulähdeosa
  • 1 x pumppu
  • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • mitat: 26 x 95 x 26 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • vesiastian mitat: 26 x 30 x 26 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • kaapelin pituus: 10 m
  • paino: n. 6 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 18 Asiakkaat
10
5
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.08.2022
Verified tarkastelu

Der Brunnen hat diverse kleine Beschädigungen. Die Fontäne ist schief angeschweißt und am Wasserbehälter sind leichte Beschädigungen. Nach einer Woche Betrieb bildet sich bereits Rost an den Schweißstellen. Wird dem Preis nicht gerecht!

Suihkulähteessä on erilaisia pieniä vaurioita. Suihkulähde on hitsattu vinoon ja vesisäiliössä lieviä vaurioita. Viikon käytön jälkeen hitsauksiin muodostuu jo ruostetta. Ei tee oikeutta hinnalle!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.06.2022
Verified tarkastelu

Man sollte überlegen etwas in die "Blätter" zu legen, da sich sonst der Sound etwas Metallisch anhört vom Nahen. Jedoch kann man das Leicht umgehen und hat dann einen sehr angenehmen Brunnen! Pumpe kann reguliert werden, je nachdem wie man es mag, für den Anfang haben wir 20 Liter destilliertes Wasser verwendet.

Kannattaa harkita "ruo'on" laittamista, muuten ääni kuulostaa läheltä katsottuna hieman metalliselta. Voit kuitenkin ohittaa valon ja saada sitten erittäin miellyttävän suihkulähteen! Pumppua voi säätää mieleisekseen, alkuun käytimme 20 litraa tislattua vettä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.06.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Um ehrlich zu sein bin ich total begeistert. Der Brunnen eignet sich perfekt für indoor-Aufstellung, da er nicht "spritzt" und die Pumpe tatsächlich (fast) geräuschlos ist. Der Aufbau ist relativ einfach, lediglich der Anschluß erschien mir unlogisch mit 10 m Kabellänge und ohne Durchgang zum Wassertank. Ich habe das korrigiert, indem ich im oberen Teil des Tanks ein Loch bohrte und mit einer Gummitülle versah und das Anschlußkabel dadurch ausführte. Ferner kürzte ich das Kabel und platzierte einen Ein-/Ausschalter dazwischen, da dies wesentlicher praktischer ist und das ganze System auch professioneller macht:-) Aufgrund dieser Modifikation könnte man jetzt natürlich über den doch recht stolzen Preis diskutieren, aber da die Verarbeitungsqualität sehr gut ist und keine Kunststoffteile verbaut sind, relativiert sich das wieder (deshalb dafür aber nur 4 Sterne). Alles in Allem bin ich also absolut zufrieden, deshalb gebe ich auch sehr gerne 5 Sterne in der Gesamtwertung!

Tietovälinettä ei voitu ladata. Ollakseni rehellinen, olen täysin innoissani. Suihkulähde sopii täydellisesti sisäkäyttöön, koska se ei "roiske" ja pumppu on itse asiassa (melkein) äänetön. Rakenne on suhteellisen yksinkertainen, vain liitäntä tuntui minusta epäloogiselta 10 m kaapelin pituudella ja ilman kulkua vesisäiliöön. Korjasin tämän poraamalla reiän säiliön yläosaan ja laittamalla siihen kumitiivisteen ja syöttämällä liitäntäkaapelin sen läpi. Lyhensin myös kaapelia ja laitoin päälle/pois-kytkimen väliin, koska tämä on paljon käytännöllisempää ja tekee myös koko järjestelmästä ammattimaisempaa :-) Tämän muutoksen takia voisi toki nyt keskustella melko korkeasta hinnasta, mutta koska käsittelyn laatu on erittäin hyvä ja muoviosia ei ole asennettu, tämä asettaa asian jälleen perspektiiviin (siksi vain 4 tähteä). Kaiken kaikkiaan olen täysin tyytyväinen, minkä vuoksi olen iloinen voidessani antaa kokonaisarviossa 5 tähteä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.05.2022
Verified tarkastelu

Gluckst angenehm - wäre da nicht das Pumpengeräusch. Und wie die Pumpe mit den Saugnäpfen fixiert werden soll ist ein ungelöstes Rätsel.

Gurgling miellyttävästi - jos se ei olisi pumpun melu. Ja kuinka pumppu kiinnitetään imukupeilla, on ratkaisematon mysteeri.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.03.2022
Verified tarkastelu

Der Brunnen sieht sehr schön aus, leider ist die Pumpe zu schwach. Bei uns wird das Wasser nicht bis ganz nach oben gepumpt und somit läuft es nur in einem Teil des Brunnens durch. Für den Preis, nicht akzeptabel.

Suihkulähde näyttää erittäin hyvältä, valitettavasti pumppu on liian heikko. Meillä vettä ei pumpata aina huipulle, joten se kulkee vain osan kaivosta läpi. Hintaan nähden ei hyväksyttävää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.07.2021
Verified tarkastelu

Sehr schöner Brunnen, im Sommer draußen, im Winter im Wintergarten, macht was her

Erittäin mukava suihkulähde, ulkona kesällä, talvipuutarhassa talvella, näyttää hyvältä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.06.2021
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der Brunnen lässt sich schnell und problemlos aufbauen. Das Material macht einen guten Eindruck und an der Haptik ist nichts auszusetzen. Wenn das Wasser läuft hört es sich gut an und schaut toll aus. Nicht so laut wie auf dem Video. Für Abends haben wir noch Schwimmlichter in die Schalen gelegt. Ist sehr hübsch. Auch positiv ist das super lange Kabel. Ein Stern habe ich jedoch abgezogen, da das Kabel der Pumpe kein separates Loch oder Führung hat und somit vom Deckel eingeklemmt wird. Wie lange das Kabel das mitmacht bleibt abzuwarten. Hier würde auch eine kleine Führungsrinne genügen. Aber das ist dem Hersteller wohl zuviel Arbeit. In meiner Garantiezeit werde ich das Kabel gut im Blick haben. Schade das man hier nur halbherzig mitgedacht hat.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Suihkulähde voidaan asentaa nopeasti ja helposti. Materiaali tekee hyvän vaikutelman, eikä tuntumisessa ole mitään vikaa. Kun vesi juoksee, se kuulostaa hyvältä ja näyttää hyvältä. Ei niin kovaa kuin videolla. Illalla olemme laittaneet kelluvia valoja kuoriin. On todella kaunis. Superpitkä kaapeli on myös plussaa. Vähensin kuitenkin yhden tähden, koska pumpun kaapelissa ei ole erillistä reikää tai ohjainta ja siksi se puristuu kannen alle. Nähtäväksi jää, kuinka kauan kaapeli kestää. Pieni opaskaukalo riittäisi myös tähän. Mutta se on luultavasti liikaa työtä valmistajalle. Takuuaikani pidän kaapelia tarkasti silmällä. Harmi, että ajattelimme täällä vain puolimielisesti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.06.2021
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Kann man weiterempfehlen :)

Tietovälinettä ei voitu ladata. Voitko suositella :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.05.2021
Verified tarkastelu

Der Brunnen erzeugt ein sehr klangvolles, metallisches Geräusch.

Suihkulähde tuottaa erittäin soinnoivaa, metallista ääntä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.03.2021
Verified tarkastelu

Der erste Brunnen war defekt, wurde problemlos ausgetauscht. Der neue funktioniert einwandfrei, wir haben ihn mit Schwimmlichtern beleuchtet. Er sieht super aus!!!

Ensimmäinen suihkulähde oli viallinen ja se vaihdettiin helposti. Uusi toimii täydellisesti, valaisimme sen kelluvilla valoilla. Hän näyttää upealta!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.01.2021
Verified tarkastelu

Wir haben den Brunnen in der Diele stehen und er wirkt sehr ästhetisch und auffallend schön als "Eingangs-Eyecatcher". Installation war recht simpel und er funktioniert wirklich gut. Kein Spritzwasser um den Brunnen. Wir haben eine geringe Luftfeuchtigkeit, daher müssen wir öfter destilliertes Wasser nachfüllen. Würden den Brunnen immer wieder kaufen.

Meillä on suihkulähde käytävällä ja se näyttää erittäin esteettiseltä ja silmiinpistävän kauniilta "sisäänkäynnin katseenvangitsijana". Asennus oli melko yksinkertainen ja se toimii todella hyvin. Ei roiskuvaa vettä suihkulähteen ympärillä. Meillä on alhainen kosteus, joten meidän on täytettävä tislattua vettä useammin. Ostaisin suihkulähteen uudestaan ja uudestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.01.2021
Verified tarkastelu

Super schnelle Lieferung ! Sehr schöner Brunnen !

Supernopea toimitus! Todella hieno suihkulähde!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.08.2020
Verified tarkastelu

Einfache Handhabung

Helppokäyttöinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.07.2020
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Schöne Optik, leider tropft der Brunnen. Um Umtausch gebeten.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Hieno ulkoasu, valitettavasti suihkulähde tippuu. Pyysi vaihtoa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.06.2020
Verified tarkastelu

Sehr zufrieden hat sich gelohnt

Erittäin tyytyväinen oli sen arvoista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.06.2020
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Lieferung und Verpackung wie immer erste Klasse. Das Wasserspiel erfreut uns ind viele Besucher immer wieder aufs Neue. Kaufempfehlung...

Tietovälinettä ei voitu ladata. Toimitus ja pakkaus kuten aina ensiluokkaista. Vesistö ilahduttaa meitä ja monia vierailijoita yhä uudelleen ja uudelleen. Ostosuositus...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.06.2020
Verified tarkastelu

Der Brunnen ist nicht wie angekündigt mit einer 7 Watt, sondern mit einer 5 Watt Pumpe ausgestattet, ansonsten macht er einen ganz netten Eindruck. 25. August, mittlerweile ist der Brunnen defekt, der Wasserbehälter ist undicht und hat Wasserchaos im Wohnzimmer hinterlassen, der Behälter rostet innen und die Pumpe ist schon seit einiger Zeit defekt.

Suihkulähde ei ole varustettu 7 watin pumpulla, kuten ilmoitettiin, vaan 5 watin pumpulla, muuten se tekee erittäin mukavan vaikutelman. 25. elokuuta, sillä välin suihkulähde on rikki, vesisäiliö vuotaa ja on jättänyt vesikaaoksen olohuoneeseen, säiliö ruostuu sisältä ja pumppu on ollut rikki jo jonkin aikaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.04.2019
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der Brunnen ist sehr gelungen. Besonders gut gefällt uns das auch der Sockel komplett aus Metall besteht. Ebenfalls nett sind die schwarzen beigelegten Steine, die den Brunnen nochmals aufwerten. Wir haben den Brunnen mit 15 Liter destilliertem Wasser befüllt, da bei uns das Wasser sehr kalkhaltig ist. Von uns also klare Kaufempfehlung. Wir haben den Brunnen jetzt schon seit über 1 Jahr und leider müssen wir unsere vorherige Rezession anpassen. Denn schon nach nur 1 Jahrhaben sich auf den Blüten schwere Rostblasen gebildet und das auffallen Blüten. Das darf bei diesem Preis nicht sein und der Verkäufer wirbt auch noch für seine hohe Qualität. Doch die Realität sieht wieder mal anders aus...

Tietovälinettä ei voitu ladata. Suihkulähde on erittäin onnistunut. Pidämme erityisesti siitä, että alusta on valmistettu kokonaan metallista. Mukavia ovat myös mukana tulevat mustat kivet, jotka parantavat taas suihkulähdettä. Täytimme suihkulähteen 15 litralla tislattua vettä, koska vesimme on erittäin kalkkipitoista. Selkeä ostosuositus siis meiltä. Meillä on ollut suihkulähde nyt yli vuoden ja valitettavasti joudumme sopeutumaan aikaisempaan taantumaan. Koska vain 1 vuoden kuluttua kukkiin on muodostunut raskaita ruosterakkuloita ja kukat ovat havaittavissa. Sen ei pitäisi olla tällä hinnalla ja myyjä mainostaa myös sen korkeaa laatua. Mutta todellisuus on taas toinen...

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Joshua Tree - puutarhakaivo sisälle ja ulos
  • kohoava suihkulähde sisälle ja ulos
  • kokometallinen rakenne, joka näyttää messingiltä
  • 17 maljaa luovat vaihtelevan vesileikin
185,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.