Chord

171.855 - rintanappimikrofoni

alkaen 4 Asiakkaat
29,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
171.855 - rintanappimikrofoni
29,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

171.855 Lavalier-solmiomikrofoni

QTX 171.855on edullinen lavalier-solmiomikrofoni, joka ei rajoita liikkumatilaa jaelehdintää esiintymisissä.

Langatonclip-mikrofoni on säädetty ihmisäänelle.

Huom!Mikrofoni toimitetaan ilman vyölähetintä. Tuote sopii esimerkiksilisämikrofoniksi headset-mikrofoniin, tuotenumero 10005829.

Tuotteen yksityiskohdat
Ominaisuudet:

  • liitäntä: 3,5 mm jakki (kaapelin kautta, ruuviliitin)
  • puhe- ja lauluoptimoitu
  • sahalaitainen kiinnitysklipsi
  • soveltuu käytettäväksi VHF- ja UHF-vyölähettimen kanssa

Toimituskokonaisuus:
  • 1 x mikrofoni
Mitat:

  • kaapelin pituus: 1 metri
  • paino: n. 21 g

Asiakkaiden arvostelut
alkaen 4 Asiakkaat
3
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.02.2020
Verified tarkastelu

Very convenient and function well

Erittäin kätevä ja toimiva

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.02.2016
Verified tarkastelu

Das Mikro wurde gut verpackt und pünktlich geliefert. Es funktioniert sehr gut. Allerdings muß beachtet werden, daß der Abstand zum Mund doch recht groß ist. Aber es kann getrost weiter empfohlen werden.

Mikrofoni oli hyvin pakattu ja toimitettu ajallaan. Se toimii erittäin hyvin. On kuitenkin huomattava, että etäisyys suuhun on melko suuri. Mutta sitä voi luottavaisesti suositella.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.08.2015
Verified tarkastelu

Da ich schon mehrere Ansteckmikrofone habe, fiel mir zunächst auf, dass das Chord Levalier etwas größer als andere Mikrofone dieser Kategorie ist. Es ist in solider Qualität gefertigt, hat eine stabile Halteklammer und klingt gut. Das Chord Mikrofon erzeugt ein starkes Tonsignal (hoher Pegel). Daher ist es gut geeignet für den Einsatz am PC. Für Audio-Recorder, Funkstrecken oder Videokameras ist es dann geeignet, wenn bei den jeweiligen Geräten der Eingangspegel regelbar ist. Sonst könnte der Ton-Pegel zu hoch sein. Aufgrund seiner Bauform lässt sich ein Fell-Windschutz zuverlässig befestigen. Bis Windstärke 5 konnte ich mit Windschutz keine Windgeräusche feststellen. Ab Windstärke 6 können richtungsabhängig Ton-Störungen auftreten. Ein Problem wird man damit aber nur an der Küste oder auf Bergkuppen haben. Das Chord Levalier hat für übliche Anwendungen eine hohe Praxistauglichkeit und braucht den Vergleich mit deutlich teureren Mikrofonen nicht zu scheuen.

Koska minulla on jo useita käännemikrofoneja, huomasin ensin, että Chord Levalier on hieman suurempi kuin muut tämän luokan mikrofonit. Se on valmistettu vakaasta laadusta, siinä on tukeva pidike ja se kuulostaa hyvältä. Sointumikrofoni tuottaa voimakkaan äänisignaalin (korkea taso). Siksi se sopii hyvin käytettäväksi PC:llä. Se soveltuu ääninauhureihin, radiolinkkeihin tai videokameroihin, jos vastaavien laitteiden tulotasoa voidaan säätää. Muuten äänitaso voi olla liian korkea. Suunnittelunsa ansiosta turkistuulensuoja voidaan kiinnittää luotettavasti. Tuulisuojalla voimakkuuteen 5 asti en pystynyt havaitsemaan tuulen melua. Tuulen voimakkuudesta 6 voi esiintyä äänihäiriöitä suunnasta riippuen. Sinulla on kuitenkin ongelmia tämän kanssa vain rannikolla tai vuorenhuipuilla. Chord Levalier on erittäin käytännöllinen yleisiin sovelluksiin, eikä sen tarvitse pelätä vertailua huomattavasti kalliimpien mikrofonien kanssa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.08.2014
Verified tarkastelu

Bin mit diesem Artikel zufrieden und kann ich auch weiter empfehlen.Für den normalen Gebrauch gut geeignet.Rundum Preis und Leistung stimmen

Olen tyytyväinen tähän tuotteeseen ja voin suositella sitä hyvin normaaliin käyttöön

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
171.855 - rintanappimikrofoni
29,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.