KLARFIT

PR1000 - voimahäkki

alkaen 2 Asiakkaat
276,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
  • vakaa Power Rack monipuoliseen kotiharjoitteluun
  • 15-kertaisesti säädettävä painotangon kiinnitys ja kaksi turvakiinnitystä
  • 90 cm leuanvetotanko 2,5 cm oteläpimitalla
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
PR1000 Power Rack teräspainotankolisäys varmistus

Klarfitin PR1000 teline tarjoaa monipuolista treenausta vatsalle, jaloille ja pakaroille. Kaikki osat on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä ja yhdistetty massiivisilla ruuveilla. Tämä takaa kestävyyden ja telineen vakauden.

Kulloiseen treenaukseen mukautumiseen, kuten kyykkyjen korkeuteen, on 15 paikkareikää, joihin voi ripustaa painotankojaja kaksi turvakiinnikettä. Nopeaan purkamiseen Klarfitissa on ulkoisesti vakaa ja varma kiinnitys, joka voidan koota ja purkaa nopeasti.

Kokonaisvakautta varmistaa kaksi ristikkäistankoa ja 90 cm leuanvetotanko, jotka yhdistävät sivutangot toisiinsa. 90 cm leveydellä ja 2,5 cm otemitalla leuanvetotanko on ihanteellinen ja sovetuu muihinkin harjoitteisiin, kuten voimistelurenkaiden ripustamiseen. 

Huomaathan, että laite toimitetaan koottavina osina.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • vakaa Power Rack monipuoliseen kotiharjoitteluun

  • 15-kertaisesti säädettävä painotangon kiinnitys ja kaksi turvakiinnitystä

  • 90 cm leuanvetotanko 2,5 cm oteläpimitalla

  • avoin rakenne koostuu vakaasta nelisivuisesta kehikosta

Ominaisuudet:
  • max. 120 kg käyttäjän paino
  • max. 320 kg kestävyys
  • suojaavat kumipäälysteet
  • materiaali: jauhemaalattua metallia
  • väri: musta, valkoinen
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite koottavana
  • saksankieliset kokoamisohjeet
Mitat:
  • 101 x 210 x 126 cm (lxkxs)
  • välietäisyys: n. 90,5
  • leuanvetotanko: 90 cm (l)
  • paino: n. 51 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 2 Asiakkaat
1
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Sarah Fuhrmeister arvosteltu 20.12.2016
Verified tarkastelu

Wir haben das Produkt für unser Sportzimmer ausgewählt. Hantelbank, Multi-Gerät, Crosser, Rudergerät und noch einiges andere hat dort schon Platz gefunden. Nun auch dieses Powerrack, welches wir vom Hersteller zum Testen anfordern durften. LIEFERUNG Erfolgt in zwei Paketen die sehr schwer und groß sind. Es kommt also mit Hermes als Spedition, sodass ihr auch zu Hause sein solltet, wenn es geliefert wird. AUFBAU Kann ohne Probleme von einer Person aufgebaut werden, zu zweit geht es aber besser und schneller. QUALITÄT Sieht aufgebaut qualitativer aus als auf den Fotos, eine Stange hat einen kleinen Kratzer, der aber vom AUspacken auch kommen kann, deswegen lasse ich dies einfach mal außen vor. Steht bei uns stabil. NUTZUNG Man kann ohne Trainingspartner sehr gut Übungen machen, wie im Studio. Langhantel und Gewichte müssen natürlich extra erworben werden, aber das ist in der Regel normal. Mein Mann trainiert mit dem Rack sehr gerne. FAZIT Bis jetzt konnten wir nichts negatives feststellen. Wer nicht ins Studio will, bekommt mit dem Rack ein stabiles Gerät fürs Heimtraining

Valitsimme tuotteen urheiluhuoneeseemme. Painopenkki, monilaite, crosser, soutulaite ja paljon muuta ovat jo löytäneet paikkansa. Nyt myös tämä tehoteline, jota saimme pyytää valmistajalta testattavaksi. TOIMITUS Toimitetaan kahdessa paketissa, jotka ovat erittäin painavia ja suuria. Sen mukana tulee siis Hermes kuriirina, joten sinun tulee myös olla kotona, kun se toimitetaan. KOKOAMINEN Voidaan koota yksi henkilö ilman ongelmia, mutta se on helpompaa ja nopeampaa kahdella henkilöllä. LAATU Näyttää paremmalta koottuna kuin kuvissa, yhdessä tangossa pieni naarmu, joka voi tulla myös pakkauksen purkamisesta, joten jätän tämän pois. On vakaa meillä. KÄYTTÖ Voit tehdä harjoituksia ilman harjoituskumppania, aivan kuten studiossa. Tangot ja painot on tietysti ostettava erikseen, mutta tämä on yleensä normaalia. Mieheni tykkää treenata telineen kanssa. PÄÄTELMÄ Toistaiseksi emme ole pystyneet määrittämään mitään negatiivista. Jos et halua mennä studioon, teline on vakaa laite kotitreeniin

alkaen Silvia arvosteltu 22.10.2016
Verified tarkastelu

Andare in palestra ha un suo costo, fare delle sedute dal fisioterapista ha il suo bel costo, bisogna ingegnarsi e cercare di fare quel che è possibile da soli a casa. Il costo sia della palestra che del fisioterapista è elevato, e mio marito aveva bisogno di fare trazioni alla sbarra e cercare di tirare i muscoli delle braccia, per via di un'incidente e abbiamo deciso di prendere questa stazione multifunzione. Arriva a casa tutta smontata, ci vuole un pò, poichè il manuale è in tedesco, ma si monta con non molta difficoltà. Prendete bene le misure perchè è un bell'attrezzo che occupa spazio, 101 x 210 x 126 cm. Struttura robusta e stabile, permette di fare numerosi esercizi, ha l'attacco per il bilanciere con 15 posizioni e due supporti di sicurezza e la barra per trazioni da 90 cm con 2,5 cm di diametro. Realizzata in acciaio quadrangolare, ha cappucci in gomma per non rovinare pavimenti. Viti e bulloni sono massici per una maggiore sicurezza una volta montata. Infatti mio marito che fa trazioni e vari altri esercizi, la stazione non si muove, è molto stabile. Come ho detto in precedenza, palestra e fisioterapisti hanno i loro costi, e quindi anzichè pagare loro, meglio acquistare attrezzi e fare esercizi in casa, solo che , a mio avviso, la stazione multifunzione vada meglio con 100 euro in meno.

Kuntosalilla käymisellä on hintansa, fysioterapeutin kanssa käymisellä on hintansa, pitää olla kekseliäisyyttä ja yritettävä tehdä se mikä on mahdollista omatoimisesti kotona. Sekä kuntosalin että fysioterapeutin kustannukset ovat korkeat, ja mieheni piti tehdä vedot ja yrittää venyttää käsivarsilihaksiaan onnettomuuden vuoksi ja päätimme hankkia tämän monikuntosalin. Se saapuu kotiin täysin purettuna, kestää jonkin aikaa, koska manuaali on saksankielinen, mutta sen kokoaminen ei ole suuria vaikeuksia. Ota mitat hyvin, koska se on mukava työkalu, joka vie tilaa, 101 x 210 x 126 cm. Tukeva ja vakaa rakenne, mahdollistaa lukuisten harjoitusten tekemisen, siinä on 15-asentoinen tankokiinnitys ja kaksi turvatukea sekä 90 cm vetotanko, jonka halkaisija on 2,5 cm. Valmistettu neliömäisestä teräksestä, siinä on kumikorkit, jotka eivät vahingoita lattioita. Ruuvit ja pultit ovat kiinteitä, mikä lisää turvallisuutta asennuksen jälkeen. Itse asiassa mieheni, joka tekee vedot ja erilaisia muita harjoituksia, asema ei liiku, se on erittäin vakaa. Kuten aiemmin sanoin, kuntosalilla ja fysioterapeuteilla on kulunsa, ja siksi niiden maksamisen sijaan on parempi ostaa työkalut ja tehdä harjoituksia kotona, vain, että monitoimiasema on mielestäni parempi 100 eurolla halvemmalla.

Asiakkaiden arvostelut
PR1000 - voimahäkki
  • vakaa Power Rack monipuoliseen kotiharjoitteluun
  • 15-kertaisesti säädettävä painotangon kiinnitys ja kaksi turvakiinnitystä
  • 90 cm leuanvetotanko 2,5 cm oteläpimitalla
276,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.