KLARFIT

Rocketkid trampoliini

alkaen 17 Asiakkaat
142,99 €
Saatavilla tällä hetkellä ainoastaan palautustuotteena!
Huippuominaisuudet
  • hyppää vapaasti: vakaa, halkaisijaltaan 140 cm:n sisä- ja ulkotrampoliini
  • pienille pomppijoille: sopii 3-6-vuotiaille lapsille
  • turvallinen: mukana turvaverkko, jossa on pehmustetut tolpat

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Rocketkid trampoliini
142,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Rocketkid trampoliini Ø 140 cm turvaverkko benjijousitus 3-vuotiaasta alkaen

Paikoillanne, valmiit, hypätkää! Klarfit Rocketkid -trampoliini tarjoaa leikkiä, hauskanpitoa ja liikuntaa ympäri vuoden - sisällä ja ulkona.

Halkaisijaltaan 1,40 metrin Klarfit Rocketkid -trampoliini on ihanteellinen ensimmäiseksi trampoliiniksi ja tarjoaa pienimmille pomppijoille suurta iloa. Siksi se on sovitettu täysin lasten tarpeisiin: perinteisten teräsjousien sijaan hyppytaso saa jännityksensä joustavista benjiköysistä, jotka on piilotettu värikkään pehmusteen alle ja jotka mahdollistavat näin vaarattoman touhuamisen. Hyppypintaa ympäröi myös erittäin suuri turvaverkko, jossa on käytännöllinen, suljettava sisäänkäynti. Tangot ovat tietenkin kunnolla pehmustetut. Jauhemaalauksen, kestävien materiaalien ja kompaktin koon ansiosta trampoliinia voi käyttää sekä sisällä että ulkona.

Villiä touhua jopa ihan pienille: Klarfit Rocketkid -trampoliini on helppo tapa edistää kuntoa, koordinaatiota ja tasapainoaistia leikkimielisesti.

Huom! Tuote toimitetaan osina. Kuvitettu asennusohje ja tarvittavat asennusmateriaalit sisältyvät toimitukseen.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • hyppää vapaasti: vakaa, halkaisijaltaan 140 cm:n sisä- ja ulkotrampoliini

  • pienille pomppijoille: sopii 3-6-vuotiaille lapsille

  • turvallinen: mukana turvaverkko, jossa on pehmustetut tolpat

  • innovatiivinen: polypropeenista valmistettu hyppymatto, jossa on benjiköysijousitus

  • suuri valikoima: saatavilla eri värisinä ja kuvioisina

Ominaisuudet:
  • kolme jauhemaalattua kaksoisjalkaa huojumattomaan hyppimiseen
  • hyppytason materiaali: polypropeeni
  • tankojen materiaali: jauhemaalattu metalli
  • reunapeite vaahtomuovipehmusteella
  • turvaverkko hyppytason alla estää pienten lasten tai eläinten ryömimisen sen alle
  • sopii yli 3-vuotiaille lapsille
  • käyttäjän maksimipaino: 25 kg
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x trampoliini osina
  • 1 x turvaverkkojärjestelmä
  • monikieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • halkaisija: 150 cm
  • hyppyalueen halkaisija: n. 140 cm
  • korkeus: 150 cm
  • rungon korkeus: 35 cm
  • kokonaispaino: n. 14 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 17 Asiakkaat
6
7
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.08.2022
Verified tarkastelu

schnelle Lieferung, einfacher Aufbau, passt ...

nopea toimitus, helppo kasata, sopii...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.07.2022
Verified tarkastelu

Einfach zusammen zu bauen , sehr gute Qualität. Schnelle Lieferung.

Helppo koota, erittäin hyvä laatu. Pikatoimitus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.05.2022
Verified tarkastelu

Nach 1 Jahr Nutzung eines 3 jährigen Kindes (11kg), reißen die Gummiseile. Absolute Gefahr für Kinder. Achtung beim Kauf! Gott sei Dank haben wir das rechtzeitig erkannt ohne dass sich unser Kind verletzt hat.

3-vuotiaan lapsen (11kg) 1 vuoden käytön jälkeen kuminauhat repeytyvät. Ehdoton vaara lapsille. Huomio ostaessa! Luojan kiitos huomasimme tämän ajoissa ilman, että lapsemme loukkaantui.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.03.2022
Verified tarkastelu

Die Qualität ist sehr gut. Super schnelle Lieferung.

Laatu on erittäin hyvä. Supernopea toimitus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.12.2021
Verified tarkastelu

Grundsätzlich finde ich das Trampolin relativ gut. Leider ist, wie schon in vielen Rezessionen geschrieben, auch bei uns der Reißverschluss schnell kaputt gegangen. Das ist sehr ärgerlich! Der Aufbau war nicht ganz so einfach aber machbar. Das Aufspannen der Matte war nicht ganz so einfach. Ich würde das Trampolin nicht nochmal kaufen!

Pohjimmiltaan trampoliini on mielestäni suhteellisen hyvä. Valitettavasti, kuten monissa taantumissa jo kirjoitettu, vetoketju katkesi nopeasti kanssamme. Tämä on erittäin ärsyttävää! Asennus ei ollut niin helppoa, mutta se oli toteutettavissa. Maton venyttäminen ei ollut niin helppoa. En ostaisi trampoliinia uudestaan!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.11.2021
Verified tarkastelu

Montage nur zu zweit machbar. Erklärung dürftig. Leider viel zu klein als erwartet. Ging daher zurück

Kokoaminen voidaan tehdä vain kahden henkilön kanssa. selitys huono. Valitettavasti liian pieni odotettua. Joten meni takaisin

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.10.2021
Verified tarkastelu

Hab in kleines Trampolin für meine Tochter 3 Jahre gesucht und hier gefunden!! Sie liebt es! Leichte und schnelle Montage, auch alleine!

Etsin pientä trampoliinia tyttärelleni 3 vuotta ja löysin sen täältä!! Hän rakastaa sitä! Helppo ja nopea kokoaminen, jopa yksin!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.07.2021
Verified tarkastelu

Nach einer Woche ging der Reißverschluss schon kaputt....das ist keine gute Qualität..

Viikon kuluttua vetoketju meni rikki...tämä ei ole hyvä laatu..

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.06.2021
Verified tarkastelu

Leider war die Tür nicht richtig festgenäht. Kann passieren . Macht trotzdem Spass

Valitettavasti ovea ei ommeltu kunnolla. Voi tapahtua . Edelleen hauskaa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.05.2021
Verified tarkastelu

Aufbau war ok, die Gummis etwas schwierig zu montieren. Anleitung war ok, das einhängen des Aussennetzes mit den Gummis haben wir leider erst später verstanden und mussten alle Gummis wieder abmontieren. Leider war der Reisverschluss für den Eingang am ersten Tag gleich defekt. Haben es wieder zurückgeschickt.

Rakentaminen oli ok, kumit hieman vaikea koota. Ohjeet olivat ok, mutta valitettavasti ymmärsimme ulkoverkon ripustamisen kuminauhalla vasta myöhemmin ja jouduimme poistamaan kaikki kuminauhat uudelleen. Valitettavasti sisäänkäynnin vetoketju meni rikki ensimmäisenä päivänä. Lähetti sen takaisin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.04.2021
Verified tarkastelu

Habe das Trampolin für meine Tochter bestellt, habe es abends versucht aufzubauen es ist zwar eine Bedienungsanleitung dabei, aber diese ist sehr unübersichtlich,. Auch mit den anbringen des Netzes und den Gummibändern gab es Schwierigkeiten ich habe mir aus Schraubenzier ein Halter basteln müssen, damit ich selbst ohne Verletzungen die Spann Gummis anbringen konnte. Ein Montagewerkzeug das mit geliefert wird wäre echt toll gewesen. Habe mir ein paarmal die Finger eingeklemmt. Wenn der Aufbau aber einmal geschafft ist, ist das Trampolin top.

Tilasin trampoliinin tyttärelleni, yritin laittaa kasaan illalla, siellä on käyttöohjeet, mutta aika hämmentävät. Myös verkon ja kuminauhan kiinnittämisessä oli vaikeuksia, jouduin tekemään ruuvikoristeista pidikkeen, jotta pystyin itse kiinnittämään jalkaterän kuminauhat ilman vammoja. Mukana tuleva kokoonpanotyökalu olisi ollut todella hieno. Puristin sormiani muutaman kerran. Mutta kun rakentaminen on valmis, trampoliini on loistava.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.03.2021
Verified tarkastelu

Das Trampolin haben wir für unsere 4-jährige Tochter gekauft und sie ist total begeistert. Wir sind daher sehr zufrieden. Der Aufbau war bis auf das Spannen der Gummis ganz unkompliziert. Die Gummis muss man unbedingt zu zweit spannen und etwas Kraft haben. Für den Preis ist es ein super Trampolin.

Ostimme trampoliinin 4-vuotiaalle tyttärellemme ja hän rakastaa sitä todella. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä. Rakentaminen oli varsin mutkaton kuminauhojen kiristystä lukuun ottamatta. Sinun täytyy kiristää kuminauhat kahdella ihmisellä ja olla voimaa. Hintaansa nähden loistava trampoliini.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.03.2021
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Ich finde das Trampolin wirklich super. Auch die Qualität ist gut. Ich weiß nur nicht, ob ich ein Sonntagsprodukt erhalten habe. Leider steht der Reißverschluss bei uns so extrem unter Spannung, dass es sich nicht schließen lässt und das finde ich persönlich sehr schade schließlich habe ich bewusst ein Trampolin mit Netz gekauft... daher 1 Stern-Abzug. Sonst sind wir zufrieden.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Pidän todella trampoliinista. Laatu on myös hyvä. En vain tiedä, sainko sunnuntaituotteen. Valitettavasti vetoketju on niin äärimmäisen jännittynyt, että emme voi sulkea sitä, ja henkilökohtaisesti mielestäni se on sääli, kunhan ostin tarkoituksella trampoliinin, jossa on verkko... joten 1 tähden vähennys. Muuten ollaan tyytyväisiä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.02.2021
Verified tarkastelu

Leider ist das Trampolin alles andere als stabil geschweige denn gut verarbeitet. Erst ist einer der Kletten vom Netz gerissen und nun der Reißverschluss aus dem Netz. Ich mag mir nicht ausmalen wie lange das halten würde wenn ein größeres Kind damit spielt. Unsere Tochter ist noch keine zwei Jahre alt und wiegt nicht mal 12 KG dementsprechend hüpft sie auch nicht übermäßig. 3 Monate Haltbarkeit mag für Lebensmittel lang sein, für ein Trampolin ist das definitiv nicht lang genug.

Valitettavasti trampoliini on kaikkea muuta kuin vakaa, saati sitten hyvin tehty. Ensin yksi purseesta repesi verkosta ja nyt vetoketju on repeytynyt verkosta. En voi kuvitella kuinka kauan se kestäisi, jos isompi lapsi leikkisi sillä. Tyttäremme ei ole vielä kaksivuotias eikä paina edes 12 kg, joten hän ei hyppää liikaa. Kolmen kuukauden säilyvyys voi olla pitkä ruoalle, mutta ei todellakaan tarpeeksi pitkä trampoliinille.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.12.2020
Verified tarkastelu

An sich super aber der Reißverschluss war bei mir auch am ersten Tag kaputt

Sinänsä hieno, mutta vetoketju meni rikki ensimmäisenä päivänä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.10.2020
Verified tarkastelu

Dieses Produkt war für meine Ein Geschenk für meine Enkelin , die es freudestrahlend nutzt

Tämä tuote oli minun lahjani tyttärentytärelleni, joka käyttää sitä mielellään

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.05.2020
Verified tarkastelu

Wir können es empfehlen, wir hatten keine Unfälle bisher (über 2 Monate getestet). Es steht und kippt nicht um. Farbe verblasst (pink zu rose, kann man anhand der Bilder vergleichen) durch die Wettereinflüsse. Ich würde es nochmal kaufen. Die Größe ist toll für einen kleinen Garten. Unser Kind (3½) ist begeistert, klettert selber rein und hat Spaß.

Voimme suositella, meillä ei ole toistaiseksi sattunut onnettomuuksia (testattu yli 2 kuukautta). Se seisoo eikä kaadu. Väri haalistuu (vaaleanpunaisesta ruusuun, voit vertailla kuvia) sään takia. Ostaisin sen uudestaan. Koko on hyvä pieneen puutarhaan. Lapsemme (3½) on innostunut, kiipeää itsekseen ja pitää hauskaa.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Rocketkid trampoliini
  • hyppää vapaasti: vakaa, halkaisijaltaan 140 cm:n sisä- ja ulkotrampoliini
  • pienille pomppijoille: sopii 3-6-vuotiaille lapsille
  • turvallinen: mukana turvaverkko, jossa on pehmustetut tolpat
142,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.