Klarstein

Appenzell 2G - raclette-grilli

alkaen 27 Asiakkaat
49,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Ammattimainen raclettegrilli, jossa modernin metallinen ulkonäkö - perinteistä juuston sulatusta modernilla tekniikalla
  • Helppo käyttää - säätönuppi grillilevyn korkeussäätöä varten
  • 600 W:n tehoinen lämpövastus - juusto sulaa hetkessä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Appenzell 2G - raclette-grilli
49,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10030306_Klarstein_Appenzell2G_LiteMagazin.png
10030306_Klarstein_Appenzell2G_TechnikZuHause.png
Appenzell 2G perinteinen raclettegrilli 600 W musta

Tyylikäs, perinteinen raclettegrilli, jossa tumma, metallinen ulkonäkö - herkullista sulatettua juustoa joka tilaisuuteen.

Helppo käyttää, yksilöllisesti korkeussäädettävä, käännettävä ja kallistettava grillilevy.

Täydellisesti valmistuva juusto 600 W:n tehoisen lämpövastuksen ansiosta - ruskista makusi mukaan.

Perinne ja tekniikka täydellisesti yhteen sulautuneina: Klarstein Appenzell 2G raclettegrilli takaa onnistuneen racletteillan ystävien, naapureiden, kumppanisi tai koko perheen kanssa.

Klarstein Appenzell 2G raclettegrillillä valmistuu täydellisesti sulanut juusto, jossa on herkullinen, kullanruskea kuori. Ilman suurempaa vaivannäköä voit nauttia rakkaimpiesi kanssa rentouttavasta ja herkullisesta illasta, jota voitte muistella vielä pitkään.

Nauti perinteisestä raclettesta: kypsytetty juustokimpale, joka sulatetaan kokonaisena ja levitetään patongin, perunoiden tai lihan päälle. Juusto laitetaan suoraan grillilevylle ja 600 W:n tehoisen lämpövastuksen alle. Korkeutta säätämällä voit helposti valita, miten nopeaa juusto alkaa sulaa. Kahden puukahvan avulla voit kääntää ja kallistaa grillilevyä ja tarjoilla valmiin juuston nälkäisille vieraille. Lämpövastuksen tehoa voi säätää integroidun säätönupin avulla: jos pidät tummemmaksi paistuneesta juustosta, säädä lämpöä kovemmalle. Jos et halua sulattaa juustoa kokonaan, säädä lämpö pienemmälle.

Klarstein Appenzell 2G raclettegrilli takaa mukavat ja rennot illat kulinarististen elämysten parissa. Ilman suurempaa vaivannäköä voit taikoa perinteisiä sveitsiläisiä herkkuja, joista vieraasi ilahtuvat varmasti.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Ammattimainen raclettegrilli, jossa modernin metallinen ulkonäkö - perinteistä juuston sulatusta modernilla tekniikalla

  • Helppo käyttää - säätönuppi grillilevyn korkeussäätöä varten

  • 600 W:n tehoinen lämpövastus - juusto sulaa hetkessä

  • Yksilöllinen lämpötilan säätö kätevällä säätönupilla

  • Kestävä, laadukas viimeistely

Ominaisuudet:
  • Virtakytkin lämmönsäätimessä
  • Modernin mallinen raclettegrilli: tummaa metallia, puiset kahvat
  • Yksilöllinen ja helppo käyttää
  • Täydellinen lämpö lämmönsäätimen ansiosta
  • Korkeussäädettävä, käännettävä ja kallistettava grillilevy juuston optimaaliseen valmistukseen
  • Sulanut juusto on helppo kaapia pois kallistettavan grillilevyn ansiosta
  • Suuri, tukeva jalka
  • Virtalähde: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x raclettegrilli
  • 1 x grillilevy
  • Käyttöohje (kielet: englanti, saksa, ranska, espanja, italia)
Mitat:
  • Mitat: n. 38 x 31 x 21 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Paino: n. 3,5 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 27 Asiakkaat
17
7
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.01.2022
Verified tarkastelu

Das Raclettegerät ist super! Haben es schon zweimal ausprobiert und die ganze Familie findet es toll. Es geht schneller als gedacht, aber haben nebenbei trotzdem noch ein normales Raclettegerät. Die Handhabung ist auch sehr einfach, macht einfach Spaß damit! Natürlich weiß ich noch nicht wie die Qualität über mehrere Monate/Jahre ist, aber bis jetzt habe ich nichts zu bemängeln!

Raclette kone on hieno! Olen kokeillut sitä kahdesti ja koko perhe rakastaa sitä. Se on odotettua nopeampi, mutta meillä on silti normaali raclette-kone. Se on myös erittäin helppokäyttöinen, pidä vain hauskaa sen kanssa! En tietenkään tiedä kuinka laatu on usean kuukauden/vuoden aikana, mutta toistaiseksi minulla ei ole mitään valittamista!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.12.2021
Verified tarkastelu

Sehr wacklig und vielleicht für höchstens zwei Personen. Der Käse braucht ewig bis er geschmolzen ist. Auch wenn man nur ne Scheibe macht. Leider. Sonst wäre es okay.

Erittäin horjuva ja ehkä korkeintaan kahdelle hengelle. Juuston sulaminen kestää ikuisuuden. Vaikka tekisit vain yhden viipaleen. Valitettavasti. Muuten se olisi ok.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.12.2021
Verified tarkastelu

Ist ein tolles Gerät. Leistung für den Preis absolut in Ordnung. macht Spaß damit zu arbeiten. Ist auch bei meinen Gästen sehr gut angekommen.

Se on hieno laite. Suorituskyky on hintaansa nähden aivan hyvä. hauska työskennellä. Myös vieraani ottivat sen erittäin hyvin vastaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.11.2021
Verified tarkastelu

Top Preis Leistung Verhältnisse

Huippu hinta-laatusuhde

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.09.2021
Verified tarkastelu

Das Gerät ist gut verarbeitet. Da kann man nicht meckern. Auch das es bei einem Brenner länger dauert, bis man mal wieder an der Reihe ist, ist auch völlig ok. Racletten hat ja was mit Gemütlichkeit zu tun. Leider ist die Leistung nicht wie erwartet. Der Käse wird nicht mal ansatzweise kross oben, egal wie lange dieser unter dem Brenner liegt. Der Käse wird nur weicher und mehr auch nicht. Sehr schade. Dann bleib ich doch lieber bei meinem alten Pfännchen-Raclette.

Laite on hyvin tehty. Et voi valittaa. Se, että polttimella kestää kauemmin ennen kuin on taas sinun vuorosi, on myös täysin ok. Raclettella on jotain tekemistä mukavuuden kanssa. Valitettavasti suorituskyky ei ole odotusten mukainen. Juusto ei edes ala rapeaksi, vaikka se olisi kuinka kauan polttimen alla. Juusto vain muuttuu pehmeämmäksi, ei mitään muuta. Harmi. Sitten pysyn mieluummin vanhassa pannurakettessani.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.04.2021
Verified tarkastelu

Funktioniert richtig gut Nettes Gerät für gemütliche abende

Toimii todella hyvin Mukava laite viihtyisiin iltaan

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.03.2021
Verified tarkastelu

I am very satisfied of this tool. I gave it as a present to my husband who tried it at a Christmas market and was in love with it since. The piece of cheese is well hold and don’t slide down, it is practical to slide the melted cheese on your plate as the tray turns and bends. We are 4 people and it works well for us, the waiting time is just perfect. I advice maybe a bigger model if you are a bigger amount of people. It is solid and a good purchase for this money.

Olen erittäin tyytyväinen tähän työkaluun. Annoin sen lahjaksi miehelleni, joka kokeili sitä joulumarkkinoilla ja oli siitä lähtien rakastunut siihen. Juustopala pitää hyvin paikoillaan eikä liuku alas, vaan sulatettua juustoa on käytännöllistä liu'uttaa lautaselle tarjottimen kääntyessä ja taipuessa. Meitä on 4 henkilöä ja se toimii meille hyvin, odotusaika on aivan täydellinen. Suosittelen ehkä isompaa mallia, jos olet isompi määrä ihmisiä. Se on vakaa ja hyvä ostos tällä rahalla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.02.2021
Verified tarkastelu

Ein gutes Gerät für ein traditionelles Raclettessen.

Hyvä laite perinteiseen raclette-ateriaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.02.2021
Verified tarkastelu

So ein Raclettegrill hat schon was für sich. Wir wollten Raclette einfach mal anders, ursprünglicher, also ungefähr so wie es die Schweizer machen und wir wurde nicht enttäuscht! Der Zusammenbau des Gerätes ist recht einfach, die richtige Handhabung muss ein wenig geübt werden. Sobald das Gerät zusammen gebaut ist einfach an den Strom anschließen und los geht's. Ein ordentliches Stück Raclettekäse auf die Metallaplatte (keine Scheiben, das wird nix!), ideal sind rechteckige Käsestücke. Und dann warten bis der Käse schmilzt. Wenn eine Schicht geschmolzen ist dreht man die Metallplatte etwas raus, nimmt ein langes Messer oder einen Schaber, ein gutes Stück Brot (am liebsten gutes frisches Bauernbrot) und schiebt die geschmolzene Schicht Käse direkt aufs Brot. Wie schon erwähnt, es muss geübt werden, denn dass ist nicht ganz so einfach da der Käse ja auch an den Seiten herunterläuft und die Metallplatte nur am Griff festgehalten werden kann. Aber nach kurzer Zeit klappt das auch! Natürlich braucht man Geduld und für viele Mitesser wäre dieses Gerät eher nicht geeignet weil es halt doch dauert bis der Käse schmilzt (wir waren zu dritt, da ging es). Sehr sinnvoll ist die Höhenverstellung und Schrägstellung der Metallplatte damit der Käse auch gleichmäßig wegschmelzen kann. Ebenso gut finde ich den Standfuß, das Gerät an sich ist sehr stabil, der Standfuß ist auch aus Metall und lässt sich leicht reinigen sollte doch mal Käse herunter tropfen. Das einzige was ich als Manko empfinde ist der zu niedrige Rand der Metallplatte. Je mehr der Käse schmilzt desto mehr verläuft er auch an den Seiten, ein höherer Rand zum Auffangen wäre praktischer. Was ich als unnötig bei diesem Gerät empfinde ist die Grillplatte über dem Heizelement. Viel passt sowieso nicht darauf. Mein Fazit: ein echt gutes Gerät ausreichend um in kleiner Runde Raclette zu genießen.

Tällaisessa raclette-grillissä on jotain itselleen. Halusimme vain, että raclette on erilainen, omaperäisempi, suunnilleen kuten sveitsiläiset tekevät, emmekä olleet pettyneitä! Laitteen kokoaminen on melko yksinkertaista, oikea käsittely vaatii hieman harjoittelua. Kun laite on koottu, kytke se vain virtalähteeseen ja aloita. Kunnollinen pala raclettejuustoa Metallan lautaselle (ei viipaleita, se ei toimi!), suorakaiteen muotoiset juustopalat ovat ihanteellisia. Ja sitten odota, että juusto sulaa. Kun kerros on sulanut, käännä metallilevyä hieman ulos, ota pitkä veitsi tai kaavin, hyvä pala leipää (mieluiten hyvää tuoretta maalaistaloa) ja työnnä sulanut juustokerros suoraan leivän päälle. Kuten jo mainittiin, sitä pitää harjoitella, koska se ei ole niin helppoa, koska juusto valuu myös sivuille ja metallilevy pysyy vain kahvasta kiinni. Mutta lyhyen ajan kuluttua se toimii! Tietenkin tarvitaan kärsivällisyyttä ja tämä laite ei sopisi monille mustapäille, koska juuston sulaminen kestää vain hetken (meitä oli kolme, se toimi). Metallilevyn korkeudensäätö ja kaltevuus ovat erittäin hyödyllisiä, jotta juusto sulaa tasaisesti. Pidän myös alustasta, itse laite on erittäin vakaa, pohja on myös metallia ja on helppo puhdistaa, jos juustoa tippuu. Ainoa puute, jonka näen, on se, että metallilevyn reuna on liian matala. Mitä enemmän juusto sulaa, sitä enemmän se valuu alas sivuilta, korkeampi reunus sen kiinni saamiseksi olisi käytännöllisempää. Minusta tässä laitteessa tarpeeton on lämmityselementin yläpuolella oleva grillilevy. Ei sentään paljoa kelpaa. Päätelmäni: todella hyvä laite, joka riittää racletten nauttimiseen pienessä ryhmässä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.01.2021
Verified tarkastelu

Wir haben uns dieses Gerät kurzfristig zu Sylvester gekauft. Wir wollten zum Fondue noch ein kleines Highlight haben und es zündet wie ein Feuerwerk. Wir waren 4 Personen und das Gerät hat tadellos funktioniert. Nach der Bestellung habe ich viele Rezensionen gelesen, die die Grillleistung bemängelt haben, dies kann ich nicht bestätigen. Teilweise war der Käse zu schnell fertig, dass wir nicht hinterherkamen (bei 4 Personen)! Reinigung war auch echt simpel. Sind sehr zufrieden und freuen uns auf den nächsten Abend!

Ostimme tämän laitteen lyhyellä varoitusajalla uudenvuodenaatoksi. Halusimme saada hieman kohokohtaa fondueen, ja se syttyy kuin ilotulitus. Olimme 4 henkilöä ja laite toimi täydellisesti. Tilaukseni jälkeen luin monia arvosteluja, jotka kritisoivat grillin suorituskykyä, en voi vahvistaa tätä. Joskus juusto valmistui liian nopeasti, ettemme pysyneet perässä (4 henkilöä)! Siivouskin oli todella helppoa. Ollaan erittäin tyytyväisiä ja odotan innolla seuraavaa iltaa!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.01.2021
Verified tarkastelu

Da in erster Linie meine Tochter so gerne Raclette isst, haben wir ihr zu Weihnachten diesen Racelette Grill geschenkt. Der Zusammenbau war kinderleicht. Wir haben ein längliches Stück Käse verwendet und das Ding funktioniert wie es soll. Man kann den Abstand zwischen dem Käse und den Heizwinden oben stufenlos einstellen. Und dann einfach warten, bis der Käse oben hinreichend geschmolzen ist, und dann rausdrehen und abstreichen. Die Liegefläche des Käses lässt sich zur Reinigung auch leicht ausbauen. Das Gerät ist sehr praktisch und für knapp 50,- Euro wirklich toll. Ich kann das Gerät uneingeschränkt weiter empfehlen.

Koska tyttäreni rakastaa syödä raclettea, annoimme hänelle tämän raclette-grillin joululahjaksi. Kokoaminen oli helppoa. Käytimme pitkulaista juustopalaa ja homma toimii niinkuin pitääkin. Voit säätää portaattomasti juuston ja yläreunassa olevien kuumennuskierukien välistä etäisyyttä. Ja sitten vain odota kunnes juusto on sulanut tarpeeksi päälle ja käännä se sitten pois ja kaavi pois. Myös juuston makuualusta on helppo poistaa puhdistusta varten. Laite on erittäin käytännöllinen ja todella hieno alle 50 eurolla. Voin suositella laitetta varauksetta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.01.2021
Verified tarkastelu

Für den Preis ist das Gerät bzw. die Verarbeitung ok. Geduld beim Essen ist erforderlich, aber für 2 Personen geht es noch mit der Wartezeit. Für uns ist es ideal, und der Käse schmeckt uns so besser als die Scheibenvariante!

Hintaan nähden laite ja käsittely on ok. Syömisen aikana tarvitaan kärsivällisyyttä, mutta 2 hengelle odotusaika on ok. Se on ihanteellinen meille, ja pidämme juustosta enemmän kuin viipaloidusta versiosta!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.01.2021
Verified tarkastelu

Der Raclettegrill funktioniert gut, wenn der Käse erst einmal anfängt zu schmelzen. Man muss vorsichtig sein, wenn man den Käse abstreicht. Es fehlt leider eine Möglichkeit den Käse zu befestigen.

Raclette-grilli toimii hyvin, kun juusto alkaa sulaa. Juustoa raaputtaessa on oltava varovainen. Valitettavasti juustoa ei voi kiinnittää mitenkään.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.12.2020
Verified tarkastelu

Tip top würde ich wieder kaufen. Mfg

Tip toppi ostaisin uudestaan. Ystävällisin terveisin

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.12.2020
Verified tarkastelu

So macht Raclette essen Spaß.

Näin racletten syöminen on hauskaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.11.2020
Verified tarkastelu

Wir hatten uns sehr auf das Gerät gefreut. Allerdings hatte es beim AUspacken schon leiche Macken, vor allem von den Befestigungen an der Ablageplatte. Generell ist das Gerät etwas wackelig. Die Wärmeleistung ist ok, allerdings sollte man nicht mehr als drei Personen sein, sonst wartet man ewig. Aufgrund des doch guten Preises haben wir das Gerät behalten, es gibt aber sicherlich bessere - und wer es häufiger nutzen will, sollte vielleicht doch etwas mehr investieren.

Odotimme laitetta todella innolla. Siinä oli kuitenkin jo pakkauksesta purkamisen yhteydessä pieniä omituisuuksia, varsinkin hyllyn kiinnikkeissä. Yleisesti ottaen laite on hieman heiluva. Lämmöntuotto on ok, mutta ei saa olla enempää kuin kolme henkilöä, muuten odotat ikuisuuden. Hyvän hinnan vuoksi pidimme laitteen, mutta parempiakin on varmasti olemassa - ja jos haluaa käyttää useammin, kannattaa ehkä panostaa hieman enemmän.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.11.2019
Verified tarkastelu

Natürlich nicht mit einem professionellen Gerät vergleichbar, aber für den privaten Gebrauch in Ordnung. Etwas störend ist die Halterung für den Käse. Die Halterung für einen halben Laib Käse passt nicht, aber wenn man den Käse mit Rouladennadeln anspiest und so befestigt, geht es.

Ei tietenkään verrattavissa ammattilaitteisiin, mutta sopii yksityiskäyttöön. Juuston pidike on hieman ärsyttävä. Teline puolelle juustoleelle ei mahdu, mutta jos puhkaisee juuston rullaneuloilla ja kiinnität näin, niin se toimii.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.11.2018
Verified tarkastelu

Zugegeben, das Preis-/Leistungsverhältnis ist gut. Allerdings darf man dafür auch kein „Profigerät“ erwarten. Ich halte die Leistubg für etwas schwach. Es dauert mehrere Minuten bis eine Schicht geschmolzen ist. Bei vier Personen entstehen so zwangsläufig Wartezeiten. Wenn man den Käse etwas gebräunt bevorzugt, muss man schon mind. 5 Minuten warten. Das Gerät kommt in Einzelteilen. Der Zusammenbau ist grundsätzlich nicht kompliziert, allerdings fehlt eine vernünftige Anleitung. Nur ein winziges Bild zeigt in einer Art Explosionszeichnung wo was hinkommt. Machbar aber ausbaufähig. Leider fehlt auch jeder Hinweis bzw der eine oder andere Tipp zur Zubereitung. Gerade für Anfänger wäre das sicherlich nicht schlecht. Das Bild entspricht nicht dem gelieferten Artikel (2G). Mein Gerät hat oben ein offenes Gehäuse mit einer abnehmbaren (Grill?) Platte. Auch dazu fehlt jeder Hinweis in der Anleitung. Für zwei Personen bei gelegentlichen Einsatz völlig in Ordnung. Für größere Gruppen sollte man zu einem leistungsstärkeren Modell greifen...

Kieltämättä hinta/laatusuhde on hyvä. Tähän ei kuitenkaan kannata odottaa "ammattimaista laitetta". Mielestäni suorituskyky on vähän heikko. Kerroksen sulaminen kestää useita minuutteja. Neljän ihmisen kohdalla jonotusaikoja tulee väistämättä. Jos pidät juustosta hieman ruskeana, sinun on odotettava vähintään 5 minuuttia. Laite toimitetaan osissa. Kokoaminen ei ole periaatteessa monimutkaista, mutta järkeviä ohjeita ei ole. Vain pieni kuva näyttää minne mikä menee eräänlaisessa räjähdyksessä. Toteutettava mutta laajennettavissa. Valitettavasti ei myöskään ole tietoa tai toista vinkkiä valmistautumiseen. Se ei varmasti olisi huono, varsinkaan aloittelijoille. Kuva ei vastaa toimitettua tuotetta (2G). Laitteessani on yläosassa avoin kotelo, jossa on irrotettava (grilli?) paneeli. Tästäkään ei ole ohjeissa viitteitä. Täydellinen kahdelle henkilölle satunnaiseen käyttöön. Isommille ryhmille kannattaa käyttää tehokkaampaa mallia...

alkaen Jean-Marie arvosteltu 01.02.2017
Verified tarkastelu

L'hiver, nous aimons bien la raclette et nous en faisons souvent à tel point que notre ancien appareil à coupelles présente des signes d'usures. Puisqu'il faut le remplacer, pourquoi ne pas choisir cet appareil plus typique qui nous faisait envie depuis longtemps. Aussitôt reçu, aussitôt essayé. Je trouve qu'avec cet appareil le fromage est plus savoureux. Cela est probablement du au fait qu'il fond plus lentement et de façon plus régulière. Je n'ai plus acheté des tranches prédécoupées mais du fromage en bloc, ce qui coûte moins cher. De plus, il ne faut plus couper les croûtes, celle-ci servent à ce que le fromage ne coule pas sur le côté. L'appareil est simple à monter. Poser la base sur une table, introduire le support fromage sur l'axe de la partie chauffante et le fixer. Introduire l'axe dans la base et le fixer. Il suffit de régler la position de support en fonction du morceau de fromage. Brancher l'appareil, attention, !e câble est assez court, une allongé sera nécessaire. On règle la température au moyen du thermostat et on remonte le support au fur et à mesure que le fromage diminue. Pour racler, il faut un peu l'habitude et je pense qu'un couteau spécial raclette n'est pas superflu, ce sera mon prochain achat. Le monde d'emploi fourni est en Anglais et Allemand mais l'utilisation n'est vraiment pas compliquée.

Talvella pidämme racletteestä ja teemme usein niin paljon, että vanhassa kuppeissamme on kulumisen merkkejä. Koska se on vaihdettava, miksi ei valitsisi tätä tyypillisempaa laitetta, jota olemme kadehtineet pitkään. Heti saatuaan, heti kokeiltu. Mielestäni tällä laitteella juusto on maukkaampaa. Tämä johtuu luultavasti siitä, että se sulaa hitaammin ja tasaisemmin. En enää ostanut valmiiksi leikattuja siivuja, vaan lohkojuustoa, joka maksaa vähemmän. Lisäksi kuoria ei enää tarvitse leikata, vaan niitä käytetään estämään juustoa valumasta sivuun. Laite on helppo koota. Aseta pohja pöydälle, aseta juustotuki kuumennusosan akselille ja kiinnitä se. Aseta akseli alustaan ja kiinnitä se. Säädä vain tukiasento juustopalan mukaan. Liitä laite, ole varovainen! Kaapeli on melko lyhyt, pitkänomainen tarvitaan. Lämpötilaa säädetään termostaatin avulla ja tukea nostetaan juuston laskeessa. Raapiminen vaatii hieman harjoittelua ja mielestäni erityinen raclette-veitsi ei ole turha, se on seuraava ostokseni. Tarjottu työmaailma on englanniksi ja saksaksi, mutta käyttö ei todellakaan ole monimutkaista.

alkaen Nicole arvosteltu 19.01.2017
Verified tarkastelu

Bisher kannte ich Raclette immer nur als das was wohl eher als Partyraclette zu verstehen ist: unten Pfännchen, oben Grillplatte. Der traditionelle Raclette Grill von Klarstein besteht aus einem oben liegenden Heizstab und einer schwenk- und höhenverstellbaren Platte auf den der Käse kommt. Ich habe bisher einen Appenzeller Käseblock und einen mittelalten Gouda ausprobiert. Beide schmelzen sehr gut und relativ schnell. Dennoch tendiere ich geschmacklich eher zum Appenzeller, weil er deftiger im Geschmack ist und dem überbackenen (Kartoffeln, Tomaten, etc.) mehr den klassisch traditionellen Schweizer Geschmack gibt. Das Produkt ist gut und einwandfrei verarbeitet. Die Anleitung könnte etwas größere Bilder oder eine ausführlichere schriftliche Beschreibung vertragen. Ich habe es zwar zusammengebaut bekommen, aber erst nachdem mir mein Schwiegervater gezeigt hat, wohin die unterschiedlichen Unterlegscheiben gelegt werden. Super finde ich dass das Kabel abnehmbar ist und so nicht zig Mal um das Gerät herumgeschlungen werden muss, beim Verstauen.

Toistaiseksi tunsin racletten vain sellaisena, mikä todennäköisemmin ymmärretään juhlaraketteeksi: pannut pohjassa, grillilevy ylhäällä. Klarsteinin perinteinen raclette-grilli koostuu ylälämpöelementistä ja kääntyvästä ja korkeussäädettävästä lautasesta, jolle juusto tulee. Tähän mennessä olen kokeillut Appenzeller-juustolohkoa ja keski-ikäistä Goudaa. Molemmat sulavat erittäin hyvin ja suhteellisen nopeasti. Siitä huolimatta pidän enemmän Appenzelleriä maun suhteen, koska se on runsaampi maku ja antaa gratinoidulle (perunat, tomaatit jne.) enemmän klassista perinteistä sveitsiläistä makua. Tuote on hyvin tehty ja virheetön. Ohjeet voisivat olla hieman suurempia kuvia tai tarkempaa kirjallista kuvausta. Sain sen kasattua, mutta vasta sen jälkeen, kun appi näytti minulle, mihin eri aluslevyt laitetaan. Minusta on hienoa, että kaapeli on irrotettavissa, eikä sitä tarvitse kierrellä monta kertaa laitteen ympäri, kun sitä säilytetään.

alkaen Heike arvosteltu 08.01.2017
Verified tarkastelu

Die Tage werden kürzer, die Temperaturen fallen und somit beginnt die gemütliche Jahreszeit mit Raclette. Von Klarstein gibt es jetzt dieses Raclettegerät, das ich in dieser Form bisher noch nicht kannte. Den Zusammenbau durfte mein Sohn übernehmen und so war das Gerät richtig schnell zusammengebaut. Einfach Netzkabel (welches eine ausreichende Länge hat) einstecken und das Gerät am Regler, der sich oben rechts am Gerät befindet, auf erst einmal Maximum stellen, damit das Gerät ausbrennen kann. Nicht erschrecken, wenn es qualmt. Vom Hersteller werden 10 Minuten angegeben, wir haben es aber lieber erst einmal gute 15 Minuten laufen lassen. Wichtig : Denkt an eine gute Belüftung ! Vor dem ersten Gebrauch haben wir noch die Grillplfanne gereinigt. Hier ist es wichtig, ein weiches Tuch zu nehmen, da man ansonsten recht schnell Kratzer hat. Beim ersten Racletteeinsatz mussten wir noch etwas herumexperimentieren, auf welche Temperatur wir das Gerät einstellen müssen bzw. in welcher Höhe der Käse gebräunt werden muss. Wer es richtig knusprig mag, sollte die Grillpfanne etwas höher festmachen und/oder die Temperatur höherstellen. Das Ganze geht recht einfach mit der Feststellschraube. Das Gerät wird mit seinen 600W sehr schnell richtig heiß, also müsst ihr auf euren Käse aufpassen, damit er nicht anbrennt. Das Kippen der Grillpfanne erfordert etwas Übung. Mit 2 Holzgriffen könnt ihr die Grillplatte in Position bringen. Leider hat das nicht immer so richtig bei uns geklappt. Restlichen Käse solltet ihr mir einem Holzspatel (der leider nicht mitgeliefert wird) abmachen, um das Material nicht zu beschädigen. Fazit : Eine lustige Idee für gemütliche Winterabende mit der Familie und Freunden.

Päivät lyhenevät, lämpötilat laskevat ja mukava raclette-kausi alkaa. Klarsteinilla on nyt tämä raclette-laite, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Poikani sai tehdä kokoonpanon, joten laite koottiin todella nopeasti. Liitä vain virtajohto (joka on riittävän pitkä) ja aseta laite maksimiasentoon laitteen oikeassa yläkulmassa olevasta säätimestä, jotta laite voi palaa loppuun. Älä huolestu, jos se savuaa. Valmistaja määrittelee 10 minuuttia, mutta annoimme sen käydä reilut 15 minuuttia. Tärkeää: Muista hyvä ilmanvaihto! Ennen ensimmäistä käyttöä puhdistimme grillipannun. Tässä on tärkeää käyttää pehmeää liinaa, muuten saat naarmuja melko nopeasti. Ensimmäistä kertaa raclettea käytettäessä jouduimme hieman kokeilemaan, mihin lämpötilaan laite pitää asettaa ja kuinka syvälle juusto piti ruskistaa. Jos pidät siitä todella rapeasta, aseta grillipannua hieman korkeammalle ja/tai lämpötilaa korkeammalle. Lukitusruuvin avulla kaikki on melko helppoa. Laite kuumenee 600 W tehollaan todella nopeasti, joten juuston kanssa on oltava tarkkana, ettei se pala. Grillipannun kallistaminen vaatii harjoittelua. Grillilevyn voi sijoittaa kahdella puukahvalla. Valitettavasti se ei aina toiminut meille. Poista jäljellä oleva juusto puisella lastalla (jota ei valitettavasti ole mukana), jotta materiaali ei vahingoitu. Johtopäätös: Hauska idea viihtyisiin talviiloihin perheen ja ystävien kanssa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2017
Verified tarkastelu

Die Bestellung kurz vor Weihnachten war ein Experiment, das geglückt ist. Warscheinlich hätte ich auf den Expressversand auch verzichten können, aber so war es Nummer sicher. Das Gerät selbst funktioniert einwandfrei , auch wenn es kein Prüfzeichen hat. Handhabung ist einfach, aber nichts für Kinder. Wir haben es zusammen mit einem Raclettegerät mit Pfänchen und Grill verwendet, denn sonst hätte jeder einzelne zu lange auf seine Käseportion warten müssen. Toll ist das der geschmolzene Käse vom großen Stück gestrichen werden kann, so haben wir einen würzigen original Schweizer Raclette Käse verwendet, der ein besonders leckeres Aroma hatte. Zu dem Preis wirklich ein Schnäppchen, das sich gelohnt hat.

Tilaus juuri ennen joulua oli kokeilu, joka osoittautui onnistuneeksi. Olisin varmaan voinut tehdä ilman pikatoimitusta, mutta se oli turvallista. Itse laite toimii täydellisesti, vaikka siinä ei olisikaan testimerkkiä. Käsittely on helppoa, mutta ei lapsille. Käytimme sitä yhdessä pannulla ja grillillä varustetun raclette-koneen kanssa, koska muuten kaikki olisivat joutuneet odottamaan liian kauan juustoannostaan. Hienoa, että isosta palasta saa sulatettua juustoa irti, joten käytimme mausteista alkuperäistä sveitsiläistä raclettejuustoa, jolla oli erityisen herkullinen tuoksu. Hintaansa nähden todella edullinen, sen arvoinen.

alkaen Eleonora arvosteltu 10.11.2016
Verified tarkastelu

Negli ultimi tempi, il termine ""raclette"" è entrato sempre più nella nostra quotidianità in riferimento a elettrodomestici, accessori da cucina, ristoranti. Incuriosito dall'etimologia della parola, ho scoperto che prende origine dal famoso formaggio svizzero ""raclette"", dall'alta proprietà fondente e dal gusto saporito. Ma veniamo a noi. se siete amanti dei formaggi ed in particolar modo di quelli fondenti, Klarstein Appenzell 2G è l'elettrodomestico che fa per voi. Potrete organizzare delle cene tra amici, degustando il vostro formaggio filante, su carni, panini, verdure ecc. La raclette Klarstein Appenzell 2G è realizzata in metallo nero lucido, con un piano in acciaio reclinabile e rotabile a cui sono fissate due eleganti estensioni in legno. Tramite la pratica manopola, si può regolare l'altezza e la rotazione. Tramite un'altra manopola, è possibile regolare la temperatura d'utilizzo, garantita da un elemento riscaldante da 600 W. Le dimensioni di Klarstein Appenzell 2G sono piuttosto compatte, 38 x 21 x 31 cm (LxAxP) e il peso di 3,5 Kg. Non ha lo spegnimento automatico, unica piccola pecca a nostro avviso. Da buoni siciliani, lo proveremo con dell'ottima tuma e della provola stagionata, unendo i due formaggi all'interno di una terrina con un'acciuga salata e qualche pezzetto di peperoncino! Ricetta ""rubata"" ad una pizzeria del posto in cui abitiamo. Si potrebbero sperimentare tantissime ricette e sbizzarrirsi con svariati tipi di formaggi, consiglio, però, di utilizzare sempre quelli con almeno tre mesi di stagionatura. In conclusione, questo è uno di quegli accessori sicuramente non indispensabili in cucina, ma che farà piacere ritrovarsi, per passare un'allegra serata in famiglia o con gli amici. Visto che si avvicina il Natale, potrebbe essere una simpatica idea regalo.

Viime aikoina termi "raclette" on tullut yhä enemmän jokapäiväiseen elämäämme viitaten kodinkoneisiin, keittiötarvikkeisiin ja ravintoloihin. Sanan etymologiasta kiinnostuneena huomasin, että se on peräisin kuuluisasta sveitsiläisestä juustosta "raclette", jolla on korkea sulamisominaisuus ja maukas maku. Mutta päästään meihin. Jos rakastat juustoa ja erityisesti tummia, Klarstein Appenzell 2G on oikea laite sinulle. Voit järjestää illallisia ystävien kanssa maistelemalla omaa juustoasi, lihan, voileipien, vihannesten jne. Klarstein Appenzell 2G raclette on valmistettu korkeakiiltoisesta mustasta metallista, ja siinä on kallistettava ja pyöritettävä teräskansi, johon on kiinnitetty kaksi tyylikästä puista jatketta. Käytännöllisen nupin avulla voit säätää korkeutta ja pyörimistä. Toisella nupilla on mahdollista säätää käyttölämpötilaa, jonka takaa 600 W lämmitysvastus.Klarstein Appenzell 2G:n mitat ovat melko kompaktit, 38 x 21 x 31 cm (LxKxS) ja paino 3,5 kg. Ei automaattinen sammutus, ainoa pieni virhe mielestämme. Kuten hyvät sisilialaiset, kokeilemme sitä erinomaisen tuman ja maustetun provolan kanssa yhdistäen kulhossa kaksi juustoa suolatun sardellin ja muutaman chilipippurin kanssa! Resepti "varastettu" paikallisesta pizzeriasta, jossa asumme. Voit kokeilla monia reseptejä ja hemmotella itseäsi erilaisilla juustoilla, mutta suosittelen käyttämään aina vähintään kolme kuukautta kypsytettyjä juustoja. Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on yksi niistä lisävarusteista, jotka eivät todellakaan ole välttämättömiä keittiössä, mutta joiden avulla on ilo kokoontua yhteen, viettää iloinen ilta perheen tai ystävien kanssa. Koska joulu lähestyy, se voisi olla hyvä lahjaidea.

alkaen Karola arvosteltu 21.10.2016
Verified tarkastelu

Die Lieferung erfolgte zügig und die Ware kam unbeschädigt bei mir an. Im Lieferumfang waren Selbstaufbauteile für einen Raclette Grill samt Anleitung. Der Aufbau ging recht schnell und das Raclette war einsatzbereit. Man muss einfach nur auf das kleine Tablett aus Metall entweder Toast mit Belag und Käse zum überbacken auflegen oder kann es auch als kleinen Grill verwenden für Fleisch und Fisch. Das Raclette hat einen stufenlosen Drehregler für die Temperatur. Wenn das Essen dann fertig ist, kann man das Tablett zur Seite drehen und durch anheben des hinteren Holzgriffes, das Essen auf den Teller rutschen lassen. Diese Form des Raclettes kannte ich vorher auch noch nicht und finde es eigentlich ganz witzig. Es ist einfach was anderes. Das Heizelement ist direkt über dem Metalltablett und kann durch lösen einer kleinen Schraube in der Höhe verstellt werden. Da der Raclette Grill einfach auseinander zu nehmen ist, kann man ihn auch problemlos reinigen. Man muss allerdings bei der Anwendung vorsichtig sein da Verbrennungsgefahr droht. Das 600 Watt Heizelement heizt sich sehr schnell auf. Man sollte das Gerät nicht ohne Beobachtung lassen. Keine Kinder an das Gerät lassen, zumindest nicht ohne Aufsicht. Vor der ersten Inbetriebnahme mit Lebensmitteln sollte man das Gerät einbrennen und das Tablett abwischen. Danach kann man dann leckere Produkte je nach Geschmack überbacken oder einfach nur grillen. Ich empfehle den Raclette Grill gerne weiter und finde auch das Preisleistungsverhältnis gut. Gern gebe ich volle Punktzahl. Ich habe den Raclette Grill kostenlos im Rahmen eines Produkttests erhalten.

Toimitus oli nopea ja tavara saapui ehjänä perille. Toimitukseen sisältyi itsekastuvat osat raclette-grilliin ohjeineen. Kokoaminen sujui melko nopeasti ja raclette oli valmis käyttöön. Sinun tarvitsee vain laittaa paahtoleipää täytteineen ja juustoineen pienelle metallialustalle tai käyttää sitä pienenä grillinä lihalle ja kalalle. Raclettessa on portaattomasti säädettävä lämpötilan säädin. Kun ruoka on valmis, voit kääntää alustan sivuun ja antaa ruoan liukua lautaselle nostamalla takapuista kahvaa. En tuntenut tätä raclette-muotoa aikaisemmin ja pidän sitä itse asiassa aika hauskana. Se on vain erilaista. Lämmityselementti on suoraan metallialustan yläpuolella ja sen korkeutta voidaan säätää löysäämällä pieni ruuvi. Koska raclette-grilli on helppo purkaa, se voidaan myös puhdistaa ilman ongelmia. Sinun on kuitenkin oltava varovainen käyttäessäsi sitä, koska on olemassa palovammojen vaara. 600 watin lämmityselementti lämpenee erittäin nopeasti. Laitetta ei saa jättää ilman valvontaa. Älä anna lasten käyttää laitetta ainakaan ilman valvontaa. Ennen kuin käytät sitä ensimmäisen kerran ruoan kanssa, polta laite ja pyyhi alusta. Sitten voit leipoa herkullisia tuotteita maun mukaan tai vain grillata niitä. Suosittelen mielelläni raclette-grilliä ja hinta-laatusuhde on mielestäni myös hyvä. Haluaisin antaa täydet pisteet. Sain raclette-grillin veloituksetta osana tuotetestiä.

alkaen Lorita arvosteltu 20.10.2016
Verified tarkastelu

Ho preso questa piastra della Klarstein Appenzell 2G per il formaggio raclette, e per deliziare il mio palato è quello dei miei amici. La piastra prende il nome dal formaggio svizzero il raclette, originario del canton Vallese, viene mangiato dopo averlo scaldato così che la parte interna si fonda e venga servita come accompagnamento di diversi tipi di piatti. Per poterlo degustare abbiamo bisogno della piastra, per questo motivo ho deciso di prendere questo dispositivo, semplicissimo d utilizzare. La piastra professionale ha un design moderno e semplice, una base pesante non un perno dove far scorrere la piastra. Ha un impugnatura girevole in legno e la regolazione per l’altezza. Tranquilli non consumerete tanta corrente elettrica poiché funziona a 600 W. Potete regolare la temperatura tramite la manopola sul lato in alto, mentre per l’altezza c’è una piccola manopola per far alzare o abbassare la piastra. COME SI PREPARA LA RACLETTE? La raclette si prepara tagliando a metà la forma di formaggio e scaldandola sotto la resistenza della piastra. Quando lo strato superiore inizia a sciogliersi, viene ""raschiato"" via e posto sul piatto di portata: il termine raclette infatti deriva dal francese racler, che significa raschiare o meglio ""scrostare"" ma anche ""grattare"". Tradizionalmente si serve con patate cotte al cartoccio e fette di bresaola, e sottaceti come cetriolini e cipolline. Per poterlo degustare abbiamo bisogno della piastra, per questo motivo ho deciso di prendere questo dispositivo, semplicissimo da utilizzare. La piastra è tradizionale e professionale ha un design moderno e semplice, una base pesante, un'asta laterale dove far scorrere la piastra. Possiede un'impugnatura girevole in legno e la regolazione per l’altezza. Tranquilli non consumerete tanta corrente elettrica poiché funziona a 600 W. Potete regolare la temperatura tramite la manopola sul lato in alto, mentre per l’altezza c’è una piccola manopola per far alzare o abbassare la piastra. COME FUNZIONA? Innanzitutto bisogna montare il dispositivo, anche se le istruzioni non sono in italiano non sarà difficile. Mettere la base, e la staffa con la resistenza, basta avvitare le viti sotto. Montare la piastra e inserire la manopola a vita. Consiglio di lavare i componenti quale la piastra e asciugarla prima di inserirla. Ora dovrete semplicemente inserire la presa nella corrente e accendere l’interruttore che si regola su minimo e massimo. Tagliare il formaggio raclette a fette oppure a metà e adagiarlo sulla piastra. Posizionate l’altezza da voi preferita, più lo avvicinate alla resistenza più il formaggio fonderà creando anche la crosticina croccante . Una volta fuso tramite le maniglie in legno potete girarlo e anche inclinarlo per inserire il formaggio sui vostri piatti. Potete usarlo anche sul pane o sugli spiedini di carne!!!! Semplice vero!!! Non potete capire che delizia!!! Naturalmente potrete usare anche altri tipi di formaggio, evitate la mozzarella poiché mette fuori troppa acqua, usate formaggi semimolli, tra cui provola, caciocavallo, asiago ecc. All’interno della confezione troveremo 1 x piastra raclette 1 x piastra grill Le dimensioni sono di 38 cm x 31 cm x 21 cm, non è piccola ed è anche molto pesante come avevo detto in precedenza, circa 3,5 kg. DAVVERO SODDISFATTA!!!!!

Sain tämän lautasen Klarstein Appenzell 2G:ltä raclette-juustolle, ja ilahduttaakseni ystävieni makua. Lautas on saanut nimensä sveitsiläisestä raclettejuustosta, joka on alunperin Valais'n kantonista, sitä syödään lämmityksen jälkeen niin, että sisäpuoli sulaa, ja tarjoillaan erilaisten ruokien lisukkeena. Jotta voimme maistaa sitä, tarvitsemme lautasen, tästä syystä päätin ottaa tämän laitteen, erittäin helppokäyttöisen. Ammattimainen suoristusrauta on moderni ja yksinkertainen muotoilu, painava pohja, ei tappia mihin suoristusrautaa liu'uttaa. Siinä on puinen kääntyvä kahva ja korkeudensäätö. Älä huoli, et kuluta niin paljon sähköä, koska se toimii 600 W:lla. Voit säätää lämpötilaa yläreunassa olevalla nupilla, kun taas korkeutta varten on pieni nuppi, jolla levyä nostetaan tai lasketaan. MITEN RACLETTE VALMISTETAAN? Raclette valmistetaan leikkaamalla juustopyörä kahtia ja lämmittämällä sitä lautasen lämmityselementin alla. Kun ylempi kerros alkaa sulaa, se ""raavitaan"" pois ja asetetaan tarjoilulautaselle: termi raclette tulee itse asiassa ranskan sanasta racler, joka tarkoittaa raapia tai pikemminkin ""scrostare"" mutta myös ""raapia "". Perinteisesti se tarjoillaan uuniperunoiden ja bresaolaviipaleiden sekä suolakurkkujen, kuten kurkkukurkkujen ja kevätsipulien kanssa. Jotta voimme maistaa sitä, tarvitsemme lautasen, tästä syystä päätin ottaa tämän laitteen, erittäin helppokäyttöisen. Levy on perinteinen ja ammattimainen, siinä on moderni ja yksinkertainen muotoilu, painava pohja, sivutanko, johon levy liu'utetaan. Siinä on puinen kääntyvä kahva ja korkeudensäätö. Älä huoli, et kuluta niin paljon sähköä, koska se toimii 600 W:lla. Voit säätää lämpötilaa yläreunassa olevalla nupilla, kun taas korkeutta varten on pieni nuppi, jolla levyä nostetaan tai lasketaan. KUINKA SE TOIMII? Ensin sinun on koottava laite, vaikka ohjeet eivät olisikaan italiaksi, se ei ole vaikeaa. Aseta alusta ja kannatin vastus, ruuvaa vain ruuvit alla. Asenna levy ja työnnä nuppi elämään. Suosittelen komponenttien, kuten levyn, pesua ja kuivaamista ennen sen asettamista paikalleen. Nyt sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan ja kytkeä päälle kytkin, joka säätää minimiin ja maksimiin. Leikkaa raclette-juusto viipaleiksi tai puoliksi ja aseta se lautaselle. Aseta haluamasi korkeus, mitä lähemmäs vastusta tuot sen, sitä enemmän juusto sulaa ja muodostaa myös rapean kuoren. Kun se on sulanut puisten kahvojen läpi, voit kääntää sitä ja jopa kallistaa sitä lisätäksesi juuston astioillesi. Voit käyttää sitä myös leivän tai lihavartaiden päällä!!!! Yksinkertaista totta!!! Et voi ymmärtää kuinka herkullista!!! Tietysti voit käyttää myös muita juustotyyppejä, välttää mozzarellaa, koska se poistaa liikaa vettä, käyttää puolipehmeitä juustoja, kuten provola, caciocavallo, asiago jne. Pakkauksen sisältä löytyy 1 x raclette lautanen 1 x grillilevy Mitat ovat 38cm x 31cm x 21cm, se ei ole pieni ja on myös erittäin raskas kuten aiemmin sanoin, noin 3,5 kg. TODELLA TYYTYVÄINEN!!!!!

alkaen Alessandra arvosteltu 18.10.2016
Verified tarkastelu

In sostanza questo apparecchietto (parecchio ingombrantello) serve a scaldare dolcemente un formaggio tipico svizzero (chiamato, appunto, raclette *), sino a farlo fondere nell'apposita vaschetta inclinabile e ruotabile per poterlo così stendere senza sporcarsi su verdure grigliate, affettati, patate fatte al cartoccio, cipolline, cetriolini o crostoni di pane... una specialità del canton Vallese disponibile direttamente sulle nostre tavole italiane ... beh... siccome in questo modo si utilizza giusto qualche volta per una serata particolare tra amici.. .con mio marito abbiamo pensato di sperimentare ... già... provandolo anche con altro di nostrano... e non va affatto male (la mozzarella fa troppa acqua, ok con la provola affumicata, quella dolce, i semi stagionarti morbidi o adatti per la fonduta, perfetta con i panini). Va collegato alla corrente elettrica, purtroppo non hanno pensato ad aggiungere un perno per fissare la base, ha dei piedini di appoggio in gomma che un po' la sopraelevano e non rovinano i piani...ah... va montato! Arriva in un imballaggio a prova d'urto, dentro la scatola ci sono i pezzi da assemblare, il manuale però non è in italiano -.- si va d'intuito e di figure...non sarà immediato farlo... comunque... . all'apparenza è solido, robusto, pesantello e dai buoni materiali (prevalentemente acciaio e metallo, ci sono delle morse e delle viti a stringere, pare che ben reggono garantendone stabilità e sicurezza. Non di metallo ci sono solo i due manici di legno per manovrare senza scottarsi... considerateli il prolungamento delle vostre mani). Una volta completata la costruzione, e pulito ... si poggia il formaggio sulla piastra posta al centro... come precedentemente specificato si muove lateralmente, si abbassa e si alza lungo una staffa (in altre parole si sceglie l'altezza che si vuole) ... sia muoverla ai lati sia abbassarla e alzarla consente di avvicinarla e di allontanarla dalla resistenza superiore che genera calore (fate attenzione) ...infine si inclina solo quando il formaggio avrà raggiunto il grado di morbidezza desiderato (naturalmente l'intensità di calore emessa è regolabile, c'è una manopolina da ruotare per farlo che funge da termostato) ... va messo sotto un piatto per consentire di mangiarlo facendolo scivolare. Quando si accende un led lo indica, da quel momento si inizierà a riscaldare.. facendo la prima prova potrete sentire un cattivo odore, passa dopo poco, lasciatelo andare per una decina di minuti senza metterci nulla. Garantisce ottime cotture, il prezzo è accettabile (non si sfrutta tanto, in specie soffrendo di colesterolo alto) ...consumi limitati, visto che questa sorta di fornello ha una potenza massima raggiungibile di 600 Watt. * ... s trova in rete o in alcuni supermercati, non sempre ovunque, più facile vederlo a fettine ... considerate circa un paio d'etti a testa per un decente soddisfazione del palato, mangiando quello e basta, ovvio. L'odore mi infastidisce, è acre, di contro ha un sapore delicato, infatti non disturba e non sovrasta, ma accompagna, i sapori degli altri cibi a cui l'abbinerete. p.s.. beh... la vernicetta di rivestimento nera tende a graffiarsi e a staccarsi in specie dal perno verticale quando si fa salire e scendere la piastre centrale.. non contamina il commestibile, fa solo rovinare un minimo l'estetica dell'elettrodomestico, non ne pregiudica la funzionalità. Prodotto gentilmente offertoci dal venditore :-) Provato e valutato con onestà

Pohjimmiltaan tällä laitteella (melko iso) lämmitetään varovasti tyypillistä sveitsiläistä juustoa (jota kutsutaan itse asiassa raclette*), kunnes se sulaa erityisessä kattilassa, jota voidaan kallistaa ja pyörittää niin, että se voi levittää sitä ilman likainen grillattujen vihannesten päällä, leikkeleillä, papilloteilla, pienillä sipulilla, pikkukurkuilla tai krutonkeilla... Valais'n kantonin erikoisuus, joka on saatavilla suoraan italialaisilla pöydillämme... no... koska tällä tavalla sitä käytetään vain joskus erityinen ilta ystävien kanssa... mieheni kanssa päätimme kokeilla ... jo ... kokeilemalla sitä muiden paikallisten kanssa ... eikä se ole ollenkaan huono (mozzarella tekee liikaa vettä, ok savustetun provolan kanssa, makea, pehmeät siemenet tai fondueen sopivat, täydellinen voileipien kanssa). Se pitää kytkeä sähköön, valitettavasti ei tullut mieleen lisätä nastaa jalustan kiinnitykseen, siinä on kumiset tukijalat, jotka nostavat sitä hieman ja eivät pilaa lattioita... ah... tarvitsee koottavaksi! Se saapuu iskunkestävässä pakkauksessa, laatikon sisällä on koottavat palat, mutta ohje ei ole italiaksi -.- mennään intuitiolla ja lukujen mukaan... eihän sitä heti tehdä... joka tapauksessa. ... ilmeisesti se on vankka, vankka, painava ja valmistettu hyvistä materiaaleista (lähinnä terästä ja metallia, kiristettäväksi on kiinnikkeet ja ruuvit, ne näyttävät kestävän hyvin, mikä takaa vakauden ja turvallisuuden. Ei metallia, siinä on vain kaksi puista kahvaa liikkua polttamatta... pidä niitä käsien jatkeena). Kun rakentaminen on valmis ja puhdistettu ... juusto asetetaan keskelle lautaselle ... kuten aiemmin on määritelty, se liikkuu sivuttain, laskee ja nousee kiinnikettä pitkin (eli valitset haluamasi korkeuden) ... sekä siirtämällä sitä sivuille että laskemalla ja nostamalla se voidaan tuoda lähemmäs ja kauemmaksi lämpöä synnyttävästä ylävastuksesta (varo) ... lopuksi se kallistuu vasta kun juusto on saavuttanut halutun asteen pehmeys (luonnollisesti lämpösäteilyn voimakkuus on säädettävissä, on säädettävä nuppi, jotta se toimii termostaattina) ... se on asetettava lautasen alle, jotta se voidaan syödä liu'uttamalla. Kun ledi syttyy, se osoittaa sen, siitä hetkestä lähtien se alkaa lämmetä.. Ensimmäisellä testillä voit haistaa pahaa hajua, se menee hetken kuluttua ohi, anna sen mennä noin kymmenen minuuttia laittamatta siihen mitään . Se takaa erinomaisen kypsennyksen, hinta on hyväksyttävä (sitä ei niin paljoa hyödynnetä, varsinkin jos kärsii korkeasta kolesterolista) ... rajoitettu kulutus, kun otetaan huomioon, että tällaisen liesi on maksimiteholtaan 600 wattia. * ... sitä löytyy verkosta tai joistakin supermarketeista, ei aina kaikkialta, se on helpompi nähdä viipaleina ... harkitse noin pari unssia kukin saadaksesi kunnollisen makutyytyväisyyden, syö se ja siinä se tietysti. Tuoksu ärsyttää minua, se on kitkerä, toisaalta siinä on herkkä maku, itse asiassa se ei häiritse tai hallitse, mutta se seuraa muiden ruokien makuja, joihin yhdistät sen. ps. no... mustalla pinnoitteella on taipumus naarmuuntua ja irrota varsinkin pystytastasta, kun keskilevyä nostetaan ja lasketaan... se ei saastuta syötävää, se vain pilaa laitteen esteettisen ilmeen. ei vaikuta sen toimivuuteen. Myyjän meille ystävällisesti tarjoama tuote :-) Rehellisesti testattu ja arvioitu

alkaen Nicole arvosteltu 08.10.2016
Verified tarkastelu

Ich liebe Raclette und ich liebe Käse über alles und so freute ich mich riesig den Klarstein Appenzell 2G traditionellen Raclette Grill testen zu dürfen. Schon auf dem Foto lief einem das Wasser im Mund zusammen, wenn man daran dachte abends mit Freunden gemütlich zusammen zu sitzen. Der Raclette Grill wird in einem stabilen Karton geliefert und muss erst noch zusammen gebaut werden. Das geht aber recht schnell Dank der Anleitung. Das ganze ist in einem schwarzen metallic Look mit silber, was sehr edel und hochwertig aussieht. Ganz unten hat man die Basisstation. Diese hat vier Füße, so dass das ganze auch sicher auf dem Tisch stehen bleibt und nicht verrutschen kann. Oben befindet sich das Heizelement. Dieses wird mit der Grillplatte verbunden und an der Basistation befestigt. Mit den beiden Holzgriffen kann ich die Grillplatte so kippen, das der geschmolzene Käse herunter läuft. Hier habe ich auch die Möglichkeit sie in der Höhe zu verstellen. Je weiter sie oben ist umso heißer wird es und der Käse zerläuft schneller. Habe ich sie weiter unten geht es dementsprechend langsamer. Ich habe den Raclette Grill nun schon einige male benutzt und bin begeistert. Auf der Basisstation kann man je nach belieben entweder Kartoffel legen, Gemüse wie Paprika, Mais, Pilze, aber auch Fleisch. Ist der Käse geschmolzen kann man mit dem Holzgriff die Grillplatte kippen und den geschmolzenen Käse auf das Fleisch oder Gemüse verteilen, sprich herunter laufen lassen. Der Käse schmilz sehr schnell und innerhalb weniger Minuten kann man mit essen anfangen. Das ist das schöne daran, denn man muss nicht ewig warten. Der Käse hat eine schöne Kruste und je nach belieben kann ich ihn dunkler oder heller machen, so wie man es mag. An dem Temperaturregler kann ich alles sehr gut einstellen. Man hat hier zwar keine Gradzahl stehen, sondern nur Minimum und Maximum und muss ausprobieren, welche Temperatur am besten ist. Aber das hat man sehr schnell raus, denn man sieht ja wie schnell der Käse schmilzt. Man kann sich die leckere Kruste so vorstellen wie bei dem Backofen Käse. Und schon den liebe ich. Der Käse selbst bekommt eine sehr cremige Konsistenz, wie man es von geschmolzenem Käse kennt und rinnt Perfekt auf das Fleisch oder Gemüse herunter. Auch Baguette kann man sehr gut darunter halten und es ist einfach nur sehr lecker. Wir haben auch verschiedene Käsesorten getestet und nicht nur speziellen Raclettekäse. Auch andere Käsesorten schmelzen Perfekt und je nach Geschmack kann man auch Camembert Sitzt man abends mit Freunden zusammen, kann man den ganzen Abend über den Raclette Grill an lassen, da ich die Möglichkeit habe, die Temperatur so zu regeln, das der Käse auch sehr langsam schmilzt und man sich so immer mal wieder bedienen kann den ganzen Abend über. Etwas Angst hatte ich dann doch wegen der Reinigung, denn geschmolzener Käse kann ganz schön hartnäckig sein. Aber das war überhaupt kein Problem. Die Grillplatte und die Basistation kann man ganz einfach unter fließend Wasser abspülen. Es bleiben auch keine Rückstände zurück und alles löst sich Prima ab. Das Heizelement sollte man nur mit einem feuchten Lappen abwischen, aber auch das klappt Prima. Ich finde diese kleinen Raclette Grill toll und besonders in geselliger Runde einfach nur Klasse, denn jeder kann sich nehmen was und wie viel er möchte. Alles ist sauber verarbeitet, es gibt keinerlei Mängel und der Käse schmilz recht schnell. Von mir gibt es fünf Sterne.

Rakastan raclettea ja juustoa yli kaiken, joten olin todella iloinen saadessani testata Klarstein Appenzell 2G perinteistä raclette-grilliä. Pelkästään kuvan katsominen sai suu vesille, kun ajattelit istua mukavasti ystävien kanssa illalla. Raclette-grilli toimitetaan tukevassa laatikossa, eikä sitä ole vielä koottu. Se on melko nopea ohjeiden ansiosta. Kokonaisuus on musta metallihohto hopealla, joka näyttää erittäin tyylikkäältä ja laadukkaalta. Alareunassa on tukiasema. Tässä on neljä jalkaa, joten koko tavara seisoo tukevasti pöydällä eikä pääse luisumaan. Lämmityselementti on ylhäällä. Tämä on kytketty grillilevyyn ja kiinnitetty tukiasemaan. Kahdella puukahvalla voin kallistaa grillilevyä niin, että sulanut juusto valuu alas. Täällä minulla on myös mahdollisuus säätää niiden korkeutta. Mitä korkeampi se on, sitä kuumemmaksi se tulee ja juusto sulaa nopeammin. Jos minulla on ne alempana, se on vastaavasti hitaampaa. Olen käyttänyt raclette-grilliä muutaman kerran ja olen innoissani. Tukiasemalle voit laittaa perunoita, vihanneksia, kuten paprikaa, maissia, sieniä, mutta myös lihaa mieltymyksesi mukaan. Kun juusto on sulanut, voit kallistaa grillilevyä puukahvalla ja levittää sulatettua juustoa lihan tai vihannesten päälle eli antaa valua alas. Juusto sulaa hyvin nopeasti ja voit aloittaa syömisen muutamassa minuutissa. Se on hieno asia, koska sinun ei tarvitse odottaa ikuisesti. Juustossa on mukava kuori ja voin tehdä siitä tummemman tai vaaleamman kuin haluat. Lämpötilan säätimessä voin säätää kaiken erittäin hyvin. Täällä ei ole asteita, vain minimi ja maksimi, ja sinun täytyy kokeilla, mikä lämpötila on paras. Mutta ymmärrät sen hyvin nopeasti, koska näet kuinka nopeasti juusto sulaa. Voit kuvitella herkullisen juuston kaltaisen kuoren uunissa. Ja rakastan häntä jo. Juusto itsessään saa hyvin kermaisen koostumuksen, kuten sulatetusta juustosta tiedät, ja valuu täydellisesti lihan tai vihannesten päälle. Voit myös pitää patonkia sen alla ja se on vain erittäin maukasta. Testasimme myös erilaisia juustotyyppejä, ei vain erikoisraclettejuustoa. Myös muut juustolajit sulavat täydellisesti ja makusi mukaan voit käyttää myös camembertia. Jos istut illalla kavereiden kanssa, voit jättää raclette-grillin päälle koko illan, koska minulla on mahdollisuus säätää lämpötilaa niin että juusto myös sulaa hyvin hitaasti, sulaa ja voit auttaa itseäsi uudelleen ja uudelleen koko illan. Hieman pelkäsin siivoamista, sillä sulanut juusto voi olla aika itsepäinen. Mutta se ei ollut ongelma ollenkaan. Grillilevy ja tukiasema voidaan helposti huuhdella juoksevan veden alla. Ei myöskään jäämiä ja kaikki lähtee hienosti. Lämmityselementti tulee pyyhkiä pois vain kostealla liinalla, mutta sekin toimii hyvin. Minusta nämä pienet raclette-grillit ovat mahtavia ja varsinkin seurallisessa porukassa aivan mahtavia, koska jokainen saa ottaa mitä ja kuinka paljon haluaa. Kaikki on siististi käsitelty, ei vikoja ja juusto sulaa melko nopeasti. Se on viisi tähteä minulta.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Appenzell 2G - raclette-grilli
  • Ammattimainen raclettegrilli, jossa modernin metallinen ulkonäkö - perinteistä juuston sulatusta modernilla tekniikalla
  • Helppo käyttää - säätönuppi grillilevyn korkeussäätöä varten
  • 600 W:n tehoinen lämpövastus - juusto sulaa hetkessä
49,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.