Klarstein

Reinraum 2G - märkä-kuivaimuri

alkaen 9 Asiakkaat
140,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • 3 in 1 yhdistelmäimuri: märkä-, kuiva- ja pesuainepuhdistus matoille, lattioille ja auton sisätiloille
  • kiinteä 20 litran säiliö
  • ulkopuolelle asennettu pesuainesäiliö helppoon täyttämiseen ja pitkäkestoiseen työskentelyyn ilman uutta täyttöä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Reinraum 2G - märkä-kuivaimuri
140,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Reinraum 2G märkä-kuivaimuri matonpesuri yhdistelmäimuri 1250 W 20 l

3 in 1 yhdistelmälaite: märkä-, kuiva- ja pesuainepuhdistus tekstiilien ja kovien pintojen puhdistamiseen.

1250 watin teho, kaksi eri toimintovaihtoehtoa ja kolme suulaketta tasaisten pintojen, kulmien ja nurkkien puhdistamiseen.

Veden imemistä varten 20 litran säiliö, jossa venttiili, sekä lisäsäiliö pesuaineelle.

Puhdas ympäristö luo hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Erityisesti siellä, missä on lapsia ja kotieläimiä, puhtaus on ensiarvoisen tärkeää. Kuitenkin maton pörröisiin kuituihin kätkeytyy muutakin kuin se, mitä silmä pystyy näkemään. Klarstein Reinraum 2G -yhdistelmäimuri on todellinen joka paikan höylä, kun on kyse tekstiilien tai kovien pintojen puhdistamisesta. Pölyn imurointi, nesteiden imurointi tai pesu/imurointi - kaikki nämä toiminnot voi kattaa yhdellä laitteella.

Klarsteinin teollisuusimuri imee 1250 watin teholla pölyä, likaa tai likavettä 20 litran säiliöönsä. Runsas tilavuus mahdollistaa suurten pintojen puhdistamisen ilman, että työ täytyy välissä keskeyttää. Maksimaalista tehoa ja käyttöikää silmällä pitäen laitteessa on teflonpinnoitettu painepumppu.

Perinpohjainen maton puhdistus onnistuu Klarstein-yhdistelmäimurin pesuainesuulakkeella. Puhdistusainetta levitetään paineella, jolloin se pääsee syvälle maton kuituihin. Likavesi imetään suoraan sisään, joten se ei jää puhdistettavalle pinnalle sotkemaan paikkoja uudelleen. Kun säiliön maksimitilavuus on saavutettu, venttiili estää imemästä imurin sisään enää enempää. 

Klarstein Reinraum 2G -imurilla siivous onnistuu nopeasti ja erittäin helposti: maksimaalista puhtautta kaikille pinnoille.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • 3 in 1 yhdistelmäimuri: märkä-, kuiva- ja pesuainepuhdistus matoille, lattioille ja auton sisätiloille

  • kiinteä 20 litran säiliö

  • ulkopuolelle asennettu pesuainesäiliö helppoon täyttämiseen ja pitkäkestoiseen työskentelyyn ilman uutta täyttöä

  • 1250 watin imuteho

Ominaisuudet:
  • virtakytkin laitteen yläsivulla
  • yhdistelmäharja kovien alustojen ja tekstiilien puhdistamiseen
  • pesuainesuutin tekstiilien puhdistamiseen
  • rakosuulake vaikeasti saavutettavien kulmien ja nurkkien puhdistamiseen
  • vaahtosuodatin märkäimuun
  • toimintokytkin: asento 1: imu ja pesu; asento 2: pesu ja imu
  • automaattinen virrankatkaisu: venttiili estää imemisen heti, kun säiliön maksimikapasiteetti on saavutettu
  • teflonpinnoitettu painepumppu
  • 3 metriä pitkä virtakaapeli
  • käyttöjännite: 220-240 V; 50-60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x teollisuusimuri
  • 1 x kädensija
  • 2 x imuputki
  • 1 x imuletku
  • 1 x säiliö
  • 1 x pesuainesäiliö
  • 1 x pesuaineen suihkutussuutin
  • 1 x yhdistelmäharja
  • 1 x pesuharja
Mitat:
  • laitteen mitat: n. 30 x 50 x 30 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • yhdistelmäharjan mitat: n. 26 x 3,5 x 4 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • pesuharjan mitat: n. 25  x 4 x 25 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • suulakkeen pituus: n. 19 cm
  • imuputken pituus: n. 97 cm
  • imuletkun pituus: n. 1,5 m
  • letkun halkaisija: n. 5 cm
  • kaapelin pituus: n. 3,0 m
  • paino: n. 8 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 9 Asiakkaat
6
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.06.2021
Verified tarkastelu

Ganz gut sauber gemacht.

Siivottu melko hyvin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.02.2021
Verified tarkastelu

Komme aus der gebaudereinigung mir fehlt die Einsetzfunktion ohne Saugkraft

Rakennuksen siivouksesta johtuen kaipaan syöttötoimintoa ilman imutehoa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2021
Verified tarkastelu

Das saugen geht gut aber der Wasserbehälter könnte grösser sein

Imu toimii hyvin, mutta vesisäiliö voisi olla isompi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2021
Verified tarkastelu

ok

okei

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.11.2020
Verified tarkastelu

Für den Preis alles ok! Leider ist die Zuleitung wirklich sehr kurz! Ein kleiner negativ Punkt, die Düsen sind gerade für die Funktion Nass saugen beim Teppich nicht so stabil, wenn man fester drückt verbiegen sich die Düsen etwas!

Hintaansa nähden kaikki ok! Valitettavasti kaapeli on todella lyhyt! Pieni negatiivinen kohta, suuttimet eivät ole niin vakaita mattojen märkäimuroinnissa, jos painaa kovemmin, suuttimet taipuvat hieman!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.08.2020
Verified tarkastelu

Ich bin sehr zufrieden. Habe Teppieg gereinigt Joerg Kelbert

Olen erittäin tyytyväinen. Pesin maton Joerg Kelbert

alkaen Rita arvosteltu 30.10.2016
Verified tarkastelu

Utilissimo aspiratore industriale, che aspira secco e liquidi, e permette anche un trattamento con sapone. Grazie al suo peso ridotto di circa 8Kg, ed anche al cavo lungo ben 3 metri, è davvero pratico e maneggevole per seguirci nelle nostre pulizie ed essere facilmente trasportabile. E' dotato anche di comode ruote e di un manico sulla parte superiore. Arriva in una grande scatola con i vari pezzi da assemblare, compreso un manuale d'uso che però è solo in inglese ed in tedesco. Grazie alle immagini illustrate, e ad un pò di ingegno, è comunque facilissimo da montare. Troviamo le ruote grandi che vanno posteriormente, mentre quelle più piccole si avvitano sul davanti. Alla parte posteriore, sopra le ruote grandi, troviamo una grande ""tanica"" per il sapone, con una capacità fino a 3L, che è collegata all'aspiratore con un piccolo tubicino in teflon. Il serbatoio per il trattamento con sapone è facile da riempire e ci consente di avere a disposizione abbastanza acqua e sapone, per evitare di farci fermare ogni poco per rabboccare. Per usufrire di questa funzione, troviamo a disposizione tra gli accessori una spazzola trasparente, che va collegata con il tubicino alla pistola spray, una volta in funzione poi, l'acqua che verrà cacciata, sarà contemporaneamente anche aspirata. Il trattamento con sapone è davvero validissimo, per una pulizia più profonda, ideale per i tessuti, come ad esempio i tappeti oppure gli interni dell'auto. Oltre alla spazzola trasparente per insaponare, troviamo anche una spazzola per pavimenti e l'attacco per le fughe. L'utilizzo è semplicissimo, basta attaccare il dispositivo alla corrente e posizionare l'interruttore su 1, per aspirare o insaponare, oppure su 2, per insaponare e aspirare. Il dispositivo si aziona direttamente alla massima potenza, di 1250 watt. E' leggermente rumoroso, ma credo sia normale data la sua potenza aspirante davvero eccellente. L'ho provato sia in casa, che in macchina, e siamo rimasti davvero soddisfatti. Per la funzione di aspirazione a secco, dobbiamo inserire nel serbatoio principale il sacchetto, mentre per i liquidi bisogna utilizzare il filtro. Il serbatoio ha una capacità di 25L ed è dotato di una valvola di sicurezza che, una volta raggiunta la capacità massima, blocca l'aspirazione. Essendo un aspiratore, non va considerato proprio come un'aspilapolvere domestico, infatti non mi sento di dire che è adatto ad un uso quotidiano ma, lo consiglio vivamente per un utilizzo in grandi ambienti o per pulizie più profonde.

Erittäin hyödyllinen teollisuuspölynimuri, joka imuroi kuivat ja nesteet ja mahdollistaa myös käsittelyn saippualla. Kevyen, noin 8 kg:n painonsa ja myös 3 metriä pitkän kaapelin ansiosta se on todella käytännöllinen ja kätevä seurata meitä siivouksessa ja olla helposti kuljetettava. Se on myös varustettu mukavilla pyörillä ja kahvalla päällä. Se toimitetaan suuressa laatikossa, jossa on erilaisia koottavia osia, mukaan lukien käyttöohje, joka on kuitenkin vain englanniksi ja saksaksi. Kuvitettujen kuvien ja pienen kekseliäisyyden ansiosta se on silti erittäin helppo koota. Löydämme suuret pyörät, jotka menevät taakse, kun taas pienemmät kiertyvät eteen. Takana, suurten pyörien yläpuolella, löydämme suuren ""säiliön"" saippualle, jonka tilavuus on jopa 3L, joka on kytketty pölynimuriin pienellä teflonputkella. Saippuakäsittelysäiliö on helppo täyttää ja sen ansiosta meillä on riittävästi vettä ja saippuaa saatavilla, joten meidän ei tarvitse pysähtyä muutaman minuutin välein täyttöä varten. Tämän toiminnon hyödyntämiseksi lisävarusteiden joukosta löytyy läpinäkyvä harja, joka on liitettävä putkella ruiskupistooliin, jolloin käytön jälkeen poistuva vesi imeytyy myös samalla . Saippuahoito sopii todella hyvin syväpuhdistukseen, sopii erinomaisesti kankaille, kuten matoille tai esimerkiksi auton sisätiloihin. Läpinäkyvän saippuaharjan lisäksi meiltä löytyy myös lattiaharja ja saumaliitos. Se on erittäin helppokäyttöinen, kytke laite vain virtalähteeseen ja aseta kytkin asentoon 1, imurointiin tai saippuaan tai asentoon 2, saippuaan ja imurointiin. Laite toimii suoraan 1250 watin maksimiteholla. Se on hieman meluisa, mutta mielestäni se on normaalia, kun otetaan huomioon sen todella erinomainen imuteho. Kokeilin sitä sekä kotona että autossa, ja olimme todella tyytyväisiä. Kuivaimutoimintoa varten pussi on asetettava pääsäiliöön, kun taas nesteille meidän on käytettävä suodatinta. Säiliön tilavuus on 25 litraa ja se on varustettu varoventtiilillä, joka, kun enimmäiskapasiteetti on saavutettu, estää imua. Aspiraattorina sitä ei pidä ajatella ihan kotimaisen pölynimurina, itse asiassa en viitsi sanoa, että se sopisi jokapäiväiseen käyttöön, mutta suosittelen sitä lämpimästi käytettäväksi suurissa ympäristöissä tai syvempään siivoukseen.

alkaen Eugenio arvosteltu 26.10.2016
Verified tarkastelu

Arriva smontato, quindi dovremo montare i piedini, le rotelle e il supporto che contiene il serbatoio, fatto ciò ci resta da montare il tubo e le varie bocchette che utilizzeremo. Nella confezione troveremo anche un filtro che ci servirà solo con i liquidi e un sacchetto che lo utilizzeremo solo per l’aspirazione a secco. Potremo aspirare in 3 modi, ovvero: - A secco, montando il tubo rigido a quello flessibile e quest’ultimo al foro del bidone, con la bocchetta che preferiamo. In questo caso dovremo collegare il sacchetto al tubo interno del serbatoio e assicurarci che il filtro nero sia tolto. - liquido, potremo aspirare liquidi di qualsiasi tipo che andranno a finire direttamente nel bidone. - potremo lavare con acqua e sapone e aspirare e questo lo potremo fare con la bocchetta trasparente a forma di scopa. In questo caso dovremo agganciare il tubicino che va dal piccolo serbatoio dell’acqua al motore. Inoltre negli ultimi due casi dovremo togliere il sacchetto di carta e sistemare il filtro lungo la griglia sita sotto il motore. CONCLUSIONI Inizio col dire che non è un’aspirapolvere per casa, ciò non vuol dire che non potete utilizzarla per tale scopo, ma ciò che tengo a precisare è che si parla di un aspiratore industriale, quindi se credete di lavare un pavimento per me non è indicato. Se invece volte utilizzarlo per lavare i tappeti di casa, allora si presta bene, come lavare la tappezzeria della macchina o aspirare i residui in questa.

Se saapuu purettuna, joten meidän on koottava jalat, pyörät ja säiliön sisältävä tuki, kun tämä on tehty, meidän on koottava putki ja erilaiset suuttimet, joita käytämme. Pakkauksesta löydät myös suodattimen, jota tarvitsemme vain nesteiden kanssa, sekä pussin, jota käytämme vain kuivaimurointiin. Voimme imuroida kolmella tavalla, nimittäin: - Kuivaus, sovittamalla jäykkä putki joustavaan ja jälkimmäinen säiliön reikään, haluamallamme suuttimella. Tässä tapauksessa meidän on yhdistettävä pussi säiliön sisäputkeen ja varmistettava, että musta suodatin on poistettu. - nestettä, pystymme imemään kaikenlaisia nesteitä, jotka päätyvät suoraan roskakoriin. - Pystymme pesemään saippualla ja vedellä ja imuroimalla ja voimme tehdä tämän läpinäkyvällä luudan muotoisella suuttimella. Tässä tapauksessa meidän on kytkettävä putki, joka menee pienestä vesisäiliöstä moottoriin. Lisäksi kahdessa viimeisessä tapauksessa meidän on poistettava paperipussi ja asetettava suodatin moottorin alla olevaa ristikkoa pitkin. JOHTOPÄÄTÖKSET Aloitan sanomalla, että se ei ole kotikäyttöön tarkoitettu pölynimuri, tämä ei tarkoita, etteikö sitä voisi käyttää tähän tarkoitukseen, mutta haluan selventää, että kyseessä on teollisuuspölynimuri, joten jos luulet siivoat minulle lattiaa, eikö niin ole ilmoitettu. Jos toisaalta haluat käyttää sitä mattojen pesuun kotona, niin se sopii hyvin esimerkiksi auton verhoilun pesuun tai jäämien imurointiin tässä.

alkaen Letizia arvosteltu 22.10.2016
Verified tarkastelu

Aspiratore davvero ottimo, e' molto potente. Aspira perfettamente polvere e briciole, lo utilizzo anche per la pulizia dell'auto ed e' perfetto. Un portento anche per aspirare i liquidi ed efficientissimo anche il trattamento con sapone. Per il trattamento con sapone basta inserire acqua e sapone nel serbatoio, collegare i vari tubicini ed accendere l'aspiratore dove ci sono le due tacche.. naturalmente bisogna utilizzare la spazzola per i liquidi che e' quella trasparente... dal supporto posto sul tubo flessibile andremo a spruzzare l'acqua con il sapone che verra' automaticamente anche aspirata benissimo.. l'unica accortezza da avere e' che per l'aspirazione a secco (polvere, briciole, auto) bisogna inserire il sacchetto mentre per aspirare i liquidi e per il trattamento con sapone dobbiamo togliere il sacchetto ed inserire il filtro in spugna che troviamo in dotazione. il montaggio e' semplicissimo, dobbiamo solo montare le ruote ed il manico superiore. E' davvero potente, ben realizzato e di ottima qualita'.

Todella upea pölynimuri, se on erittäin tehokas. Imee pölyn ja roskat täydellisesti, käytän myös auton puhdistukseen ja on täydellinen. Ihme myös nesteiden imurointiin ja erittäin tehokkaaseen saippuakäsittelyyn. Saippuakäsittelyä varten laita vain saippuaa ja vettä säiliöön, yhdistä eri putket ja käynnistä imulaite siellä, missä on kaksi lovea.. Tietysti sinun on käytettävä nesteiden harjaa, joka on läpinäkyvä... letkulle asetetusta tuesta suihkutamme vettä saippualla, joka myös imuroi automaattisesti erittäin hyvin.. Ainoa varovaisuus on, että kuivaimurissa (pöly, murut, autot) pussi on työnnettävä imuroi nesteet ja saippuakäsittelyä varten meidän on poistettava pussi ja asetettava mukana toimitettu sienisuodatin. kokoaminen on hyvin yksinkertaista, meidän on vain koottava pyörät ja yläkahva. Se on todella tehokas, hyvin tehty ja laadukas.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Reinraum 2G - märkä-kuivaimuri
  • 3 in 1 yhdistelmäimuri: märkä-, kuiva- ja pesuainepuhdistus matoille, lattioille ja auton sisätiloille
  • kiinteä 20 litran säiliö
  • ulkopuolelle asennettu pesuainesäiliö helppoon täyttämiseen ja pitkäkestoiseen työskentelyyn ilman uutta täyttöä
140,99 €
sis. alv

Lisävarusteet

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.