Klarstein

VariCook XL - induktioliesi

alkaen 20 Asiakkaat
321,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Induktiokeittolevy, jonka maksimiteho kahdelle keittolevylle on 3100W - 1300W:n ja 1800W:n väliltä per keittolevy
  • Keittoala säädeltävissä halkaisijaltaan 12 - 26 cm:n kokoiseksi
  • Lämpötila ja teho valittavissa - automaattinen tehon ja lämpötilan säätö, sekä virrankatkaisu
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
VariCook XL - induktioliesi
321,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

VariCook XL tuplakeittolevy 1800W timer 240°C

Moderni tupla-induktiokeittolevy 3100W teholla, 10 säädeltävällä teholla ja lämpötilalla sekä ajastimella.

Keittoala säädeltävissä halkaisijaltaan 12 - 26 cm:n kokoiseksi.

Automaattisella tehon ja lämpötilan säädöllä, sekä virrankatkaisulla.

 

Klarstein VariCook XL on kuumaverinen induktiokeittolevy pariskunnan tai pienen perheen keittiöön.

3100W:n tehoa voidaan säädellä kymmenportaisen asteikon avulla. Vaihtoehtoisesti lieteen voidaan säätää tavoitelämpötila 60-240°C:n välillä, jotta vesipannu, kattila, tai paistinpannu kypsentää ruoan juuri oikein.

Laitteen kohokohtana on sen teho ja lämpötila, sekä erityinen keitto-ohjelma, jota käytettäessä esimerkiksi riisi ja pasta, sekä vihannekset kypsyvät juuri optimaalisiksi. Levy sammuu keitto-ohjelman päättyessä automaattisesti. Klarstein induktiokeittolevyssä on merkkiääni, joka informoi keitto-ohjelman päättymisestä.

Tätä induktiokeittolevyä voidaan säätää siten, että se lämpiää 12 - 26cm:n alueella, joka sopii yleisimmille kahden hengen kattiloille ja pannuille. VariCook XL keittolevyn vahvuutena on sen modernin tyylikäs ulkonäkö, joka tekee siitä keittiön katseenvangitsijan. Lieden viimeistelty pinta on helppo puhdistaa.

Pieni ja litteä koko tekee Klarstein VariCook XL keittolevystä juuri sopivan pieneen keittiöön, puutarhamajaan, tai asuntovaunuun.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Induktiokeittolevy, jonka maksimiteho kahdelle keittolevylle on 3100W - 1300W:n ja 1800W:n väliltä per keittolevy

  • Keittoala säädeltävissä halkaisijaltaan 12 - 26 cm:n kokoiseksi

  • Lämpötila ja teho valittavissa - automaattinen tehon ja lämpötilan säätö, sekä virrankatkaisu

  • 10 säädettävää tehoa ja lämpötilaa

  • Modernin näköinen ja helppo puhdistaa

Ominaisuudet:
  • Teho: 200W, 400W, 600W, 800W, 1000W, 1100W, 1200W, 1400W, 1600W, 1800W
  • Lämpötilansäätö: 60 - 240°C - 20°C:n välein
  • Ajastin ja automaattinen sammutus - 0:01 - 3:00 tuntia
  • Automaattinen kattilanpohjan tunnistus
  • Helppo kahden napin tekniikka
  • Käännettävä säädin
  • Ei lämmitä ympäristöä merkittävästi
  • Ylikuumenemissuoja
  • Jäähdytin
  • Akustinen merkkiääni
  • LED-näyttö
  • Tukevat kumijalat
  • Virtakytkin
  • Virtalähde: 220-240V, 50/60Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä: saksa)
Mitat:
  • 60 x 7 x 36 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Paino: n. 5,6 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 20 Asiakkaat
12
5
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.08.2022
Verified tarkastelu

DAs Gerät wurde schnell geliefert. Es sieht sehr wertig aus. Die Temperaturregelung liefert Anhaltspunkte. Die niedrigste Temperatur die einstellbar ist beträgt 60°C. Bei dieser Einstellung hat aber das erwärmte Medium (Wasser) mindestens 70°. Bei Einstellung 80°C erreicht die Mediums Temperatur locker über 100°C! Ist für mich aber nicht weiter störend, da wir eher die Leistungsstufen von 200-1800W verwenden und das Kochgut nicht unbeaufsichtigt lassen. Man kann entweder Temperatur vorwählen oder eben die Leistungsstufen. Eine Kombination ist leider nicht möglich. Der Geräuschpegel ist sehr gering und vernachlässigbar, da bei eingeschalteter Dunstabzugshaube das Lüftergeräusch nicht mehr hörbar ist. Alles in allem ein für uns brauchbares Gerät.

Laite toimitettiin nopeasti. Se näyttää erittäin arvokkaalta. Lämpötilan säädin antaa vihjeitä. Alin lämpötila, joka voidaan asettaa, on 60 °C. Tällä asetuksella lämmitetyllä väliaineella (vedellä) on kuitenkin vähintään 70°. 80°C asetuksella väliaineen lämpötila nousee helposti yli 100°C! Mutta se ei minua haittaa, koska meillä on tapana käyttää 200-1800 W tehotasoja, emmekä jätä ruokaa ilman valvontaa. Voit joko esivalita lämpötilan tai tehotasot. Yhdistelmä ei valitettavasti ole mahdollista. Äänitaso on erittäin alhainen ja mitätön, koska tuulettimen ääntä ei enää kuulu, kun liesituuletin kytketään päälle. Kaiken kaikkiaan hyödyllinen laite meille.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.07.2022
Verified tarkastelu

Die durchgehende Glasplatte ist hervorragend, die Einstellung von Power, Temperaturen und Timer sind einfach zu bedienen. Sehr zu empfehlen

Jatkuva lasilevy on erinomainen, tehon, lämpötilojen ja ajastimen asetus on helppokäyttöinen. Suosittelemme

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.04.2022
Verified tarkastelu

Die o.g. Kochplatte ( zwei Kochplatten) habe ich vor zwei Tagen erhalten und somit drei Mal in Benutzung gehabt. Beim ersten Abendessen, habe ich mich heran getastet um mit der neuen Kochtechnik und den Einstellungen mich vertraut gemacht. Die Espressokanne war so schnell erhitzt, das der Kaffee schneller zubereitet war, als es das ich es gewohnt war. 1. heranprobieren war also erste Klasse verlaufen. Beim ersten Frühstück habe ich mich an den Espresso und Frühstückseier heran getan - auch das verlief sehr zufriedenstellend. Das Mittagessen mit Gulasch und Kartoffeln war dann mit den Einstellungen und dem längeren köcheln des zuvor scharf angebratenem Fleisch, sehr genau variierbar (Temperatur/Zeit). Die Kartoffeln ließen sich so gut mit dem Simmern einstellen, das der Topf NICHT über gekocht hatte. Ich hoffe nun, das die Qualität sich auch in der Haltbarkeit zeigt, sodass sich der Preis - in Leistung und Qualität zum jetzigem Zeitpunkt - definitiv das wieder gibt was ich bekommen und erhalten habe ! Baden-Württemberg, 09.04.'22 15:57 Uhr

Sain yllä olevan keittolevyn (kaksi keittolevyä) kaksi päivää sitten ja olen käyttänyt sitä kolme kertaa. Ensimmäisellä illallisella tutustuin uuteen ruoanlaittotekniikkaan ja asetuksiin. Espressokannu lämpeni niin nopeasti, että kahvi valmistui nopeammin kuin olin tottunut. 1. sen kokeileminen oli ensiluokkaista. Ensimmäisellä aamiaisella kokeilin espressoa ja aamiaismunia - se oli myös erittäin tyydyttävä. Gulassilla ja perunoilla tehtyä lounasta voitiin sitten vaihdella erittäin tarkasti (lämpötila/aika) asetuksilla ja aiemmin kypsennetyn lihan pidemmällä haudutuksella. Perunat asettuivat niin hyvin kiehumisen mukana, että kattila EI ollut ylikypsä. Toivon nyt, että laatu heijastuu myös kestävyyteen, jotta hinta - suorituskyvyn ja laadun suhteen tällä hetkellä - heijastelee ehdottomasti sitä mitä olen saanut ja saanut! Baden-Württemberg, 9. huhtikuuta 2022, klo 15.57

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.02.2022
Verified tarkastelu

schnelle Lieferung,tolles Gerät

nopea toimitus, hieno laite

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.02.2022
Verified tarkastelu

sehr schnell heiß...Wahnsinn man muss sich damitauseinander setzen...z.B. beim ersten mal war mein Rührei schneller fertig als das Toasti im Toaster...auch Kochen ist anders, Nudeln kochen geht sehr gut über die Leistung, aber nicht über die Temperatur...!

hyvin nopeasti kuumaa... hulluutta, sen kanssa on elettävä... esim. ekalla kerralla munakokkeliani valmistuivat nopeammin kuin leivänpaahdin paahtoleipä... ruoanlaitto on myös erilaista, pastan keittäminen on teholtaan erittäin hyvää, mutta ei lämpötilasta...!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.01.2022
Verified tarkastelu

Temperaturregelung ist nicht so gut justierbar.

Lämpötilan säätö ei ole kovin säädettävissä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.09.2021
Verified tarkastelu

Im Grunde gefällt mir diese Platte wirklich gut. Sie tut ihren Job. Ich habe nicht gemessen ob die Temperatur die eingestellt ist auch tatsächlich erreicht wird, aber ich habe das Gefühl, das eine Platte bei gleicher Einstellung mehr Leistung abgibt als die andere. Leider war das auch die wo der Lüfter von Anfang an unglaublich laut war. Wurde also nur genutzt wenn tatsächlich notwendig. Jetzt, nach nichtmal 3 Monaten, hat dieser Lüfter, nachdem er immer lauter geworden ist, auch gänzlich den Geist aufgegeben. Das gute daran ist, diese Platte ist jetzt angenehm leise. Nachteilig, die Platte überhitzt nach wenigen Minuten und stellt sich ab. Um noch etwas positives zu den Lüftern zu sagen, wenn sie richtig funktionieren hört man eigentlich nur das leise Klingeln der Induktionsplatte. Ich werde das Gerät jetzt tauschen und meine Rezession ggf. nochmal anpassen.

Pohjimmiltaan pidän tästä levystä todella paljon. Hän tekee työtään. En ole mitannut, onko asetettu lämpötila todella saavutettu, mutta minusta tuntuu, että yksi levy antaa enemmän tehoa kuin toinen samalla asetuksella. Valitettavasti se oli myös se, jossa tuuletin oli uskomattoman äänekäs alusta alkaen. Sitä käytettiin vain silloin, kun se todella oli tarpeen. Nyt, ei edes 3 kuukauden jälkeen, tämä fani on täysin luopunut haamusta sen jälkeen, kun se ääntyi yhä äänekkäämmäksi. Hyvä asia on, että tämä levy on nyt miellyttävän hiljainen. Haittana on, että levy ylikuumenee muutaman minuutin kuluttua ja sammuu itsestään. Puhaltimista voidaan sanoa jotain positiivista, jos ne toimivat kunnolla, voit itse asiassa kuulla vain induktiolevyn pehmeän soittoäänen. Nyt vaihdan laitteen ja säädän taantumaa uudelleen tarvittaessa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.06.2021
Verified tarkastelu

LED Anzeige könnte heller sichtbar sein.

LED-näyttö voisi olla kirkkaampi näkyvissä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.06.2021
Verified tarkastelu

Betaalbare prijs bekent merk goede kwaliteit makkelijk in gebruik mooi design snel op temperatuur koelt snel af

Edullinen hinta, merkki, hyvä laatu, helppokäyttöinen, kaunis muotoilu, lämpenee nopeasti, jäähtyy nopeasti

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.04.2021
Verified tarkastelu

Tolles Produkt, einzige Nachteil man kann nicht kleine Töpfe oder eine Kaffee Mocka benutzen.

Loistava tuote, ainoa miinus, että et voi käyttää pieniä kannuja tai kahvimockaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.03.2021
Verified tarkastelu

Top

Yläosa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.12.2020
Verified tarkastelu

Using it for few months now and we're happy with the purchase. We're using it at home, for daily cooking (family of 2, no kids). Took some time to switch to induction hob, but can highly recommend. It sits well on the surface (due to its weight), it's very easy to be cleaned. The only downside is the noise level (can't say if all induction hobs are having the same as this is our first one). Overall very satisfied. Works well and meets our needs.

Ollut käytössä nyt muutaman kuukauden ja olemme tyytyväisiä ostokseen. Käytämme sitä kotona, päivittäiseen ruoanlaittoon (2 hengen perhe, ei lapsia). Kesti jonkin aikaa vaihtaa induktioliedelle, mutta voin lämpimästi suositella. Se istuu hyvin pinnalle (painonsa vuoksi), se on erittäin helppo puhdistaa. Ainoa haittapuoli on melutaso (en voi sanoa, ovatko kaikki induktioliedellä samat, koska tämä on ensimmäinen). Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen. Toimii hyvin ja vastaa tarpeisiimme.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.11.2020
Verified tarkastelu

Tolle Produkt! Mit Produkten aus dem Hause Klarstein kann man eigentlich nichts falsch machen! Qualität und Design für gutes Geld. Mehrwert vorhanden

Hieno tuote! Klarsteinin tuotteilla ei todellakaan voi mennä pieleen! Laatua ja muotoilua hyvällä rahalla. lisäarvoa saatavilla

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.10.2020
Verified tarkastelu

Die Platte funktioniert ohne Mängel. Durch die ungeteilte Ceranplatte ist die Reinigung ein Kinderspiel. Die Regulierungen sind sehr gut, natürlich muß man die Umstellung auf Induktion vollziehen-lernen. Die Kochvorgäng sind extrem kürzer, toll. Der Geräuschpegel lässt allerdings zu wünschen übrig. In einer amerikanischen Küche für den Rest der Familie oder ev. Gästen bestimmt etwas laut. Aber bei der Kürze der Kochvorgäng auszuhalten. Die Lüftung ist bei den Temperaturen für die Technik auch zwingend notwendig!

Levy toimii ilman vikoja. Jakamattoman keraamisen levyn ansiosta puhdistaminen on lasten leikkiä. Säätimet ovat erittäin hyvät, tietysti sinun täytyy opetella siirtymään induktioon. Kypsennysprosessi on erittäin lyhyempi, hienoa. Melutaso jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Hieman meluisa amerikkalaisessa keittiössä muulle perheelle tai mahdollisesti vieraille. Mutta siedettävä, kun otetaan huomioon ruoanlaittoprosessin lyhyys. Ilmanvaihto on myös ehdottoman välttämätöntä tekniikan lämpötiloissa!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.10.2020
Verified tarkastelu

Nachdem ich mich an die Geschwindigkeit der Induktion gewöhnt habe, bin ich sehr zufrieden mit dem Kochfeld. Allerdings ist es wirklich relativ laut, was aber für mich nicht so störend ist.

Induktion nopeuteen totuttuani olen erittäin tyytyväinen keittotasoon. Se on kuitenkin todella kovaääninen, mikä ei ole minulle niin ärsyttävää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.07.2020
Verified tarkastelu

Das Kochfeld macht zunächst einen guten Eindruck, die Leistung ist okay. Ganz übel ist allerdings das überlaute und völlig überflüssige Gepiepe bei jedem Befehl der eingegeben wird. Alle Hersteller pflegen ja diesen unnötigen Blödsinn und er ist geeigenet dem Verbraucher das ganze Kochfeld zu verleiden.

Liesi tekee aluksi hyvän vaikutelman, suorituskyky on kunnossa. Kuitenkin liian kova ja täysin tarpeeton piippaus jokaisen syötetyn komennon yhteydessä on todella huonoa. Kaikki valmistajat ylläpitävät tätä turhaa hölynpölyä ja se soveltuu pilaamaan kuluttajalle koko keittotason.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.02.2020
Verified tarkastelu

I like this a lot after using it a couple of times. It feels sturdy (it's quite heavy) and therefore feels stable and safe. I like that the surface is a single sheet of glass, it makes cleaning and maintenance much easier. I'm still getting used to the different settings, but it's pretty intuitive to use. So far very pleased.

Pidän tästä kovasti muutaman käytön jälkeen. Se tuntuu tukevalta (se on melko raskas) ja siksi tuntuu vakaalta ja turvalliselta. Pidän siitä, että pinta on yksittäinen lasilevy, mikä helpottaa huomattavasti puhdistamista ja huoltoa. Olen vielä tottunut erilaisiin asetuksiin, mutta se on melko intuitiivinen käyttää. Toistaiseksi erittäin tyytyväinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2020
Verified tarkastelu

Das Klarstein VariCook XL Kochfeld sieht sehr wertig aus, in der Funktion sehr gut. Schade ist das es über 3000 Watt für beide Kochfelder bei Vollauslastung benötigt. Wir nutzen das Kochfeld im Wohnmobil und da wäre es besser gewesen wenn es unter 3000 Watt geblieben wäre. Leider gibt es aber keinen Hersteller der auch daran interessiert wäre knapp unter 3000 Watt zu bleiben. Und wenn, sind die Produkte völlig überteuert. Mal sehen wie sich die Doppel-Induktionskochplatten im Wohnmobil bewähren. Sollte es gut funktionieren empfehlen wir das Produkt gern weiter.

Klarstein VariCook XL -keittotaso näyttää erittäin arvokkaalta ja on erittäin toimiva. Harmi, että se vaatii yli 3000 wattia molemmille keittotasoille täydellä teholla. Käytämme keittotasoa asuntovaunussa ja olisi ollut parempi, jos se olisi jäänyt alle 3000 watin. Valitettavasti ei ole valmistajaa, joka olisi kiinnostunut jäämään alle 3000 wattiin. Ja jos näin on, tuotteet ovat täysin ylihinnoiteltuja. Katsotaan kuinka kaksinkertaiset induktiokeittolevyt osoittavat kykynsä asuntoautossa. Jos se toimii hyvin, suosittelemme tuotetta mielellämme muillekin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.09.2019
Verified tarkastelu

Gerät ist sehr gut wir benutzen es draußen im garten wegen der Kochgerüche, ist aber recht laut durch die Lüftergeräusche

Laite on erittäin hyvä, käytämme sitä ulkona puutarhassa ruoanlaittohajujen takia, mutta se on melko kova tuulettimen melun takia

alkaen "rosa " arvosteltu 03.02.2015
Verified tarkastelu

Funziona molto bene, è un ottimo prodotto, semplice da usare.  E' un perfetto sostituto della bombola a gas. Da consigliare.

Se toimii erittäin hyvin, se on loistava tuote, helppokäyttöinen. Se on täydellinen korvaaja kaasupullolle. Suositeltavaa.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
VariCook XL - induktioliesi
  • Induktiokeittolevy, jonka maksimiteho kahdelle keittolevylle on 3100W - 1300W:n ja 1800W:n väliltä per keittolevy
  • Keittoala säädeltävissä halkaisijaltaan 12 - 26 cm:n kokoiseksi
  • Lämpötila ja teho valittavissa - automaattinen tehon ja lämpötilan säätö, sekä virrankatkaisu
321,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.