Malone

PW-MON-12A - monitorikaiutin

alkaen 3 Asiakkaat
453,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
  • aktiivinen 2-väylä-konserttikaiutin 30cm (12") subwooferilla 550w RMS max. - vastaa 1100w max.
  • erillään säädeltävä mikrofoniosa
  • sivussa kantokahva
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Paar aktiivimonitorikaiutin 30cm 1100 w max.
Text für Setartikel..

 Malone PW-MON-12A on PA-aktiivikaiutin, joka sopii ihanteellisesti konsertti- ja monitoorikaiuttimeksi keskikokoisille lavoille ja tiloihin.

PA-aktiivikaiuttimessa on lisäksi liitännät mikrofinille ja line-välineille, erilaisten teknisten laitteiden yhteen sovittamiseksi. Erityinen erottava ominaisuus kilpailijoihin nähden on 2-band-eqvilisaattori, jonka avulla äänenlaatua voidaan sovittaa tilaisuuden ja genren tarpeen mukaiseksi. 

Johto- ja XLR-liitännöillään Malone-monitoriboksi tarjoaa musiikin sulosointuja.

Konserttikaiuttimena aktiivikaiutin on kestävä ja matto chassis estää kiertuelämän kolhuja. Kantokahva helpottaa kaiuttimen siirtämistä. 

Aktiivikaiutin voidaan asettaa ongelmattomasti PA-kaiuttimeksi, jota varten se sisältää 35mm-boksiliitännän, jonka avulla se voidaan yhdistää jalkatukeen.

Setti koostuu tarvikkeista

auna Pro PW-MON-12A aktiivinen monitorikaiutin 1100 W

tuotenumero: 10007201

Sisältyvä määrä: 2

1. Details Image 2. Details Image 3. Details Image 4. Details Image 5. Details Image 6. Details Image

Huippuominaisuudet:

  • Aktiivinen 2-kanavainen monitorikaiutin, jossa on 30 cm:n (12") subwoofer ja 550 W:n RMS-teho (vastaa 1 100 W:n huipputehoa)
  • Erikseen säädettävä mikrofoniosio
  • Sivulla näppärä kantokahva
  • Sopii asennettavaksi jalustalle – jalkakiinnike
  • Voidaan asentaa rakennelmaksi muiden saman sarjan kaiuttimien kanssa

Ominaisuudet:

  • Liitännät: 1 x RCA-linja-sisääntulo, 1 x RCA-linja-ulostulo, 2 x 6,3mm jakki-mikrofoni/linja-sisääntulo (kytkettävä), 1 x XLR-linja-sisääntulo, 1 x speakon-linja-ulostulo (8 ohmia)
  • Portaattomasti säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus ja kaiutinefekti
  • 2-alueinen taajuuskorjain, jossa on portaaton säätö bassolle ja diskantille
  • Portaattomasti säädettävä master-äänenvoimakkuus
  • Metallisuojaverkko
  • Ylikuormasuojattu jakotaajuus
  • Herkkyys: 96 dB
  • Taajuusvaste: 50 Hz–18 kHz
  • Impedanssi: 4 ohmia
  • T2A-sulake
  • LED-kontrollivalot
  • Virtalähde: 230 V / 50 Hz

Mitat:

  • 77,5 x 43,5 x 45,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Paino: n. 32 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 3 Asiakkaat
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.03.2020
Verified tarkastelu

Die Aktivboxen sind sehr gut, da sie nicht schwer sind aber sich auch nicht billig anfühlen. Sie klingen gut und haben vorallem auf Partys sehr guten Bass und klingen auch noch sehr gut wenn man sie aufdreht. Ich habe sie für Silvester gebraucht aber sie kamen leider nicht rechtzeitig an, da auf einen billigen Paketdienst (DPD) gesetzt wird. Das Paket und somit auch die Lautsprecher hatte keine Schäden und wurde gut behandelt. Sie sehen sehr gut aus wenn man sie mit anderen Partylautsprechern vergleicht. Es ist sehr praktisch das man sie Hochkant, Quer aber auch auf einem Stativ benutzen kann. Ein negativer Punkt der auffällt wenn man den Bass richtig aufdreht und laut Musik hört, sind die Chinchanschlüsse auf der Rückseite des Lautsprechers. Sie sind offenbar ohne einer Abtrennung mit dem Innenraum verbunden und wenn ein starker Bass kommt, schießt Luft aus den Anschlüssen und man hört das Luftgeräusch auch. Bei den Xlr und andern Anschlüssen gibt es kein Problem, da sie geschlossen sind und es keinen Weg für Luft gibt. Ich finde die Lautsprecher für diesen Preis extrem gut, da man für den gleichen Preis zB eine kleine JBl Bluetooth Box bekommt. Das Preisleistungsverhältnis ist sehr gut.

Aktiivikaiuttimet ovat erittäin hyviä, koska ne eivät ole raskaita, mutta eivät myöskään tunnu halvoilta. Ne kuulostavat hyvältä ja niissä on erittäin hyvä basso, varsinkin juhlissa, ja silti ne kuulostavat erittäin hyvältä, kun käännät ne ylös. Tarvitsin niitä uudenvuodenaatoksi, mutta valitettavasti ne eivät saapuneet ajoissa, koska käyttivät halpaa pakettipalvelua (DPD). Paketissa ja siten kaiuttimissa ei ollut vaurioita ja niitä käsiteltiin hyvin. Ne näyttävät erittäin hyviltä muihin puoluekaiuttimiin verrattuna. On erittäin käytännöllistä, että voit käyttää sitä pysty-, maisema-, mutta myös jalustalla. Negatiivinen kohta, joka on havaittavissa, kun nostat bassoa ja kuuntelet kovaa musiikkia, ovat kaiuttimen takana olevat cinch-liitännät. Ne on ilmeisesti kytketty sisäosaan ilman väliseinää ja kun on voimakasta bassoa, liitännöistä vuotaa ilmaa ja kuulet myös ilmaäänen. Xlr-liittimillä ja muilla liittimillä ei ole ongelmia, koska ne ovat kiinni, eikä ilmalle ole polkua. Kaiuttimet ovat mielestäni erittäin hyvät tähän hintaan, sillä samaan hintaan saa vaikkapa pienen JBl Bluetooth boxin. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

alkaen Marijane arvosteltu 05.12.2013
Verified tarkastelu

Die Auna aktiver Monitor-Lautsprecher sind in ihrer Größe, Handling und von ihrer Leistung Unschlagbar. Das Preis/Leistungsverhältnis ist völlig ok. Wer nach einer Alternative zu PA Boxer zu denen man eine PA-Endstufe benötigt sucht, sollte sich für das Paar aktiver Monitor-Lautsprecher Auna 30cm 1100W entscheiden.

Auna aktiivikaiuttimet ovat lyömättömiä koon, käsittelyn ja suorituskyvyn suhteen. Hinta/laatusuhde on täysin kohdallaan. Jos etsit vaihtoehtoa PA-tehovahvistimen vaativille PA-boksille, kannattaa valita aktiivikaiutinpari Auna 30cm 1100W.

alkaen clément arvosteltu 03.06.2012
Verified tarkastelu

très bon produit je le recommande !

erittäin hyvä tuote suosittelen!

Asiakkaiden arvostelut
PW-MON-12A - monitorikaiutin
  • aktiivinen 2-väylä-konserttikaiutin 30cm (12") subwooferilla 550w RMS max. - vastaa 1100w max.
  • erillään säädeltävä mikrofoniosa
  • sivussa kantokahva
453,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.