Numan

Octavox 701 MKII - tornikaiutin

alkaen 19 Asiakkaat
891,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
  • tietokoneoptimoitu kotelo, jossa rakennettu etuseinä luonteikkaassa, kahdeksankulmaisessa OCTAVOX-designissa
  • kankainen diskanttikaiutin, jossa integroitu NUMAN Octavox WaveGuide: suunniteltu selkeästi määriteltyyn säteilyyn ylitystaajuuksien alueella sekä maksimaaliseen vaikutusalueeseen
  • basso- ja keskiäänikaiuttimissa tehokkaat magneetit ja kalvot lasikuitupunoksesta syviin, voimakkaisiin bassoihin ja yksityiskohtaisiin, eläviin keskiääniin

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Octavox 701 MKII - tornikaiutin
891,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

60001785_yy_0002___Testsiegel_NUMAN_Octavox_701_MKII_Boxen_schwarz.png
Octavox 701 MKII – 3-tie tornikaiutinpari valkoinen
Text für Setartikel..

TUNNISTETTAVA ULKONÄKÖ

Selkeää virheettömyyttä

Poikkeuksellisen Octavox-muotoilukonseptin 3-tiejärjestelmät tekevät vaikutuksen laadukkailla komponenteilla ja optimaalisesti vahvistetulla kotelolla. Tämän yhdistelmän ansiosta syntyy tasapainoinen, yksityiskohtainen äänikuva ja tunnistettava ulkonäkö.

Octavox-sarjan kaiutinten kotelon muoto jäljittelee antiikin täydellisyyden symbolia Oktágononia. NUMAN on omistautunut tälle maksimille kaiutinten työstössä ja äänen laadussa, ja siirtänyt ne täydelliseen sarjaan tinkimättömästi.

Octavox-sarjan uusintapainos on tekniseltä muotoilultaan selkeästi paranneltu ja akustisesti lisää optimoitu. Koteloa on lisäksi vahvistettu. Sen jalustan uusi muotoilu mahdollistaa paremman pidon ja antaa kaiuttimille vielä aiempaakin monumentaalisemman ulkomuodon. Bassokaiutinten ja NUMAN-refleksikaiutinten uusi järjestys huolehtii homogeenisesta äänikuvasta ja paremmasta täsmällisyydestä bassoalueilla.

NUMAN Octavox 701 MKII vakuuttaa erinomaisella, intohimoisella äänellään ja loistaa koko linjallaan perinpohjaisesti suunniteltuna ja edistyneenä muotoilukonseptina.

Uusi Octavox MKII -sarja ei jää edeltäjistään millään tavalla jälkeen. Niiden teknisesti optimoitu jalka ja uudelleen järjestetyt kaiuttimet tuovat lisäarvoa äänelle.

KORKEIMMALLA TASOLLA

Intohimoista äänikulttuuria

Täällä se taas on, tämä kutina vatsan pohjassa, kun soolo lähtee käyntiin. Se tunne, kun et vain kuule musiikkia, vaan se valtaa sinut ja tempaa sinut mukaansa. NUMAN Octavox 701 MKII -tornikauttimilta tämä taito onnistuu tehokkailla magneeteilla, jotka tekevät kaiutinten impulsseista täydellisiä.

Lisäksi moderni lasikuitukudos keskiääni- ja bassokalvoissa toimii tehokkaasti osittaisia värähtelyjä vastaan. Niin syntyy silkinpehmeitä korkeita ääniä, pohjattoman syviä bassoja ja elävä ja todentuntuinen keskitaajuusalueen äänten toisto. Kuuntele musiikkia sen alkuperäisillä äänillä juuri siten kuin taiteilija on sen luonut: tinkimättömästi ja täynnä intohimoa!

TEKNINEN VALLANKUMOUS

Merkittävin innovaatio pistää heti silmään: uudelleen kehitellyt WaveGuidet optimoivat säteilyalueen, sillä erinomaisen, kankaisen diskanttikaiuttimen äänenjohdin on integroitu etuseinään. Ulkoinen yksityiskohta, joka lisäksi mahdollistaa kaikkien stereokokoonpanosi äänilähteiden täsmällisen kohdistusterävyyden. Käytännöllinen NUMAN-liitäntäterminaali mahdollistaa aidon Bi Wiring -käytön. Perinteisille, banaaniliittimillä toteutettaville liitännöille on tarjolla metallisillat.

VAIHTELUA

Octavox MKII -kaiuttimet tuovat juhlallisesti uutta stereoäänikulttuuria kaikille musiikkityyleille. Ne pääsevät kovalla vaatimustasolla täydellisiin ääniolosuhteisiin ja todistavat samalla vaihtelukykynsä: käytä tornikaiuttimia stereojärjestelmänä tai laajenna kokoonpanoasi Octavox 702 MKII -hyllykaiuttimilla, Octavox 703 MKII -keskikaiuttimilla ja NUMAN UniSubilla kotiteatterin kokonaisvaltaiseksi 5.1 -surround-laitteistoksi.

Huom! Kaiutinten mukana toimitetaan asennettava jalka. Se kiinnitetään neljällä mukana toimitettavalla ruuvilla.

Setti koostuu tarvikkeista

tuotenumero: 10031223

Sisältyvä määrä: 2

Huippuominaisuudet:

Asiakkaiden arvostelut
alkaen 19 Asiakkaat
19

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.10.2020
Verified tarkastelu

Nach dem mir meine Kumpels immer wieder von ihren tollen Soundsystemen erzählten, musste ich ja als Mann zwangsläufig nachziehen und ging wie wir eben so sind auf die Suche. Zugegeben, der Preis hatte mich erst abgeschreckt, so billig kann die Geschichte ja keinen ordentlichen klang bringen, aber... Satter Bass, klare Höhe Töne und eine wirklich wertige Optik. Sie sehen einfach top aus und liefern zudem noch ab! Kaufen und genießen. Höre sehr gerne Jazz und auch klassische Musik - Metall geht im übrigen auch sauber ins Ohr

Kun ystäväni kertoivat minulle upeista äänijärjestelmistään, minun miehenä piti seurata perässä ja sellaisena kuin me olemme, lähdin etsimään. Kieltämättä hinta oli aluksi pelottanut minua, tarina ei voi tuottaa kunnollista ääntä noin halvalla, mutta... Rikas basso, selkeät diskanttiäänet ja todella laadukas ulkoasu. Ne vain näyttävät upeilta ja myös toimittavat! Osta ja nauti. Tykkään todella kuunnella jazzia ja myös klassista musiikkia - metalli on muuten myös puhdasta korvasta

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.02.2020
Verified tarkastelu

Für den Preis bekommt man glaube ich nicht viel besseres... Saubere Arbeit! Jetzt hoffe ich nur die Langlebigkeit ist genauso wie der Rest des Produktes, dann habt ihr alles richtig gemacht!

En usko, että voit saada paljon parempaa hintaan... Puhdasta työtä! Nyt toivon vain, että pitkäikäisyys on sama kuin muun tuotteen, niin teit kaiken oikein!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.01.2020
Verified tarkastelu

Wow! Preis Leistung Top! Sehen super aus und klingen sehr gut. Verarbeitung für den Preis unschlagbar!

Vau! Hinta/laatu huippu! Näyttää hyvältä ja kuulostaa erittäin hyvältä. Käsittely lyömättömään hintaan!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.01.2020
Verified tarkastelu

Immer wieder gerne

Aina iloni

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.12.2019
Verified tarkastelu

Super schöne Standboxen mit einem tollen Klang an dem auch teuere Boxen schwer rankommen. Verpackung und Versand top. Ich kann die Boxen sowie den Versender uneingeschränkt weiterempfehlen.

Erittäin mukavat lattiakaiuttimet upealla äänellä, jota kalliidenkin kaiuttimien on vaikea saada. Pakkaus ja toimitus erinomainen. Voin varauksetta suositella laatikoita ja lähettäjää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.12.2019
Verified tarkastelu

Die NUMAN Octavox 701 MKII dient bei mir als Ersatz für in die Jahrzehnte gekommene T+A Criterion 160 TMR MKII, ein Klassiker mit hohem Gewicht, hohem Volumen (aka "Kindersarg"), Spitzenbewertungen (Stereoplay u.a.) und seinerzeit hohem Preis (rd. DM 6100,00). Meine erste Bewertung der neuen NUMAN: Verpackung: Kaum besser möglich, doppelte Kartonage, gute Schaumstoffpolster, Stoffhülle etc. Steht die Verpackung aber einmal im Regen, fehlt ein Nässeschutz. Die Lautsprecher: Optik sehr ansprechend, Anschlüsse top und dann der erste Klangtest: Aaaaaah - hervorragend! Gute Auflösung, klare Höhen, stimmige Mitten und Bass wie er sein soll, so tief wie das Gehör reicht und mit absolut ausreichenden Wumms. Meine neuen NUMAN werden von dem jetzigen Raum (ca. 24m²) in einen größeren (ca. 35m²) umziehen, dann werde ich wieder berichten. Bis dahin aber: Ganz Klare Kaufempfehlung! Update: So, die ersten Tests mit meinen persönlichen "Referenz-CDs" (Pink Floyd- Dark Side of the Moon; Yello - One Second; Tschaikowsky 1812 - Erich Kunzel, Cincinnati Symphony Orchestra) überzeugen mich. Der direkte Vergleich mit meinen T+A ist nicht mehr fair, weil diese ja nicht mehr ok sind (Sicken teilweise defekt), aber ich bin mir sicher, dass die NUMAN mit meinen alten Spitzenboxen insgesamt mithalten kann, nur im Bassbereich kann sie gegen die zwei riesen 260mm-Tieftöner nicht wirklich ankommen. Das Preis- Leistungs- Verhältnis lässt aber die NUMAN dann als ganz klaren Sieger dastehen!

Minulle NUMAN Octavox 701 MKII toimii korvaajana T+A Criterion 160 TMR MKII:lle, joka on vuosikymmen vanha, klassikko, jolla on suuri paino, suuri volyymi (alias "lasten arkku"), huippuluokitukset (stereosoitto). jne.) ja tuolloin korkea hinta (noin 6100,00 DM). Ensimmäinen arvioni uudesta NUMANista: Pakkaus: Tuskin voisi olla parempi, kaksinkertainen pahvi, hyvä vaahtomuovipehmuste, kangaspäällinen jne. Mutta jos pakkaus on ulkona sateessa, ei ole kosteussuojaa. Kaiuttimet: optiikka erittäin houkutteleva, liitännät ylhäällä ja sitten ensimmäinen äänitesti: Aaaaaah - erinomainen! Hyvä resoluutio, selkeät korkeat, harmoniset keski- ja bassoäänet niin kuin pitääkin, niin syvällä kuin kuulet ja aivan riittävällä puomilla. Uusi NUMANini muuttaa nykyisestä huoneesta (n. 24m²) suurempaan (n. 35m²), sitten raportoin. Siihen asti kuitenkin: Erittäin selkeä ostosuositus! Päivitys: Joten ensimmäiset testit henkilökohtaisilla "referenssi-CD-levyilläni" (Pink Floyd - Kuun pimeä puoli; Yello - One Second; Tšaikovski 1812 - Erich Kunzel, Cincinnati Symphony Orchestra) vakuuttavat minut. Suora vertailu T+A:hani ei ole enää reilu, koska nämä eivät ole enää ok (helmet ovat osittain viallisia), mutta olen varma, että NUMAN pysyy vanhojen huippukaiuttimieni kanssa yleisesti, vain bassoalueella. kilpailla kahden valtavan 260 mm:n bassokaiuttimen kanssa ei todellakaan pärjää. Mutta hinta-laatusuhde tekee NUMANista selkeän voittajan!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.10.2019
Verified tarkastelu

Super Lautsprecher, ich habe noch nie so eine professionelle Verpackung erlebt! Der Klang und die Optik der Lautsprecher sind besser als erwartet, obwohl ich sagen muss, dass meine Erwartungen schon durch die Rezensionen sehr hoch waren!

Superkaiuttimet, en ole koskaan kokenut näin ammattimaista pakkausta! Kaiuttimien ääni ja ulkonäkö ovat odotettua parempia, vaikka täytyy sanoa, että odotukseni olivat erittäin korkealla jo arvostelujen perusteella!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.09.2019
Verified tarkastelu

1. Versand Nach der Bestellung an einem Montag hatte ich gehofft, die Lautsprecher bereits zum Wochenende einweihen zu können. In der heutigen Zeit dachte ich mir, wird das schon kein Problem sein. Für Electronic Star wohl leider schon. Man antwortete mir auf meine freundliche Bitte lediglich mit einer nichtssagenden Standardemail und lieferte die Lautsprecher am Montag nach dem erhofften Wochenende. Der Service von Electronic Star ist also definitiv ausbaufähig. 2. Verpackung Die Lautsprecher waren sehr sicher doppelt verpackt. Da gibt es nichts zu meckern. Ich würde sogar behaupten, dass da einige noch von lernen können. 3. Verarbeitung Ohne eine kleine Kritik komme ich leider um die ansonsten sehr sehr gut verarbeiteten Lautsprecher nicht aus. Hier und da sieht man leichte Fehler an der holzfarbenen Folie. Die sind aber so gering, dass sie nicht weiter auffallen. Eine perfekte Verarbeitung ist wahrscheinlich bei diesem Preis auch nicht möglich. Die Hoch- Mittel und Tieftöner dagegen sind allesamt top verbaut. Und das ist ja auch das wichtigste. 4. Klangqualität Es hat mich überrascht, wie gut sie klingen. Vor allem, wenn man den Preis bedenkt nicht selbstverständlich. Während der Hochtöner klar und differenziert alles wieder gibt, was er so vorgesetzt bekommt runden der Mittel- und die beiden Tieftöner den Klang ausgezeichnet ab. Während der Mitteltöner eventuell noch ein bisschen kraftvoller spielen könnte, beeindrucken die Tieftöner mit einem erstaunlichen Tiefgang. Einen Sub haben wir so nicht mehr nötig. 5. Fazit Die Octavox haben einen satten, toll differenzierten Klang, der sich lediglich eine zu vernachlässigende, kleine Schwäche im Mitteltonbereich leistet, ansonsten aber herausragend performt. Die Verarbeitungsqualität könnte etwas besser sein und der 'Service' (wenn man ihn denn so nennen kann) sowieso.

1. Toimitus Tilaukseni maanantaina toivoin voivani vihkiä kaiuttimet käyttöön viikonloppuna. Nykyään ajattelin itsekseni, että se ei ole ongelma. Valitettavasti Electronic Starille kyllä. Ystävälliseen pyyntööni vastattiin vain merkityksettömällä standardisähköpostilla ja kaiuttimet toimitettiin toivotun viikonlopun jälkeisenä maanantaina. Electronic Starin palvelussa on ehdottomasti parantamisen varaa. 2. Pakkaus Kaiuttimet oli pakattu kaksoislaatikkoon erittäin turvallisesti. Ei ole mitään valittamista. Sanoisin jopa, että jotkut voivat vielä oppia siitä. 3. Käsittely Valitettavasti en tule toimeen ilman pientä kritiikkiä muuten erittäin hyvin käsiteltyjä kaiuttimia kohtaan. Siellä täällä näkyy pieniä puutteita puunvärisessä kalvossa. Mutta ne ovat niin pieniä, että niitä ei huomaa. Täydellinen käsittely ei luultavasti ole myöskään mahdollista tällä hinnalla. Diskanttikaiuttimet, keskitason kaiuttimet ja bassokaiuttimet ovat toisaalta kaikki huippuluokkaa. Ja se on tärkeintä. 4. Äänenlaatu Yllätyin kuinka hyvältä ne kuulostavat. Ei itsestäänselvyys, varsinkin kun ottaa huomioon hinnan. Diskantti toistaa kaiken sen eteen selkeästi ja erottuvasti, mutta keskiääni ja kaksi bassokaiutinta viimeistelevät äänen erinomaisesti. Vaikka keskialueen ohjain voisi mahdollisesti soittaa hieman tehokkaammin, bassokaiuttimet vaikuttavat hämmästyttävällä syvyydellä. Emme tarvitse enää sukellusta. 5. Johtopäätös Octavoxilla on täysi, hyvin erottuva soundi, jolla on vain mitätön, pieni heikkous keskialueella, mutta joka muuten toimii erinomaisesti. Käsittelyn laatu voisi olla hieman parempi ja "palvelu" (jos sitä niin voi kutsua) joka tapauksessa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.08.2019
Verified tarkastelu

Top Sound zu einem superpreis, optisch ein hingucker

Huippuääni superhintaan, visuaalisesti katseenvangitsija

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.05.2019
Verified tarkastelu

Habe lange mit mir gerungen, ob ich es wagen soll diese Boxen ohne die Möglichkeit einer Hörprobe zu bestellen und bin froh es getan zu haben. Die Lautsprecher sehen sehr edel aus und sind echt schwer. Die Verpackung war perfekt. Leider habe ich trotzdem eine kleinen Makel: An einer Box sind die oberen beiden Halter für das Cover nicht rund sondern sehen verbeult aus. Das gibt Abzug in der B-Note. Hoffe man kann diese tauschen. Anfrage an Lieferant ist raus... Der Klang ist sehr gut! Da kann man nicht meckern. Sehr schön linear. Keine Dellen im Frequenzbereich. Kann die Boxen wirklich nur weiterempfehlen.

Taistelin pitkään itseni kanssa, että uskaltaisinko tilata näitä laatikoita ilman kuulotutkimuksen mahdollisuutta ja olen iloinen, että tein. Kaiuttimet näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ovat todella raskaita. Pakkaus oli täydellinen. Valitettavasti minulla on vielä pieni virhe: Yhdessä laatikossa kaksi ylempää kannen pidikettä eivät ole pyöreitä, vaan näyttävät kolhuilta. Tämä tekee vähennyksen B-luokassa. Toivottavasti voit vaihtaa nämä. Kysely toimittajalta on loppunut... Ääni on erittäin hyvä! Et voi valittaa. Erittäin mukava lineaarinen. Ei kolhuja taajuusalueella. Voi vain suositella laatikoita.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.04.2019
Verified tarkastelu

Prompte Lieferung, toller Klang, brillant in Höhen und Bässe, schönes Design, Preis-Leistung absolut Spitzenklasse.

Nopea toimitus, upea ääni, loistava diskantti ja basso, kaunis muotoilu, hinta-laatusuhde aivan huippuluokkaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.02.2019
Verified tarkastelu

Ich habe die Lautsprecher zusy meinem bestehenden Yamaha Dolby Surround Systeme gekauft um die kleinen auszutauschen. Was soll ich sagen? Der Sound ist überwältigend! Mittlerweile habe ich sogar dazu entschlossen den Center Lautsprecher von Numan zu kaufen und von 5.1 auf 3.0 umzustellen. Die Gründe dafür sind folgende: Subwoofer brauche ich nicht mehr da diese hier genug "Bums" haben und die Surround Lautsprecher mache ich weg weil ich die nicht vernünftig im Raum unterbringen kann(wegen Umstellung der Möbel). Fazit: Sehr zufrieden, würde ich jederzeit wieder kaufen. Den Verlust von dem 5.1 Sound kann ich verschmerzen. Vor allem was Musik hören angeht ist es einfach nur super.

Ostin kaiuttimet olemassa olevien Yamaha Dolby Surround -järjestelmieni lisäksi pienten tilalle. Mitä voin sanoa? Ääni on ylivoimainen! Sillä välin olen jopa päättänyt ostaa Numan-keskikaiuttimen ja vaihtaa 5.1:stä 3.0:aan. Syyt tähän ovat seuraavat: En enää tarvitse subwooferia, koska näissä on tarpeeksi "buumia" ja poistan surround-kaiuttimet, koska en mahdu kunnolla huoneeseen (huonekalujen siirtämisen takia). Johtopäätös: Erittäin tyytyväinen, ostan uudelleen milloin tahansa. Pystyn yli 5.1-äänen katoamisesta. Varsinkin kun on kyse musiikin kuuntelusta, se on aivan mahtavaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.01.2019
Verified tarkastelu

Die Lautsprecher haben einen sehr schönen differenzierten und dennoch kräftigen Klang. Die Optik und auch die Verarbeitung lassen keine Wünsche offen. Ich persönlich finde sie richtig gut und werde sie auf jeden Fall weiterempfehlen. Auf Grund ihrer baulichen Größe und Tiefe sollte man allerdings genügend Platz zum aufstellen vorsehen bzw zur Verfügung haben.

Kaiuttimissa on erittäin hieno erottuva ja silti voimakas ääni. Optiikka ja käsittely ei jätä toivomisen varaa. Minusta ne ovat todella hyviä ja suosittelen niitä ehdottomasti. Niiden rakenteellisen koon ja syvyyden vuoksi sinun tulee kuitenkin varata tai varata riittävästi tilaa niiden asentamiseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.11.2018
Verified tarkastelu

Diese Lautsprecher habe ich als Ersatz für die zwei kleinen Frontlautsprecher des "Ambience" Surroundsystems gekauft,da die Musik trotz mehrerer Einstellungsversuchen am Receiver absolut unterirdisch klang.Die Bässe kamen trotz Subwoofer nicht gut rüber,es klang alles künstlich.Beim Fernsehen einwandfrei.Nach etwas Magendrücken,ob die Musik wirklich besser klingt(die Lautsprecher sind ja nicht ganz billig) kann ich sagen,dass ich voll zufrieden bin.Sehr gut finde ich auch die Möglichkeit des Bi-Wiring oder Bi-Amping.Dadurch kann man bei kleinen Räumen auf die Surroundlautsprecher verzichten. Wer gerne und viel Musik hört,sollte auf kleine Frontlautsprecher verzichten und sich gleich große kaufen.

Ostin nämä kaiuttimet tilalle "Ambience" surround -järjestelmän kahdelle pienelle etukaiuttimelle, koska musiikki kuulosti täysin maan alta huolimatta useista viritinvahvistimen säätöyrityksistä. Subwooferista huolimatta basso ei osunut hyvin, kaikki kuulosti keinotekoinen Mahapaine, kuulostaako musiikki todella paremmalta (kaiuttimet eivät ole aivan halpoja), voin sanoa, että olen täysin tyytyväinen. Mielestäni myös bi-johdotus tai bi-vahvistus on erittäin hyvä vaihtoehto ilman surroundia kaiuttimet. Jokaisen, joka haluaa kuunnella paljon musiikkia, kannattaa tehdä ilman pieniä etukaiuttimia ja ostaa samat isot.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.08.2018
Verified tarkastelu

Super Boxen! Super klang! Einfache Montage! Super Verpackung! Achtung die Lautsprecher sind schwer und groß. Musste sie in der Poststation abholen, da ich bei Lieferung nicht zu Hause war. Sie passen nicht in jeden Kofferraum. Selbst alte Platten hören sich gut an.

Hienoja laatikoita! Hyvä ääni! Helppo rakentaminen! Mahtava pakkaus! Huomio, kaiuttimet ovat raskaita ja suuria. Piti noutaa se postista, koska en ollut kotona, kun se toimitettiin. Ne eivät mahdu jokaiseen tavaratilaan. Vanhat levytkin kuulostavat hyvältä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.02.2018
Verified tarkastelu

Bin begeistert von der Verpackung. Total sicher eingepackt. Die Lieferung mit DHL lief wie immer sehr gut. OK, die Boxen sind schwer, doch hat man sie erst einmal Aufgestellt und angeschlossen wird man belohnt und zwar vom Feinsten. Der Klang ist super, im hohen, mittleren und tiefen Bereich einfach unübertroffen und das bei diesem Preis. Dabei stehen die Boxen aus Platzmangel nicht einmal optimal. Ich habe sie an einem Denon Vollverstärker mit 4 Ohm und 2x 100 Watt Ausgangsleistung angeschlossen. Also wenn es nach mir geht, sind sie eine volle Kaufempfehlung.

Olen tyytyväinen pakkaukseen. Pakattu täysin turvallisesti. Toimitus DHL:llä sujui erittäin hyvin, kuten aina. OK, laatikot ovat raskaita, mutta kun olet asentanut ne ja yhdistänyt ne, palkitaan parhaimmalla. Ääni on loistava, yksinkertaisesti vertaansa vailla korkealla, keskitasolla ja matalalla alueella ja tähän hintaan. Laatikot eivät ole edes optimaalisia tilanpuutteen vuoksi. Liitin ne Denonin integroituun vahvistimeen, jossa on 4 ohmia ja 2 x 100 watin lähtöteho. Joten jos se on minusta kiinni, he ovat täydellinen ostosuositus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.01.2018
Verified tarkastelu

Die Boxen wurden sehr gut verpackt und schnell geliefert. Der Aufbau ging schnell, ebenso der Anschluss. Die Boxen sind sehr gut verarbeitet und sehen schick aus. Klanglich finde ich sie sehr gut. In dieser Preisklasse wird man nur sehr schwer etwas besseres finden. Und eines sollte man beim Boxenkauf unbedingt beachten (genau wie beim Auto): " Hubraum" ist durch nichts zu ersetzen.

Laatikot oli pakattu erittäin hyvin ja toimitettiin nopeasti. Asennus sujui nopeasti, kuten myös yhteys. Laatikot ovat erittäin hyvin tehtyjä ja näyttävät tyylikkäiltä. Ääni on mielestäni erittäin hyvä. Tässä hintaluokassa on vaikea löytää mitään parempaa. Ja yksi asia, joka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä laatikkoa ostettaessa (kuten autoakin): "siirtymä" on korvaamaton.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.01.2018
Verified tarkastelu

Hatte diese Boxen gegen Säulenboxen von Teufel mit Subwoover ausgetauscht. Jetzt ohne Subwoover. Muß sagen der Klang ist um Längen besser geworden. Die Basswiedergabe direkt über die Boxen ist viel besser. Und der Klang im allgemeinen ist mit diesen Boxen wirklich hervorragend. Für dieses Geld einfach super !!!

Oli vaihtanut nämä laatikot Teufel-pylväslaatikoihin, joissa on subwooferit. Nyt ilman subwooferia. Täytyy sanoa, että ääni on parantunut huomattavasti. Basson toisto suoraan kaiuttimien kautta on paljon parempi. Ja ääni ylipäänsä on todella erinomainen näillä laatikoilla. Tällä rahalla yksinkertaisesti super!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.10.2017
Verified tarkastelu

Die Boxen geben einen wirklich guten Klang ab. Ich habe unter anderem Thrash und Death Metal ausprobiert und zusätzlich etwas Technoir. Man nimmt die Höhe und Tiefen ohne zusätzliches Rauschen wahr. Vergessen darf man nicht, dass jede einzelne Box echt groß ist und stabile 24 oder 26 kg wiegt. Das Geld sind die Lautsprecher auf jeden Fall wert.

Kaiuttimet antavat todella hyvän äänen. Olen kokeillut muun muassa thrashia ja death metalia sekä vähän teknoiria. Ylä- ja alamäet havaitaan ilman lisäkohinaa. Älä unohda, että jokainen laatikko on todella suuri ja painaa 24 tai 26 kg. Kaiuttimet ovat ehdottomasti hintansa arvoisia.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Octavox 701 MKII - tornikaiutin
  • tietokoneoptimoitu kotelo, jossa rakennettu etuseinä luonteikkaassa, kahdeksankulmaisessa OCTAVOX-designissa
  • kankainen diskanttikaiutin, jossa integroitu NUMAN Octavox WaveGuide: suunniteltu selkeästi määriteltyyn säteilyyn ylitystaajuuksien alueella sekä maksimaaliseen vaikutusalueeseen
  • basso- ja keskiäänikaiuttimissa tehokkaat magneetit ja kalvot lasikuitupunoksesta syviin, voimakkaisiin bassoihin ja yksityiskohtaisiin, eläviin keskiääniin
891,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.