auna

TT Classic BK - retro-levysoitin

alkaen 4 Asiakkaat
119,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • nostalginen levysoitin vinyylilevyjen soittamiseen ja digitalisointiin
  • neljä tärähtelyä vaimentavaa jalkaa, joissa kaksi integroitua kaiutinta musiikin suoraan toistamiseen
  • vinyylilevyjen digitalisointi USB:n kautta tietokoneeseen - Plug & Play -ominaisuus (Windows PC)

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
TT Classic BK - retro-levysoitin
119,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10029790_auna_TTClassic_Modernhifi.jpg
TT Classic BK retrolevysoitin USB linjaulostulo kaiuttimet musta

On aika kaivaa vanhat levykokoelmat taas kaapista ja antautua vanhojen aikojen nostalgialle.

Auna TT Classic -levysoitin on yhtymäkohta analogisen ja digitaalisen maailman välillä. Sen lisäksi että se soittaa jopa kolmea eri toistonopeutta, se tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa henkilökohtaisten suosikkilevyjesi musiikin kannettavaan, digitaaliseen muotoon.

Tätä varten soittimen takapuolella on USB-portti, jonka kautta äänisignaali on helppo siirtää tietokoneeseen. Toimitukseen sisältyy sopiva USB-kaapeli ja muuntaja laitteen liittämiseksi verkkovirtaan. Kehittyneiden Plug & Play -valmiuksien (Windows PC:n yhteydessä) ansiosta voit aloittaa levyjen soiton heti laitteen verkkovirtaan liittämisen jälkeen.

Aunan TT Classic -USB-levysoitin ei vaadi lisäkaiuttimia. Kahdessa sen neljästä tärinää vaimentavasta jalasta on integroidut stereokaiuttimet suoraan musiikin toistamiseen. Soittimen takapuolella olevan stereo-RCA-linjaulostulon kautta voi johtaa audiosignaalit eteenpäin ulkoisiin kaiuttimiin tai stereolaitteistoihin. äänenvoimakkuutta voi säätää pyöritettävällä säätimellä portaattomasti suoraan laitteesta.

Teknisten hienouksien, kuten säädettävän vastapainon ja taivutetun äänivarren, lisäksi soitin tekee vaikutuksen ennen kaikkea charmantilla retro-designillaan sekä mustalla korkeakiiltopinnallaan ja pyöristetyillä kulmillaan.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • nostalginen levysoitin vinyylilevyjen soittamiseen ja digitalisointiin

  • neljä tärähtelyä vaimentavaa jalkaa, joissa kaksi integroitua kaiutinta musiikin suoraan toistamiseen

  • vinyylilevyjen digitalisointi USB:n kautta tietokoneeseen - Plug & Play -ominaisuus (Windows PC)

  • säädettävä vastapaino ja taivutettu äänivarsi

  • sis. esiasennetun äänirasian

Ominaisuudet:
  • liitännät: 1 x USB-portti, 1 x 3,5 mm kuulokeulostulo, 1 x stereo RCA linjaulostulo
  • tuetut toistonopeudet: 33, 45, 78 rpm
  • vetotyyppi: hihnavetoinen
  • musta korkeakiiltopinta
  • irrotettava äänirasia
  • irrotettava pölykansi
  • pyöristetyt kulmat
  • automaattinen aloitustoiminto (voidaan ottaa pois päältä)
  • käyttöjännite: DC 12V (muuntaja sisältyy toimitukseen)
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x huopainen levymatto
  • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • 41 x 12 x 33 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • jalkojen halkaisija: 5,5 cm
  • paino: n. 3,2 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 4 Asiakkaat
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen BERTON arvosteltu 02.05.2017
Verified tarkastelu

L'ensemble arrive dans un carton, qui protège le carton d'emballage de la platine ainsi que le couvercle, et le bras. Le gros avantage de cette platine, c'est sa polyvalence. En effet, outre le fait qu'elle lise les 33 - les 45 et les 78 tours (on a un petit curseur à droite pour sélectionner le mode), un port USB à l'arrière permettra de relier la platine à un ordinateur (un driver CD est fourni, tout comme le câble USB). Pour numériser ses vinyles, pléthore de logiciel (libre ou payant) existent. Reste que pour les Trentenaires comme moi, c'est un produit d'exception, qui permettra de faire revivre de vieux ou de moins vieux morceaux, et ce, sans pour autant avoir besoin d'un ampli ou d'enceintes (une liaison en RCA est présente tout de même) puisque 2 petites (certes) enceintes sont présentes sous chacun des deux pieds avants de la platine, c'est judicieux, cela évite d'avoir besoin d'avoir une installation dédiée à la platine. Pour autant, la qualité sonore est correcte, cela permet d'écouter de bon morceaux avec l'empreinte inimitable du vinyle.

Koko tavara saapuu laatikkoon, joka suojaa sekä levysoittimen pakkauslaatikkoa että kantta ja vartta. Tämän kannen suuri etu on sen monipuolisuus. Todellakin, sen lisäksi, että se lukee 33 - 45 ja 78 rpm (meillä on pieni kohdistin oikealla tilan valitsemiseksi), takana oleva USB-portti mahdollistaa levysoittimen kytkemisen tietokoneeseen (CD ohjain toimitetaan samoin kuin USB-kaapeli). Vinyyliesi digitoimiseksi on olemassa lukuisia ohjelmistoja (ilmaisia tai maksullisia). Tosiasia on, että minun kaltaisilleni kolmekymppisille se on poikkeuksellinen tuote, jonka avulla vanhoja tai vähemmän vanhoja kappaleita voidaan herättää henkiin ilman vahvistinta tai kaiuttimia (RCA-liitäntä on kuitenkin olemassa), koska 2. Pienet (kieltämättä) kaiuttimet ovat levysoittimen kummankin etujalan alla, tämä on viisasta, sillä vältytään levysoittimelle omistetusta asennuksesta. Äänenlaatu on kuitenkin oikea, joten voit kuunnella hyviä kappaleita, joissa on jäljittelemätön vinyylin jälki.

alkaen Christa arvosteltu 27.12.2016
Verified tarkastelu

Wir haben noch zig Schallplatten im Keller stehen, von denen wir uns bis heute nicht trennen wollten. Wie gut, dass auna TT Classic nun die Möglichkeit bietet, diese alten Platten zu digitalisieren.Der Plattenspieler in Holzoptik sieht nicht nur schön aus sondern spielt die alten Scheiben ohne weiteres Zubehör - die Lautsprecher sind bereits in den Standfüßen integriert, so dass man gleich loslegen kann. Verbunden wird der Plattenspieler mittels USB-Kabel mit dem Laptop. Nachdem die entsprechende Software installiert wurde, kann man die Lieder direkt auf dem Computer aufnehmen und in passendes Format umwandeln. Natürlich kann man auch hier verschiedene Geschwindigkeiten einstellen, so dass man auch Singles abspielen kann. Mit dem Programm müssen wir noch üben, die alten Platten abzuspielen bedarf keiner großen Kenntnisse und in wenigen Minuten kann man in alten Erinnerungen schwelgen...

Meillä on edelleen kellarissa tonnia levyjä, joista emme vieläkään halunneet erota. Kuinka hyvä, että auna TT Classic tarjoaa nyt mahdollisuuden digitoida nämä vanhat levyt Puun näköinen levysoitin ei vain näytä kauniilta, vaan myös soittaa vanhoja levyjä ilman lisätarvikkeita - kaiuttimet on jo integroitu telineisiin, joten voit saada. alkoi heti voi. Levysoitin liitetään kannettavaan tietokoneeseen USB-kaapelilla. Kun sopiva ohjelmisto on asennettu, voit tallentaa kappaleet suoraan tietokoneellesi ja muuntaa ne sopivaan muotoon. Tietysti voit myös asettaa täällä erilaisia nopeuksia, jotta voit pelata myös sinkkuja. Ohjelmaa pitää vielä harjoitella, vanhojen levyjen soittaminen ei vaadi paljoa tietoa ja muutamassa minuutissa voi muistella vanhoja muistoja...

alkaen Patrick Dietrich arvosteltu 23.12.2016
Verified tarkastelu

Nachdem mein Plattenspieler nach über 20 Jahren Lebensdauer seinen Geist aufgegeben hat, habe ich mich schweren Herzens gegen eine Reparatur, sondern für eine Neuanschaffung entschieden. Vor allem optisch und mit dem Pitchbereich konnte mich hier der Auna TT überzeugen. Die Bedienungsanleitung ist in Englisch und Deutsch und mit allen wichtigen Informationen ausgestattet. Der Aufbau ist in fünf Minuten bewältigt, einzig das Anlegen des Antriebsrahme ist ein wenig kniffelig, aber wenn man es einmal er draußen hat, denn der Plattenteller hat Aussparungen und darüber lässt sich erstaunlich einfach der Antriebsriehmen anlegen. Aufgebaut kommt dann die ganze optische Wirkung zum Tragen. Die großen verstellbaren Beine und die sehr hochwertig wirkende Verarbeitung zeigen ihre Wirkung. Der Pitchbereich von + / - 10 ist vollkommend ausreichend, ein höherer Bereich wie bei anderen Herstellern erachte ich als nur bedingt sinnvoll, zumal wir hier von einer völlig anderen Preisstruktur sprechen. Der Klang ist natürlich abhängig vom Anschluss und den dazugehörigen Boxen. Hier konnte ich zwar einen Unterschied zur Klangqualität von CD‘s erhören, allerdings absolut im Rahmen und vom Klang der Schallplatte. Die mitgelieferte Software macht das digitalisieren von Schallplatten zu einem Kinderspiel. Sie ist leicht zu bedienen und qualitativ angemessen. Fazit: Bis jetzt ein würdiger Nachfolger für mein altes Gerät, sollte es auch nur die Hälfte der Zeit halten würde, wäre ich mehr als zufrieden.

Kun levysoitinni luovutti yli 20 vuoden käyttöiän jälkeen, päätin raskaalla sydämellä olla korjaamatta sitä ja päätin sen sijaan ostaa uuden. Auna TT teki minuun vaikutuksen erityisesti visuaalisesti ja sävelkorkeudellaan. Käyttöohjeet ovat englanniksi ja saksaksi ja sisältävät kaikki tärkeät tiedot. Kokoonpano onnistuu viidessä minuutissa, vain vetorungon laittaminen on hieman hankalaa, mutta kun se on saatu ulos, levysoittimessa on syvennykset ja käyttöhihna on yllättävän helppo laittaa niiden päälle. Kokoonpanon jälkeen koko visuaalinen tehoste tulee peliin. Suuret säädettävät jalat ja erittäin laadukas työstö osoittavat vaikutuksensa. Äänenkorkeusalue +/- 10 on täysin riittävä, mutta mielestäni korkeammalla, kuten muilla valmistajilla, on vain rajallisesti järkeä, varsinkin kun tässä puhutaan täysin erilaisesta hintarakenteesta. Ääni riippuu tietysti liitännästä ja siihen liittyvistä kaiuttimista. Tässä kuulin eron CD-levyjen äänenlaadussa, mutta ehdottomasti levyn laajuuden ja äänen sisällä. Mukana tuleva ohjelmisto tekee levyjen digitoinnista lasten leikkiä. Se on helppokäyttöinen ja kohtuullinen laatu. Johtopäätös: Toistaiseksi arvokas seuraaja vanhalle laitteelleni, jos se kestäisi vain puolet ajasta, olisin enemmän kuin tyytyväinen.

alkaen Gianluca arvosteltu 02.05.2016
Verified tarkastelu

Il titolo è ovviamente uno scherzo: i diffusori ci sono, anche se ben nascosti nei piedini. Si tratta quindi di diffusori minuscoli: il suono che ne deriva è comunque dignitoso. Grazie a questi diffusori il giradischi può funzionare in piena autonomia. Ma il meglio lo si ottiene collegandolo con un buon amplificatore oppure anche solo a due casse amplificate. Non serve infatti un amplificatore con ingresso dedicato al giradischi (phono). Volendo possiamo sfruttare l'uscita USB per digitalizzare i nostri amati vinili: in dotazione abbiamo anche software e cavetto USB. Volendo possiamo anche sostituire la testina di lettura, potendo anche regolare il bilanciamento del braccetto. Unico appunto è il tappetino, leggermente più grande del piatto. Per tenere il vinile perfettamente in piano si dovrà quindi rifilare il tappetino oppure comprarne uno nuovo. Se volete vedere la mia videorecensione del giradischi cercate il canale ""gianjackal"" di YouTube! Spero di esservi stato utile! :)

Otsikko on ilmeisesti vitsi: kaiuttimet ovat siellä, vaikka hyvin piilossa jalkoihin. Nämä ovat siis pieniä kaiuttimia: tuloksena oleva ääni on edelleen arvokas. Näiden kaiuttimien ansiosta levysoitin voi toimia täysin itsenäisesti. Mutta paras saavutetaan yhdistämällä se hyvään vahvistimeen tai jopa vain kahteen vahvistettuun kaiuttimeen. Itse asiassa et tarvitse vahvistinta erillisellä levysoittimella (phono). Halutessasi voimme käyttää USB-lähtöä rakastettujen vinyylilevyjemme digitointiin: mukana on myös ohjelmisto ja USB-kaapeli. Haluttaessa voimme vaihtaa myös lukupään, jolloin myös käsivarren tasapainoa voidaan säätää. Ainoa valitus on matto, hieman suurempi kuin lautanen. Jotta vinyyli pysyisi täysin tasaisena, sinun on leikattava matto tai ostettava uusi. Jos haluat nähdä video-arvostelun levysoittimesta, etsi "gianjackal" YouTube-kanava! Toivottavasti olen ollut sinulle hyödyllinen! :)

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
TT Classic BK - retro-levysoitin
  • nostalginen levysoitin vinyylilevyjen soittamiseen ja digitalisointiin
  • neljä tärähtelyä vaimentavaa jalkaa, joissa kaksi integroitua kaiutinta musiikin suoraan toistamiseen
  • vinyylilevyjen digitalisointi USB:n kautta tietokoneeseen - Plug & Play -ominaisuus (Windows PC)
119,99 €
sis. alv

Lisävarusteet

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.