auna

IR-150 - internetradio

alkaen 2 Asiakkaat
155,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • W-LAN-yhteydellä toimiva internet-radio: tuhansia radiokanavia ympäri maailmaa
  • Jopa 250 tallennuspaikkaa digikanaville
  • Audiotiedstojen streemaus verkon kautta: tunnistaa PC:n tai DLNA-laitteen
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
IR-150 - internetradio
155,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10028443_Auna_IR-150_DigitalFernsehen.png
10028443_auna_IR_150_MediaMixture.png
10028443_auna_ir-150_TestMagazine.png
IR-150 internetradio FM, DLNA WLAN retro kaukosäädin puupinnoite musta

Auna internetradio IR-150 mullistaa koko radioiden konseptin. Kotiverkon kautta se toistaa tuhansia radiokanavia ympäri maailman. Oletpa siis rock, pop, jazz tai klassinen fani, IR-150 löytää taatusti juuri sinulle mieleistä musiikkia - myös ulkomailta. Radiossa on jopa 250 tallennuspaikkaa, jotka saat digitaalinäytölle tai PC:lle.

Auna IR-150 yhdistyy kotiverkon kautta vaivattomasti tallennusvälineisiin, kuten MP3-, AAC-, WMA- ja FLAC-tiedostoja sisältäviin laittesiin. Tätä kautta laite omaa myös DLNA:n ja kertoo kappaleen nimen. Langallista yhteyttä varten radiossa on 3,5mm:n AUX-plugi- sisääntulo, joten se voidaan liittää myös muihin laitteisiin. Jos internetistä ei löydy mieluista kanavaa, toimii IR-150 myös aivan tavallisena FM-radiona, jossa kanavapaikkoja on vielä20.

Aunassa on EQ-toiminto, sekä 8 esiasetettua äänenkuva, joten laitteella voit helliä korviasi juuri oman makusi mukaan. Kuuloke-ulostulon (3,5mm plugi) voit kuunnella ohjelmia myös muita häiritsemättä.

Internetradiota ohjaillaan selkeän näppäimistön kautta, tai mukavasti sohvalta mukana tulevan kaukosäätimen avulla.  Laitteen kaikkia toimintoja voidaan seurata näytön kautta. Lisäksi näytölle saa asennettua vaikkapa säätiedot, tai pörssikurssit myös standby-tilassa. Laitteessa on 3 tunnin integroitu sleeptimer, joka sopii erityisesti heille, jotka haluavat kuunnella radiota vielä sängyssä. Radiossa on kaksi ohjelmoitavaa herätysaikaa.

Puinen retro-design ja peilaava etuosa tekevät Auna IR-150-internetradiosta jokaiseen ympäritöön sopivan - niin kotiin, kuin toimistoonkin. Kompaktin kokonsa ansiosta mahtuu yöpöydälle, hyllylle ja löytää tilansa myös täydemmältäkin kirjoituspöydältä.

Saatavilla olevat värit: musta, valkoinen(tuote: 10028444)

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • W-LAN-yhteydellä toimiva internet-radio: tuhansia radiokanavia ympäri maailmaa

  • Jopa 250 tallennuspaikkaa digikanaville

  • Audiotiedstojen streemaus verkon kautta: tunnistaa PC:n tai DLNA-laitteen

  • Equalizer-toiminto äänen säätämiseen

  • Integroitu FM-radio, jossa 20 tallennuspaikkaa

  • Retro-design - puukuori ja peilaava etuosa

Ominaisuudet:
  • Liitännät: 1x 3,5mm-plugi-AUX-sis''ntulo, 1x 3,5mm-plugi-kuuloke-ulostulo
  • Tuetut datamuodot: MP3, WMA, AAC, FLAC
  • UPnP-toisto
  • Näytöllä sää- tai pörssitiedot myös standby-tilassa
  • Equalizer-Soundprofile: normal, keskitetty,  jazz, rock, soundtrack, classic, pop, uutiset
  • Sleeptimer: 15 - 180 minuuttia 12 minuutin välein
  • Integroitu herätyskello, jossa kaksi ohjelmoitavaa herätysaikaa
  • Tuetut verkkoprofiilit & -suojaus: IEEE802.11b/g/n
  • Tukevat kumijalat
  • Virtalähde: 230V, 50Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x kaukosäädin
  • 1 x virtajohto
  • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä:  saksa)
Mitat:
  • Koko: 23,4 x 14 x 13,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Kaukosäätimen koko: 4,3 x 2,2 x 16 cm (leveys x korkeus x syvyys) 
  • Virtajohdon pituus: 1,40 m
  • Paino: n. 1,5 kg
  • Kaukosäätimen paino: n. 60 g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 2 Asiakkaat
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen sophie arvosteltu 30.01.2017
Verified tarkastelu

Appareil performant et très pratique pour écouter toutes les radios voulues à la maison.Je ne capte pas beaucoup de stations vers chez moi, maintenant j'écoute celles que je veux!!!Interface très pratique pour la mise en route, pas besoin de lire le manuel. 4 langues disponibles dont le français...donc navigation très facile dans les différents menus.Recherche rapide et pratique des stations, télécommande et piles fournies.Elle a vite trouvé sa place dans la cuisine...

Tehokas ja erittäin käytännöllinen laite kaikkien haluamieni radioiden kuunteluun kotona en saa montaa asemaa, nyt kuuntelen haluamiani Erittäin käytännöllinen käyttöliittymä aloittamiseen Käsikirja. Saatavilla 4 kieltä, mukaan lukien ranska... joten erittäin helppo navigointi eri valikoissa. Nopea ja käytännöllinen asemien haku, kaukosäädin ja paristot mukana. Se löysi nopeasti paikkansa keittiössä...

alkaen "Uta " arvosteltu 25.09.2015
Verified tarkastelu

Zum Design Es ist ein Holzradio. Es ist einfach gehalten. Bedien-Knöpfe sind beschriftet. Das Display (5cmx3,8cm) ist groß genug. Auf der Rückseite gibt es eine Wurfantenne, eine Aux-In Buchse sowie ein Kopfhöreranschluss. Zunächst muss das Radio eingerichtet werden. Dazu sollte man die Fernbedienung nehmen. Noch WLAN Sicherheitscode eingeben und man kann loslegen. Die Menüführung ist sehr einfach, wenn man sie einmal begriffen hat. Es gibt 7 Hauptmenüs und viele Untermenüs. Radio hören übers Internetradio Mein Radio steht 8m vom Router weg und der Empfang ist gut. Es sind viele Sender eingespeichert und nach Länder, Genres und lokalen Sendern unterteilt. Meinen französischen Lieblingssender habe ich dadurch sehr schnell gefunden. Klang Man kann verschiedene Einstellungen wählen. Wie POP, Mittig, Nachrichten, Jazz… Durch das Holz klingt der Ton sehr gut. Es gibt eine Lautstärkeobergrenze. Man kann sich über WLAN das Wetter auf dem Display anzeigen lassen, oder die Finanzen. So ist bei mir im Aus Zustand die Uhrzeit/Datum im Wechsel mit dem momentanen Wetter für Berlin angezeigt. Und in Farbe. Das Verbinden mit dem PC im Media-Center ist möglich. So kann ich meine Musik vom PC übers Radio abspielen. Über das Menü AUX in habe ich mein Smartphone gekoppelt und das Radio somit als Lautsprecher genutzt. Normales Radio gibt es natürlich auch. Hier sind keine Sender vorprogrammiert. Technische Daten: Stromverbrauch im Aus-Zustand.: 2,5W Stromverbrauch im Betrieb: unter 5W (der Wert schwankt) Die Bedienungsanleitung ist sehr hilfreich, da ich hier ein Neueinsteiger bin. Und sie hat mir geholfen, das Gerät kennenzulernen und zu bedienen. Ein sehr gutes und klangvolles Internetradio, was meinen Erwartungen voll gerecht wurde.

Tietoja suunnittelusta Se on puinen radio. Se on pidetty yksinkertaisena. Ohjauspainikkeet on merkitty. Näyttö (5cmx3,8cm) on riittävän suuri. Takapuolella on lanka-antenni, aux-in-liitäntä ja kuulokeliitäntä. Ensin radio on asennettava. Sinun tulisi käyttää tätä varten kaukosäädintä. Syötä WiFi-suojakoodi ja voit aloittaa. Valikkonavigointi on erittäin helppoa, kun ymmärrät sen. Siinä on 7 päävalikkoa ja useita alivalikkoja. Kuuntele radiota Internet-radion kautta Radioni on 8 metrin päässä reitittimestä ja vastaanotto on hyvä. Monet asemat on tallennettu ja jaettu maihin, genreihin ja paikallisiin asemiin. Löysin suosikki ranskalaisen asemani hyvin nopeasti. Ääni Voit valita erilaisia asetuksia. Kuten POP, Center, News, Jazz... Puu saa äänen kuulostamaan erittäin hyvältä. Äänenvoimakkuus on rajoitettu. Voit saada sään tai taloutesi näkymään näytöllä WiFin kautta. Kun olen poissa, aika/päivämäärä näytetään vuorotellen Berliinin nykyisen sään kanssa. Ja väreissä. Mediakeskuksessa on mahdollista yhdistää tietokoneeseen. Voin siis toistaa musiikkiani PC:ltä radion kautta. Yhdistän älypuhelimeni AUX-valikon kautta ja käytin radiota kaiuttimena. Tietysti on myös tavallinen radio. Täällä ei ole esiohjelmoituja asemia. Tekniset tiedot: Virrankulutus pois päältä: 2,5W Virrankulutus käytössä: alle 5W (arvo vaihtelee) Käyttöohjeet ovat erittäin hyödyllisiä, koska olen aloittelija täällä. Ja hän auttoi minua tuntemaan ja käyttämään laitetta. Erittäin hyvä ja äänekäs internetradio, joka vastasi täysin odotuksiani.

Asiakkaiden arvostelut
IR-150 - internetradio
  • W-LAN-yhteydellä toimiva internet-radio: tuhansia radiokanavia ympäri maailmaa
  • Jopa 250 tallennuspaikkaa digikanaville
  • Audiotiedstojen streemaus verkon kautta: tunnistaa PC:n tai DLNA-laitteen
155,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.