Capital Sports

Beforce - treeni-T-paita

alkaen 5 Asiakkaat
30,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Naisten treenipaita, keskitason kompressio
  • Joustava ja vahva materiaalisekoite luonnon- ja keinokuiduista
  • Iso CAPITAL SPORTS-logo ja Berliinin siluetti

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Beforce - treeni-T-paita
30,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Beforce naisten treenipaita koko M harmaameleerattu

Be the force! CAPITAL SPORTS Beforce treenipaita on juuri oikea asu urheiluun ja vapaa-ajalle.

Naisten Beforce T-paita on valmistettu miellyttävästä materiaalisekoitteesta, jossa on 60 % puuvillaa ja 40 % polyesteriä. Treenipaita on miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuinen päällä, mutta samalla kankaan kuidut ovat erittäin vahvat. T-paitaan on painettu isolla CAPITAL SPORTS-logo sekä Berliinin siluetti.

Saatavilla olevat koot: XS, S, M, L

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Naisten treenipaita, keskitason kompressio

  • Joustava ja vahva materiaalisekoite luonnon- ja keinokuiduista

  • Iso CAPITAL SPORTS-logo ja Berliinin siluetti

Ominaisuudet:
  • Jersey-kangas: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä
  • Konepesu: 30°C
  • Silitys matalalla lämmöllä
  • Ei rumpukuivausta
  • Koko: M
  • Väri: harmaameleerattu
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x treenipaita
  • Toimitukseen ei sisälly käyttöohjetta
Mitat:
  • Koko: M
  • Paino: n. 120 g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 5 Asiakkaat
5

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen stefania arvosteltu 30.03.2016
Verified tarkastelu

La t-shirt è di un'ottima qualità, utilissima per fare sport, corsa, jogging e o tanto altro, sulla maglia ci sono due grandi lettere CS che rappresentano le iniziali della casa produttrice, la Capital Sports.

T-paita on erinomainen laatu, erittäin hyödyllinen urheilussa, juoksussa, lenkkeilyssä ja monessa muussa, paidassa on kaksi suurta kirjainta CS, jotka edustavat valmistajan Capital Sportsin nimikirjaimia.

alkaen sheila arvosteltu 15.03.2016
Verified tarkastelu

l taglio della t-shirt Beforce è decisamente femminile, io indosso la S. Non stringe ma è abbastanza aderente, la lunghezza è perfetta, visto che copre leggermente i fianchi senza nasconderli, le maniche non hanno una circonferenza sproporzionata e il girocollo è largo nonostante sia all'americana e non dà la sensazione di soffocamento. Grazie al tessuto tecnico tutti i movimenti sono comodi, la t-shirt nonostante esalti la figura femminile non è aderente quindi non rende difficile alcuna azione. Il colore è grigio Melange e la scritta moderna e particolare. Sulla parte anteriore compare in caratteri neri l'acronimo di Capital-Sports.com, che compare completamente sulla manica sinistra e sul dorso della t-shirt. 60% cotone, 40% poliestere. La filatura di Beforce è grossa, la t-shirt non è trasparente e nemmeno leggerissima. Il tessuto è morbidissimo sia al tatto che indossato e il livello di compressione è MEDIO. Ha superato la prova lavatrice a 30° egregiamente e non ha perso colore, forma e qualità e grazie al tessuto tecnico i tempi di asciugatura sono molto rapidi. Beforce, la T-shirt donna fashion firmata Capital-Sports.com può essere usata sia durante l'attività sportiva outdoor sia in palestra e non solo. Il brand ha saputo rendere questa maglia moderna e fashion quindi si può indossare felicemente anche sopra un paio di Jeans, leggins e perchè no, qualche minigonna! La qualità e la consistenza dei fili delle fibre naturali e sintetiche utilizzate per realizzarla è davvero ottima e garantisce anni e anni di lavaggi normali a 30° in lavatrice senza problemi quindi il prezzo è onesto.

Beforce t-paidan leikkaus on selkeästi naisellinen, käytän kokoa S. Se on löysä, mutta riittävän lähellä, pituus on täydellinen, koska se peittää hieman lantiota piilottamatta niitä, hihat eivät ole suhteettomia ympärysmitta ja pyöreä pääntie on leveä amerikkalaisesta tyylistä huolimatta eikä anna tukehtumisen tunnetta. Teknisen kudoksen ansiosta kaikki liikkeet ovat mukavia, vaikka t-paita korostaa naisen vartaloa, se ei ole kiinni, joten se ei vaikeuta toimintaa. Väri on Grey Melange ja kirjoitus moderni ja erityinen. Capital-Sports.comin lyhenne näkyy mustilla kirjaimilla edessä, kokonaan vasemmassa hihassa ja t-paidan takana. 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä. Beforcen kehruu on paksu, t-paita ei ole läpinäkyvä eikä edes kovin kevyt. Kangas on erittäin pehmeä kosketukseen ja kulunut, ja puristustaso on MEDIUM. Se on läpäissyt pesukonetestin 30°:ssa erittäin hyvin, eikä ole menettänyt väriä, muotoa ja laatua ja teknisen kankaan ansiosta kuivumisajat ovat erittäin nopeat. Ennen kaikkea Capital-Sports.comin muoti naisten T-paitaa voi käyttää sekä ulkoilun aikana että kuntosalilla ja sen ulkopuolella. Brändi on pystynyt tekemään tästä paidasta modernin ja muodikkaan, joten sitä voi käyttää myös farkkujen, leggingsien ja miksi ei, joidenkin minihameiden päällä! Sen valmistukseen käytettyjen luonnon- ja synteettisten kuitujen lankojen laatu ja koostumus on todella erinomaista ja takaavat vuosia ja vuosia normaalin pesun 30° pesukoneessa ilman ongelmia, joten hinta on rehellinen.

alkaen Antonio arvosteltu 02.03.2016
Verified tarkastelu

La maglietta Capital Sports Beforce è una t-shirt da allenamento con livello medio di compressione realizzata in jersey di cotone al 60% e poliestere al 40% molto semplice e comoda e con eccellente vestibilità. Il logo CS della Capital Sports è stampato davanti, piuttosto grande e sulla manica destra. La scritta Capital Sports.com è stampata sul retro del collo. La maglietta è dotata di tecnologia ""Dehydr8"" e ""Strectch & Compression"". La prima aiuta il corpo nella regolazione della temperatura e assorbe il sudore asciugando il corpo. Inoltre, il tessuto si asciuga velocemente sia dal sudore assorbito sia dopo il lavaggio (consigliato a 30 gradi). La seconda garantisce elasticità sul corpo, movimenti fluidi e non ostacolati dal tessuto e velocizza il recupero muscolare con un livello medio di compressione.

Capital Sports Beforce T-Shirt on keskitason kompressioharjoittelut-paita, joka on valmistettu 60 % puuvillasta ja 40 % polyesteritrikoosta, joka on erittäin yksinkertainen ja mukava sekä istuu erinomaisesti. Capital Sports CS -logo on painettu etupuolelle melko suureksi ja oikeaan hihaan. Iso Sports.com-teksti on painettu niskan taakse. Paidassa on "Dehydr8"- ja "Strectch & Compression"" -tekniikka. Ensimmäinen auttaa kehoa säätelemään lämpötilaa ja imee hikeä kuivaten kehoa. Lisäksi kangas kuivuu nopeasti sekä imeytyneestä hikoilusta että pesun jälkeen (suositus 30 astetta). Toinen takaa vartalon joustavuuden, kudosten esteettömät nesteliikkeet ja nopeuttaa lihasten palautumista keskimääräisellä puristustasolla.

alkaen noella arvosteltu 12.02.2016
Verified tarkastelu

matiere douce,souple ,et permet de bouger sans contrainte, taille bien par rapport à la taille indiqué confortable un peu comme une 2eme peau,le logo est bien imprégné sur le tissu, T shirt fait pour le sport ou pour tout les jours,je l'ai lavé à l'envers et il n'a pas bougé et n'est pas déformé

pehmeä materiaali, joustava, ja mahdollistaa liikkumisen ilman rajoituksia, koko hyvin ilmoitettuun kokoon verrattuna mukava vähän kuin 2. nahka, logo on hyvin kyllästetty kankaaseen, T-paita tehty urheiluun tai joka päivä, pesin sen nurinpäin, eikä se ole liikkunut tai vääntynyt

alkaen Ludmila arvosteltu 07.02.2016
Verified tarkastelu

Arriva nella busta richiudibile, la composizione di materiali è 60% cotone e 40% di poliestere ed è stata prodotta in China. La maglietta è molto fine e leggera , piacevole a tatto e ha l'etichetta Dehydr 8., significa che assorbe veloce il sudore ma nel fra tempo tende anche asciugarsi. Dunque non si resta bagnati per troppo tempo. Le cuciture sono belle e regolari, il disegno è semplice e carino. Il colore è grigio chiaro. Io ho preso la taglia M, ma forse potevo tentare per una più grande ( sono 44 ) , non sta troppo stretta non è una maglietta aderente è una t-shirt. Nei movimenti non dà assolutamente alcuna fastidio ed è molto elastica e comoda. Va lavata a 30°C, non sopporta l'asciugamento in tamburo, non supporta il trattamento con il cloro va stirata a temperatura massima di 110° C. (230° F.) ed è consigliato Interporre un panno umido tra il ferro ed il capo, si può lavare anche a secco con Percloroetilene (solvente normalmente in uso con precauzione nel lavaggio con azione meccanica e/o asciugamento ridotto) Posso confermare che dopo il lavaggio non si è deformata . A me sembra ottimo prodotto, certo, costa ma ho guardato i costi delle magliette per uso sportivo e ho trovato prezzi davvero assurdi.

Se tulee uudelleensuljettavassa pussissa, materiaalikoostumus on 60 % puuvillaa ja 40 % polyesteriä ja se on valmistettu Kiinassa. Paita on erittäin ohut ja kevyt, miellyttävän tuntuinen ja siinä on Dehydr 8 -merkintä. Joten et pysy märkänä liian kauan. Ompeleet ovat mukavia ja säännöllisiä, muotoilu on yksinkertainen ja söpö. Väri on vaaleanharmaa. Otin kokoa M, mutta ehkä voisin kokeilla isompaa (olen 44), se ei ole liian tiukka, se ei ole tiukka paita, se on t-paita. Liikkeissä se ei aiheuta mitään epämukavuutta ja on erittäin joustava ja mukava. Se tulee pestä 30 °C:ssa, sitä ei saa rumpukuivaukseen, sitä ei saa käsitellä kloorilla. Se tulee silittää enintään 110 °C:n lämpötilassa ja on suositeltavaa laittaa kostea liina silitysraudan ja vaatteen välissä voi olla myös kuivapesu perkloorietyleenillä (liuotin, jota käytetään yleensä varoen mekaanisella pesulla ja/tai kuivuvammin) Voin vahvistaa, että pesun jälkeen se ei ole vääntynyt. Minusta se näyttää erinomaiselta tuotteelta, tietysti, se maksaa, mutta katsoin urheilupaitojen kustannuksia ja löysin todella absurdit hinnat.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Beforce - treeni-T-paita
  • Naisten treenipaita, keskitason kompressio
  • Joustava ja vahva materiaalisekoite luonnon- ja keinokuiduista
  • Iso CAPITAL SPORTS-logo ja Berliinin siluetti
30,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.