Capital Sports

Power Rope H6 - treeniköysi

alkaen 5 Asiakkaat
59,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • pitävä ja kulutusta kestävä köysi luonnon hamppukuidusta
  • kardiotreeni, cross training, köydenveto ja kiipeilyköysi samassa
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Power Rope H6 - treeniköysi
59,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Power Rope H6 koukuilla 6 m 3,8 cm hamppu treeniköysi koukut

Olipa se sitten vaakasuorassa tai pystysuorassa, CAPITAL SPORTSin Power Rope H6 -köydellä treenaat kokonaisvaltaisesti. Treeniköydet ovat yksinkertaisia, mutta silti monipuolisia fitness-laitteita, jotka laittavat koko kehon nopeasti ojennukseen. Koska harjoitukset ovat yksinkertaisia, ne sopivat yhtä lailla sekä ammattilaisille että aloittelijoillekin. Treeniköysi kiinnitetään perinteisessä vaakasuorassa harjoituksessa keskeltä ja kiristetään kevyesti. Sitten molempia päitä heilutetaan rytmissä käsillä, jolloin köysi joutuu tasaisiin aaltoliikkeisiin. Jo lyhyen ajan kuluttua otsallesi alkaa nousta hikikarpaloita, koska Power Rope H6 harjoittaa koko vartaloa: voimaa ja kestävyyttä, ylävartalo ja keskivartalo sekä jalat joutuvat kunnolla liikkeeseen. Aaltoliikkeiden tasaisuuden avulla voit hyvin itse arvioida, suoritatko harjoitukset oikein.

Monet monituiset muunnelmamahdollisuudet ja heilutustekniikat takaavat pitkäkestoisen ja vaihtelevan kuntoiluilon. Jo pelkkä puutarha tai lähin kaupunginpuisto riittävät mainiosti treenipaikaksi.

CAPITAL SPORTS Power Ropes H6:n erityinen jippo on kuitenkin sen tukeva ja erityisen kestävä teräspidike. Miten ja mihin tahansa köysi kiinnitetäänkään, sen kestävä teräshakanen tarjoaa optimaalisen pidon kaikkiin harjoituksiin. Sen ansiosta on tarjolla aivan uusia treeniulottuvuuksia. Käytä Power Rope H6:ta siis vaikkapa kiipeilyköytenä tai suorita heilautusharjoituksia pystysuorassa asennossa. 3,8 cm paksu, kolminkertainen köysi on valmistettu luonnollisista hamppukuiduista, mikä takaa optimaalisen pidon - halusitpa sitten kiivetä köyttä pitkin, laittaa sen heilumaan tai käyttää sitä isolla porukalla köydenvetoon. Luonnonkuidut antavat köydelle kaiken lisäksi houkuttelevan retrolookin, aivan kuten ammoisina voimistelun alkuaikoina. Pidike on ruuvattu pomminvarmasti köyteen, mutta sen voi irrottaa käden käänteessä. Köyden molemmat päät on päällystetty muovikuristeilla, jotka toisaalta toimivat kädensijoina ja toisaalta estävät köyden purkautumisen.

CAPITAL SPORTS Power Rope H6 on mainio paitsi urheiluvälineenä, sitä voidaan käyttää tukevan hakasen ansisota erittäin hyvin myös lasten leikkikaluna puutarhassa. Siellä se voi toimia esimerkiksi solmuilla varustettuna keinuna tai jännittävänä nousukeinona puumajaan.

Huom! Lenkki ei sovellu kiipeilyköydeksi ripustamiseen (loukkaantumisvaara). Käytä köyttä ainoastaan heiluttamiseen tai köydenvetoon.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • pitävä ja kulutusta kestävä köysi luonnon hamppukuidusta

  • kardiotreeni, cross training, köydenveto ja kiipeilyköysi samassa

Ominaisuudet:
  • köyden pituus: 6 m
  • köyden halkaisija: 3,8 cm
  • kolminkertainen köysi
  • luonnonmateriaali hamppu huolehtii otteen optimaalisesta pidosta
  • köyden päät päällystetty muovikuristeilla
  • houkutteleva retrolook
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x hamppuköysi
  • Huom! Tuotteen mukana ei toimiteta käyttöohjeita.
Mitat:
  • pituus: n. 6 m
  • halkaisija: 3,8 cm
  • paino: n. 4,3 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 5 Asiakkaat
5

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.11.2021
Verified tarkastelu

Eins für quasi alle Körperregionen

Yksi lähes kaikille kehon alueille

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.05.2021
Verified tarkastelu

Tolle Ware - wie beschrieben und superschneller Versand.

Loistava tuote - kuvauksen mukainen ja erittäin nopea toimitus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.04.2021
Verified tarkastelu

Top

Yläosa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.11.2019
Verified tarkastelu

Alles wie es sein soll.

Kaikki niin kuin pitääkin.

alkaen Pietro arvosteltu 15.03.2016
Verified tarkastelu

La Capital Sports Power Rope è una corda in canapa lunga 15 o 12m ed avente diametro 3.8cm. Questa corda pesa solo 8kg, rispetto alle corde in materiale sintetico è quindi più leggera ed ha una maggiore flessibilità. Tali caratteristiche la rendono particolarmente utile per chi deve iniziare o per chi vuole fare degli esercizi che puntano principalmente a migliorare la propria velocità. Ho scelto quella da 12m perché trovo sia il giusto compromesso tra facilità di trasporto e possibilità di allenarsi. Maggiore è la lunghezza e più esercizi è possibile fare, ma anche il peso. in generale vi sconsiglio di prendere quelle con meno di 12m. Queste corde sono dette anche corde navali o corde da fitness o corde da crossfit o più comunemente ""battle rope"". Grazie a questa corda si allena in modo efficace tutta la parte superiore del corpo, facendo lavorare molti muscoli assieme e per più tempo rispetto ai classici esercizi da palestra con i pesi. Nei primi 24cm di entrambe le estremità vi è una copertura in PVC liscio per facilitare la presa ed evitare di rovinarsi le mani durante gli allenamenti. La corda, essendo in canapa naturale non va usata sotto la pioggia o con il pavimento umido perchè tende ad assorbire acqua. Ha un'ottima resistenza all'abrasione, ma da nuova perderà qualche pezzettino di canapa ed emetterà il caratteristico odore per qualche giorno. Viene venduta in una scatola di cartone avente dimensioni 70x26x17cm Si hanno due comodi cordini in nylon per legarla dopo l'uso. Non viene fornito il gancio per trasformarla in una fune da arrampicata o per fissarla solo da un lato. Nel video faccio vedere come si muove la corda dopo averla fissata ad uno zaino pesante 8kg, quello è il peso minimo per fare degli esercizi. Altrimenti può essere fissata ad una panchina o ad un palo. Essendo in canapa si sporca facilmente, quindi vi sconsiglio di usarla sul terreno, specialmente se umido. Ovviamente è meglio evitare di farla passare attorno agli alberi per evitare di rovinare la corteccia. Gli ultimi esercizi sono ripresi in slowmotion, vengono riprodotti ad una velocità inferiore di 10 volte. La consiglio per i principianti e per migliorare la velocità.

Capital Sports Power Rope on hamppuköysi, jonka pituus on 15 tai 12 metriä ja halkaisija 3,8 cm. Tämä köysi painaa vain 8kg, synteettisistä materiaaleista valmistettuihin köysiin verrattuna se on siksi kevyempi ja joustavampi. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erityisen hyödyllisen niille, jotka joutuvat aloittamaan tai niille, jotka haluavat tehdä harjoituksia, jotka tähtäävät pääasiassa nopeuden parantamiseen. Valitsin 12 metrin, koska se on mielestäni oikea kompromissi helpon kuljetuksen ja harjoittelumahdollisuuden välillä. Mitä suurempi pituus, sitä enemmän harjoituksia voit tehdä, mutta myös paino. Yleensä en suosittele ottamaan niitä, joiden pituus on alle 12 metriä. Näitä köysiä kutsutaan myös merivoimien köyksiksi tai kuntoköyksiksi tai crossfit-köyksiksi tai yleisemmin "taisteluköydeksi". Tämän köyden ansiosta koko vartalon yläosa treenataan tehokkaasti, jolloin monet lihakset toimivat yhdessä ja pidempään kuin klassiset kuntosaliharjoitukset painoilla. Molempien päiden ensimmäisellä 24 cm:llä on sileä PVC-kansi, joka helpottaa pitoa ja välttää käsien vahingoittumista harjoituksen aikana. Luonnollisesta hampusta valmistettua köyttä ei saa käyttää sateessa tai kostealla lattialla, koska se imee vettä. Sillä on erinomainen kulutuskestävyys, mutta uutena se menettää pieniä hampunpalasia ja antaa sille ominaista hajua muutaman päivän ajan. Myydään 70x26x17cm pahvilaatikossa, jossa on kaksi mukavaa nylonnauhaa käytön jälkeen. Koukkua ei ole tarkoitettu muuttamaan sitä kiipeilyköydeksi tai kiinnittämään sitä vain yhdeltä puolelta. Videolla näytän kuinka köysi liikkuu sen jälkeen kun se on kiinnitetty 8kg painavaan reppuun, se on minimipaino joidenkin harjoitusten tekemiseen. Muuten se voidaan kiinnittää penkkiin tai pylvääseen. Hampussa se likaantuu helposti, joten suosittelen olemaan käyttämättä sitä maassa, varsinkin jos se on kostea. Ilmeisesti on parempi välttää sen kuljettamista puiden ympärille, jotta kuori ei vahingoitu. Viimeiset harjoitukset kuvataan hidastettuna, ne toistetaan nopeudella 10 kertaa hitaammin. Suosittelen aloittelijoille ja nopeuden parantamiseen.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Power Rope H6 - treeniköysi
  • pitävä ja kulutusta kestävä köysi luonnon hamppukuidusta
  • kardiotreeni, cross training, köydenveto ja kiipeilyköysi samassa
59,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.