Alkometrit

Valitse
Järjestä
1 Osumia "Alkometrit"
Suodatin ja lajitella

Alkometrit

Juo vastuullisesti – Electronic-Star.fi:n alkometrit

Oli kyse sitten juhlien leikkimielisestä testauksesta tai todellisesta tiedontarpeesta – alkometrit antavat hyödyllistä tietoa ja ovat ammattiautoilijoille jopa tarpeellisia. Valikoimastamme löytyy jokaiseen budjettiin sopiva alkometri, jota voit käyttää missä ja milloin tahansa.

Puolijohdesensori ja sähkökemiallinen sensori

Alkometreissä hyödynnetään erilaisia mittaustapoja. Löydätkin verkkokaupastamme alkometrejä, joissa käytetään puolijohdetekniikkaa tai sähkökemiallista mittauskennoa. Alkometrit, joissa on puolijohdeanturi, reagoivat hengitysilman vaikutuksesta muuttuvaan alkometrin anturin tuntopinnan sähkönjohtokykyyn. Alkometrit, joissa käytetään sähkökemiallista mittauskennoa, toimivat polttokennoperiaatteen mukaan. Alkometrin sisusta on rakennettu niin, että analysoitava aine (alkoholi) hapetetaan anturin katalysaattoripinnalla, ja sen tuloksena syntyy virtaa, joka tekee alkoholista mitattavan arvon.

Pitkä puhallus, kiitos!

Mutta miten on suukappaleen laita – tuleeko sen olla alkometrissä? Suukappaleella varustetut alkometrit ovat usein isompia ja kalliimpia kuin alkometrit, jotka toimivat ilman kontaktia, mutta ne antavat kuitenkin tarkemman tuloksen. Lisäksi suukappaleella varustetut alkometrit ovat hygieenisempiä. Alkometrejä, joissa ei ole suukappaletta, on kuitenkin helpompi käsitellä yleisessä käytössä. Niihin ei tarvita lisäkappaleita ja niiden avulla saa helpommin ja nopeammin tarkistettua useampia henkilöitä, sillä jokaisen henkilön jälkeen ei tarvitse vaihtaa suukappaletta, kuten muissa alkometreissä. Alkometrit, joissa ei ole suukappaletta, ovat myös edullisempia.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.