Auto-subwoofer

Enemmän bassoa tienpäällä – auto-subwoofer autohifi-osastolta

Sarjavalmisteiset stereolaitteet autoissa eivät yleensä tarjoa kaikkea sitä, mitä musiikista pitävä kuski laitteilta odottaa. Edes lisävarustellut autohifi-laitteet eivät välttämättä tarjoa parasta mahdollista sykettä. Silloin kuvaan astuu "subbari" - subwoofer autoon. Autosubwoofer lisää ääneen bassoa ja designia, jotka sopivat jokaiseen autoon. Huolimatta siitä, haluatko aktiivisen vai passiivisen, kiinteän vai seisovan subwooferin, yksinkertaisena vai kaksinkertaisena, valoilla vai ilman, verkkokaupastamme löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii sinulle ja autollesi. Subwoofer autoon, bassot kaakkoon ja menoksi!

Aktiivinen vai passiivinen subwoofer autoon?

Lopputuloksen kannalta tällä ei juurikaan ole merkitystä. Aktiivinen auto-subwoofer mahdollistaa äänien yksilöllisen säädön, mutta on samalla myös kalliimpi. Passiivinen auto-subwoofer puolestaan käsittelee vain äänisignaalia, jonka se välittää autosi hifi-laitteista. Passiivinen autosubwoofer tarvitsee lisäksi erillisen vahvistimen. Sen etuna on kuitenkin se, että kunhan se on kerran säädetty kunnolla, säädöistä ei sen jälkeen enää tarvitse huolehtia.

Koteloitu, litteä, putki vai asennettava?

Tämän valinnan voit osaltasi tehdä itse, toisaalta myös käytössä oleva auton tila vaikuttaa päätöksentekoon. Autosubwoofer, joka on tarkoitettu sivulistoihin asennattaviksi, vie vain vähän tilaa. Klassiset koteloon rakennetut subwooferit ovat kiinnostava vaihtoehto, sillä ne voidaan siirtää myös olohuoneeseen, jos autoon tarvitaan lisää tilaa. Vai toivotko kenties tuplasti tehoa? Löydät valikoimastamme myös malleja, jotka toimitetaan pareittain. Erittäin trendikäs vaihtoehto ovat putkibassot;, jotka, kuten nimestäkin voi päätellä, ovat putken muotoisia. Ne ovat hienon näköisiä eikä niiden suorituskykykään juuri jätä toivomisen varaa. Kaikkein eniten tilaa säästävä ratkaisu on litteä subwoofer;, joka voidaan sijoittaa lähes minne vaan, vaikkapa istuimen alle.

Autosubwoofer =Iloa silmälle

Osta subwoofer autoon ja saat kaiken lisäksi iloa silmälle. Sekä valaistuilla että kokonaan valottomilla auto-subwoofereilla voit luoda tavaratilaan täysin uuden ilmeen. Yksin, kaksin, keskellä, oikealla tai vasemmalla - sen päätät sinä, riippuen siitä, millaiseen ja kuinka moneen auto-subbariin päädyt.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.