Auto-aktiivisubwooferit

Iloa ajamiseen Electronic-Star.fi:n aktiivisubwoofereilla

Bassolaatikoiden, bassokelojen ja muiden asennettavien bassojen lisäksi löydät Car Hi-Fi-shopistamme aktiivisubwooferin autoosi. Ensimmäiseksi herää tietysti kysymys, mitä tekemistä käsitteillä ”aktiivinen” ja ”subwoofer” on toistensa kanssa.

Käytännössä se tarkoittaa kuitenkin sitä, että subwooferissa on esiohjelmoitu vahvistin, jota on vielä manuaalisesti mahdollista säädellä ohjauspyörän avulla. Laitteella löydät juuri oikeat äänisäädöt omaan autoosi. Lisäksi autoaktiivisubwooferilla on hyvä hinta-laatu-suhde ja sisäänrakennettu vahvistin, jonka avulla korvaat muita autosi äänentoistojärjestelmälaitteita.

Bassoa basson päälle

Juuri sitä tulet saamaan näillä autosubwoofereilla, sillä laitteiden 500W:n teho saa autosi tärisemään. Mielesi mukaan voit säädellä ääntä alipäästösuodattimen ja Bass-Boostin avulla. Kaiken lisäksi aktiivisubbari on rakennettu refleksikoteloon, jonka ansiosta ääni pysyy massiivisena ja tasaisena. Auto-aktiivisubwoofereissa on yleensä mattopäällyste, joka suojaa laitetta vaurioilta ja lialta.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.