Valkokankaat

Kun haluat nähdä kaiken vähän suurempana – videotykkien valkokankaat Electronic-Star.fi:ssä

Verkkokaupastamme löydät videotykeille tarkoitettuja valkokankaita. Niitä on sekä koti- että toimistokäyttöön. Valkokankaat sopivat niin esitelmien pitämiseen, elokuvien katseluun kuin vaikka jääkiekon MM-kisaottelun seuraamiseen ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Täältä löydät sekä tekniikaltaan että kooltaan erilaisia valkokankaita. Valikoimaan sisältyy yksinkertaisia rullavalkokankaita, moottorivalkokankaita, jalustallisia, lattialla seisovia ja raameilla varustettuja valkokankaita, joista voit valita parhaiten itsellesi sopivan vaihtoehdon. LED-videotykin tai LCD-projektorin avulla voit projisoida valkokankaalle kaiken DVD-soittimesta, tietokoneelta tai mistä tahansa muusta laitteesta.

Rullavalkokankaat

Tämä on valkokankaiden klassikko. Valkokankaan kotelo kiinnitetään seinälle, eikä se vie juurikaan tilaa saati herätä huomiota. Kun otat rullavalkokankaan käyttöön, vedät sitä vain ulos kotelosta niin kauan kunnes se loksahtaa paikoilleen. Sen jälkeen videotykki ja valkokangas huolehtivatkin lopusta.

Moottorivalkokankaat

Moottorivalkokangas on paranneltu versio rullavalkokankaasta. Moottorivalkokangas on samalla tavoin rullattuna koteloon kuin rullavalkokangaskin. Vain sen auki rullaaminen sujuu huomattavasti helpommin ja tyylikkäämmin. Sinun ei tarvitse vetää kangasta vaan painaa vain napista ja moottorivalkokangas laskeutuu ihan itsestään ulos kotelosta.

Valkokankaat jalustalla

Jalustalliset valkokankaat ovat kaikista liikuteltavimpia. Jalustalla varustettua valkokangasta vedetään ylöspäin ja se kiinnitetään jalustan päähän, jotta se ei rullaudu enää takaisin. Kun valkokangas on kiinnitettynä, et huomaa mitään eroa verrattuna muihin valkokankaisiin. Sen sijaan kun sinun tarvitsee ottaa valkokangas mukaan projektoriasi varten, tulet iloitsemaan siitä, että valitsit juuri jalustallisen valkokankaan.

Lattiavalkokankaat ja raameilla varustetut valkokankaat

Lattiavalkokankaat eivät juuri eroa jalustallisista valkokankaista. Valkokangas rullataan auki samalla periaatteella alhaalta ylöspäin ja kiinnitetään jalustan päähän. Lattiavalkokankaaseen kuuluu lisäksi rullakotelo, jonka ansiosta valkokangas alkaa jo lattian korkeudelta ja tekee siitä erittäin hyvin liikuteltavan. Raameilla varustetut valkokankaat on asennettu raameihin. Nämä valkokankaat on tarkoitettu asennettaviksi seinälle ja ne ovat koko ajan "auki rullattuina", joten ne eivät ole kovin liikuteltavia.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.