DVD & Blu-ray-soittimet

Valitse
Järjestä
1 Osumia "DVD & Blu-ray-soittimet"
Suodatin ja lajitella

DVD & Blu-ray-soittimet

Kaikkea katseluun – Electronic-Starin DVD- & videolaitteet

Täältä löydät verkkokauppamme DVD- & videolaitteet ja kaikki tuotteet, jotka liittyvät DVD-levyjen ja muiden tiedostomuotojen toistoon. Valikoimastamme löytyy kaikki katseluun aina yksinkertaisista DVD-soittimista, kannettavista DVD-soittimista ja multimediakiintolevyistä huippumoderneihin Blu-ray-soittimiin.

DVD-soittimet

Kaikki tietävät toki jo, mitä DVD-soittimet ovat. Mutta DVD-soittimet voivat vielä yllättää siinä, miltä ne näyttävät ja miten paljon teknisiä parannuksia ne voivat tehdä olohuoneeseesi. Siitä voit ottaa selvää tutustumalla verkkokauppamme DVD-soitinvalikoimaan. Ja DVD-soittimia meiltä löytyy kaikkiin makuihin. Kannettava poppisalkkuna toimiva DVD-soitin, USB-portilla varustettu, seinälle kiinnitettävä DVD-soitin tai koaksiaalisilla audioulostuloilla varustettu DVD-soitin ovat vain muutama esimerkki kattavasta valikoimastamme.

Kannettavat DVD-soittimet

Kannettavat DVD-soittimet ovat olleet uusin villitys siitä lähtien, kun tekniikka kehittyi niin pitkälle, että laadukkaita ja pitkäkestoisia akkuja on pystytty toimittamaan edullisesti. Voit ottaa tällaisen tekniikan ihmeen mukaasi lähes kaikkialle ja katsella suosikkielokuviasi missä ikinä tahdotkin. Elokuvien katselu onnistuu nyt puistossa, junassa tai vaikkapa parvekkeella. Osalla kannettavista DVD-soittimista voidaan myös katsoa jopa digitaalista televisiota mukana toimitettavan DVB-T-antennin välityksellä.

Blu-ray-soittimet

Blu-ray-soitinten valikoimastamme löydät kaikenlaiset Blu-ray-soittimet, joista osa on koottu jo täydelliseksi kotiteatterisetiksi niin, ettei sinun tarvitse hankkia muuta kuin televisio ja olet valmis nauttimaan Blu-ray:n audiovisuaalisista seikkailuista. Blu-ray:t ovat DVD:iden uusi sukupolvi, joissa on kristallinkirkas ja korkearesoluution kuva. Hanki nyt elokuvateatteri omaan kotiisi!

Multimediakovalevyt

Multimediakiintolevyt ovat tallennuslaitteiden oikeita monitaitureita. Voit tallentaa niille elokuvia ja musiikkia lähes kaikissa tiedostomuodoissa, ja liittää multimediakiintolevyn televisioon ja valita katseltavaksi näytön valikon tai kaukosäätimen avulla kiintolevylle tallennettuja elokuvia. Kaikki tulee niin sanotusti yhdessä paketissa, etkä tarvitse muuta kuin tietokoneen, jonka avulla tallennat tiedostot multimediakiintolevylle.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.