Klarstein

Beerlocker - minibaari minijääkaappi

alkaen 5 Asiakkaat
242,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • musta miniviinikaappi, jossa 46 litran tilavuus
  • irrotettava hylly 15 pullon säilytykseen
  • erittäin hiljainen toiminta ja säästeliäs energiankäyttö
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Beerlocker - minibaari minijääkaappi
242,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Beerlocker -minijääkaappi 46 litraa 15 pullolle luokka B musta

Musta miniviinikaappi, jossa 46 litran tilavuus jopa 15 viinipullon säilyttämiseen.

Ylellinen musta runko, jossa irrotettava hylly ja kaksinkertaisesti eristetty lasiovi.

Ihanteellinen kaupallisiin käyttötarkoituksiin hotelleissa, hostelleissa ja muissa vastaavissa tiloissa.

Klarstein Beerlocker on kompakti viinikaappi, jossa on 46 litraa tilaa hyvin temperoitujen viinipullojen säilytykseen. Irrotettavalla hyllyllä on paikat 15 pullolle mitä erilaisimmista rypäleistä valmistettuja viinejä. Jotta kunkin viinin aromit johtavat todellisiin makunautintoihin, kaapin sisälämpötilaa voi säädellä kaapin takana sijaitsevasta lämpötilansäätimestä.

Universaali musta design, kaksinkertaisesti eristetty lasiovi ja oven kätisyyden vaihdettavuus takaavat, että viinikaappi tulee hyvin toimeen jokaisen sisustustyylin kanssa. Erittäin hyvien esittelyominaisuuksien ansiosta pieni viinikaappi soveltuu kaiken lisäksi mitä parhaiten sijoitettavaksi hotellien baarialueille ja tasokkaisiin ravitsemusliikkeisiin.

Viilentävät palveluksensa Klarstein Beerlocker -miniviinikaappi suorittaa energiatehokkuusluokassa B ja erittäin alhaisella äänitasolla. Se hellii paitsi kukkaroa, myös hermoja.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • musta miniviinikaappi, jossa 46 litran tilavuus

  • irrotettava hylly 15 pullon säilytykseen

  • erittäin hiljainen toiminta ja säästeliäs energiankäyttö

  • kompakti runko ja kaksinkertaisesti eristetty lasiovi

Ominaisuudet:
  • helppo puhdistaa
  • oven kätisyys vaihdettavissa
  • kaksi upotettua ovenkahvaa
  • portaaton lämpötilansäädin laitteen takapuolella
  • matalin säilytyslämpötila: 12 °C
  • kylmäaine: R600a
  • kaksi korkeussäädettävää jalkaa
  • kaapelin säilytyspaikka
  • käyttöjännite: AC 220-240 V, 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x viinikaappi
  • käyttöohje englanniksi ja saksaksi
Mitat:
  • mitat: n. 43 x 50 x 48 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 17 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 5 Asiakkaat
3
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Manuela arvosteltu 29.12.2016
Verified tarkastelu

Den Kühlschrank habe ich nach Anlieferung erstmal sicherheitshalber 24 Stunden stehen lassen, bevor ich ihn angesteckt habe. Wir machen das immer so nach dem Transport von solchen Geräten. Sicher ist sicher. Was leider negativ aufgefallen ist, dass der Kühlschrank wohl doch einige Macken vom Transport abbekommen hat. oben an einer Ecke ist diese eingedrückt. Ausserdem steht er schief, was sich auch durch den verstellbaren Fuß links vorne nicht ausgleichen lässt. Schaut so aus als wäre der Kühlschrank irgendwo runtergefallen und das Gehäuse hat sich verzogen. Nun gut, da man die Beschädigung nicht sieht wenn er im Einsatz ist und man den schiefen Stand mit Pappe ausgleichen kann, kann ich darüber hinweg sehen. Ich hoffe nur, dass er deswegen nicht früher kaputt wird. Sehr schön ist die Glasfront vorne, durch die man den Inhalt sieht. Uns dient der Kühlschrank als im Sommer als Getränkekühler im Keller. Unser normaler Kühlschrank war immer total voll mit Getränkeflaschen und für die Lebensmittel war kein Platz mehr. Das war total nervig, deswegen haben wir uns für einen Ersatzkühlschrank entschieden, der genau für solche Zwecke dienen sollte. Was ebenfalls wichtig ist, dass der Innenraum groß genug ist, dass man auch mal eine Torte reinstellen kann. Man macht eine Torte im Sommer und sollte sie kühl halten, aber der Kühlschrank ist total voll. Diesen Fall hatte ich schon so oft, dass ich auch hier sagte: Einen zweiten Kühlschrank müsste man haben! Der Klarstein Kühlschrank hat ein Fach in der Mitte. Das untere Fach ist nur knapp 20 cm tief (!), aber das obere Fach misst bis zum Anschlag 37 cm, so dass man hier ordentlich was rein bringt. Wichtig war, dass eine Torte mitsamt Tortenhaube reinpasst. Der Tortentwist passt im Normalzustand und hochgedreht wunderbar hinein - absolut klasse! Der Kühlschrank ist leise und hat keine störenden Geräusche. Da er mit ein paar Macken angeliefert wurde, ziehe ich einen Stern ab. Aber ansonsten kann ich den Kühlschrank wirklich empfehlen. Stromverbrauch haben wir noch nicht geprüft, aber wir werden noch ein Energiemessgerät anschließen und ich werde dann berichten. Momentan muss er halt nicht die Leistung bringen wie vielleicht im Sommer, deswegen möchte ich das schon unter realistischen Bedingungen überprüfen.

Varmuuden vuoksi jätin jääkaapin toimituksen jälkeen 24 tunniksi ennen kuin liitin sen pistorasiaan. Teemme tämän aina tällaisten laitteiden kuljetuksen jälkeen. Parempi katsoa kuin katua. Se, mikä valitettavasti oli havaittavissa negatiivisena, oli se, että jääkaappi on luultavasti saanut kuljetuksen aiheuttamia virheitä. Tämä on kolhuttu yhden kulman yläosassa. Se on myös vino, jota ei voi kompensoida vasemman etuosan säädettävällä jalalla. Näyttää siltä, että jääkaappi oli pudonnut jonnekin ja kotelo oli vääntynyt. No, koska vaurioita ei käytön aikana näe ja vääntymisen voi kompensoida pahvilla, voin jättää sen huomioimatta. Toivon vain, että se ei hajoa aikaisemmin sen takia. Edessä oleva lasietu, jonka läpi sisältö näkyy, on erittäin mukava. Jääkaappia käytämme kesällä juomajäähdyttimenä kellarissa. Normaali jääkaappimme oli aina täysin täynnä juomapulloja, eikä siellä ollut tilaa ruualle. Se oli todella ärsyttävää, joten päätimme hankkia korvaavan jääkaapin, joka palvelisi juuri tätä tarkoitusta. Tärkeää on myös, että sisätila on riittävän suuri, jotta siihen voi laittaa kakun. Teet kakun kesällä ja haluat pitää sen viileänä, mutta jääkaappi on täysin täynnä. Minulla on ollut tämä tapaus niin usein, että sanoin myös täällä: Sinun pitäisi saada toinen jääkaappi! Klarstein-jääkaapin keskellä on lokero. Alempi lokero on vain noin 20 cm syvä (!), mutta yläosasto on 37 cm koko matkan ylöspäin, joten sinne mahtuu paljon tavaraa. Oli tärkeää, että kakku ja kakun kansi mahtuivat sisälle. Kakkukierre sopii täydellisesti normaalina ja ylösalaisina - aivan mahtavaa! Jääkaappi on hiljainen eikä siitä kuulu häiritseviä ääniä. Koska se toimitettiin muutamalla puutteella, vähennän tähden. Mutta muuten voin todella suositella jääkaappia. Emme ole vielä tarkistaneet virrankulutusta, mutta kytkemme energiamittarin ja raportoin. Tällä hetkellä hänen ei tarvitse esiintyä yhtä hyvin kuin kesällä, joten haluaisin tarkistaa asian realistisissa olosuhteissa.

alkaen Sandra arvosteltu 21.12.2016
Verified tarkastelu

Schon sehr lange spielte ich mit den Gedanken, ob ich mir nicht noch einen kleinen Kühlschrank zum kühlen von Getränken zulegen sollte. Manchmal ist mein großer Kühlschrank einfach total überlastet und man findet einfach keinen Platz mehr. Dieser Mini-Kühlschrank ist hauptsächlich zum Kühlen von Wein gedacht, doch auch andere Getränke wie Bier können hier ohne Probleme verstaut und gekühlt werden. Ich habe es selbst ausprobiert und für gut empfunden. Allerdings sollte man bedenken, dass die niedrigste Lagertemperatur von Weinflaschen bei 12 °C liegt. Insgesamt 15 Flaschen haben im Beerlocker Mini-Kühlschrank Platz. Weiterhin kann man auch Dosen oder Snacks im unteren Teil des Mini-Kühlschrankes optimal verstauen. Durch den geringen Platzverbrauch und das relativ leichte Gewicht eignet sich dieser Kühlschrank ideal zum Aufstellen in Bars, Gärten oder im Partykeller. Da ich selbst nur eine kleine Küche habe und der Platz sehr rar ist, habe ich den Mini-Kühlschrank auf meinem Küchenwagen gestellt. Dort hat er seinen perfekten Platz gefunden und integriert sich optisch perfekt mit meiner Kücheneinrichtung. Die doppelt isolierte Glastür ist dafür zuständig, dass die Kälte dort bleibt, wo sie hingehört. Der Türanschlag lässt sich individuell und nach Wunsch einstellen, was den Vorteil hat, dass man je nach Räumlichkeit die Tür öffnen kann. Die Vielseitigkeit des Gerätes ist einfach absolut klasse und hat mich überzeugt. Das Einzige was ich vielleicht etwas bemängeln könnte, ist das doch etwas lautere Betriebsgeräusch, auf das man sich aber mit der Zeit vollkommen einstellen kann.

Olin pitkään miettinyt, pitäisikö minun hankkia pieni jääkaappi juomien jäähdyttämiseen. Joskus iso jääkaappini on täysin ylikuormitettu, enkä vain löydä enempää tilaa. Tämä minijääkaappi on ensisijaisesti tarkoitettu viinin jäähdyttämiseen, mutta myös muita juomia, kuten olutta, voidaan säilyttää ja jäähdyttää täällä ilman ongelmia. Kokeilin itse ja huomasin sen olevan hyvä. Muista kuitenkin, että viinipullojen alin säilytyslämpötila on 12 °C. Beerlocker-minijääkaappiin mahtuu yhteensä 15 pulloa. Voit myös säilyttää tölkkejä tai välipaloja optimaalisesti minijääkaapin alaosassa. Pienen tilankulutuksensa ja suhteellisen kevyen painonsa ansiosta tämä jääkaappi sopii erinomaisesti baariin, puutarhaan tai juhlakellariin. Koska minulla on vain pieni keittiö ja tilaa on hyvin vähän, laitoin minijääkaapin keittiön kärryihini. Siellä se on löytänyt täydellisen paikkansa ja integroituu visuaalisesti täydellisesti keittiön kalusteisiin. Kaksoiseristetty lasiovi on vastuussa siitä, että kylmä pysyy siellä, missä se kuuluu. Oven pysäytin on säädettävissä yksilöllisesti ja tarpeen mukaan, minkä etuna on, että ovi voidaan avata huoneesta riippuen. Laitteen monipuolisuus on aivan mahtavaa ja vakuutti minut. Ainoa asia, josta voisin valittaa, on hieman kovempi toimintamelu, mutta siihen voi tottua ajan myötä.

alkaen Manuela arvosteltu 18.10.2016
Verified tarkastelu

Den Kühlschrank habe ich nach Anlieferung erstmal sicherheitshalber 24 Stunden stehen lassen, bevor ich ihn angesteckt habe. Wir machen das immer so nach dem Transport von solchen Geräten. Sicher ist sicher. Was leider negativ aufgefallen ist, dass der Kühlschrank wohl doch einige Macken vom Transport abbekommen hat. oben an einer Ecke ist diese eingedrückt. Ausserdem steht er schief, was sich auch durch den verstellbaren Fuß links vorne nicht ausgleichen lässt. Schaut so aus als wäre der Kühlschrank irgendwo runtergefallen und das Gehäuse hat sich verzogen. Nun gut, da man die Beschädigung nicht sieht wenn er im Einsatz ist und man den schiefen Stand mit Pappe ausgleichen kann, kann ich darüber hinweg sehen. Ich hoffe nur, dass er deswegen nicht früher kaputt wird. Sehr schön ist die Glasfront vorne, durch die man den Inhalt sieht. Uns dient der Kühlschrank als im Sommer als Getränkekühler im Keller. Unser normaler Kühlschrank war immer total voll mit Getränkeflaschen und für die Lebensmittel war kein Platz mehr. Das war total nervig, deswegen haben wir uns für einen Ersatzkühlschrank entschieden, der genau für solche Zwecke dienen sollte. Was ebenfalls wichtig ist, dass der Innenraum groß genug ist, dass man auch mal eine Torte reinstellen kann. Man macht eine Torte im Sommer und sollte sie kühl halten, aber der Kühlschrank ist total voll. Diesen Fall hatte ich schon so oft, dass ich auch hier sagte: Einen zweiten Kühlschrank müsste man haben! Der Klarstein Kühlschrank hat ein Fach in der Mitte. Das untere Fach ist nur knapp 20 cm tief (!), aber das obere Fach misst bis zum Anschlag 37 cm, so dass man hier ordentlich was rein bringt. Wichtig war, dass eine Torte mitsamt Tortenhaube reinpasst. Der Tortentwist passt im Normalzustand und hochgedreht wunderbar hinein - absolut klasse! Der Kühlschrank ist leise und hat keine störenden Geräusche. Da er mit ein paar Macken angeliefert wurde, ziehe ich einen Stern ab. Aber ansonsten kann ich den Kühlschrank wirklich empfehlen. Stromverbrauch haben wir noch nicht geprüft, aber wir werden noch ein Energiemessgerät anschließen und ich werde dann berichten. Momentan muss er halt nicht die Leistung bringen wie vielleicht im Sommer, deswegen möchte ich das schon unter realistischen Bedingungen überprüfen.

Varmuuden vuoksi jätin jääkaapin toimituksen jälkeen 24 tunniksi ennen kuin liitin sen pistorasiaan. Teemme tämän aina tällaisten laitteiden kuljetuksen jälkeen. Parempi katsoa kuin katua. Se, mikä valitettavasti oli havaittavissa negatiivisena, oli se, että jääkaappi on luultavasti saanut kuljetuksen aiheuttamia virheitä. Tämä on kolhuttu yhden kulman yläosassa. Se on myös vino, jota ei voi kompensoida vasemman etuosan säädettävällä jalalla. Näyttää siltä, että jääkaappi oli pudonnut jonnekin ja kotelo oli vääntynyt. No, koska vaurioita ei käytön aikana näe ja vääntymisen voi kompensoida pahvilla, voin jättää sen huomioimatta. Toivon vain, että se ei hajoa aikaisemmin sen takia. Edessä oleva lasietu, jonka läpi sisältö näkyy, on erittäin mukava. Jääkaappia käytämme kesällä juomajäähdyttimenä kellarissa. Normaali jääkaappimme oli aina täysin täynnä juomapulloja, eikä siellä ollut tilaa ruualle. Se oli todella ärsyttävää, joten päätimme hankkia korvaavan jääkaapin, joka palvelisi juuri tätä tarkoitusta. Tärkeää on myös, että sisätila on riittävän suuri, jotta siihen voi laittaa kakun. Teet kakun kesällä ja haluat pitää sen viileänä, mutta jääkaappi on täysin täynnä. Minulla on ollut tämä tapaus niin usein, että sanoin myös täällä: Sinun pitäisi saada toinen jääkaappi! Klarstein-jääkaapin keskellä on lokero. Alempi lokero on vain noin 20 cm syvä (!), mutta yläosasto on 37 cm koko matkan ylöspäin, joten sinne mahtuu paljon tavaraa. Oli tärkeää, että kakku ja kakun kansi mahtuivat sisälle. Kakkukierre sopii täydellisesti normaalina ja ylösalaisina - aivan mahtavaa! Jääkaappi on hiljainen eikä siitä kuulu häiritseviä ääniä. Koska se toimitettiin muutamalla puutteella, vähennän tähden. Mutta muuten voin todella suositella jääkaappia. Emme ole vielä tarkistaneet virrankulutusta, mutta kytkemme energiamittarin ja raportoin. Tällä hetkellä hänen ei tarvitse esiintyä yhtä hyvin kuin kesällä, joten haluaisin tarkistaa asian realistisissa olosuhteissa.

alkaen Luca arvosteltu 17.03.2016
Verified tarkastelu

Avere un frigo in camera potrebbe tornarvi molto utile, a me serviva in cantina, ho una tavernetta e un ufficio dove con il caldo di quest'estate non poteva mancare mai l'acqua e qualche bevanda fresca. Acquisto di lusso ! Piu' che soddisfatto, sopratutto se avete e volete delle bevande fresche a portata di mano durante il lavoro al PC o una sessione di gioco online. Il frigorifero in questione vi permetterà di riporre fino a 46 litri di bevande ossia 16 bottiglie. Il frigorifero è di dimensioni abbastanza ridotte ed ha un costo altrettanto inferiore rispetto a numerosi prodotti presenti sul mercato. I punti di forza che ho trovato in questo frigo sono: - compatto e capiente ci entrano fino a 16 bottiglie - Possibilità di regolare la temperatura - Silenzioso durante l'utilizzo - Facile da pulire e da trasportare (pesa poco si prende tranquillamente a una persona) - Regolabile in altezza - Dimensioni compatte con risparmio energetico assicurato (classe A) All'interno della confezione troverete il frigo, un manuale di istruzioni. Davvero un ottimo prodotto disponibile ad un costo accessibile il che rende ottimale il rapporto qualità-prezzo dello stesso. Se siete alla ricerca di un mini frigo da tenere in camera per l'occorrenza allora non esitate ad acquistare questo fantastico prodotto!

Jääkaapin omaaminen huoneessa voisi olla sinulle erittäin hyödyllistä, tarvitsin sitä kellariin, minulla on mökkihuone ja toimisto, jossa tämän kesän helteellä ei koskaan ollut pulaa vedestä ja kylmistä juomista. Luksusostos! Enemmän kuin tyytyväinen, varsinkin jos sinulla on ja haluat kylmiä juomia käsilläsi työskennellessäsi PC:llä tai nettipelisessiolla. Kyseiseen jääkaappiin mahtuu jopa 46 litraa juomia tai 16 pulloa. Jääkaappi on kooltaan melko pieni ja maksaa yhtä paljon vähemmän kuin monet markkinoilla olevat tuotteet. Tämän jääkaapin vahvuuksia ovat: - kompakti ja tilava, siihen mahtuu jopa 16 pulloa - Mahdollisuus säätää lämpötilaa - Äänetön käytön aikana - Helppo puhdistaa ja kuljettaa (se painaa vähän ja kulkee helposti mukana) yksi henkilö ) - Korkeussäädettävä - Kompaktit mitat ja taattu energiansäästö (luokka A) Pakkauksen sisältä löydät jääkaapin, käyttöohjeen. Todella erinomainen tuote saatavilla edulliseen hintaan, mikä tekee hinta-laatusuhteesta erinomaisen. Jos etsit minijääkaappia säilytettäväksi huoneessasi tarvittaessa, älä epäröi ostaa tämä upea tuote!

alkaen Gianluca arvosteltu 07.09.2015
Verified tarkastelu

Ho acquistato per l'ufficio questo Mini Frigo, all'interno Snack e Bibite fresche il tutto in poco ingombro esterno! Arrivato con un pacco per protetto, spicca la porta con il doppio vetro temperato molto bello e compatto Da un senso di robustezza, nella parte posteriore come vedete nelle foto e nel video ci sono oltre al compressore anche una scatola comandi con potenze da 1 a 6 All'interno troviamo nella parte posteriore la piastra refrigerante che appena acceso scende sotto i MENO 10° (ma solo sulla piastra) misurato con una Pistola Termica. Questo serve a portare il Mini Frigo a Temperatura. Cosa importante è CLASSE A non tutti lo sono All'inizio un po di gorgoglii leggerissimi che poi vanno via dopo poco il tempo che il Gas vada bene in circolo. All'interno un ripiano per posare le Bibite. Non è dotato di luce La porta si chiude una favola come un frigo grande Molto ben fatta la guarnizione porta davvero ottima.... Credo di aver detto tutto... non vi resta che comprarlo...

Ostin tämän minijääkaapin toimistoon, jossa on välipaloja ja kylmiä juomia, kaikki pienellä ulkoisella jalanjäljellä! Suojatulla pakkauksella saapunut ovi kaksoiskarkaistulla lasilla erottuu, erittäin kaunis ja jämäkän tuntuinen, takaosassa, kuten kuvista ja videosta näkyy, on kompressorin lisäksi, myös ohjausrasia tehoilla 1-6 Sisältä löytyy takaosasta jäähdytyslevy, joka heti päälle kytkettäessä putoaa lämpöpistoolilla mitattuna alle MINUS 10° (mutta vain levyllä). Tätä käytetään minijääkaapin lämpenemiseen. Tärkeää on LUOKKA A, kaikki eivät ole alussa joitain hyvin lieviä gurisevia ääniä, jotka sitten häviävät hetken kuluttua, kunnes kaasu kiertää hyvin. Sisällä on hylly juomien sijoittamista varten. Se ei ole varustettu valolla. Ovi sulkeutuu kuin iso jääkaappi. Oven tiiviste on todella hyvä... Olen sanonut kaiken ostaa se...

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
A G
G
Beerlocker - minibaari minijääkaappi
  • musta miniviinikaappi, jossa 46 litran tilavuus
  • irrotettava hylly 15 pullon säilytykseen
  • erittäin hiljainen toiminta ja säästeliäs energiankäyttö
242,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.