Klarstein

Monaco - ilmankostutin

alkaen 24 Asiakkaat
82,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • ionisaattori epämiellyttävien hajujen poistamiseen
  • ohut vesihöyryn tuotto ultraääniteknologian ansiosta (180-400ml/h)
  • antibakteerinen suodatin pölyä, bakteereja ja homesientä vastaan
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Monaco - ilmankostutin
82,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10021652_Klarstein_Monaco_TechnikZuHause.png
Monaco digitaalinen ultraääni-ilmanpuhdistin musta

Ilmankostutin ja ionisaattori huoneilman suodattamiseen, kosteuttamiseen ja ionisointiin. Soveltuu pieniin ja keskikokoisiin (n. 40 m²) tiloihin.

Älykäs ilmankosteudensäätö. Ajastintoiminto ja säädeltävä vesihöyryn tuotto.

6 litran vesitankki, jossa sininen valaistus ja digitaalinen näyttö. Sisältää kaukosäätimen.

Klarstein ultraääni-ilmankostutin on tarpeellinen kaikille, jotka arvostavat terveellistä huoneilmaa.

Laite sopii täydellisesti kotiin, pieniin toimistotiloihin tai muihin huoneisiin. Kaikkialla, missä sitä käytetään pitkiä aikoja ja säännöllisesti, huolehtii tämä huoneilman akrobaatti terveydestäsi. Automaattitilassa mittaa laite jatkuvasti senhetkisen ilmankosteuden, ja tarvittaessa kosteuttaa ilmaa ohuella vesihöyryllä. Tämä tapahtuu sisäänrakennetun ultraääniteknologian avulla. Voit säätää ilmankosteuden ja vesihöyryn määrän toivotunlaiseksi joko kaukosäätimen tai sinisellä LED-näytöllä varustetun etupaneelin avulla.

Ajastustoiminnon avulla voit puolestaan säätää toivomasi köyttöajan. Näin ilmankosteutin huolehtii esimerkiksi yön aikana makuuhuoneesi terveellisestä hengitysilmasta. Vesitankin LED-valaistusta voidaan toiveen mukaan käyttää myös miellyttävänä yövalona. Integroitu suodatin toimii antibakteerisesti ja puhdistaa hengitysilmaa.

Päälle ja pois kytkettävä ionisaattori tuottaa otsoonia, joka erottelee hajumolekyylejä ja tuottaa näin terveellisempää ja raikkaampaa huoneilmaa.

6 litran vesitankki on helppo irrottaa, puhdistaa ja täyttää.

  PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • ionisaattori epämiellyttävien hajujen poistamiseen

  • ohut vesihöyryn tuotto ultraääniteknologian ansiosta (180-400ml/h)

  • antibakteerinen suodatin pölyä, bakteereja ja homesientä vastaan

  • automaattitoiminto, jossa älykäs ilmankosteudensäädin

  • ajastin optimaalisen käyttöajan säätöön (12 tuntiin asti)

  • soveltuu 40 m²:n kokoisiin ja pienempiin tiloihin

  • sininen LED-yövalo

  • kätevä käyttää

Ominaisuudet:
  • 6 litran vesitankki
  • 3 eri tehoa
  • käännettävä neulasuihku
  • LED-näyttö
  • liukumista estävät kumijalat
  • teho: 30W
  • lämpötiloihin 5-40°C:n välillä
  • suhteelliseen, alle 80%:n ilmankosteuteen
  • Kaukosäätimen virtalähde: 1 x CR2025-paristo (ei sisälly pakkaukseen)
  •  
  • virtalähde: AC 220-240V, 50-60Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x kaukosäädin
  • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • 22,5 x 33,5 x 19,5 cm (LxKxS)
  • paino: n. 1,9 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 24 Asiakkaat
12
9
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.08.2022
Verified tarkastelu

I used the humidifier at night but I am not using it anymore. It worked well and was not noisy. The light that stays on at night can be too much when you are sleeping. Good item if you need it.

Käytin ilmankostutinta yöllä, mutta en käytä sitä enää. Se toimi hyvin eikä ollut meluisa. Yöllä palava valo voi olla liikaa nukkuessasi. Hyvä tuote jos tarvitset.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.01.2022
Verified tarkastelu

Gut

Gut

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.01.2022
Verified tarkastelu

Der Nachteil ist, dass sich durch den feinen Sprühnebel, auf sämtlichen Oberflächen eine graue Schicht bildet.

Haittana on, että hieno suihkutussumu muodostaa harmaan kerroksen kaikille pinnoille.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.01.2022
Verified tarkastelu

Feuchte Luft

kosteaa ilmaa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.01.2022
Verified tarkastelu

Super Gerät. Im auto Modus tut es was es soll. Wir haben es jetzt ein paar Wochen in Gebrauch und sind absolut zufrieden

Hieno laite. Automaattitilassa se tekee mitä sen pitääkin. Olemme käyttäneet sitä nyt muutaman viikon ja olemme täysin tyytyväisiä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.01.2022
Verified tarkastelu

Die Befüllung ist gewöhnungsbedürftig

Täyte vaatii totuttelua

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.12.2021
Verified tarkastelu

Dazu wofür es bestimmt ist

Siihen mihin se on tarkoitettu

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.09.2021
Verified tarkastelu

Sehr gutes Gerät, tut seinen Dienst und befeuchtet die Luft sehr gut. Sehr schnelle Lieferung, bis jetzt keine Probleme.

Erittäin hyvä laite, tekee tehtävänsä ja kostuttaa ilmaa erittäin hyvin. Erittäin nopea toimitus, ei toistaiseksi ongelmia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.07.2021
Verified tarkastelu

Sehr schnelle Lieferung Leistung geht

Erittäin nopea toimitus toimii

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.01.2021
Verified tarkastelu

Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Perfekt

Nopea ja mutkaton toimitus. Täydellinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.12.2020
Verified tarkastelu

Gerät ist leise. Hygrometer zeigt falsche Werte an. Sensor an möglicherweise falscher Stelle

Laite on hiljainen. Kosteusmittari näyttää vääriä arvoja. Anturi mahdollisesti väärässä paikassa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.06.2020
Verified tarkastelu

Meine Tochter und ich haben, besonders in der Heizperiode, immer eine sehr trockene Nase beim schlafen. Habe mich für dieses Gerät entschieden, da es preislich nicht überteuert ist, dennoch durch diverse Filter usw überzeugt hat. Es hilft uns sehr gut. Auch die Fernbedienung ist leicht zu bedienen. Lediglich der Wassertank geht sehr schwer auf, selbst mein Mann hat Probleme. Ich habe immer Angst, beim festhalten, ich drücke zu fest und das Gerät bekommt einen Riss. Ich Fülle immer gefiltertes Wasser ein um die Kalkbildung so gering wie möglich zu halten, trotz integriertem Filter

Tyttärelläni ja minulla on aina erittäin kuiva nenä nukkuessamme, varsinkin kun lämmitys on päällä. Päätin tämän laitteen, koska se ei ole ylihinnoiteltu, mutta silti vakuuttunut erilaisilla suodattimilla jne. Se auttaa meitä paljon. Kaukosäädin on myös helppokäyttöinen. Vain vesisäiliö on erittäin vaikea avata, jopa miehelläni on ongelmia. Pelkään aina kun pidän siitä kiinni, painan liian kovaa ja laite halkeilee. Täytän aina suodatettua vettä, jotta kalkin muodostuminen pysyy mahdollisimman vähäisenä integroidusta suodattimesta huolimatta

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.04.2020
Verified tarkastelu

Insgesamt ein super Produkt! Zuverlässig, gut verbaut, geräuscharm. Tatsächlich, wie andere es bereits beschrieben haben, misst das Gerät die Luftfeuchtigkeit nur unzureichend. Zeigt das Gerät 75% an, ist die Feuchtigkeit ab ca. 1m Abstand mit meinem Kontrollmesser gerade bei knapp 50%. Die Differenz kann verkleinert werden, indem die Heizung über welcher ich das Gerät stehen habe, gut heizt und außerdem habe ich noch einen kleinen Ventilator installiert, welchen ich auf dem Gerät platziert habe und damit die Feuchtigkeit weitläufiger verteilt. Die fehlerhafte Messung muss man einfach beim Einstellen einkalkulieren und dann passt es (z.B. 75% = 50% tatsächlicher Wert). Positiv ist außerdem der etwas größere Tank als mein vorheriges Gerät. Das Gerät meldet sich per Geräusch, wenn der Tank leer ist- bei unzureichender Planung ist dies dann natürlich meist mitten in der Nacht. Es wäre schön, wenn diese nützliche Funktion manuell abgeschaltet werden könnte. Habe das Gerät nun seit mehreren Monaten.

Kaiken kaikkiaan loistava tuote! Luotettava, hyvin asennettu, hiljainen. Itse asiassa, kuten muut ovat jo kuvanneet, laite ei mittaa kosteutta riittävästi. Jos laite näyttää 75%, kosteus on n. 1m etäisyydeltä kontrollimittarillani hieman alle 50%. Eroa voi pienentää, jos lämmitin, jonka yläpuolella minulla on laite, lämpenee hyvin ja asensin myös pienen tuulettimen, jonka laitoin laitteeseen ja siten jakaa kosteutta laajemmin. Väärä mittaus on vain otettava huomioon asetettaessa ja sitten se sopii (esim. 75% = 50% todellinen arvo). Hieman suurempi säiliö kuin edellisessä laitteessani on myös positiivinen. Laite ilmoittaa äänimerkillä, kun säiliö on tyhjä - riittämättömällä suunnittelulla tämä on tietysti yleensä keskellä yötä. Olisi hienoa, jos tämä hyödyllinen ominaisuus voitaisiin sammuttaa manuaalisesti. Laite on ollut käytössä muutaman kuukauden.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.03.2019
Verified tarkastelu

Ein wirklich ordentlicher Luftbefeuchter. Klar, die Anzeige im Gerät misst natürlich nur die Luftfeuchtigkeit am Gerät, daher muss man logischerweise den Wert für die Automatik deutlich höher einstellen. Dann erhält man aber auch im Raum - gemessen in einiger Entfernung vom Luftbefeuchter - eine höhere Luftfeuchtigkeit als vorher. Das Gerät macht, was es soll, Wunder kann es aber nicht vollbringen.

Todella toimiva ilmankostutin. Tietenkin laitteen näyttö mittaa vain laitteen kosteutta, joten loogisesti joudut asettamaan automaattitoiminnon arvoksi huomattavasti korkeammalle. Mutta silloin saat myös huoneeseen korkeamman ilmankosteuden kuin ennen - mitattuna jonkin matkan päässä ilmankostuttimesta. Laite tekee sen, mitä sen pitääkin tehdä, mutta se ei voi tehdä ihmeitä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 31.01.2019
Verified tarkastelu

Ich habe das Gerät schon seit 2-3 Wintern im Einsatz, es hat ein paar Macken, aber das wichtigste, und zwar die Luft ordentlich zu befeuchten erfüllt er schon sehr gut. Die Luftfeutichkeitsanzeige ist leider nur dann recht genau, wenn das gerät nicht läuft. Hilfreich wäre hier ein externer Sensor, der wo anders im Raum plaziert wäre, dann hätte ich dem Gerät locker 5 Sterne gegeben. So braucht man die Luftfeuchtigkeit mit anderem Messgerät zu messen, und den ganzen Prozess manuell steuern, was nicht schlimm ist, weil der ja ehe sehr lange laufen muss bis ich auf die 45% komme. Ich verdampfe schon den ganzen Behälter am Tag, ist aber auch relativ großer Raum. Ich habe den auch etwas höher gestellt, an einen kleinen Schrank, so dass sich keine Pfütze bilden kann. Insgesammt bin ich sehr zufrieden, vor allem aber die Leistung, bzw. die Menge des Wassers die er schafft zu "verdampfen" beeindruckt mich schon sehr.

Olen käyttänyt laitetta 2-3 talvea, siinä on muutama omituisuus, mutta mikä tärkeintä, eli ilman kunnolla kostuttaminen, se toimii erittäin hyvin. Valitettavasti kosteusnäyttö on tarkka vain, kun laite ei ole käynnissä. Ulkoinen anturi, joka sijoitettaisiin muualle huoneeseen, olisi tässä avuksi, silloin olisin antanut laitteelle helposti 5 tähteä. Joten sinun on mitattava kosteus toisella mittauslaitteella ja ohjattava koko prosessia manuaalisesti, mikä ei ole huono, koska sen täytyy toimia hyvin kauan ennen kuin pääsen 45 prosenttiin. Höihdän jo koko astian päivässä, mutta se on myös suhteellisen suuri huone. Laitoin sen myös hieman korkeammalle, pienen kaapin päälle, ettei lätäköä pääse muodostumaan. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, mutta ennen kaikkea olen erittäin vaikuttunut suorituskyvystä ja vesimäärästä, jonka se onnistuu "haihduttamaan".

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.03.2018
Verified tarkastelu

Das Gerät tut was es soll, aber... ...die integrierte Feuchtigkeitsmessung ist Unfug und hat mit reellen Werten nichts zu tun (Gerät 80% - Raummessung 35%!!!). ...die unmittelbare Umgebung ist permanent nass (auf höchster Stufe) da der Nebel nicht ordentlich verteilt wird. Nur unmittelbar neben einer Heizung einsetzbar (wegen der entsprechenden Luftzirkulation - Auftrieb durch warme Luft). ...nur in Gegenden mit geringem Kalkgehalt des Wassers zu verwenden. Ansonsten im ganzen Raum ein weißer Niederschlag. Besonders auffällig an Fenstern. Bei einem Verbrauch von ca. 4-5 Liter Wasser/Tag ist auch destilliertes Wasser keine Option - woher nehmen? Das bringt kein Wäschetrockner und kaufen - no way. Dass sich die Beleuchtung des Wassertanks abschalten lässt ist wohl ein Gerücht. Die Nachtbeleuchtung ist eine Erhellung des Displays - mehr auch nicht. Werde es wieder abstoßen - einmal pro Woche Fenster putzen ist nicht drin.

Laite tekee mitä sen pitääkin tehdä, mutta... ...integroitu kosteusmittaus on hölynpölyä, eikä sillä ole mitään tekemistä todellisten arvojen kanssa (laite 80 % - huonemittaus 35 %!!!). ...välitön alue on jatkuvasti märkä (korkeimmalla tasolla), koska sumu ei ole jakautunut kunnolla. Voidaan käyttää vain suoraan lämmittimen vieressä (vastaavan ilmankierron vuoksi - lämpimän ilman kelluvuus). ...käytettäväksi vain alueilla, joilla vedessä on alhainen kalkkipitoisuus. Muuten valkoista sakkaa koko huoneessa. Erityisen havaittavissa ikkunoissa. Kun vettä kuluu n. 4-5 litraa/vrk, ei edes tislattu vesi ole vaihtoehto - mistä sitä saa? Se ei tuo kuivausrumpua ja osta - ei mitenkään. On luultavasti huhu, että vesisäiliön valaistus voidaan sammuttaa. Yövalaistus on näytön valaistus - ei mitään muuta. Karkottaa taas - ikkunoiden pesu kerran viikossa ei tule kysymykseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.06.2017
Verified tarkastelu

Habe das Gerät gekauft, nachdem ich im Winter durch die Fußbodenheizung oft Halsschmerzen hatte. Positiv: Leise problemloser Betrieb Negativ: Automatische Regelung hektisch, schaltet oft in kurzen Zeitabständen ein und aus. Gerät kann nicht am Boden stehen, da der Nebel den Boden erreicht und sich nicht rechtzeitig auflöst. Ein unangenehmer Nebeneffekt ist, daß der Staub in der Luft gebunden wird und sich überall ablegt. Auch wird natürlich der Kalk aus dem Wasser im Raum verteilt. Bei harten Wasser hat sich gezeigt, Abkochen und Filtrieren (Kaffeefiltertüten funktionieren tadellos) eine deutliche Verbesserung bringt. Achtung: nur abgekühltes Wasser einfüllen. Da das systembedingt ist, ist es nicht in die Bewertung eingeflossen. Zusammengefasst ist das Gerät empfehlenswert.

Ostin laitteen, kun minulla oli usein talvella kurkkukipeä lattialämmityksen takia. Positiivinen: Hiljainen, ongelmaton toiminta Negatiivinen: Automaattinen ohjaus hektistä, usein kytkeytyy päälle ja pois päältä lyhyin väliajoin. Laite ei voi seistä maassa, koska sumu saavuttaa maanpinnan eikä haihdu ajoissa. Epämiellyttävä sivuvaikutus on, että pöly sitoutuu ilmaan ja laskeutuu kaikkialle. Tietysti myös vedestä kertynyt kalkki jakautuu huoneeseen. Kovalla vedellä on osoitettu, että keittäminen ja suodatus (kahvisuodatinpussit toimivat täydellisesti) tuovat merkittäviä parannuksia. Varoitus: täytä vain jäähdytetyllä vedellä. Koska tämä liittyy järjestelmään, sitä ei otettu huomioon arvioinnissa. Yhteenvetona laitetta suositellaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.02.2017
Verified tarkastelu

Nachdem mein alter Luftbefeuchter (Hitzeverdampfung) nach Jahren der Benutzung innen keinen sauberen/hygienischen Eindruck gemacht hat, habe ich mich nach kurzer Recherche für den Klarstein Monaco empfohlen. Ich war nach dem Auspacken wirklich überrascht über die hochwertige, solide Verarbeitung überrascht. Wesentlich teurere Luftbefeuchter im Elektronikfachhandel machen nicht diesen robusten, qualitativen Eindruck wie diesen. Einmal eingeschaltet dampft es ordentlich aus dem Gerät raus. Allerdings würde ich nicht empfehlen Ihn auf Dauer eingeschaltet zu lassen, da in unmittelbarer Umgebung alles deutlich feucht, gar nass wird. Euer Mobiltelefon, Computer oder andere Elektronik würde ich nicht in unmittelbarer Umgebung aufstellen. Allerdings ist das Ding derart Leistungsstark, dass eine optimale Befeuchtung der Raumluft bereits nach einer halben Stunde bei mir erreicht ist. Ich bereue den Kauf nicht, es ist ein empfehlenswertes Gerät.

Kun vanha ilmankostuttimeni (lämmön haihdutus) ei tehnyt puhdasta/hygieenistä vaikutelmaa vuosien käytön jälkeen, suosittelin Klarstein Monacoa lyhyen tutkimuksen jälkeen. Pakkauksen purkamisen jälkeen olin todella yllättynyt laadukkaasta ja vankasta työnteosta. Elektroniikkaliikkeiden huomattavasti kalliimmat ilmankostuttimet eivät tee tämän kaltaista vankkaa ja laadukasta vaikutelmaa. Kun se on kytketty päälle, se höyrystyy kunnolla laitteesta. En kuitenkaan suosittele jättämään sitä päälle pitkällä aikavälillä, koska kaikki välittömässä läheisyydessä kosteutuu huomattavasti, jopa märkää. En laittaisi matkapuhelintasi, tietokonettasi tai muuta elektroniikkaa välittömään läheisyyteen. Asia on kuitenkin niin voimakas, että huoneilman optimaalinen kostutus saavutetaan puolen tunnin kuluttua. En ole katunut ostosta, se on suositeltava laite.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.01.2017
Verified tarkastelu

Habe den Luftbefeuchter jetzt seit 4 Wochen im Einsatz. Befeuchtet wird ein grosse Raum (60qm). Funktioniert sehr gut - in 24 Stunden werden bei der im Moment sehr trockenen Luft über 5 Liter Wasser vernebelt. Die Luftfeuchtigkeit im Raum wird dadurch um ca. 10%-Punkte angehoben. Plus: sehr großer Tank, Automatik für eine Wunschraumfeuchtigkeit (Gerät schaltet dann ab und später wieder an), hohe Leistung Minus: die gemessene Feuchtigkeit im Raum wird zu hoch angezeigt - stört mich nicht, da ich auch separat messe. Die Vernebelungsleistung ist so hoch, dass man die Stufen 2 und 3 nicht zu Einsatz bringen kann - sonst wird der Boden feucht. Generell: wenn man so ein Gerät alle 2 Tage reinigt (mit verdünnter Essigessenz), bleibt auch alles hygienisch..... Ich verwende mit dem Brita Filter gefiltertes Wasser -> keine Probleme mit Kalkniederschlag. Fazit: Top-Gerät, wenn es um große Räume geht!

Olen käyttänyt ilmankostutinta nyt 4 viikkoa. Suuri huone (60 neliömetriä) kostutetaan. Toimii erittäin hyvin - 24 tunnissa yli 5 litraa vettä sumutetaan tällä hetkellä erittäin kuivassa ilmassa. Tämä lisää huoneen kosteutta noin 10 prosenttiyksikköä. Plussaa: erittäin suuri säiliö, automaattinen halutulle huoneen kosteudelle (laite kytkeytyy sitten pois ja päälle myöhemmin), korkea suorituskyky Miinus: huoneen mitattu kosteus näkyy liian korkeana - ei haittaa, koska mittaan myös erikseen. Sumutuskyky on niin korkea, että tasoja 2 ja 3 ei voida käyttää - muuten lattia on kostea. Yleisesti ottaen: jos puhdistat tällaisen laitteen 2 päivän välein (laimennetulla etikkaesanssilla), kaikki pysyy hygieenisenä... Käytän suodatettua vettä Brita-suodattimella -> ei ongelmia kalkkikerrostumien kanssa. Johtopäätös: Huippulaite suuriin huoneisiin!

alkaen Marco arvosteltu 10.02.2016
Verified tarkastelu

Purtroppo quando arriva l'inverno il riscaldamento mi crea un po' di fastidi così mi capita di tossite spesso la notte o di svegliarmi con un fastidioso senso di arsura così ho deciso di prendere un umidificare! Parlando con amici tutti mi dicevano che non serviva a nulla che al massimo poteva servire un deumidificare per l'estate ecc ecc.. Ovviamente io sono testardo e mi sono documentato in merito quindi ho continuato a cercare il mio umidificare e, una volta identificato, ecco che finalmente ho risposto il miei problemi. Quindi se vi ritrovate nelle mie parole non esitate, comprate un umidificare! A questo punto vi scrivo perchè ho scelto questo umidificare quindi.. Iniziamo con i pregi: - Silenzioso (quindi si può usare tranquillamente la notte) - Serbatoio da 6L quindi circa 10/12 ore di autonomia - Telecomando per gestione da remoto (ovviamente sempre presente sul comodino!) - Possibilità di programmare il tempo di funzionamento - Ionizzatore - Vaporizzazione generata a freddo - Facilità d'uso (non fa mai male!) Mentre gli aspetti negativi: - La luce NIGHT-LIGHT la trovo troppo forte per essere usata di notte - Non può generare vapore caldo Nella confezione ho trovato: - L'umidificatore. - Il telecomando. - Il manuale in inglese Personalmente mi piace molto e quindi lo consiglio senza problemi a tutti quelli che cercano un prodotto simile. Se avete bisogno di fare domande chiedete pure. PS. Come tutti gli umidificare bisogna fare attenzione a non far proliferare i batteri quindi lavare il serbatoio con prodotti disinfettanti tipo amuchina!

Valitettavasti talven tullessa lämmitys vähän ärsyttää, joten yskin usein yöllä tai herään kiusalliseen janoon, joten päätin hankkia ilmankostuttimen! Keskustellessani ystävien kanssa he kaikki sanoivat minulle, että on turhaa, että korkeintaan ilmankuivaaja saattaisi tarvita kesäksi jne jne. Ilmeisesti olen itsepäinen ja dokumentoin asian, joten jatkoin ilmankostuttimeni etsimistä ja kun se oli tunnistettu, täältä Vastasin vihdoin ongelmiini. Joten jos löydät itsesi sanoistani, älä epäröi, osta ilmankostutin! Tässä vaiheessa kirjoitan sinulle, koska valitsin tämän ilmankostuttimen niin.. Aloitetaan eduista: - Hiljainen (joten sitä voi käyttää turvallisesti yöllä) - 6L säiliö eli noin 10/12 tuntia autonomiaa - Kaukosäädin kaukosäätimelle hallinta (ilmeisesti aina yöpöydällä!) - Mahdollisuus ohjelmoida käyttöaika - Ionisaattori - Kylmähöyrystys - Helppokäyttöisyys (se ei koskaan satu!) Toisaalta negatiiviset puolet: - NIGHT-LIGHT valo on mielestäni liian voimakas käytettävä yöllä - Se ei voi tuottaa kuumaa höyryä Pakkauksesta, jonka löysin: - Kostutin. - Kaukosäädin. - Englanninkielinen käsikirja. Itse pidän siitä todella paljon ja siksi suosittelen sitä ilman ongelmia kaikille samanlaista tuotetta etsiville. Jos tarvitset kysymyksiä, kysy. PS. Kuten kaikki ilmankostuttimet, varo, ettet anna bakteerien lisääntyä, joten pese säiliö desinfiointiaineilla, kuten amuchinalla!

alkaen Davide arvosteltu 05.01.2016
Verified tarkastelu

Salve a tutti! Scrivo questa recensione perché ho ricevuto qualche giorno addietro lumidificatore Klarstein 10021652 comprato qui su Amazon da Elektronik-Star. E un po che recensisco prodotti sia su Amazon che su altri portali e sono dellopinione che più dettagliati si cerca di essere, maggiore aiuto possono ricevere coloro i quali sono interessati al prodotto che io ho già preso e quindi testato. Iniziamo dalla spedizione arrivata ovviamente puntuale, con Amazon non cè nessun pericolo. Nella scatola ho trovato:  dispositivo  telecomando  Manuale di istruzioni in lingua tedesca ed inglese Il prodotto nella confezione era ben protetto dal polistirolo. Devo ammettere che è la prima volta che mi capita di recensire nonché di avere a che fare in genere con un prodotto di questo tipo, ma forse proprio per la mia poca esperienza posso evidenziare alcuni punti interessanti a chi magari è intenzionato a comprare il prodotto. Essendo ignorante in materia mi sono documentato prima dellutilizzo e ho letto e riletto le istruzione che aimè sono presenti sono il inglese e tedesco. Leggendo il manuale con lumidificatore accanto non è stato troppo difficile capirne il funzionamento e la manutenzione. Vi consiglio di armarmi tuttavia di un po di pazienza poiché ci sono alcune accortezze e linee guida che dovrete seguire per avere le migliori prestazioni dal prodotto. La mia esperienza: Ho acceso il prodotto dopo aver seguito alla lettera tutte le istruzioni e quindi aver riempito la vaschetta per lacqua e devo ammettere che sono rimasto piacevolmente sorpreso dalla resa. Come ho già ammesso sono nuovo nel campo e non mi era mai stato possibile prima dora di confrontarmi con prodotti di questa tipologia tuttavia penso di non sbagliare dicendovi che il prodotto è di qualità sia per quel che riguarda i materiali sia comunque per il prezzo certamente accessibile. Lumidificatore è dotato di un semplice display che vi indica cosa state andando a regolare e di un comodo telecomando per il controllo del dispositivo a distanza. Lemissione è regolata da 3 diverse intensità ed è inoltre possibile modulare il grado di umidità desiderato sia manualmente che automaticamente. Cè inoltre una comoda modalità sleep che vi permette di vedere lumidificatore anche di notte oltre che regolarne spegnimento e accensione. In conclusione sono rimasto soddisfatto dal risultato e dalle prestazioni che è riuscito a garantirmi! Spero di essere stato abbastanza esauriente riguardo la mia personale esperienza sul prodotto e di avervi potuto descrivere il dispositivo togliendovi, nel caso ci fossero, tutti i dubbi che avevate. Buon acquisto!

Hei kaikki! Kirjoitan tätä arvostelua, koska sain muutama päivä sitten täältä Amazonista ostetun Klarstein 10021652 -kostuttimen Elektronik-Starilta. Olen jo jonkin aikaa arvostellut tuotteita sekä Amazonissa että muissa portaaleissa ja olen sitä mieltä, että mitä yksityiskohtaisempi yrittää olla, sitä enemmän apua jo ottamastani ja siksi testaamastani tuotteesta kiinnostuneet voivat saada . Aloitetaan lähetyksestä, joka ilmeisesti saapui ajoissa, Amazonilla ei ole vaaraa. Laatikosta löysin: kaukosäädin Käyttöohje saksaksi ja englanniksi Laatikossa oleva tuote oli hyvin suojattu polystyreenillä. Minun on myönnettävä, että tämä on ensimmäinen kerta, kun satun arvioimaan tämän tyyppistä tuotetta ja joudun yleensä käsittelemään sitä, mutta ehkä kokemukseni puutteen vuoksi voin tuoda esiin joitain mielenkiintoisia kohtia niille, jotka saattavat olla halukkaita ostamaan tuotteen . Koska olen tietämätön aiheesta, dokumentoin itseni ennen sen käyttöä ja luin ja luin uudelleen ohjeet, jotka valitettavasti ovat englanniksi ja saksaksi. Kun käsikirjaa luki kostuttimen vieressä, ei ollut kovin vaikeaa ymmärtää sen toimintaa ja huoltoa. Suosittelen kuitenkin varustautumaan hieman kärsivällisyydellä, sillä sinun on noudatettava joitain varotoimia ja ohjeita saadaksesi tuotteen parhaan suorituskyvyn. Kokemukseni: Laitoin tuotteen päälle, kun olin noudattanut kaikkia ohjeita kirjaimellisesti ja täyttänyt sitten vesisäiliön ja täytyy myöntää, että olin iloisesti yllättynyt suorituskyvystä. Kuten olen jo myöntänyt, olen uusi alalla, enkä ole koskaan aikaisemmin voinut käsitellä tämän tyyppisiä tuotteita, mutta mielestäni en erehdy sanoessani, että tuote on laadukas sekä materiaalien suhteen. ja varmasti hintaansa nähden. saatavilla. Ilmankostuttimessa on yksinkertainen näyttö, joka näyttää, mitä aiot säätää, sekä kätevä kaukosäädin laitteen ohjaamiseen kaukaa. Päästöä säädetään 3 eri intensiteetillä ja haluttua kosteusastetta on myös mahdollista säätää sekä manuaalisesti että automaattisesti. Siellä on myös kätevä lepotila, jonka avulla voit nähdä ilmankostuttimen myös yöllä sekä säätää sen päälle- ja poiskytkentää. Lopuksi, olin tyytyväinen tulokseen ja suoritukseen, jonka hän onnistui takaamaan minulle! Toivon, että olen ollut tarpeeksi kattava koskien henkilökohtaista kokemustani tuotteesta ja että olen voinut kuvailla laitetta sinulle poistamalla kaikki epäilykset, joita sinulla oli. Hyvä ostos!

alkaen Nicole arvosteltu 18.12.2015
Verified tarkastelu

Sobald es draußen kälter wird und die Heizung eingeschaltet wird habe ich immer mit Halsschmerzen, Husten und einem trockenen Hals zu kämpfen. Schon seit Jahren habe ich immer einen Luftbefeuchter in der Wohnung stehen, da mir diese immer sehr gut helfen. Zum testen bekam ich nun den Klarstein Monaco intelligenter Design Ultraschall-Luftbefeuchter und dieser wurde gleich ausgiebig getestet. Der Ultraschall Luftbefeuchter ist in der Farbe schwarz und hat eine Größe von 22,5 x 33,5 x 19,5 cm. Wiegen tut er 1,9 Kilo. Auf der Vorderseite hat er ein Display welches zum einen Luftfeuchtigkeit und die Leistungsstufe anzeigt und auch noch mit blauen LED's ausgestattet ist. Darunter ist das Bedienelement. Hier habe ich zum einen den Ein- und Ausschalter, die Taste um die Leistungsstufe zu verstellen, ION, Setup und das Nachtlicht. Die Tasten reagieren sofort auf Druck und alles ist Selbsterklärend. Um das Gerät in Betrieb zu nehmen sollte man es 30 Minuten stehen lassen, damit es Raumtemperatur bekommt. Nun kann ich den oberen Teil abnehmen und gelange so an den Wassertank. Diesen kann ich bequem unter dem Wasserhahn füllen, denn es passen schließlich 6 Liter dort hinein. Ist das Wasser eingefüllt, wird der Wassertank wieder verschlossen, alles wieder aufgesetzt und dann kann man es auch schon einschalten. Kaum ist der Stecker in der Steckdose fängt auch schon das LED Display blau an zu leuchten. Als erstes habe ich den Automatik Modus ausprobiert. Hier misst er stetig die Luftfeuchtigkeit und gleicht diese durch feinen Wassernebel bei Bedarf aus. Den Wassernebel kann man in drei Stufen einstellen. Oben drauf habe ich die Nebeldüsen, die sich komplett drehen lassen und ich so selber entscheiden kann in welche Richtung der Nebel gehen soll. Auf Stufe eins kommt ein leichter Wassernebel oben heraus. Auf Stufe zwei wird dieser schon um einiges kräftiger und auf Stufe drei sieht man schon vor lauter Nebel nichts mehr, wenn man direkt daneben sitzt. Im Automatik Modus bleibt die Luftfeuchtigkeit im Raum immer gleichbleibend. Ist die Luftfeuchtigkeit erreicht, die Ideal ist, schaltet sich das Gerät aus und beginnt erst wieder mit der Arbeit, wenn die Luftfeuchtigkeit gesunken ist. Ich habe zum Beispiel 65% Luftfeuchtigkeit eingestellt und wenn diese erreicht ist, schaltet das Gerät ab. Erst wenn es wieder unter die 65% geht schaltet er sich wieder an. Ich habe aber auch die Möglichkeit einen Timer einzustellen. Dieser kann auf bis zu 12 Stunden eingestellt werden und so kann ich den Luftbefeuchter auch mal laufen lassen, wenn ich nicht zu Hause bin. Sobald das Wasser zu wenig wird in dem Tank, gibt der Befeuchter einen Piepton ab und auch auf dem Display kann man das Symbol für den leeren Wassertank sehen. Aber auch hier muss man keine Panik bekommen und ständig nachschauen, denn das Gerät schaltet sich dann Automatisch ab. Mein Sohn hat eine Staub- und Milbenallergie die ihn doch des öfteren zu schaffen macht. Aber auch dafür ist das Gerät Optimal denn es verfügt über einen Staub- und Mikrobenfilter. In diesem befinden sich Kunststoffkügelchen die mit antimikrobiellem Nanosilber versehen sind und in die Luft wird so entstaubt. Das funktioniert auch tatsächlich, denn seitdem das Gerät einmal am Tag bei meinem Sohn im Zimmer läuft hat er viel weniger Probleme mit seiner Allergie. Wenn ich die Taste ION drücke wird die Luft gesäubert. Der Mikrobenfilter lässt sich ganz einfach aus dem Gerät entnehmen und unter laufenden Wasser abspülen. Der Wassernebel ist auch recht fein, dennoch hat man auf Stufe zwei und drei natürlich Wassertropfen, aber das finde ich nicht weiter schlimm. Man kann das gerät schließlich so aufstellen, dass nichts in der Nähe feucht werden kann. Das blaue LED Display ist zwar recht hell, aber mich stört es selbst im Schlafzimmer nicht. Ich bin da aber auch recht unempfindlich. Das Gerät reinige ich einmal die Wochen mit kochenden Wasser. Dies löst Kalkablagerungen und geht schnell und kinderleicht. Also selbst die Pf

Heti kun ulkona kylmenee ja lämmitys laitetaan päälle, kamppailen aina kurkkukivun, yskän ja kurkun kuivumisen kanssa. Vuosia minulla on aina ollut asunnossani ilmankostutin, koska se auttaa minua aina paljon. Sain testata Klarstein Monacon älykkään muotoilun ultraäänikostuttimen ja sitä testattiin heti laajasti. Ultraäänikostutin on väriltään musta ja sen koko on 22,5 x 33,5 x 19,5 cm. Hän painaa 1,9 kiloa. Edessä on näyttö, joka näyttää kosteuden ja tehotason, ja se on varustettu myös sinisillä LEDeillä. Alla on ohjauspaneeli. Tässä minulla on päälle ja pois päältä -kytkin, painike tehotason säätöön, ION, asetukset ja yövalo. Painikkeet reagoivat välittömästi paineeseen ja kaikki on itsestään selvää. Laitteen käyttöönottoa varten anna sen seistä 30 minuuttia, jotta se lämpenee huoneenlämpöiseksi. Nyt voin poistaa yläosan ja päästä vesisäiliöön. Täytän tämän helposti hanan alle, sillä 6 litraahan sinne mahtuu. Kun vesi on täytetty, vesisäiliö suljetaan uudelleen, kaikki laitetaan takaisin päälle ja sen jälkeen voit kytkeä sen päälle. Heti kun pistoke on pistorasiassa, LED-näyttö alkaa hehkua sinisenä. Ensimmäinen asia, jota kokeilin, oli automaattitila. Täällä se mittaa jatkuvasti kosteutta ja kompensoi sitä tarvittaessa hienolla vesisumulla. Vesisumua voidaan säätää kolmessa vaiheessa. Sen lisäksi minulla on täysin pyöritettävissä olevat sumusuuttimet ja voin itse päättää mihin suuntaan sumun pitää mennä. Tasolla yksi yläpuolelta tulee kevyt vesisumu. Tasolla kaksi se vahvistuu paljon ja tasolla kolme et näe mitään sumun takia, jos istut sen vieressä. Automaattitilassa huoneen kosteus pysyy aina vakiona. Kun ihanteellinen kosteustaso on saavutettu, laite sammuu itsestään ja alkaa toimia uudelleen vasta, kun kosteustaso on laskenut. Olen esimerkiksi asettanut kosteudeksi 65 % ja kun tämä saavutetaan, laite sammuu. Vasta kun se laskee alle 65 %, se käynnistyy uudelleen. Mutta minulla on myös mahdollisuus asettaa ajastin. Tämä voidaan asettaa jopa 12 tunniksi, joten voin antaa ilmankostuttimen käydä, kun en ole kotona. Heti kun säiliössä ei ole tarpeeksi vettä, kostutin antaa äänimerkin ja myös tyhjän vesisäiliön symboli näkyy näytössä. Mutta tässäkään ei tarvitse panikoida ja jatkaa tarkistamista, sillä laite sammuu silloin automaattisesti. Poikani on allerginen pölylle ja pölypunkeille, mikä usein vaivaa häntä. Mutta laite on myös ihanteellinen tähän, koska siinä on pöly- ja mikrobisuodatin. Tässä on muovihelmiä, jotka on varustettu antimikrobisella nanohopealla ja ilma on siten puhdistettu pölystä. Tämä itse asiassa toimii, koska koska laite on käynyt kerran päivässä poikani huoneessa, hänellä on ollut paljon vähemmän ongelmia allergioidensa kanssa. Kun painan ION-painiketta, ilma puhdistuu. Mikrobisuodatin voidaan helposti irrottaa laitteesta ja huuhdella juoksevan veden alla. Vesisumu on myös melko hieno, mutta tietysti sinulla on vesipisaroita tasolla kaksi ja kolme, mutta en usko, että se on iso juttu. Loppujen lopuksi voit asettaa laitteen siten, että mikään lähellä ei pääse kastumaan. Sininen LED-näyttö on melko kirkas, mutta se ei häiritse minua edes makuuhuoneessa. Mutta olen myös aika välinpitämätön sille. Puhdistan laitteen kerran viikossa kiehuvalla vedellä. Tämä liuottaa kalkkijäämiä ja on nopeaa ja helppoa. Joten jopa Pf

alkaen Maike arvosteltu 03.01.2015
Verified tarkastelu

Der Luftbefeuchter rettet mich wirklich, wenn die Heizung auf Hochtouren läuft. Man kann das Gerät mit einer Fernbedienung dreistufig regulieren. Bin wirklich zufrieden.

Ilmankostutin todella säästää minut, kun lämmitys on täydellä teholla. Laitetta voidaan ohjata kaukosäätimellä kolmessa vaiheessa. Olen todella tyytyväinen.

alkaen Georg arvosteltu 13.09.2014
Verified tarkastelu

Haben mir letztens den sehr praktischen Luftbefeuchter zugelegt. Ich kann bis jetzt noch keine negativen Aspekte an dem Gerät feststellen. Bin allgemein zufrieden mit dem Produkt. Mir gefällt die intelligente Automatik sehr gut, läuft bei jetzt ohne Probleme. Von der Geräuschentwicklung her kann ich mich nicht beschweren, stört ganz und gar nicht.

Ostin hiljattain erittäin käytännöllisen ilmankostuttimen. Toistaiseksi en ole löytänyt laitteesta mitään negatiivista. Olen yleisesti ottaen tyytyväinen tuotteeseen. Pidän älykkäästä automaattisesta kovasti, nyt se toimii ilman ongelmia. En voi valittaa melun kehityksestä, se ei häiritse minua ollenkaan.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Monaco - ilmankostutin
  • ionisaattori epämiellyttävien hajujen poistamiseen
  • ohut vesihöyryn tuotto ultraääniteknologian ansiosta (180-400ml/h)
  • antibakteerinen suodatin pölyä, bakteereja ja homesientä vastaan
82,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.