Klarstein

Summershine Slim - valosuihku

alkaen 18 Asiakkaat
58,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Energiaa antava kirkasvalolamppu tasapainottamaan talven pimeyttä
  • Jo 30 minuutin käyttö riittää kattamaan kehon päivittäisen valontarpeen
  • Kirkas LED-tekniikka, valoteho 10 000 luksia
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Summershine Slim - valosuihku
58,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Summershine Slim kirkasvalolamppu päivänvalolamppu LED 10.000 luksia valkoinen

Energiaa antava kirkasvalolamppu, erittäin ohut malli - tasapainottaa talvista valonpuutetta.

Kirkas valo, kätevät mitat 21 x 13 cm, 10 000 luksia ja päivänvaloa muistuttava valon lämpötila.

Irrotettavalla jalustalla lampun asentoa voi vaihdella kolmella eri tavalla, mukana kuljetuslaukku.

Väisty talvimasennus, täältä tulee aurinko! Klarstein Summershine Slim kirkasvalolamppu karkottaa talven tuoman väsymyksen ja antaa uutta energiaa. Iloisella mielellä ja intoa täynnä selviät vuoden pimeimmästä ajasta.

Klarstein Summershine Slim kirkasvalolampun avulla voit nauttia päivittäisistä valokylvyistä 20-40 minuuttia. Lämmin, 10 000 luksin valo tasoittaa luonnollisen auringonvalon puutetta. Lamppu laskee pimeähormoni melatoniinin tasoja, ja keho ja mieli pääsevät taas vauhtiin. 21 x 13 cm:n kokoisen, maidonvalkean valoruudun alla on kirkkaat LEDit, ja kirkasvalolamppu on lisäksi ohut kuin tabletti. Niinpä se sopii melkein jokaiseen laukkuun, ja sen voi ottaa mukaan kaikkialle - myös työpaikalle. Irrotettavan jalustan ansiosta lampun voi asettaa kolmeen eri asentoon, ja valaisukulman saa aina säädettyä juuri sopivaksi. Ihanteellista on ottaa aamuisin 30 minuutin valokylpy, joka kattaa päivittäisen valontarpeen ja saa kehon ja mielen taas virkeäksi.

Nauti valokylvystä milloin ja missä tahansa: vaihdeltavien asentojen ja kompaktien mittojen ansiosta Klarstein Summershine Slim kirkasvalolamppua voi käyttää kätevästi missä vain: työpaikalla tai kotona rentoutuessa.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Energiaa antava kirkasvalolamppu tasapainottamaan talven pimeyttä

  • Jo 30 minuutin käyttö riittää kattamaan kehon päivittäisen valontarpeen

  • Kirkas LED-tekniikka, valoteho 10 000 luksia

  • Lampun asentoa voi vaihdella irrotettavalla jalustalla: 3 eri asenta

  • Ohut kuin tabletti: sopii hyvin laukkuun ja voi ottaa mukaan

Ominaisuudet:
  • Virtakytkin laitteen edessä (vihreä painike)
  • Maidonvalkoinen valoruutu 21 x 13 cm
  • Suojausluokka II
  • Vesitiivis: IP20
  • Helppo käyttää, vain yksi painike
  • Kompaktien mittojen ansiosta sopii minne vain, esim. kirjoituspöydälle tai kylpyhuoneen pöydälle
  • Voidaan asettaa pystysuoraan tai vaakasuoraan
  • Ei vilku, ei UV-valoa
  • Valon aallonpituus: 380 - 780 nm
  • Mukana kuljetuslaukku
  • Magneettipidike jalustaa varten
  • Virtalähde: 12 V; 1 A verkkolaitteen kautta: 220-240 V / 50-60 Hz 
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x jalusta
  • 1 x verkkolaite
  • 1 x kuljetuspussi
  • Käyttöohje (kielet: englanti, saksa, ranska, italia, espanja)
Mitat:
  • Mitat: n. 15 x 26 x 2 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Johdon pituus: n. 1,8 m
  • Paino: n. 350 g
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 18 Asiakkaat
11
6
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2022
Verified tarkastelu

Ich persönlich finde sie sehr grell, was manchmal stört, da ich die Lampe übermäßig weit weg stellen muss. Jedoch macht das Licht wirklich wach, also erfüllt ihren Zweck, meiner Meinung nach. Preis-Leistungsverhältnis ist top. Andere Lampen waren mir einfach zu teuer.

Itse pidän niitä erittäin kirkkaina, mikä joskus häiritsee minua, koska joudun laittamaan lampun liian kauas. Valo kuitenkin todella herättää sinut, joten se palvelee mielestäni tarkoitustaan. Hinta-laatusuhde on loistava. Muut lamput olivat liian kalliita minulle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.08.2021
Verified tarkastelu

Gute Preise Leistung Verhältnis

Hyvä hinta-laatusuhde

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.01.2021
Verified tarkastelu

Ist super

On super

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.10.2019
Verified tarkastelu

Die Tageslichtlampe war gut verpackt. Das Licht ist wie gewünscht sehr intensiv. Verschiedene Austellmöglichkeiten. Gute Verarbeitung. Würde den Artikel nochmal kaufen. Innerhalb von 2 WT geliefert.

Päivänvalolamppu oli hyvin pakattu. Valo on erittäin voimakas halutulla tavalla. Erilaisia näyttelyvaihtoehtoja. Hyvä ammattitaito. Ostaisi tuotteen uudelleen. Toimitetaan 2 painon sisällä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.07.2019
Verified tarkastelu

Kompakte Tageslichtlampe die mich auch an grauen Wintertagen mit genügend Licht versorgt.

Kompakti päivänvalolamppu, joka antaa minulle tarpeeksi valoa myös harmaina talvipäivinä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.01.2019
Verified tarkastelu

Sehr gut für Depressionen geeignet, Größe ist super! Nimmt nicht viel Platz weg! Kabel könnte etwas länger sein

Sopii hyvin masennukseen, koko on mahtava! Ei vie paljoa tilaa! Kaapeli voisi olla hieman pidempi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.02.2018
Verified tarkastelu

Vielen Dank für dieses Produkt. Es wurde schnell geliefert. Das Produkt hat keine überflüssigen Funktionen, es tut genau das, wozu es gedacht ist. Einfach Stecker einstecken und grünen Knopf drücken. Und schon beginnt die Lichtdusche. Die Lampe ist klein und handlich und gut zu verstauen. Wirkt sehr hochwertig.

Kiitos tästä tuotteesta. Se toimitettiin nopeasti. Tuotteessa ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia, se tekee juuri sen, mitä sen on tarkoitus tehdä. Liitä vain virtajohto ja paina vihreää painiketta. Ja kevyt suihku alkaa. Valaisin on pieni ja kätevä ja helppo säilyttää. Näyttää erittäin laadukkaalta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.12.2017
Verified tarkastelu

Gwir haben sie zwar erst kurz in gebrauch, aber tut jetzt schon wirlich gut. Vor allen das handliche format, wie ein tablett. Leicht zum mitnehmen.

Olemme käyttäneet sitä vasta vähän aikaa, mutta se on jo todella hyvä. Ennen kaikkea kätevä muoto, kuten lokero. Helppo ottaa mukaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.12.2017
Verified tarkastelu

Das Produkt ist sehr kompakt und kann überall platziert werden. Es hält wirklich, was es verspricht und hat bei mir bewirkt, dass meine ständige Müdigkeit schon nach knapp 2 Wochen sehr nachgelassen hat. Ich kann die Lichtdusche guten Gewissens weiter empfehlen, denn ich bin sehr zufrieden damit.

Tuote on erittäin kompakti ja voidaan sijoittaa mihin tahansa. Se todella tekee sen, mitä tölissä lukee ja sai jatkuvan väsymykseni vähentymään vajaan 2 viikon jälkeen. Voin suositella kevyttä suihkua puhtaalla omallatunnolla, koska olen siihen erittäin tyytyväinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.12.2017
Verified tarkastelu

Klein und handlich, lässt sich überall leicht aufstellen. Auch zum mitnehmen sehr praktisch, mit einem kleinen Beutel dabei. Das Licht ist schön hell und vertreibt den Winterblues.

Pieni ja kätevä, helppo asentaa minne tahansa. Myös erittäin käytännöllinen ottaa mukaan, pienen pussin kanssa. Valo on mukavaa ja kirkasta ja ajaa pois talven bluesin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.10.2017
Verified tarkastelu

Kleine Lichtdusche mit abnehmbarem Ständer für Unterwegs. Positiv Helligkeit Flexibilität Negativ Standfuß löst sich von der Lampe bei Transport. (Magnet zu schwach)

Pieni kevyt suihku irrotettavalla telineellä tien päällä. Positiivinen kirkkaus Joustavuus Negatiivinen pohja irtoaa lampusta kuljetuksen aikana. (Magneetti liian heikko)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.03.2017
Verified tarkastelu

Einfach zu benutzen und legitim, ein Segen für meine Winterdepression. Sehr hell aber man gewöhnt sich dran, mir kommt es vor als hilft sie schon nach kurzer Zeit.

Helppokäyttöinen ja laillinen, siunaus talvibluesilleni. Erittäin kirkas, mutta siihen tottuu, minusta tuntuu, että se auttaa lyhyen ajan kuluttua.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.02.2017
Verified tarkastelu

Funktioniert sehr gut, wird kaum warm und liefert das gewünschte helle "kreideweiße" Licht. Ich hatte mir vor dem Kauf aber nicht überlegt, dass es lästig ist, das Gerät dicht vor der Nase bzw. den Augen aufzustellen - was erforderlich ist, wenn ein wesentlicher Teil des Gesichtsfelds hell ausgeleuchtet werden soll. Für mich also nicht ganz der richtige Typ, etwas Größeres wäre besser gewesen.

Toimii erittäin hyvin, tuskin lämpenee ja antaa halutun kirkkaan "liitunvalkoisen" valon. Mutta ennen kuin ostin sen, en ollut ajatellut, että laitteen sijoittaminen nenän tai silmien lähelle olisi ärsyttävää - mikä on välttämätöntä, jos merkittävä osa näkökentästä on kirkkaasti valaistu. Ei siis ihan oikea tyyppi minulle, jotain isompaa olisi ollut parempi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.01.2017
Verified tarkastelu

Ich bin grundsätzlich immer etwas skeptisch bei "Wundermitteln". Aber es scheint zu wirken. Ich benutze die Lampe jetzt seit sechs Tagen und habe tatsächlich das Gefühl, meine Müdigkeit verringert sich. Es ist nicht so, dass ich die Lampe eingeschaltet habe und schwups...- nicht mehr Müde. Etwas Geduld muss man mitbringen. Die Lampe ist ideal für meinen Schreibtisch. Sie steht quer unter meinen PC-Bildschirmen. Die Lampe erzeugt ein flackerfreies und homogenes Licht. Das Anschlußkabel zum abgesetzten Netzteil ist etwa 1,80 Meter lang und damit für meine Anwendung absolut ausreichend. Für denjenigen der eine kleine Lampe mit Tageslichteffekt sucht, kann ich die Lampe empfehlen.

Olen aina hieman skeptinen "ihmelääkkeiden" suhteen. Mutta se näyttää toimivan. Olen käyttänyt lamppua nyt kuusi päivää ja minusta tuntuu todella, että väsymys on vähentynyt. Ei ole niin, että sytytin lampun ja huh... - en enää väsynyt. Sinun on oltava kärsivällinen. Valaisin sopii erinomaisesti työpöytääni. Se seisoo tietokoneeni näytöillä. Lamppu tuottaa välkkymätöntä ja tasaista valoa. Erillisen virtalähteen liitäntäkaapeli on noin 1,80 metriä pitkä ja siksi täysin riittävä sovellukseeni. Niille, jotka etsivät pientä päivänvaloefektiä, voin suositella lamppua.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.01.2017
Verified tarkastelu

Die Mini-Lichtdusche ist vor allem handlich. Sie flackert nicht, das Licht ist gleichmäßig und sehr hell. Sie lässt sich auch gegen die Wand gerichtet hinter einen Fernseher stellen und sorgt so für ein angenehmes und blendfreies Hintergrundlicht. Der Standhalter hinten ist ein Metallstift, der sich superleicht in drei verschiedene Löcher hinten reinstecken lässt und wackelfrei sitzt.

Ennen kaikkea minikevyt suihku on kätevä. Se ei välkky, valo on tasainen ja erittäin kirkas.Voidaan sijoittaa myös television taakse seinää vasten, jolloin saadaan miellyttävä ja häikäisemätön taustavalo. Takana oleva jalustan pidike on metallitappi, joka on helppo työntää kolmeen eri takaosan reikään ja istuu heilumatta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.01.2017
Verified tarkastelu

Preis-Leistung stimmt hier total. Robustes Teil mit praktischer Tasche und leichtem Gewicht. Kommt jetzt jeden Tag mit in die Uni Bibliothek und die Winterdepression ist nach kurzer Zeit weg gewesen. In der dunklen Jahreszeit nie wieder ohne!

Hinta-laatusuhde on tässä täysin kohdallaan. Tukeva osa käytännöllisellä laukulla ja kevyellä painolla. Tule joka päivä yliopiston kirjastoon ja talvilama on poissa lyhyen ajan kuluttua. Pimeänä vuodenaikana ei enää koskaan ilman!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.01.2017
Verified tarkastelu

Das Gerät als solches gefällt mir recht gut. Diese seltsame Magnethalterung jedoch für den Ständer (einfacher Metallstab zum Einstecken) ist, mit Verlaub, ziemlicher Kappes, da nicht viel dazugehört, den Stab davon zu lösen und ihn zu verlieren. Selbiger Stab steckt auch nicht wirklich solide in der Lampe. Und der Beutel hätte ein klein wenig größer ausfallen können, das Netzteil passt so eben mit hinein.

Pidän kovasti laitteesta sellaisenaan. Kuitenkin se outo magneettikiinnike jalustalle (yksinkertainen metallitikku, jonka liität) on melko surkea, jos ei haittaa, koska kepin irroittaminen siitä ja sen katoaminen ei ole paljoa mukana. Sama sauva ei ole todella kiinteä lampussa. Ja laukku olisi voinut olla hieman isompi, virtalähde vain mahtuu siihen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.12.2016
Verified tarkastelu

Sehr gut, praktisch, fällt kaum auf, kann nebenbei genutzt werden. Keine Schwankungen in der Lichtstärke, sehr einfach in der Nutzung.

Erittäin hyvä, käytännöllinen, tuskin havaittavissa, voidaan käyttää sivulla. Ei vaihtelua valon voimakkuudessa, erittäin helppokäyttöinen.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Summershine Slim - valosuihku
  • Energiaa antava kirkasvalolamppu tasapainottamaan talven pimeyttä
  • Jo 30 minuutin käyttö riittää kattamaan kehon päivittäisen valontarpeen
  • Kirkas LED-tekniikka, valoteho 10 000 luksia
58,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.