OneConcept

Bonsai - kuivuri

alkaen 3 Asiakkaat
44,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • kuivuri hedelmien, vihannesten, yrttien ja sienten kuivaamiseen
  • hellävarainen kuivausmenetelmä säilöntään ja säilyvyyden pidentämiseen
  • 4 astianpesukoneen kestävää pinottavaa tasoa

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Bonsai - kuivuri
44,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Bonsai kuivuri 5 kuivaustasoa 250 W valkoinen

OneConcept Bonsai: täyttä luonnon voimaa säilöttynä perinteiseen tyyliin, mutta modernilla tekniikalla. Pieni oneConcept Bonsai -kuivuri antaa erittäin lyhyessä ajassa tarjolle ravinteikkaita ja energiapitoisia välipaloja: herkkusuille, napostelijoille ja herkuttelijoille.

Säilö ilman sokeria ja lisäaineita: kuivaamalla 250 watin tehoisella oneConcept Bonsailla kaikki tärkeät mineraalit ja vitamiinit säilyvät. Paljon energiaa ja luonnollista makua ilman rikkiä ja säilöntäaineita.

Kiertoilmaominaisuuden ansiosta oneConcept Bonsai -kuivuri kuivattaa huomattavasti nopeammin ja sähköä säästävämmin. Lämpö jakautuu tasaisesti kaikille neljälle tasolle. 40-70 °C:ssa luonnon monipuolisuus muuttuu arvokkaiksi välipaloiksi ja ruoan aineksiksi. Halusitpa sitten kuivattuja hedelmiä, vihannessipsejä, puutarhan yrttejä, tomaatteja tai marjoja - hienosilmäisestä verkosta valmistetuilta tasoilta kaikki ainekset löytävät itselleen paikan.

Asettele - kuivata - nauti: oneConcept Bonsai -kuivuri muuttaa ainekset ennätysnopeudella ja voimakkaalla teholla pieniksi välipaloiksi.

Saatavilla olevat värit: valkoinen, musta (artikkeli 10030499)

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • kuivuri hedelmien, vihannesten, yrttien ja sienten kuivaamiseen

  • hellävarainen kuivausmenetelmä säilöntään ja säilyvyyden pidentämiseen

  • 4 astianpesukoneen kestävää pinottavaa tasoa

  • kiertoilmatoiminto: lämmön tasainen jakautuminen kaikille tasoille

Ominaisuudet:
  • virtakytkin, jossa kontrollivalo
  • portaattomasti säädettävä lämpötila 40-70 °C
  • lämpötilan valintasäädin
  • tasojen korkeus: n. 1,0 cm
  • 4 kuivaustasoa pinottavassa rakenteessa
  • käyttöjännite: 220-240 V; 50-60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x kansi
  • 4 x taso
  • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, espanja, ranska, italia
Mitat:
  • mitat: n. 24 x 18 cm (halkaisija x korkeus)
  • mitat per taso: n. 24 x 1 cm (halkaisija x korkeus)
  • paino: n. 1 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 3 Asiakkaat
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Karola arvosteltu 29.11.2016
Verified tarkastelu

Die Lieferung erfolgte zügig und die Ware kam unbeschädigt bei mir an. Der Dörrautomat ist schlicht aber effektiv aufgebaut mit mehreren Einsetzen, die man wie einen Turm übereinander aufbaut. Den Deckel darf man nicht vergessen draufzusetzen. Wie man die Lebensmittel zubereitet ist sehr gut in der Anleitung beschrieben und der Preis ist auch in Ordnung. Ich kann nichts Schlechtes über das Gerät sagen und finde es ist eine einfache und doch preiswerte Möglichkeit Lebensmittel zu trocknen und haltbar zu machen. Ich kann das Gerät gern empfehlen da es alles macht wie beschrieben. Es riecht zu Anfang etwas nach Kunststoff. Ist wenn es läuft erstaunlich leise und man sollte alles abwaschen vor dem ersten Gebrauch. Gebe dafür volle Punktzahl.

Toimitus oli nopea ja tavara saapui ehjänä perille. Kuivaimessa on yksinkertainen mutta tehokas muotoilu, ja siinä on useita sisäosia, jotka on pinottu päällekkäin tornin tavoin. Älä unohda laittaa kansi päälle. Ruoan valmistus on hyvin kuvattu ohjeissa ja hintakin on kohdillaan. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa laitteesta ja mielestäni se on yksinkertainen mutta edullinen tapa kuivata ja säilöä ruokaa. Voin suositella laitetta, koska se tekee kaiken kuvatulla tavalla. Se tuoksuu aluksi vähän muoville. Se on yllättävän hiljainen, kun se on käynnissä ja sinun pitäisi pestä kaikki pois ennen ensimmäistä käyttökertaa. Anna sille täydet pisteet.

alkaen anna arvosteltu 02.11.2016
Verified tarkastelu

il mio nuovo fidato alleato in cucina, ovvero OneConcept Bonsai Essiccatore e Disidratatore per alimenti. Si chiaman Bonsai perchè appunto è un apparecchio piccolo, misura solo 24 x 18 cm (ØxA) e pesa circa 1 kg. Occupa davvero poco spazio in cucina e funziona benissimo, il modello da me scelto ha base nera e ripiani che misurano 24 x 1 cm (ØxA) sono 5 vassoi forellati e trasparenti in pvc. Grazie a questo apparecchio dotato anche di coperchio potremo essiccare comodamente in casa moltissimi cibi. Io ho essiccato delle erbe aromatiche che utilizzo moltissimo per condire i miei cibi, ovvero il rosmarino e la salvia. Ogni anno la raccolgo e ogni anno la devo buttare perchè non mi si asciuga mai bene e si creano o i vermi oppure la muffa, insomma ero davvero disperata. Ma ora con il mio esiccatore avrò le mie belle erbette aromatiche ben essiccate che poi conserverò in scatolette di plastica che terrò sotto mano e che utilizzerò quando ne avrò bisogno. Nel pacco, oltre al bonsai essiccatore, troveremo anche un manuale di spiegazioni tra cui vi è la lingua italiana e dove vi sono molti suggerimenti per come utilizzare al meglio l'apparecchio. L'apparecchio è semplicissimo da utilizzare ha un solo tasto di accensione e spegnimento e una manopola per decidere la gradazione del termostato. Un apparecchio da 250 Watt con 5 livelli dove andremo a riporre il cibo da essiccare che produce grazie alla ventola presente alla base dell'aria calda, e che verrà sospinta dal basso verso l'alto, in questo modo ascugherà il cibo distribuendo uniformemente il calore su tutti i ripiani. Non emette un rumore molto forte, a noi non reca nessun fastidio o noia alcuna. I ripiani sono tutti smontabili tra loro e si lavano a mano o in lavastoviglie. La base, dove risiede il motore elettrico, va pulito con una spugnetta umida se si macchia. La temperatura del bonsai la deciderete voi, tra i 35° al massimo 70°, è consigliabile appoggiarlo su una base che sopporta alte temperature, io lo poggio sempre sul tagliere di legno per star tranquilla, anche perchè è un apparecchio che deve star acceso molte ore. Un ottimo macchinario che eliminerà l'umidità dai cibi posizionati sui piani traforati e ci regalerà a fine cottura...ops essiccature dei prodotti che dureranno molto tempo e che quindi non saranno più deperibili perche son ben disidratati. Potremo essiccare di tutto, funghi, erbette, frutta, verdura, noci e nocciole e cosi via dicendo. Una volta che si è finito di utilizzare l'apparecchio, spegnere e rimuovere i prodotti messi sui vari vassoi, attendere che il tutto si raffreddi per poi lavare e pulire e riporre via fino al prossimo utilizzo. La mie erbette le ho essiccate a temperatura 50 per circa 6 ore ed ho ottenuto un ottimo risultato che presto ripeterò di nuovo. Un prodotto che davvero funge molto bene e che ci offre un ottimo rapporto qualità prezzo.

uusi luotettu liittolaiseni keittiössä, nimittäin OneConcept Bonsai Food Dryer and Dehydrator. Niitä kutsutaan Bonsaiksi, koska se on pieni laite, joka on vain 24 x 18 cm (ØxH) ja painaa noin 1 kg. Se vie hyvin vähän tilaa keittiössä ja toimii erittäin hyvin, valitsemassani mallissa on musta pohja ja 24 x 1 cm (ØxH) hyllyt ovat 5 PVC:tä rei'itettyä ja läpinäkyvää alustaa. Tämän myös kannella varustetun laitteen ansiosta voimme kuivata monia ruokia mukavasti kotona. Olen kuivannut aromaattisia yrttejä, joita käytän paljon ruokieni maustamiseen, nimittäin rosmariinia ja salviaa. Joka vuosi kerään sen ja joka vuosi minun täytyy heittää se pois, koska se ei koskaan kuivu hyvin ja syntyy matoja tai hometta, lyhyesti sanottuna olin todella epätoivoinen. Mutta nyt kuivausrummun kanssa saan kauniit hyvin kuivatut aromaattiset yrtini, joita säilytän sitten muovilaatikoissa, joita pidän käden ulottuvilla ja joita käytän tarvittaessa. Pakkauksesta löytyy kuivausrumpubonsain lisäksi myös italiankielinen selitysopas, jossa on monia ehdotuksia laitteen parhaaseen käyttöön. Laite on erittäin helppokäyttöinen, siinä on yksi on/off-painike ja nuppi termostaatin asteikon määrittämiseksi. 250 watin 5-tasoinen laite, johon mennään varastoimaan kuivattava ruoka, jonka se tuottaa kuuman ilman pohjassa olevan tuulettimen ansiosta ja jota työnnetään alhaalta ylöspäin, jolloin se kuivuu ruokaa jakamalla lämpö tasaisesti kaikille hyllyille. Se ei pidä kovin kovaa ääntä, se ei aiheuta meille mitään ärsytystä tai tylsää. Hyllyt ovat kaikki irrotettavissa toisistaan ja ne voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa. Jalusta, jossa sähkömoottori sijaitsee, tulee puhdistaa kostealla sienellä, jos se tahriutuu. Bonsain lämpötilan päätät itse, välillä 35° ja maksimi 70°, se kannattaa sijoittaa korkeita lämpötiloja kestävälle alustalle, asetan sen aina puiselle leikkuulaudalle pysyäkseni rauhallisena, myös siksi, että on laite, jonka on oltava päällä useita tunteja. Loistava kone, joka poistaa kosteuden rei'itetyille pinnoille sijoitetuista ruoista ja antaa meille kypsennyksen lopussa... oho tuotteiden kuivumista, joka kestää pitkään eivätkä siksi enää pilaa, koska ne ovat hyvin kuivunut. Pystymme kuivaamaan kaiken, sienet, yrtit, hedelmät, vihannekset, saksanpähkinät ja hasselpähkinät ja niin edelleen. Kun olet lopettanut laitteen käytön, sammuta se ja poista eri tarjottimille asetetut tuotteet, odota, että kaikki jäähtyy ja pese ja puhdista ja laita seuraavaan käyttöön. Kuivasin yrttejäni 50 asteen lämpötilassa noin 6 tuntia ja sain erinomaisen tuloksen, jonka toistan pian uudelleen. Tuote, joka todella toimii erittäin hyvin ja tarjoaa meille erinomaisen vastineen rahalle.

alkaen Dino arvosteltu 24.10.2016
Verified tarkastelu

Il prodotto arriva molto ben imballato, con una scatola doppia. L'estetica è piacevole e sta benissimo sul ripiano della cucina. Date le dimensioni abbastanza ridotte (24 centimetri di diametro per 17 di altezza) occupa anche poco spazio. Gli essiccatori sono essenzialmente di due tipi: quelli mandano l'aria calda in orizzontale (molto più costosi e a forma di parallelepipedo) e quelli in cui il calore è prodotto in basso e si muove verticalmente verso l'alto (generalmente di forma circolare). Questo essiccatore è del secondo tipo, quello più economico. Possiedo anche un apparecchio del primo tipo e devo dire che, facendo una prova comparata, con mia sorpresa non ho riscontrato grandi differenze nel trattamento finale della frutta tra i due essiccatori. Questo modello è molto semplice ed essenziale. Il manuale è solo in inglese e tedesco. Comunque fornirò anche qualche consiglio pratico, dato che da alcuni anni utilizzo prodotti analoghi ed ho una certa esperienza. - CARATTERISTICHE Elettrodomestico molto compatto e ben progettato. Date le dimensioni abbastanza ridotte (24 centimetri di diametro per 17 di altezza) occupa anche poco spazio. E' fornito di quattro ripiani rotondi che si sovrappongono incastrandosi l'uno all'altro. I ripiani si incastrano bene tra loro. Può essere usato anche con meno ripiani, ma è conveniente dal punto di vista economico del risparmio energetico caricarlo al massimo: infatti, sia che si usi un ripiano o quattro, il consumo di elettricità è identico. Ricordarsi di mettere sempre il coperchio per evitare che il calore si disperda troppo rapidamente. I comandi sono semplicissimi: - Tasto Accensione / Spegnimento - Tasto Temperatura che può essere regolata tra i 35° ed i 70° Per quanto riguarda la pulizia di solito basta semplicemente sciacquare i ripiani o lavarli con sapone neutro, tipo Marsiglia o Aleppo, oppure con acqua e bicarbonato. Meglio evitare di usare detersivi chimici i cui residui potrebbero depositarsi sui gli alimenti, rovinandone il gusto e le caratteristiche. - PROVA D'USO La conservazione tramite disidratazione è uno dei metodi più antichi e naturali inventati dall'uomo, per disporre di alimenti nutrienti e genuini in qualsiasi stagione dell'anno. I vari tipi di frutta/verdura contengono differenti percentuali di liquidi: mela, pera, funghi sono più secchi, ananas media, albicocche e pomodori alta. La riprova è data dal fatto che mele e pere sono pronte in circa 24 ore, l'ananas in 36 ore e le albicocche in circa due giorni. La frutta va tagliata in fette di circa 3-4 mm di spessore e disposta sui ripiani senza sovrapporre le fette. Frutti piccoli tipo prugne o albicocche vanno divisi in metà, togliendo il nocciolo. Per un grado ottimale di essiccatura è meglio che la frutta non sia troppo disidratata, ma leggermente morbida ed elastica al tatto. In questo modo è piacevole da masticare, con un gusto ottimo grazie anche ai suoi zuccheri naturali che vengono esaltati dalla disidratazione. Quindi, durante il processo di essiccatura, due o tre volte al giorno conviene controllare il grado di disidratazione. Per quanto riguarda le temperature A grandi linee ci si può regolare così: - 40° per la cottura molto lenta, utilizzata in genere dai seguaci del bio-crudismo. - 70 ° essiccatura rapida e potente, ad esempio peperoncini piccanti. Generalmente per mele, pere, prugne, funghi consiglio di tenere la manopola a metà - CONSERVAZIONE La frutta così ottenuta è squisita e ideale per la colazione, le gite, lo sci e le attività in genere, che richiedono uno spuntino veloce e molto energetico. Se si consuma nel giro di poche settimane è preferibile metterla in un sacchetto di carta del pane o di stoffa in modo che circoli l'aria e non si sviluppino muffe. Tenerla comunque in un luogo fresco ed asciutto. L'alternativa, qualora possediate la macchina apposita, è di metterla in sacchetti di plastica per alimenti sottovuoto. In questo caso si conserva per molti me

Tuote saapuu hyvin pakattuna tuplalaatikon kanssa. Estetiikka on miellyttävä ja näyttää hyvältä keittiön tiskillä. Pienen koon vuoksi (halkaisija 24 senttimetriä ja korkeus 17 cm) se vie myös vähän tilaa. Kuivareita on pääasiassa kahta tyyppiä: niitä, jotka lähettävät kuumaa ilmaa vaakatasossa (paljon kalliimpia ja suuntaissärmiön muotoisia) ja sellaisia, joissa lämpö tuotetaan pohjassa ja liikkuu pystysuunnassa ylöspäin (yleensä pyöreä). Tämä kuivausrumpu on toista tyyppiä, halvempaa. Omistan myös ensimmäisen tyyppisen laitteen ja täytyy sanoa, että vertailutestiä tehdessäni en yllätyksekseni löytänyt suuria eroja hedelmien lopullisessa käsittelyssä kahden kuivaimen välillä. Tämä malli on hyvin yksinkertainen ja välttämätön. Ohje on vain englanniksi ja saksaksi. Annan kuitenkin myös käytännön neuvoja, koska olen käyttänyt vastaavia tuotteita muutaman vuoden ja minulla on kokemusta. - OMINAISUUDET Erittäin kompakti ja hyvin suunniteltu laite. Pienen koon vuoksi (halkaisija 24 senttimetriä ja korkeus 17 cm) se vie myös vähän tilaa. Se on varustettu neljällä pyöreällä hyllyllä, jotka menevät päällekkäin ja sopivat yhteen. Hyllyt sopivat hyvin yhteen. Sitä voidaan käyttää myös pienemmillä hyllyillä, mutta energiansäästön kannalta on kätevää ladata se maksimiin: itse asiassa käytetään yhtä tai neljää hyllyä, sähkönkulutus on sama. Muista aina laittaa kansi päälle, jotta lämpö ei haihdu liian nopeasti. Säätimet ovat hyvin yksinkertaiset: - Päälle/pois-painike - Lämpötilapainike, joka on säädettävissä välillä 35° - 70° Puhdistuksen kannalta riittää yleensä pelkkä hyllyjen huuhtelu tai pesu neutraalilla saippualla, kuten Marseille. tai Aleppo, tai vedellä ja bikarbonaatilla. On parempi välttää käyttämästä kemiallisia pesuaineita, joiden jäämät voivat saostua ruoan pinnalle ja pilata sen maun ja ominaisuudet. - TODISTUS KÄYTTÖÖN Säilöntä kuivauksella on yksi vanhimmista ja luonnollisimmista ihmisen keksimistä menetelmistä saada ravitsevaa ja aitoa ruokaa kaikkina vuodenaikoina. Erilaiset hedelmät/vihannekset sisältävät eri prosenttiosuuksia nesteitä: omenat, päärynät, sienet ovat kuivempia, ananas keskikokoista, aprikoosit ja tomaatit korkeat. Todisteena on se, että omenat ja päärynät valmistuvat noin 24 tunnissa, ananas 36 tunnissa ja aprikoosit noin kahdessa päivässä. Hedelmät tulee leikata noin 3-4 mm paksuisiksi viipaleiksi ja järjestää hyllyille ilman, että viipaleet menevät päällekkäin. Pienet hedelmät, kuten luumut tai aprikoosit, tulee jakaa kahtia poistamalla kivi. Optimaalisen kuivausasteen saavuttamiseksi on parempi, että hedelmät eivät ole liian kuivattuja, vaan hieman pehmeitä ja elastisia. Näin se on miellyttävä pureskella, ja sen maku on erinomainen myös sen luonnollisten sokereiden ansiosta, joita nestehukka tehostaa. Siksi kuivausprosessin aikana kaksi tai kolme kertaa päivässä on suositeltavaa tarkistaa kuivumisaste. Mitä tulee lämpötiloihin, sitä voidaan yleisesti ottaen säätää seuraavasti: - 40° erittäin hitaaseen kypsennykseen, jota yleensä käyttävät bio-crudismin kannattajat. - 70° nopea ja tehokas kuivaus, esim. kuumat paprikat. Yleisesti omenoiden, päärynöiden, luumujen, sienten kohdalla suosittelen pitämään nupin puolivälissä - SÄILYTYS Näin saadut hedelmät ovat herkullisia ja ihanteellisia aamiaiselle, retkille, hiihtoon ja yleensäkin aktiviteetteihin, jotka vaativat nopeaa ja erittäin energistä välipalaa. Jos se kuluu muutaman viikon sisällä, se kannattaa laittaa leipäpaperiin tai kangaspussiin, jotta ilma pääsee kiertämään eikä hometta synny. Säilytä kuitenkin viileässä ja kuivassa paikassa. Jos sinulla on sopiva kone, vaihtoehto on laittaa se muovipusseihin tyhjiöpakattua ruokaa varten. Tässä tapauksessa se on säilynyt monille minulle

Asiakkaiden arvostelut
Bonsai - kuivuri
  • kuivuri hedelmien, vihannesten, yrttien ja sienten kuivaamiseen
  • hellävarainen kuivausmenetelmä säilöntään ja säilyvyyden pidentämiseen
  • 4 astianpesukoneen kestävää pinottavaa tasoa
44,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.