Klarstein

Bristol - haudutuspata

alkaen 6 Asiakkaat
58,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Bristol - haudutuspata
58,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Bristol 65 Slow Cooker haudutuspata 6,5 litraa 300W punainen

Haudutuspata ruoan valmistamiseen haudutusmenetelmällä.

Täydellinen kypsennys tasaisen, alhaisen lämpötilan ansiosta.

Käyttövalmis ilman hellaa oman virransyötön ansiosta.

Klarstein esittelee haudutuspadan, joka on käytännöllinen keittiökone nautinnollisen gourmetruoan valmistamiseen. Haudutuspata on täydellinen apuri esimerkiksi  patojen, paistien, tai muhennosten valmistamiseen haudutusmenetelmällä. Padan toiminta perustuu alhaisiin lämpötiloihin ja pitkiin haudutusaikoihin. 

Klarsteinin haudutuspata koostuu kahdesta osasta, keraamisesta raskaasta kannellisesta sisäkattilasta ja ulkoisesta lämmityselementistä, joka kuumentaa sisäkattilaa. Etu perinteiseen kattilaan verrattaessa on, että keraaminen kattila kuumenee tasaisesti, mikä auttaa saavuttamaan täydellisen tuloksen. Usean tunnin haudutus johtaa siihen, että kala ja liha säilyvät mehukkaina. Lisäksi vältytään pohjaan palamiselta ja ylikiehumiselta. 

Haudutuspata tarjoaa uuden ruuanvalmistuselämyksen: vanhat ja uudet lempiateriat valmistuvat kuin itsestään. Haudutusmestarit voivat aamuisin ennen töihin lähtöä täyttää ja aktivoida haudutuspadan - ja riemuitsevat illalla täydellisesti valmistetusta ateriasta.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat
Ominaisuudet:
  • Toimintojen ja lämpötilan säätö pyöreällä säätimellä: pois päältä, korkea, matala, lämpinä pitäminen
  • Kuumenee tasaisesti
  • Lämpö jakautuu tasaisesti
  • Virtalähde: AC 220-240V 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • Englannin- ja saksankielinen käyttöohje
Mitat:
  • 39 x 30 x 48 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Johdon pituus: n. 100 cm
  • Paino: n. 7,5 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 6 Asiakkaat
6

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Jean-Marie arvosteltu 14.06.2016
Verified tarkastelu

J'aime beaucoup préparer des plats mijotés, principalement lorsque je reçois. Cela offre l'avantage de les faire tranquillement le jour avant et de les réchauffer le jour même ce qui apporte encore de meilleures saveurs et me laisse du temps pour mes amis. C'est appareil basse température est vraiment l'idéal pour cela. On peu même faire sa préparation tôt le matin pour le repas du soir. Il cuit tranquillement avec peu de graisses et d'eau et sans risques de bruler les aliments. Les invités peuvent même venir en retard ou avec des amis car avec une capacité de 6,5 L, il y en a toujours en suffisance. L'appareil dispose de 3 modes de chauffe LOW (mode normal), HIGH (pour aller plus vite) et AUTO. Ce mode est particulièrement adapté à la cuissons d'aliments surgelés. Il démarre sur HIGH (décongélation rapide) et lorsque qu'il a atteint une certaine température, il repasse en LOW (cuisson normale). Il ne faut même pas le surveiller. La cocotte en céramique est amovible mais n'est pas adaptée au congélateur, réfrigérateur ni à un autre mode de cuisson (four, gaz, vitro, induction) mais elle garde les aliments au chaud pendant 30 min et peut donc passer à table sur un sous-plat. Si vous souhaitez braiser la viande ou d'autres aliments comme les oignons avant cuisson, il faut le faire dans un autre récipients. Certains aliments comme les haricots rouges doivent être précuits. Certains aliments comme les pâtes et les fruits de mer ne sont pas compatibles avec le mode de cuisson lente. Il existe beaucoup de recettes adaptées à ce mode de cuisson sur internet. Pour l'entretien, c'est hyper simple, la cocotte et le couvercle transparent vont au lave vaisselle et l'extérieur s'essuie avec un linge humide car il ne se salit pas.

Tykkään todella valmistaa muhennoksia, lähinnä viihdyttäessäni. Tämä tarjoaa sen etuna, että valmistat ne hiljaa edellisenä päivänä ja lämmität uudelleen samana päivänä, mikä tuo vielä parempia makuja ja antaa minulle aikaa ystävilleni. Tämä matalan lämpötilan laite on todella ihanteellinen tähän. Voit valmistautua jopa aikaisin aamulla iltapalaa varten. Se kypsyy hiljaa vähärasvaisella vedellä ja ilman riskiä, että ruoka palaa. Vieraat voivat tulla jopa myöhään tai ystävien kanssa, koska 6,5 litran tilavuudella on aina tarpeeksi. Laitteessa on 3 lämmitystilaa LOW (normaali tila), HIGH (nopeammin) ja AUTO. Tämä tila soveltuu erityisen hyvin pakasteruokien valmistukseen. Se käynnistyy HIGH-tilassa (nopea sulatus) ja kun se on saavuttanut tietyn lämpötilan, se palaa LOW-tilaan (normaali kypsennys). Sinun ei tarvitse edes katsoa häntä. Keraaminen uunivuoka on irrotettava, mutta ei sovellu pakastimeen, jääkaappiin tai muuhun kypsennystapaan (uuni, kaasu, vitro, induktio), mutta pitää ruoan lämpimänä 30 minuuttia ja voidaan siksi tarjoilla pöydälle lautasella. Jos haluat hauduttaa lihaa tai muita ruokia, kuten sipulia, ennen kypsennystä, sinun on tehtävä se toisessa astiassa. Jotkut ruoat, kuten munuaispavut, on esikypsennettävä. Tietyt ruoat, kuten pasta ja äyriäiset, eivät ole yhteensopivia hitaan kypsennyksen kanssa. Internetissä on monia tähän ruoanlaittomenetelmään mukautettuja reseptejä. Huollon kannalta se on superyksinkertaista, pata-astia ja läpinäkyvä kansi ovat konepesun kestäviä ja ulkopinnan voi pyyhkiä kostealla liinalla, koska se ei likaannu.

alkaen simona arvosteltu 23.02.2016
Verified tarkastelu

Questo cuoci vivande è la soluzione per chi come me presta molta attenzione alla cottura dei cibi e al mantenimento delle loro proprietà intrinseche cosi' da essere sicuri di mangiare cibi salutari. Questo avviene perchè la pentola funziona con la corrente elettrica e garantisce la cottura dei cibi ad una temperatura massima di 85 gradi, richiedendo naturalmente più tempo...La cottura avviene quindi lentamente e i cibi a quella temperatura non perdono tutte le sostanze nutritive ( in particolare le proteine) che alla temperatura di ebollizione vengono inevitabilmente alterate perdendo cosi' le loro naturali funzione nel nostro organismo. La slow cooker è bella da vedere, è abbastanza grande , di forma ovale e di colore rosso, adatta a qualsiasi stile di arredamento..alla base presenta dei piedini per permetterne l'appoggio, La base esterna è in acciaio e nella porzione anteriore presenta la manopola che ne regola l'accensione e l'impostazione della temperatura ( high alto, low basso, auto l'ho utilizzato per scongelare). All'interno vi è il contenitore in ceramica molto robusto e pesante che ha la funzione di contenere i cibi e grazie alle proprietà del materiale di cui è costituito la cottura è omogenea e il calore viene distribuito egualmente. E' inoltre estraibile e si può lavare in lavastoviglie. Il coperchio è in vetro e di ottima qualità. Ha una capacità di 6,5 litri e una potenza di 300 Watt, le dimensioni sono 39 x 30 x 48cm (LxAxP). La comodità sta nel fatto che potrete cucinare tranquillamente senza dover star li a controllare perchè il cibo non si brucia e neanche si cuoce troppo ma una volta cotto la pentola cessa la cottura. Nella slow cooker si può cucinare di tutto: brasato, verdure, ragù, pollo e tanto altro!!! Io ho deciso di preparare il pollo in brodo, non intero perchè la cottura sarebbe stata troppo lunga, ma le coscette. Ho infatti tagliato le patate, i pomodorini, la cipolla, l'acqua nella dose corretta e infine le cosce di pollo..Ha impiegato un paio di ore a cuocere circa 4 ore ma la pietanza è risultata molto gustosa!!!e il con Un'accortezza importante è di non poter inserire la pentola in frigo, quindi se vorrete conservare la pietanza per l'indomani dovrete travasarla in un altro recipiente. Per la pulizia potrete lavare il contenitore interno in ceramica sia a mano che in lavastoviglie, non si danneggia. Trovo questa pentola molto utile e anche se prima di provarla ero molto diffidente, adesso posso solo parlarne bene e consigliarla perchè è un ottimo aiuto in cucina! https://www.youtube.com/watch?v=DpGJbAlpksw

Tämä liesi on ratkaisu minulle kaltaisilleni, jotka kiinnittävät paljon huomiota ruoan kypsentämiseen ja niiden luontaisten ominaisuuksien säilyttämiseen voidakseen olla varmoja syövänsä terveellisiä ruokia. Tämä johtuu siitä, että pannu toimii sähköllä ja takaa ruoan kypsennyksen maksimilämpötilassa 85 astetta, mikä luonnollisesti vaatii enemmän aikaa... Kypsennys tapahtuu siis hitaasti eikä ruoka siinä lämpötilassa menetä kaikkia ravintoaineitaan (etenkään proteiineja). ), jotka väistämättä muuttuvat kiehumislämpötilassa ja menettävät siten luonnollisen toimintansa elimistössämme. Hidas liesi on kaunis katsella, se on melko iso, soikea ja väriltään punainen, sopii kaikentyyppisiin huonekaluihin.. pohjassa on jalat, jotta se voidaan asettaa sen päälle teräksestä ja sen etuosassa on nuppi, joka säätelee sytytystä ja lämpötilan asetusta (high high, low low, auto Käytin sitä sulatukseen). Sisällä on erittäin tukeva ja raskas keraaminen astia, jonka tehtävänä on säilyttää ruoka ja materiaalin ominaisuuksien ansiosta ruoanlaitto on tasaista ja lämpö jakautuu tasaisesti. Se on myös irrotettava ja voidaan pestä astianpesukoneessa. Kansi on valmistettu lasista ja laadukkaasta. Sen tilavuus on 6,5 litraa ja teho 300 wattia, mitat ovat 39 x 30 x 48 cm (LxKxS). Mukavuus piilee siinä, että voit kokata rauhallisesti ilman, että sinun tarvitsee jäädä valvomaan, koska ruoka ei pala tai kypsyy liikaa, mutta kypsennyksen jälkeen pannu lopettaa kypsennyksen. Hidaskeittimessä voit valmistaa mitä tahansa: haudutettua lihaa, vihanneksia, ragua, kanaa ja paljon muuta!!! Päätin valmistaa kanan liemessä, en kokonaisena, koska kypsentäminen olisi kestänyt liian kauan, mutta koipat. Itse asiassa leikkasin perunat, kirsikkatomaatit, sipulin, vettä oikeaan määrään ja lopuksi kanankoipat... Keittämiseen meni pari tuntia, noin 4 tuntia mutta ruoka oli erittäin maukasta!!! ja con Tärkeä varotoimenpide on, että pannua ei voi laittaa jääkaappiin, joten jos haluat säilyttää astian seuraavana päivänä, sinun on siirrettävä se toiseen astiaan. Puhdistaaksesi voit pestä sisäisen keraamisen astian joko käsin tai astianpesukoneessa, se ei vaurioidu. Pidän tätä pannua erittäin hyödyllisenä, ja vaikka olinkin erittäin varovainen ennen kokeilua, voin nyt vain kiittää sitä ja suositella sitä, koska se on erinomainen apu keittiössä! https://www.youtube.com/watch?v=DpGJbAlpksw

alkaen Vincenzo arvosteltu 17.02.2016
Verified tarkastelu

In un mondo dominato dalla velocità e dalla fretta, mi piace l’idea dei ritmi lenti anche nel modo di cucinare. La cottura a basse temperature della slow cooker non fa altro che riproporre, in chiave moderna, la cucina con le pentole di coccio alla braci del camino, che costituiva un tempo la tipica modalità di cottura. Le temperature raggiunte non superano in genere gli 80°C e questo permette di conservare le proprietà nutritive dei cibi che non vengono alterate dalle alte temperature. D’altra parte però questo potrebbe comportare dei problemi dal punto di vista dell’igiene. Infatti si consiglia, al fine di abbattere la carica batterica, di cucinare prima per qualche minuto la carne su una normale pentola e poi continuare la cottura sulla slow cooker. Facendo in questo modo per esempio si riesce a cuocere un kg di stufato in circa 4.5 ore Quindi, tutto sommato, non si tratta proprio, come è giusto che sia, di una cottura lentissima. Stesso discorso per i legumi che vanno prima fatti bollire per almeno 10 minuti ( dopo averli messi in ammollo per almeno 6 ore) prima di farli cuocere nella slow cooker. Attenzione a non toccare le pareti della pentola esterna riscaldante: mentre è in funzione sono davvero caldissime e ci si scotta! C’è da considerare che questo tipo di cottura produce poco vapore per cui anche la dispersione del calore è minore ed è bene non aprire il coperchio durante la cottura. Il cibo non si attacca, grazie alla distribuzione uniforme del calore. Non c’è bisogno di stare lì a girare e si cucina con pochissima acqua. Il rischio di far bruciare il cibo è davvero remoto I sapori vengono esaltati e non c’è nessun rischio di rilascio di sostanze tossiche, cosa potenzialmente verificabile con l’alluminio e l’acciaio. Questo tipo di pentola quindi cucina direttamente per noi. Ovviamente bisogna imparare ad usarla conoscendo i tempi di cottura delle varie pietanze che si andranno a preparare, quindi con l’esperienza si apprezzerà sempre di più. Molte persone azionano la slow cooker( chiamata anche Crock Pot, dal nome commerciale della prima marca di questo tipo di elettrodomestico) prima di andare a lavoro e quando tornano, dopo per esempio 5/6 ore, trovano il pranzo caldo e cotto a puntino. Per il Ragù questa pentola è davvero il massimo! Questo modello della Klarstein è di eccellente fattura ed i materiali sono davvero di elevata qualità La pentola in coccio è robusta e molto capiente, anche se bisogna considerare che non va riempita in genere oltre la metà della stessa per ottenere migliori risultati. La forma ovale è da preferire a quella rotonda se si vuole cuocere per esempio un pollo intero, ma in questo caso i tempi di cottura saranno davvero molto elevati. Meglio quindi cucinare a pezzi la carne. Questa pentola di coccio si può usare solo con la relativa resistenza elettrica esterna, quindi non si può usare per cucinare in un forno tradizionale , nel microonde o sul fornello a gas o elettrico e non si può mettere in frigo. Il coperchio in vetro è davvero ben fatto e presenta dei bordi in alluminio per evitare che si scheggi. Ci sono 2 livelli di cottura e mi sembra che quello massimo raggiunga gli 80°C circa. C’è la poi funzione “auto” che serve per scongelare i cibi: prima la temperatura è impostata automaticamente su “high”, poi una volta che il cibo in questione si è scongelato ed ha raggiunta una certa temperatura, l’impostazione passa automaticamente su “low”. Manca il timer, ma al momento non ne sento la necessità. Eventualmente si può aggiungere con pochi euro una presa temporizzata.

Nopeuden ja kiireen hallitsemassa maailmassa pidän ajatuksesta hitaista rytmeistä jopa ruoanlaitossa. Kypsennys alhaisissa lämpötiloissa hidas liesi yksinkertaisesti ehdottaa uudelleen, nykyaikaisella tavalla, keittämistä keramiikkakattiloissa takan hiilloksella, mikä oli aikoinaan tyypillinen keittotapa. Saavutettavat lämpötilat eivät yleensä ylitä 80 °C, mikä mahdollistaa elintarvikkeiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien säilymisen, jotka eivät muutu korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta. Toisaalta tämä voi kuitenkin johtaa ongelmiin hygienian näkökulmasta. Itse asiassa bakteerikuorman vähentämiseksi on suositeltavaa kypsentää lihaa ensin muutaman minuutin ajan tavallisella pannulla ja jatkaa sitten kypsennystä hidaskeittimellä. Näin tekemällä voit esimerkiksi kypsentää kilon muhennosa noin 4,5 tunnissa, joten kaiken kaikkiaan ei ole kysymys kovin hitaasta kypsennyksestä, kuten sen pitäisi olla. Sama koskee palkokasveja, joita on ensin keitetty vähintään 10 minuuttia (vähintään 6 tunnin liotuksen jälkeen) ennen niiden kypsentämistä hidaskeittimessä. Varo koskettamasta ulkoisen lämpöpannun seiniä: ne ovat todella kuumia sen ollessa käytössä ja voit polttaa itsesi! On syytä ottaa huomioon, että tämän tyyppinen kypsennys tuottaa vähän höyryä, joten myös lämmön hajoaminen on pienempi ja on parasta olla avaamatta kantta kypsennyksen aikana. Ruoka ei tartu kiinni tasaisen lämmön jakautumisen ansiosta. Sinun ei tarvitse seistä siellä ja kääntää, ja teet ruokaa hyvin pienellä vedellä. Ruoan palamisvaara on todella pieni. Maut ovat tehostuneet, eikä ole vaaraa myrkyllisten aineiden vapautumisesta, mikä voi tapahtua alumiinin ja teräksen kanssa. Tämän tyyppinen kattila valmistaa siis suoraan meille. Ilmeisesti sinun on opittava käyttämään sitä tietämällä erilaisten valmistamiesi ruokien kypsennysajat, joten kokemuksella arvostat sitä yhä enemmän. Monet ihmiset käynnistävät hitaan liesituulettimen (kutsutaan myös nimellä Crock Pot, tämän tyyppisen laitteen ensimmäisen tuotemerkin kaupallisesta nimestä) ennen töihin lähtöä ja palattuaan, esimerkiksi 5/6 tunnin kuluttua, he pitävät lounaansa kuumana ja keitetty täydellisyyteen. Ragùlle tämä ruukku on todella paras! Tämä Klarstein-malli on erinomaisesti valmistettu ja materiaalit ovat todella laadukkaita. Keramiikkaastia on tukeva ja erittäin tilava, vaikka on otettava huomioon, että sitä ei yleensä tulisi täyttää yli puolet kattilasta paremman tuloksen saavuttamiseksi. Soikea muoto on parempi kuin pyöreä, jos haluat kypsentää esimerkiksi kokonaisen kanan, mutta tässä tapauksessa kypsennysajat ovat erittäin pitkiä. Siksi on parempi kypsentää liha paloiksi. Tätä patakattilaa voidaan käyttää vain asiaankuuluvalla ulkoisella sähkövastuksella, joten sitä ei voi käyttää ruoanlaittoon perinteisessä uunissa, mikroaaltouunissa tai kaasu- tai sähköliesi, eikä sitä voi laittaa jääkaappiin. Lasikansi on todella hyvin tehty ja siinä on alumiinireunat, jotka estävät sitä halkeilemasta. Kypsennystasoja on 2 ja minusta tuntuu, että maksimi on noin 80 °C. Sitten on "auto"-toiminto, jota käytetään ruoan sulattamiseen: ensin lämpötila asetetaan automaattisesti "korkeaksi", sitten kun kyseinen ruoka on sulanut ja saavuttanut tietyn lämpötilan, asetus vaihtuu automaattisesti "matalaksi". Ajastin puuttuu, mutta en koe sille tällä hetkellä tarvetta. Tarvittaessa voidaan lisätä ajastettu pistorasia muutamalla eurolla.

alkaen B arvosteltu 14.02.2016
Verified tarkastelu

Cette mijoteuse reste basique dans le choix des températures (bas, élévé et automatique – qui est en fait le maintien au chaud). Il faut le savoir. La cuisson en mode lent, c'est important et c'est plus qu'une mode, ça permet de réussir à cuisiner longtemps tout en gardant les vertus des aliments (vitamines et saveur). Alors, la notice n'est pas en français mais, sur demande, vous pourrez en obtenir une traduction par le fabricant. Encore que, ne contenant pas de recette, vous aurez à chercher sur internet. Avec cette mijoteuse, faire une potée devient un jeu d'enfant. Déjà, la cuve en céramique : c'est exceptionnel. C'est vrai. Ca n'attache pas, c'est anti adhésif car la matière est antiadhésive. Et vous n'aurez pas peur d'utiliser vos ustensiles en métal pour touiller ou vous servir. Et puis, la chauffe avec la céramique, c'est homogène. C'est vraiment bien. Vous mettez vos ingrédients dans la cuve, vous fermez le couvercle, vous réglez la température et c'est parti. Pour rajouter des aliments, il suffit d'ouvrir le couvercle et le tour est joué. Pour ma part, une potée se fait en 10h à bas. La viande est savoureuse, les légumes (pommes de terre, chou etc) sont parfaitement cuits. La viande est parfaite. Cet appareil passe au lave vaisselle pour la cuve et le couvercle, c'est important et pratique à savoir avant une telle acquisition. Produit reçu en test contre commentaire objectif.

Tämä hidas liesi pysyy perustavanlaatuisena lämpötilojen valinnassa (matala, korkea ja automaattinen – mikä itse asiassa on lämpimänä pitäminen). Sinun täytyy tietää se. Hitaalla kypsennys on tärkeää ja se on enemmän kuin muotia, sillä sen avulla voit kypsentää onnistuneesti pitkään, säilyttäen samalla ruoan hyveet (vitamiinit ja maku). Ohjeet eivät siis ole ranskaksi, mutta voit pyynnöstä saada käännöksen valmistajalta. Vaikka se ei sisällä reseptiä, sinun on etsittävä Internetistä. Tällä hitaalla keittimellä muhennoksen tekemisestä tulee lasten leikkiä. Jo keraaminen säiliö: se on poikkeuksellinen. Se on totta. Se ei tartu, se on tarttumaton, koska materiaali on tarttumatonta. Etkä pelkää käyttää metallivälineitäsi sekoittamiseen tai tarjoiluun. Ja sitten lämmittäminen keramiikalla on homogeenista. Se on todella hyvä. Laitat ainekset kulhoon, suljet kansi, asetat lämpötilan ja aloitat. Lisää ruokaa avaamalla kansi ja se on siinä. Omalta osaltani muhennos valmistuu noin 10 tunnissa. Liha on maukasta, vihannekset (perunat, kaali jne.) ovat täysin kypsennettyjä. Liha on täydellinen. Tämä laite kestää konepesun säiliön ja kannen kanssa, mikä on tärkeää ja käytännöllistä tietää ennen tällaista hankintaa. Tuote saatu testattavaksi objektiivisten kommenttien perusteella.

alkaen lucia arvosteltu 06.02.2016
Verified tarkastelu

Se desiderate, come me, sempre fare bella figura a tavola, oltre a un pò di buona volontà e manualità, per realizzare buoni piatti bisogna avere anche gli accessori giusti. Voglio presentarvi questo cuocivivande della Klarstein, che sicuramente vi aiuterà sempre a servire a tavola dei piatti eccezionali. Si tratta di un dispositivo da cucina che permette di realizzare tutti quei piatti che hanno bisogno di cottura lunga ma a temperature moderate, in modo che la cottura sia uniforme, come brasati, passati o ragù. La prima cosa da sottolineare, è che risulta una cucina molto salutare, adatta a tutti ma in special modo a chi tiene alla propria linea, i cibi, grazie alla distribuzione omogenea del calore, vengono cucinati a lungo lasciando tutte le proprietà nutritive e il gusto nel piatto che si sta preparando. Lo Slow Cooker è composto da due parti: un pesante contenitore interno in ceramica con coperchio che offre spazio per gli ingredienti e, il dispositivo esterno, dotato di un elemento che riscalda il contenitore interno. E' proprio grazie al contenitore in ceramica che scaldandosi permette un uniformità di calore avendo così risultati perfetti, manteniamo il sapore e siamo sicuri di non bruciare mai i nostri piatti Quante volte, ci capita di fare altro mentre stiamo cucinando e per dimenticanza, rischiamo spesso di bruciare tutto? Bene! con lo slow cooker di Klarstein niente più problemi, i nostri cibi si cuociono da soli perfettamente e noi possiamo permetterci anche di fare altro nel frattempo che sono pronti Il design è molto bello e si adatta perfettamente a ogni tipo di arredo, bello anche da tenere bene in vista proprio per l'eleganza, un complemento di arredo direi. Costituito, come già detto, da 3 parti, una base riscaldante, un contenitore interno in ceramica e un coperchio a boule per una maggior capienza dei cibi. Sulla parte frontale c'è la manopola con le varie possibilità di temperatura: OFF spento HIGH alte temperature LOW basse temperature AUTO l'impostazione automatica consente di impostare il fornello lento per cuocere il cibo congelato che sarà pronto 8-10 ore più tardi. Quando la manopola è impostata su AUTO, lo Slow Cooker cucinerà i nostri cibi, prima a temperatura elevata fino a quando il cibo si scongela, poi passa in automatico a una temperatura bassa e costante fino a cottura ultimata. Se necessitiamo di una cottura più veloce, imposteremo sulla posizione HIGH, mentre se vogliamo cuocere il cibo a temperature basse e con maggior tempo, imposteremo la manopola su LOW E' inutile sottolineare che la manopola deve essere in posizione OFF quando mettiamo il cibo all'interno del nostro contenitore in ceramica. Il materiale di cui si compone lo slow cooker è acciaio per la parte esterna, ceramica per quella interna ,il coperchio è in vetro e ha una potenza di 600 Watt e una capacità di 6,5 litri. Misura 39 x 30 x 48 cm per un peso pari a 7,5 kg e ha un cavo della lunghezza di 1 metro, quindi permette anche una buona possibilità di utilizzo anche se non abbiamo posto accanto alla presa di corrente. Lo trovo un articolo davvero molto comodo e che risolve molti problemi a noi casalinghe, soprattutto per chi lavora e non ha molto tempo per cucinare, la sera potrà preparare già il pranzo per il giorno successivo, nel frattempo che cena e guarda la tv. Lo consiglio, merita 5 stelle

Jos, kuten minä, haluat aina tehdä hyvän vaikutelman pöydässä, tarvitset hyvän tahdon ja kätevyyden lisäksi hyvien ruokien luomiseen myös oikeat tarvikkeet. Haluan esitellä sinulle tämän Klarstein-ruoankeittimen, joka varmasti auttaa sinua aina tarjoilemaan poikkeuksellisia ruokia pöytään. Se on keittiölaite, jonka avulla voit valmistaa kaikkia niitä ruokia, jotka vaativat pitkää kypsennystä, mutta kohtuullisessa lämpötilassa, jotta kypsennys on tasaista, kuten haudutettua lihaa, soseet tai ragù. Ensinnäkin on korostettava, että kyseessä on erittäin terveellinen ruokalaji, joka sopii kaikille, mutta erityisesti vartalostaan välittäville, ruoat kypsyvät tasaisen lämmönjakauman ansiosta pitkään jättäen kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet ja maistaa valmistettavaa ruokaa. Slow Cooker koostuu kahdesta osasta: raskaasta sisäisestä keraamisesta astiasta, jonka kansi tarjoaa tilaa ainesosille, ja ulkoisesta laitteesta, joka on varustettu sisäistä astiaa lämmittävällä elementillä. Juuri keraamisen astian ansiosta se mahdollistaa kuumennettaessa tasaisen lämmön, jolloin saamme täydelliset tulokset, säilytämme makunsa ja olemme varmoja, ettemme koskaan polta astioitamme Unohtamisen vuoksi riskimme usein polttaa kaiken? Hyvin! Klarsteinin hidaskeittimellä ei enää ongelmia, ruokamme kypsyvät itsestään täydellisesti ja meillä on varaa tehdä muita asioita sillä välin, kun ne ovat valmiita. Suunnittelu on erittäin kaunis ja sopii täydellisesti kaikentyyppisiin huonekaluihin, myös mukava säilyttää näkyvä juuri sen tyylikkyyden vuoksi, sanoisin, että se on sisustustarvike. Koostuu, kuten jo mainittiin, 3 osasta, lämmitysalustasta, sisäisestä keraamisesta astiasta ja kulhon kannesta lisäämään ruokakapasiteettia. Edessä on nuppi, jossa on erilaisia lämpötilavaihtoehtoja: POIS pois KORKEAT korkeat lämpötilat MATALA alhaiset lämpötilat AUTO automaattiasetuksen avulla voit asettaa hitaan liesikeittimen kypsentämään pakasteruokaa, joka on valmis 8-10 tunnin kuluttua. Kun nuppi on asennossa AUTO, Slow Cooker kypsentää ruokamme ensin korkeassa lämpötilassa, kunnes ruoka sulaa, ja vaihtaa sitten automaattisesti alhaiseen ja tasaiseen lämpötilaan kypsennyksen ajaksi. Jos tarvitsemme nopeampaa kypsennystä, asetamme sen asentoon HIGH, kun taas jos haluamme kypsentää ruokaa alhaisissa lämpötiloissa ja pidemmän aikaa, asetamme nupin LOW-asentoon OFF-asentoon, kun laitamme ruoan keraamisen astian sisäpuolelle. Materiaali, josta hidas liesi on valmistettu, on ulkoosa terästä, sisäosa keraamista, kansi on lasia ja sen teho on 600 wattia ja tilavuus 6,5 litraa. Se on kooltaan 39 x 30 x 48 cm ja painaa 7,5 kg ja siinä on 1 metrin pituinen johto, joten se mahdollistaa myös hyvän käyttömahdollisuuden, vaikka meillä ei olisi tilaa pistorasian vieressä. Minusta se on erittäin kätevä artikkeli ja ratkaisee monia ongelmia meille kotiäidille, varsinkin niille jotka työskentelevät ja joilla ei ole paljon aikaa kokata, illalla he voivat valmistaa lounaan seuraavalle päivälle, sillä välin illallisen ja television katselun aikana. Suosittelen, se ansaitsee 5 tähteä

alkaen Natacha arvosteltu 29.01.2016
Verified tarkastelu

J'ai reçu cette mijoteuse en cadeau, je l'ai gagné à un loto il y a quelques temps, seulement le couvercle était cassé durant le déballage, donc je n'ai pas pu l'utiliser, J'espère que je pourrai avoir un nouveau couvercle en pièce détachée sur ce site. J'ai vraiment hâte de cuisiner des bons petits plats avec cet appareil qui semble très pratique et je reviendrais sans faute vous communiquer mon avis. Merci ! Cordialement. Natacha Chauvet

Sain lahjaksi tämän hitaan lieden, voitin sen lotossa jokin aika sitten, vain kansi meni rikki pakkauksen purkamisen yhteydessä, joten en päässyt käyttämään, toivottavasti saan uuden kannen varaosiksi tälle sivulle . Odotan todella innolla, että pääsen valmistamaan herkullisia aterioita tällä laitteella, joka vaikuttaa erittäin käytännölliseltä, ja tulen varmasti takaisin kertomaan mielipiteeni. KIITOS ! Ystävällisin terveisin. Natacha Chauvet

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Bristol - haudutuspata
58,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.