Klarstein

Bergamo sähkötakka

alkaen 20 Asiakkaat
239,99 €
Saatavilla tällä hetkellä ainoastaan palautustuotteena!
Huippuominaisuudet
  • realistinen: LED-liekkitehoste hartsihaloilla
  • 2 lämpötasoa: valittavissa joko 900 tai 1800 wattia
  • haluttu lämpö: säädettävällä termostaatilla
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Bergamo sähkötakka 900/1800 W termostaatti puulook

Kodikasta takkatunnelmaa ilman tulta ja savua: Bergamo -sähkötakka Klarsteinilta loihtii aidonnäköisiä liekki-illuusioita huoneeseen kuin huoneeseen. Pehmeä valo jäljittelee hämmästyttävissä määrin aitoja liekkejä ja hehkuvia halkoja ja levittää välittömästi kodikasta, romanttista tunnelmaa. Halutessasi voit kytkeä päälle lämmityksen, jolloin lämpö alkaa levitä välittömästi joko 900 tai 1800 watin teholla. Sisäänrakennettu termostaattisäädin mahdollistaa toivotun huonelämpötilan mukauttamisen ja kytkee lämmitystehon automaattisesti pois päältä tai päälle. Liekkitehosteen ohjausta varten on käytettävissä portaaton himmennyssäädin, joka saa LED-valot muuttumaan välkkyväksi tuleksi tai hehkuvaksi hiillokseksi.

Olipa sisustus sitten rustiikkinen tai moderni: Bergamo -takka Klarsteinilta loihtii kaikkialle romanttisen tunnelman ja antaa vaikutelman, että istuisi roihuavan takkatulen ääressä ilman oikeaa tulta ja nokea.

Huom! Tämä tuote soveltuu vain hyvin eristettyihin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • realistinen: LED-liekkitehoste hartsihaloilla

  • 2 lämpötasoa: valittavissa joko 900 tai 1800 wattia

  • haluttu lämpö: säädettävällä termostaatilla

  • piilossa: ohjauselementit takan luukun takana

  • ainutlaatuisen tyylikäs: koristeellinen säilytystila polttopuille

  • kaikkiin vuodenaikoihin: liekkitehoste käytettävissä lämmitystoiminnosta riippumatta

  • himmennettävä: LED-liekkien portaaton himmennyssäätö

Ominaisuudet:
  • lämmitysteho valittavissa: 900 tai 1800 wattia
  • ylikuumenemissuoja turvasammutuksella
  • piilotetut ohjauskytkimet
  • liekkitehoste LED-valaistuksella
  • käyttöjännite: 220–240 V~ | 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x takka
  • monikieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • mitat: n. 39 x 71,2 x 26 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 14 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 20 Asiakkaat
14
6

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.10.2022
Verified tarkastelu

Es war keine Fernbedienung dabei..

Kaukosäädintä ei ollut.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.10.2022
Verified tarkastelu

Gute Heizleistung

Hyvä lämmitysteho

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.10.2022
Verified tarkastelu

Der Kamin ist sehr zierlich und macht ohne Heizbetrieb keine Geräusche! Er sieht hübsch aus und es ist sehr gemütlich wenn er an ist.

Takka on erittäin herkkä eikä aiheuta ääntä ilman lämmitystä! Se näyttää kauniilta ja on erittäin mukava päällä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.10.2022
Verified tarkastelu

Hat keine Fernbedienung, Preisverhältnis gut, Wärmeleistung reicht für kleinen Raum aus.

Ei kaukosäädintä, hintasuhde hyvä, lämpöteho riittää pieneen huoneeseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.09.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der Elektrokamin entspricht den vom Hersteller angegebenen Eigenschaften. Die Verpackung war sehr gut, die Lieferung erfolgte innerhalb weniger Tage. Der Kamin ist nicht zu laut. Die Heizleistung ist sehr gut.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Sähkötakka vastaa valmistajan määrittämiä ominaisuuksia. Pakkaus oli erittäin hyvä ja se toimitettiin muutamassa päivässä. Takka ei ole liian äänekäs. Lämmitysteho on erittäin hyvä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.09.2022
Verified tarkastelu

Nach Reklamation eines kleinen Mängels konnte eine Lösung gefunden werden. Der Kamin ist schön und sieht wie echt aus, wenn das Kaminfeuer an ist. Zusammen mit dem Knistergeräusch, das ich separat gekauft habe, vermittelt es ein wohliges Gefühl. Ich bin zufrieden.

Pienestä viasta valituksen jälkeen ratkaisu löytyi. Takka on kaunis ja näyttää aidolta, kun tuli on päällä. Yhdessä erikseen ostetun rätisevän äänen kanssa se antaa kodikkaan tunteen. Olen iloinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.08.2022
Verified tarkastelu

Sieht richtig toll aus. Ein bisschen Deko und schon sieht das mega aus. Heizleistung ist enorm. Ist zwar noch zu warm zum heizen, aber beim testen kam ordentlich Hitze raus. Bin sehr zufrieden. Und das zum Schnäppchenpreis.

Näyttää todella upealta. Pieni koristelu ja näyttää hyvältä. Lämmöntuotto on valtava. Se on edelleen liian lämmin lämmitettäväksi, mutta testauksen aikana tuli paljon lämpöä ulos. Olen erittäin tyytyväinen. Ja edulliseen hintaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.07.2022
Verified tarkastelu

Schönes kleines Teil mit Kaminfeeling passt perfekt in unsere dafür vorgesehene Ecke. Mehr kann ich nicht schreiben da wir ja zur Zeit hochsommerliche Temperaturen haben. Achja eine Fernbedienung dazu wäre schön gewesen die fehlt leider .

Kiva takan tuntuinen pikkupala sopii täydellisesti tähän nurkkaan. En voi kirjoittaa enempää, koska meillä on tällä hetkellä keskikesälämpötiloja. Ai niin, kaukosäädin olisi ollut kiva, valitettavasti se puuttuu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.03.2022
Verified tarkastelu

Gut , aber keine Fernbedienung bei

Hyvä, mutta ei kaukosäätimen koteloa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.03.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Einfach nur..... Spitze. Hab lange gesucht, Rezessionen und Preise verglichen. Aber meine Entscheidung für diesen Kamin nicht bereut. Er ist chic und wertet mein kleines Wohnzimmer echt auf.

Tietovälinettä ei voitu ladata. vain..... hienoa. Olen etsinyt pitkään, vertaillut taantumia ja hintoja. Mutta en kadu päätöstäni tämän takan suhteen. Se on tyylikäs ja parantaa todella pientä olohuonettani.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.02.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Kam eher als angekündigt, war schnell aufgestellt und angeschlossen und macht eine sehr gemütliche Atmosphäre. Wir sind sehr zufrieden!

Tietovälinettä ei voitu ladata. Saapui ilmoitettua aikaisemmin, pystytettiin nopeasti ja yhdistettiin ja luo erittäin kodikkaan tunnelman. Olemme erittäin tyytyväisiä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.02.2022
Verified tarkastelu

Kurzfristig „kuschelige“ Wärme, optisch ansprechend ohne Dreck & Ofensäubern (wir haben auch noch einen „echten“ der deshalb nur noch wenig genutzt wird….

Lyhytkestoista "pehmoista" lämpöä, visuaalisesti näyttävää ilman likaa ja uunin puhdistusta (meillä on myös "oikea", joten sitä käytetään vain harvoin....

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.01.2022
Verified tarkastelu

Der Ofen wurde sehr gut verpackt geliefert. Leider war eine kleine Schramme an der holzähnlichen Seitenwand. Der Flammen-Effekt ist nett anzuschauen und die Heizleistung ist ausreichend für mein 24 qm Wohnzimmer. Eine Fernbedienung gibt es nicht, die Schalter sind hinter der Tür verborgen . Durch das Fach für Holz etc auch recht realistisch.... Preis- Leistungsverhältnis ist okay. Daher Kaufempfehlung!

Uuni toimitettiin erittäin hyvin pakattuna. Valitettavasti puumaisessa sivuseinässä oli pieni naarmu. Liekkiefekti on mukava katsoa ja lämpöteho riittää 24 neliön olohuoneeseeni. Kaukosäädintä ei ole, kytkimet ovat piilossa oven takana. Myös varsin realistinen puulokeron jne. vuoksi. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Siksi ostosuositus!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.12.2021
Verified tarkastelu

Elektrokamin wie beschrieben geliefert. Bis jetzt alles ok; ein Blickpunkt im Wohnzimmer.

Sähkötakka toimitetaan kuvauksen mukaisesti. Toistaiseksi kaikki ok; keskipiste olohuoneessa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.12.2021
Verified tarkastelu

Wir heizen damit unsere Gartenhütte ca. 18 qm. Alleine schafft es das Gerät nicht den Raum von 8 auf 20 Grad zu heizen. Aber wenn die Raumteperatur einmal erreicht ist hält es die Wärme.

Käytämme sillä lämmitämme puutarhavajaamme, noin 18 neliömetriä. Laite ei yksin pysty lämmittämään huonetta 8 astetta 20 asteeseen. Mutta kun huoneen lämpötila on saavutettu, se säilyttää lämmön.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.12.2021
Verified tarkastelu

Optisch und benutzung ok aber es fehlt einfach das knistern vom holz das es wirklich echt ist da muss nicht unbedingt der lautsprecher dabei sein und ein fernbedienung were auch super wen dabei were

Optisesti ja käyttö ok mutta puun rätiseminen yksinkertaisesti puuttuu, että se on todella aitoa ei välttämättä tarvitse olla kaiutinta ja kaukosäädin oli myös hieno jos se oli mukana

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.12.2021
Verified tarkastelu

Geplant war, einen 12 m2 Wintergarten für die Übergangszeit nutzbar zu machen, dafür ist die Heizleistung aber zu gering. Bei vorher 10 Grad waren nach ca. 2 h mit voller Stufe gut 11 Grad erreicht. Nun kann man natürlich physikalisch aus den 1800 W nicht mehr herausholen, als drin ist (deshalb trotzdem 3 Sterne für die Heizleistung), aber ich finde, der unten plazierte Luftaustritt müsste deutlich größer sein und es fehlt eine Drehzahlregulierung des Lüftermotors. Dann könnte man unter Inkaufnahme eines höheren Lärmpegels kurzzeitig die Wärme großflächiger verteilen. Sehr schön ist die Kaminfeuerimitation, sodass wird den Elektrokamin jetzt ins Wohnzimmer gestellt haben und nur das Kaminfeuer eingeschaltet haben. Beim Betrachten wird einem automatisch etwas wärmer, sodass wir jetzt bei gleichem Wärmeempfinden die Heizung von 21 auf 20 Grad reduziert haben.

Siirtymäkaudeksi suunniteltiin tehdä 12 m2:n viherhuone käyttökelpoiseksi, mutta lämpöteho on liian alhainen siihen. Aiemmin 10 asteessa reilut 11 astetta saavutettiin noin 2 tunnin kuluttua täydellä nopeudella. 1800 W:sta ei tietenkään saa fyysisesti irti enempää kuin on sisällä (siis 3 tähteä lämmitysteholle joka tapauksessa), mutta mielestäni alle sijoitetun ilmanpoistoaukon pitäisi olla huomattavasti suurempi eikä tuuletinmoottorille ole nopeudensäätöä. . Sitten voit jakaa lämmön hetkeksi suuremmalle alueelle samalla kun hyväksyt korkeamman melutason. Takkajäljitelmä on erittäin mukava, joten olemme nyt sijoittaneet sähkötakan olohuoneeseen ja laittaneet vain takka päälle. Sitä katsoessa tulee automaattisesti hieman lämpimämpi, joten olemme nyt pudottaneet lämmityksen 21 astetta 20 asteeseen samalla lämmön tunteella.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.12.2021
Verified tarkastelu

schönes Design, schöne Optik,leider Stimmen die Aussenmaße vom Hersteller nicht . Alle angegebenen Maße beziehen sich nur auf die Heizung, Sternchen weniger, Heize damit ein 9 qm Gartenhaus,es wärmt super bei voller Leistung

Hieno muotoilu, hieno optiikka, valitettavasti valmistajan ulkomitat eivät ole oikein. Kaikki annetut mitat viittaavat vain lämmitykseen, tähtiä vähemmän, lämmitä sillä 9 neliön puutarhamökki, lämpenee super täydellä teholla

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.10.2021
Verified tarkastelu

Der Ofen sieht wirklich gut aus, ich liebe es in die Flammen zu schauen. Die 2 Heizstufen funktionieren einwandfrei, es ist innerhalb weniger Minuten wirklich warm im Raum, wir verwenden ihn jetzt für die Übergangszeit am Morgen und am Abend. Ich haette nicht gedacht, dass uns dieser Ofen so viel Freude macht. Ich habe den Tipp einer anderen Käuferin befolgt und habe "echtes Kaminknistern" über Spotify eingestellt. Ich finde ihn super, wir würden ihn sofort wieder kaufen. Vor allem ist er auch nicht zu schwer, so dass man ihn auch gut mal woanders hinstellen kann.

Liesi näyttää todella hyvältä, rakastan liekkien katselemista. 2 lämmitystasoa toimivat täydellisesti, huoneessa on todella lämmin muutamassa minuutissa, nyt käytämme sitä siirtymäkaudella aamulla ja illalla. En uskonut, että nautimme tästä liesistä niin paljon. Seurasin toisen ostajan vihjettä ja laitoin "todellisen savupiipun rätiksen" Spotifyhin. Minusta se on hienoa, ostamme sen uudelleen heti. Ennen kaikkea se ei ole liian painava, jotta voit helposti laittaa sen muualle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.09.2021
Verified tarkastelu

Alles in allem hat mir der Kamin sehr gut gefallen, ein perfektes Teil für Mietwohnungen wo es keinen Kaminanschluss gibt. Ich wollte ihn bei uns in den Flur stellen, den wir auch als Esszimmer nutzen. Allerdings gab es dann bei uns in der Nähe ein Angebot von einem anderen Modell, richtig in Kaminform, nicht in Ofenform wie dieser hier war und ich habe ihn dann zurückgeschickt und mich für den Kamin entschieden, einfach weil er von der Optik besser passte. Ansonsten wirklich toll, Flammen die wie echt Aussagen, Heizlüfter funktionierte prima. Zu empfehlen

Kaiken kaikkiaan pidin todella savupiipusta, täydellinen kappale vuokra-asuntoihin, joissa ei ole savupiippuliitäntää. Halusin laittaa sen käytävällemme, jota käytämme myös ruokailuhuoneena. Kuitenkin lähellämme oli tarjous toisesta mallista, todella savupiipun, ei uunin muotoisesta, ja lähetin sen takaisin ja päätin piipun, koska se näytti paremmalta. Muuten todella hienoja, liekit jotka näyttävät todellisilta lausunnoilta, tuuletin toimi hienosti. Suositella

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Bergamo sähkötakka
  • realistinen: LED-liekkitehoste hartsihaloilla
  • 2 lämpötasoa: valittavissa joko 900 tai 1800 wattia
  • haluttu lämpö: säädettävällä termostaatilla
239,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.