Klarstein

Thermaxx Heatstream öljytäytteinen

alkaen 15 Asiakkaat
162,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Tehokas lämmitys: 2500 watin teho, 3 tehotasoa ja ECO-tila
  • Lämmitystä toiveiden mukaan: helppo lämpötilansäätö 5 ja 35 °C:n välille digitaalisen näytön ansiosta
  • Nopea lämmitys: tehokkaasta ja nopeasta lämmityksestä huolehtiva Hyperheat-järjestelmä 12 lämmitystangolla, joissa on ilmankiertokanavat

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Thermaxx Heatstream öljytäytteinen
162,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Thermaxx Heatstream öljytäytteinen lämmitin 2500 W 5–35 °C 24 h ajastin valkoinen

Nopeasti ihanaa lämpöä viileisiin päiviin: Klarstein Thermaxx Heatstream on kompakti ja helppokäyttöinen öljytäytteinen lämmitys, joka tuo mukavaa lämpöä jokaiseen huoneeseen.

2500 watin lämmitysteholla se lämpeää nopeasti ja lämmittää ilman tasaisesti 5 ja 35 °C välille 3 eri tehotasolla sekä taloudellisella ECO-tilalla. Klarstein Thermaxx Heatstream öljytäytteisen lämmittimen käyttö on uskomattoman helppoa: LED-näytön ja sähköisen hallinnan avulla voi helposti säätää lämpötilaa, lämmitystilaa sekä ajastinta. Uusi Hyperheat-järjestelmä huolehtii 12 lämmitystangon erityisten ilmankiertokanavien avulla suuresta lämmitysalueesta sekä erinomaisesta ilmankierrosta, mikä johtaa huoneilman nopeaan lämpenemiseen. Tuskalliset kohtaamiset lämmityksen kanssa eivät ole ongelma, sillä yläsuoja ja parannettu tankorakenne estävät pintaa lämpenemästä liikaa.

24 tunnin päällekytkemis- ja sammutusajastimen avulla voi nukahtaa rauhassa, vaikka öljytäytteinen lämmitys olisikin vielä käynnissä: se sammuu automaattisesti ja luotettavasti ajastetun ajan kuluttua. Laitteen ECO-tila mahdollistaa erityisen taloudellisen käytön. Sähkölämmitintä on helppo siirtää sen kevyen painon ja neljän pyörän ansiosta. Laitetta voidaan hallita myös sohvalta käsin mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla.

Nopeasti miellyttävät lämpötilat huoneeseen tai toimistoon, työpajaan tai autotalliin: Klarstein Thermaxx Heatstream öljytäytteinen lämmitin rikastuttaa jokaista kotia!

Huom. Tuote soveltuu vain hyvin eristettyihin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Tehokas lämmitys: 2500 watin teho, 3 tehotasoa ja ECO-tila

  • Lämmitystä toiveiden mukaan: helppo lämpötilansäätö 5 ja 35 °C:n välille digitaalisen näytön ansiosta

  • Nopea lämmitys: tehokkaasta ja nopeasta lämmityksestä huolehtiva Hyperheat-järjestelmä 12 lämmitystangolla, joissa on ilmankiertokanavat

  • Mukava: helppo hallita kaukosäätimellä

  • Taloudellinen: vähäinen energiankulutus ECO-tilassa

  • Turvallinen käytössä: laite sammuu automaattisesti, jos se kuumenee liikaa

  • Siirrettävä: helppo siirtää pyörien avulla

  • Rauhallista unta: 24 tunnin ajastin virran päälle- ja poiskytkemiseen

Ominaisuudet:
  • Lämmitysteho: 2500 W
  • Suositeltava huonekoko: 35–50 m² (eristyksestä riippuen)
  • 4 käyttötilaa: matala/keskitaso/korkea/ECO
  • Ajastin: pois- ja päällekytkentä ajastettavissa jopa 24 tunniksi
  • Lämpötila: 5–35 °C
  • Sisältää pyörät, jotka mahdollistavat laitteen liikuttelun
  • Memory System: asetukset tallentuvat Standby-tilassa
  • Ylikuumenemissuoja
  • Kaatumissuoja
  • Erittäin hiljainen käyttöääni
  • Soveltuu allergikoille, ei pyöritä ilmaa
  • Virtalähde: 220–240 V~ | 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x öljytäytteinen lämmitin
  • 1 x kaukosäädin
  • 2 pyörää
  • Monikielinen käyttöohje
Mitat:
  • Mitat: n. 48,3 x 66,5 x 14,3 cm (LxKxS)
  • Sähköjohdon pituus: n. 170 cm
  • Paino: n. 9 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 15 Asiakkaat
10
2
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.10.2022
Verified tarkastelu

Alles super

Kaikki hienoa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.09.2022
Verified tarkastelu

Die Wärme ist innerhalb kürzester Zeit zu spüren. Einfache Handhabung.

Lämmön voi tuntea hetkessä. Helppokäyttöinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.08.2022
Verified tarkastelu

Lieferzeit:Top Zustand: Top Immer gleich auspacken und Probelauf machen. Preis / Leistung ist völlig in Ordnung.

Toimitusaika: Huippukunto: Yläosa Pura aina pakkauksesta ja tee koeajo. Hinta/suorituskyky täysin kohdallaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.07.2022
Verified tarkastelu

Das Gerät funktioniert genau so wie es sein sollte.

Laite toimii juuri niin kuin pitääkin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.06.2022
Verified tarkastelu

Das Produkt ist sch ell zusammengebaut und heißt schnell auf. Gekaufthabe Ich die Radiatoren. DIE wires im Winter wem haben falls es kein Gas mehr gibt.

Tuote on nopea koota ja avautuu nopeasti. Ostin patterit. DIE johdot, joilla on talvella, jos ei ole enää kaasua.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.03.2022
Verified tarkastelu

Die Medien konnten nicht geladen werden. Macht was er soll. Verarbeitung nicht besonders. Das ganze Teil ist krumm und hat Lack Abplatzer bzw. schlecht lackiert. Steuerung über App funktioniert. Hab das Gerät aber erst seit kurzem im Einsatz.

Tietovälinettä ei voitu ladata. Tekee mitä pitää. Käsittely ei erityisesti. Koko osa on vinossa ja siinä on maalihalkeamia tai huonosti maalattu. Sovellusten hallinta toimii. Mutta olen käyttänyt laitetta vasta vähän aikaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.03.2022
Verified tarkastelu

Der Raum ist nicht klein und trotzdem gut erwärmt!

Huone ei ole pieni ja silti hyvin lämmitetty!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.11.2021
Verified tarkastelu

Funktioniert erstmal ganz gut und vor allem stinkt sie nicht. Man darf allerdings keine Wunder erwarten. Den einzeln gelegenen 12 qm Raum schafft sie so gerade eben.

Toimii todella hyvin ja mikä tärkeintä, se ei haise. Älä kuitenkaan odota ihmeitä. Hän juuri hoitaa yksilöllisesti sijaitsevaa 12 neliömetrin huonetta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.05.2021
Verified tarkastelu

Das Gerät heizt und lässt sich per Wifi auch aus der Ferne steuern. Dies tut das Gerät Tag und Nacht kund - leider! Nachts stören Piepse und Lichtsignale in vielfältiger Form - leider lassen sich diese nicht in den Einstellungen ändern. Großes Manko ist, dass der Heizkörper sehr klein ist und deshalb wenig Speichermasse bietet, das ist bei alten Ölradiatoren wesentlich besser gelöst, dafür natürlich auch teurer. Leider ist eine solche Variante nicht im Portfolio von Klarstein enthalten.

Laite lämpenee ja sitä voidaan ohjata myös etänä Wifin kautta. Laite ilmoittaa tämän yötä päivää - valitettavasti! Yöllä erilaiset piippaukset ja valomerkit ovat ärsyttäviä - niitä ei valitettavasti voi muuttaa asetuksista. Suuri haittapuoli on, että jäähdytin on hyvin pieni ja siksi siinä on vähän säilytysmassaa, mikä on paljon paremmin ratkaistavissa vanhoilla öljypattereilla, mutta tietysti myös kalliimpia. Valitettavasti tällainen variantti ei sisälly Klarsteinin portfolioon.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.02.2021
Verified tarkastelu

Wir haben den Ölradiator jetzt ausgiebig als Zusatzheizung im Keller in Gebrauch gehabt (läuft täglich im Keller). Positiv: - Temperatur lässt sich sehr gut einstellen, - Funktionierendes Thermostat - Die Wärmeleistung ist sehr, sehr gut, - Die Farbeschwarz ist toll und doch unerwartet sehr stylisch, hat irgendwie nichts mehr mit den "Weißen Dingern" zu tun, - Thermostat funktioniert super. Negativ (naja, meckern auf echt hohem Niveau, aber ich schreibe weil es Fakt bei uns war): - Ja, man sollte den Radiator bei Erstbenutzung tatsächlich ein paar Tage irgendwo hinstellen wo er in Betrieb etwas "auslüften" kann. - Aber nach drei Tagen war der Geruch weg. Und ja, wir würden ihn wieder kaufen. Das Teil ist gut und wir waren wirklich positiv überrascht. Was mir persönlich gefällt ist, dass es eine gute übersichtliche Technik ist, die auch noch gut aussieht. Kein Schnickschnack mit Glas oder so... gutes bewährtes Heizsystem in neu gestaltet - gefällt uns:-)

Öljypatteria olemme nyt käyttäneet laajasti kellarin lisälämmityksenä (käytetään päivittäin kellarissa). Positiivista: - Lämpötila säädettävissä erittäin hyvin, - Toimiva termostaatti - Lämpöteho on erittäin, erittäin hyvä, - Musta väri on loistava ja silti yllättävän erittäin tyylikäs, jotenkin sillä ei ole enää mitään tekemistä "valkoisten esineiden" kanssa, - termostaatti toimii loistavasti. Negatiivinen (no, valittaminen todella korkealla tasolla, mutta kirjoitan, koska se oli meille tosiasia): - Kyllä, sinun pitäisi itse asiassa laittaa jäähdytin jonnekin muutamaksi päiväksi, kun käytät sitä ensimmäistä kertaa, missä se voi "ilmaa ulos" käytön aikana. - Mutta kolmen päivän kuluttua haju oli poissa. Ja kyllä, ostamme sen uudelleen. Osa on hyvä ja olimme todella iloisesti yllättyneitä. Itse pidän siitä, että se on hyvä, selkeä tekniikka, joka myös näyttää hyvältä. Ei röyhelöitä lasin tai muun kanssa... hyvä, todistettu lämmitysjärjestelmä uudessa mallissa - pidämme siitä :-)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.12.2020
Verified tarkastelu

Zuverlässig und gut bedienbar

Luotettava ja helppokäyttöinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.12.2020
Verified tarkastelu

Die Heizung ist super. Ich heize im Spitzboden, der ausgebaut und isoliert ist ca 30 m2. Da ist leider keine Heizung, da es nur als Lagerfläche benutzt wurde. Ich benutze den Spitzboden als Katzen Spielzimmer für Tage, wo das Wetter nicht gut ist. Ohne Heizung sind nur 16 Grad, da ich aber mich mit den Katzen beschäftigte, ist es mir zu kalt. Die Heizung stelle ich auf 22 Grad und es ist sehr angenehm. Ich überlege mir noch eine zu kaufen, falls mal meine Heizung ausfällt.

Lämmitys on loistava. Lämmitän ullakolla, joka on rakennettu ja eristetty noin 30 m2. Valitettavasti lämmitystä ei ole, koska se oli vain varastotilana. Käytän ullakkoa kissan leikkihuoneena päivinä, jolloin sää ei ole hyvä. Ilman lämmitystä on vain 16 astetta, mutta koska olen kissojen parissa, on liian kylmä minulle. Laitoin lämmityksen 22 asteeseen ja se on erittäin mukavaa. Harkitsen toisen ostamista siltä varalta, että lämmitys epäonnistuu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.11.2020
Verified tarkastelu

Grundlegend ein wertiges Gerät mit guter Heizleistung. Leider ist der Timer entgegen der Beschreibung kein 24h On/Off Timer, wie man es z.B. von den Geräten mit mechanischer Zeitschaltuhr kennt, sondern ein in maximal 24h On oder Off Timer. Leider schaltet sich das Gerät beim Verbinden mit dem Stromnetz nicht automatisch an, wie das in den Fragen beschrieben ist, was leider den Umweg über eine externe Zeitschaltuhr, bzw. Smarthome Steckdose unmöglich macht. Damit ist das Gerät für den Anwendungsfall, Heizen und gegen vergessen sichern auch OK. Für den Anwendungsfall heize jeden Tag eine bestimmte Zeit , z.B. als Ersatz für eine ausgefallene Heizung leider komplett ungeeignet

Pohjimmiltaan arvokas laite, jolla on hyvä lämmöntuotto. Valitettavasti, toisin kuin kuvauksessa, ajastin ei ole 24h päälle/pois-ajastin, kuten esimerkiksi mekaanisella ajastimella varustetuista laitteista tiedetään, vaan maksimi 24h päälle/pois-ajastin. Valitettavasti laite ei kytkeydy automaattisesti päälle, kun se kytketään virtalähteeseen kysymyksissä kuvatulla tavalla, mikä valitettavasti tekee mahdottomaksi ulkoisen ajastimen tai älykodin pistorasian käyttämisen. Tämä tarkoittaa, että laite on kunnossa myös sovellukseen, lämmitykseen ja unohduksen varalta. Käyttöön lämmitä tietty aika joka päivä, esim. viallisen lämmittimen tilalle valitettavasti täysin sopimaton

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.09.2020
Verified tarkastelu

In den letzten Jahren sind die Wintermonate zart ausgefallen, jedoch in unserem noch nicht gut isoliertem Haus wird es immer noch schnell kalt. Demzufolge haben wir den Entschluss gefasst, uns einen mobilen Heizkörper zuzulegen. Ich kann bis jetzt nur positives über diesen Ölradiator sagen. Er lässt sich bequem per Fernbedienung Steuern, ist aktiv sehr leise, ist durch seine Bodenrollen in der Wohnung mobil einsetzbar und ist zusätzlich noch sparsam. Meiner Meinung nach kann ich Ihnen nur weiterempfehlen!

Viime vuodet talvikuukaudet ovat osoittautuneet leutoiksi, mutta silti kylmenee nopeasti ei-eristetyssä talossamme. Tämän seurauksena teimme päätöksen ostaa siirrettävä patteri. Toistaiseksi voin sanoa vain positiivisia asioita tästä öljyjäähdyttimestä. Sitä voidaan ohjata kätevästi kaukosäätimellä, se on aktiivisena erittäin hiljainen, sitä voidaan käyttää missä tahansa kotona lattiarullien ansiosta ja se on myös taloudellinen. Omasta mielestäni voin vain suositella!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.09.2020
Verified tarkastelu

Wir haben den Klarstein Thermaxx für zu Hause gekauft, gerade in der Übergangszeit ist es uns wichtig, eine wohlige Wärme auszustrahlen. Dafür ist der Thermaxx prima geeignet. Er heizt sehr schnell hoch und kann 3-stufig super reguliert werden. Dank der Fernbedienung kann er vom Sofa aus eingestellt werden und sogar im ECO Modus betrieben werden. Er ist schön leise und kann einfach verschoben werden, da er Rollen hat. Für uns ist er sehr vielseitig einsetzbar ob in der Garage oder im Kinderzimmer, wobei er locker die unterste Etage unserer Wohnräume alleine beheizt.

Ostimme Klarstein Thermaxxin kotiin, varsinkin siirtymäkaudella meille on tärkeää säteillä mukavaa lämpöä. Thermaxx on ihanteellinen tähän. Se lämpenee erittäin nopeasti ja sitä voidaan säätää kolmessa vaiheessa. Kaukosäätimen ansiosta se voidaan asettaa sohvalta ja jopa käyttää ECO-tilassa. Se on mukava ja hiljainen ja sitä on helppo siirtää, koska siinä on pyörät. Meille se on erittäin monipuolinen, olipa se autotallissa tai lastenhuoneessa, jolloin se lämmittää helposti olohuoneemme alimman kerroksen yksinään.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Thermaxx Heatstream öljytäytteinen
  • Tehokas lämmitys: 2500 watin teho, 3 tehotasoa ja ECO-tila
  • Lämmitystä toiveiden mukaan: helppo lämpötilansäätö 5 ja 35 °C:n välille digitaalisen näytön ansiosta
  • Nopea lämmitys: tehokkaasta ja nopeasta lämmityksestä huolehtiva Hyperheat-järjestelmä 12 lämmitystangolla, joissa on ilmankiertokanavat
162,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.