Capital Sports

Evo Air Pro -kuntopyörä

alkaen 17 Asiakkaat
583,99 €
Saatavilla tällä hetkellä ainoastaan palautustuotteena!
Huippuominaisuudet
 • ihanteellinen vastusaste: HiLevel-vastus yhteensä 24 portaalla
 • magneettinen jarrutusjärjestelmä: MagResist-toiminto laadukkaalla vauhtipyörällä
 • parhaiten yhteydessä: SmartCardio Studio tablettitelineellä ja Kinomap-sovelluksella
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Evo Air Pro -kuntopyörä
583,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Evo Air Pro kuntopyörä 12 kg vauhtipyörä PulseControl musta

Jouhevasti pyörivän hihnavedon, moniportaisen vastuksen ja magneettisen jarrutusjärjestelmän ansiosta voit laittaa kroppasi likoon ongelmattomasti milloin tahansa Capital Sports Evo Air Pro -kuntopyörällä.

Laadukkaan hihnavedon ja sen SilentBelt-järjestelmän ansiosta tämä TÜV-testattu kuntoilulaite työskentelee erittäin soljuvasti ja hiljaisesti. Ihanteellisesta pyöräilyvastuksesta huolehtii HiLevel-vastus yhteensä 24 portaalla, jotka takaavat lukemattomilla eri vastustasoilla erityisen tehokkaan kuntoharjoittelun. Magneettinen jarrutusjärjestelmä MagResist-toiminnolla tekee vaikutuksen tarkalla ja luotettavalla jarrutuksellaan, joka säästää erityisen hyvin materiaaleja. Pehmustettu istuin selkänojalla ja säädettävällä etäisyydellä laittaa sinut aina oikeaan asentoon huolellista ja vaativaa treeniä varten. PulseControl antaa mukaviin kädensijoihin integroidun sykemittarin avulla treenitietokoneelle ajankohtaiset syketiedot ja mahdollistaa siten tarkan tehokontrollin.

Kuntopyörässä on 12 kg:n vauhtipyörän lisäksi SmartCardio Studio -tablettiteline, joka oikealla laitteella varustettuna takaa treenin lisäksi myös monipuolista viihdettä. Se tarjoaa käyttöösi myös Kinomap-sovelluksen, joka tunnistaa liikkeesi tablettisi/älypuhelimesi liikkeiden perusteella ja mahdollistaa siten moniin virtuaalisiin reitteihin tutustumisen. Luistamattomat polkimet säädettävillä jalkaremmeillä auttavat optimaalisessa voimansiirrossa jalasta polkimeen, kun taas käytännölliset kuljetuspyörät mahdollistavat tukevan teräsrakenteen joustavan siirtelyn.

Näin kuntoilusta tulee todella hauskaa: Capital Sports Relax -kuntopyörä yhdistää kaikki tärkeät komponentit tehokkaaseen ja samalla hellävaraiseen treenaamiseen yhdellä liikkuvalla kuntoilulaitteella.

TÜV SÜD -sertifiointinumero Z1A 089541 0003 Rev. 00. Tekninen turvallisuus testattu. Lisätietoja osoitteesta https://www.tuvsud.com/en/services/product-certification/ps-cert

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • ihanteellinen vastusaste: HiLevel-vastus yhteensä 24 portaalla

 • magneettinen jarrutusjärjestelmä: MagResist-toiminto laadukkaalla vauhtipyörällä

 • parhaiten yhteydessä: SmartCardio Studio tablettitelineellä ja Kinomap-sovelluksella

 • mukava ja hiljainen: hyvin pyörivä hihnaveto SilentBelt-järjestelmällä ja 12 kg:n vauhtipyörällä

 • testattua laatua: TÜV-standardin mukaan testattu kodin treenilaite

 • arvot aina näkyvillä: integroitu sykemittari kädensijoissa PulseControlilla

 • jalat tukevasti: luistamattomat polkimet säädettävillä jalkaremmeillä

 • poikkeuksellista mukavuutta: pehmeä istuin säädettävällä etäisyydellä ja selkänojalla

Ominaisuudet:
 • maksimikuormitus: 120 kg
 • materiaalit: teräs, kovamuovi
 • tablettiteline
 • mukava istuin erityisen pehmeällä pehmusteella ja tukevalla selkänojalla
 • luistamattomat polkimet säädettävillä jalkaremmeillä
 • tukeva rakenne turvallisilla kädensijoilla
 • PU-vaahtomuovilla pehmustetut kädensijat
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x laite
 • 1 x työkalu
 • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet
Mitat:
 • mitat: n. 69 x 111,5 x 143,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • 28 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 17 Asiakkaat
8
8
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.02.2022
Verified tarkastelu

Versand: Wie gewohnt von Amazon schnell und unbeschädigt. Das Paket war alles in allem 80x100 cm ca. Aufbau: Ich habe es mit meiner Partnerin gemeinsam aufgebaut da sie mir gerne hilft bei div. Aufbauten alleine wäre es aber auch ohne Probleme machbar gewesen. Benutzung: Dazu kann ich momentan noch nichts berichten habe es heute erst aufgebaut freue mich aber jetzt schon irrsinnig darauf los zu radeln :) Von mir Momentan auf alle Fälle eine Kauf Empfehlung Preis/Leistung Top

Toimitus: Nopea ja vahingoittumaton kuten tavallista Amazonista. Kaiken kaikkiaan paketti oli n. 80x100 cm. Kokoaminen: Kokosin sen yhdessä kumppanini kanssa, koska hän auttaa mielellään erilaisissa kokoonpanoissa, mutta se olisi ollut mahdollista tehdä yksinkin ilman ongelmia. Käyttö: Tällä hetkellä en osaa sanoa siitä mitään, laitoin sen vasta tänään, mutta odotan jo innolla pyöräilyä :) Minulta tällä hetkellä ehdottomasti ostosuositus, hinta/suorituskyky huippu

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.10.2021
Verified tarkastelu

Wir hatten uns zuvor schon zwei sehr teure Geräte aus Qualitätsgeschäften angeschafft und nur Probleme damit gehabt. Alle guten Dinge sind 3, diesesmal aber online über Amazon. Und was soll ich sagen? Wir sind begeistert. Das Gerät hält was es verspricht. Es ist Qualitativ sehr gut, Geräuscharm und Stabil. Für den Normalgebrauch eine absolute Kaufempfehlung

Olimme aiemmin ostaneet kaksi erittäin kallista laitetta laatuliikkeistä ja meillä oli vain ongelmia niiden kanssa. Kaikki hyvät asiat tulevat 3:ssa, mutta tällä kertaa verkossa Amazonin kautta. Ja mitä minun pitäisi sanoa? Olemme innoissamme. Laite tekee mitä lupaa. Se on erittäin hyvälaatuinen, hiljainen ja vakaa. Ehdoton ostosuositus normaaliin käyttöön

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.08.2021
Verified tarkastelu

Leider ist das Bedienteil des Heimtrainers nicht voll Funktionsfähig und daher leider nur 3 Sterne wert. Man bot mir zwar an den Heimtrainer zurückzuschicken, aber da Versandkarton nach dem auspacken nicht mehr zu gebrauchen war und es für den ca. 29 Kilo schweren Heimtrainer keinen passenden Ersatzkarton gibt, kam eine Rücksendung leider nicht in Frage. Das Bedienteil selbst ist wohl auch nicht defekt, es bekommt vom Schwungrad nur kein Input und schaltet sich deswegen nach genau 4 Minuten von selbst aus. Wir nutzen es jetzt einfach so, aber perfekt ist das natürlich nicht. Allerdings hat mir der Verkäufer 30 € erlassen.

Valitettavasti kotitreenin ohjauspaneeli ei ole täysin toimiva ja siksi valitettavasti vain 3 tähden arvoinen. Minulle tarjottiin lähettää kuntopyörä takaisin, mutta koska lähetyslaatikko ei ollut enää käyttökelpoinen pakkauksesta purkamisen jälkeen eikä kuntopyörälle ole sopivaa vaihtolaatikkoa, joka painaa noin 29 kiloa, palautus ei valitettavasti tullut kysymykseen. Myöskään ohjauspaneeli itsessään ei välttämättä ole viallinen, se ei vain saa vauhtipyörästä syöttöä ja sammuu siksi itsestään tasan 4 minuutin kuluttua. Käytämme sitä juuri nyt sellaisena, mutta se ei tietenkään ole täydellinen. Myyjä kuitenkin luopui 30€ puolestani.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.08.2021
Verified tarkastelu

Sehr gut verpackt, schnell aufgebaut. Steht aufgebaut stabil und hat viele Funktionen. Ich finde ihn super! Man bekommt hier viel und der Preis ist deshalb sehr fair. Einzige Kritikpunkte sind kein Getränkehalter und ein leicht verzogenes Gehäuse am oberen Rand des Grundgehäuses. Die Funktionen sind dadurch nicht eingeschränkt und ließe sich sicherlich durch lösen der Schrauben und wieder zusammensetzen lösen.

Erittäin hyvin pakattu, nopeasti kasattu. Se on vakaa asennettuna ja siinä on monia toimintoja. Minusta hän on mahtava! Saat täältä paljon ja hinta on siksi erittäin kohtuullinen. Ainoat kritiikin kohteet ovat mukinpidikkeen puuttuminen ja hieman vääntynyt kotelo peruskotelon yläreunassa. Tämä ei rajoita toimintoja ja ne voidaan varmasti ratkaista löysäämällä ruuveja ja kokoamalla ne uudelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.07.2021
Verified tarkastelu

Qualität ist gut. Ein Rauschen beim Training ist etwas nervig. Handhabung und Aufbau sind gut. Verpackung war hervorragend. Im großen und ganzen ist es ein akzeptables Gerät für das Geld.

laatu on hyvä. Melu harjoituksen aikana on hieman ärsyttävää. Käsittely ja rakentaminen ovat hyviä. Pakkaus oli erinomainen. Kaiken kaikkiaan se on hyväksyttävä laite rahalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.06.2021
Verified tarkastelu

Preis Leistung ist gut. Der Aufbau war sehr einfach und auch alleine problemlos machbar. Die vordere Schutzkappe passt nicht ganz. Das tut dem Gerät aber nichts. Leider habe ich überlesen das man das Gerät an den Strom anschließen muss, aber das ist mein eigener Fehler gewesen. Es ist sehr leise und für meine 180cm ausreichend.

Hinta suorituskyky on hyvä. Se oli erittäin helppo asentaa ja voit tehdä sen yksin. Etuosan suojakorkki ei oikein sovi. Mutta se ei tee laitteelle mitään. Valitettavasti minulta jäi huomioimatta se tosiasia, että sinun täytyy kytkeä laite virtalähteeseen, mutta se oli oma vikani. Se on erittäin hiljainen ja riittävä 180 cm: lleni.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.04.2021
Verified tarkastelu

Preis ist unschlagbar , sehr leise und einfach aufzubauen! Das Training macht Spaß , über Haltbarkeit kann ich noch nichts sagen da ich es erst 4 Wochen benutze, bin aber bis jetzt rundum zufrieden. Der Sattel ist nicht ganz so bequem, aber das ist ja überall so .

Hinta on lyömätön, erittäin hiljainen ja helppo asentaa! Treeni on hauskaa, kestävyydestä en osaa vielä sanoa mitään koska olen käyttänyt vasta 4 viikkoa, mutta toistaiseksi olen täysin tyytyväinen. Satula ei ole niin mukava, mutta niin se on kaikkialla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.03.2021
Verified tarkastelu

An sich ist der Hometrainer klasse. Der Aufbau ging relativ gut (Anmerkung: Ich - handwerkliche Vollpfeife). Jedoch war direkt beim Auspacken am Gehäuse etwas das Plastik verzogen, was mich jetzt aber nicht allzu sehr stört. Ich persönlich finde den Sattel etwas zu hart und beim Fahren / Radeln / wie auch immer man es nennen möchte - hört man schon zwischendurch mal kurzzeitig ein klacken (vermutlich von dem Schwungrad) - aber ansonsten wirklich sehr leise. Die Programmvielfalt mit unterschiedlichen Schwierigkeitsstufen ist wirklich gut. Also nach fast 2 Wochen insgesamt mit gut zu bewerten. Punktabzug gibts halt wegen des verzogenen Rahmens und dem klacken beim Fahren. Für den Preis hab ich n ticken mehr erwartet.

Itse kotitreeni on loistava. Rakentaminen sujui suhteellisen hyvin (huom: I - manuaalinen täysi pilli). Kotelon purkamisen yhteydessä muovi oli kuitenkin hieman vääntynyt, mikä ei minua nyt niin paljon haittaa. Henkilökohtaisesti pidän satulaa hieman liian kovana ja ajettaessa/pyöräillessä/millä nimellä sitä haluaa kutsua - kuuluu hetken naksahdus (luultavasti vauhtipyörästä) - mutta muuten todella hiljainen. Eri vaikeustasoisten ohjelmien valikoima on todella hyvä. Joten lähes 2 viikon jälkeen arvioida sen kokonaisuutena hyväksi. Pisteet vähennetään vääntyneen rungon ja ajon aikana kuuluvan naksahdusäänen takia. Hintaan odotin enemmän rastia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.03.2021
Verified tarkastelu

Gerät ist super, sehr leise, das war uns sehr wichtig. Einziger Makel. Der Sitz . Auf den ersten Blick ist der super aber nach ca 15 Minuten tut der untere Rückenbereich weh. Mache meist mit Pausen dazwischen dann geht es . Der Aufbau war super einfach.

Laite on loistava, erittäin hiljainen, se oli meille erittäin tärkeää. Ainoa vika. Istuin. Ensi silmäyksellä se on hienoa, mutta noin 15 minuutin kuluttua alaselkäsi sattuu. Tee enimmäkseen taukoja välillä, niin se toimii. Asennus oli super helppoa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.02.2021
Verified tarkastelu

Das Fahrrad ist, wie beschrieben, sehr leise. Es hat mehrere Trainingssimulationen, die für Abwechslung sorgen. Die Technik funktioniert einwandfrei. Lieferung war schnell und es ist super einfach aufzubauen. Was mir nicht gefällt, ist, dass es keine Getränkehalterung gibt. Trotz, dass der Sitz nach vorne und hinten verstellbar ist, hätte ich mir noch 2-4 weitere Stufen für einen bequemeren Sitz oder einen alternativen schmaleren Sitz dazu gewünscht. Es ist in meiner Größe (1, 72 m) sehr gut fahrbar. Ich benutze es bis zu 4 mal die Woche und es macht Spaß. Preis / Leistung ist gut.

Kuten kuvattiin, pyörä on erittäin hiljainen. Siinä on useita harjoitussimulaatioita, jotka lisäävät vaihtelua. Tekniikka toimii täydellisesti. Toimitus oli nopea ja se oli erittäin helppo koota. En pidä siitä, että siellä ei ole mukitelinettä. Huolimatta siitä, että istuin on säädettävissä eteen- ja taaksepäin, olisin toivonut 2-4 askelmaa lisää mukavampaan istuimeen tai vaihtoehtoiseen kapeampaan istuimeen. Minun pituudessani (1,72 m) se on erittäin helppo ajaa. Käytän sitä jopa 4 kertaa viikossa ja se on hauskaa. Hinta / suorituskyky on hyvä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.01.2021
Verified tarkastelu

Alles gut und einfach, nur kinomap funktioniert nicht wie beschrieben

Kaikki hyvää ja yksinkertaista, vain kinomap ei toimi kuvatulla tavalla

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.12.2020
Verified tarkastelu

Das FFahrrad ist kompakt, einfache Bedienung, trifft voll meiner Erwartungen.

F-pyörä on kompakti, helppokäyttöinen, vastaa täysin odotuksiani.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.11.2020
Verified tarkastelu

Am 20.11.2020 bestellt.Am23.11.20 geliefert Super Verpackung. Montage übernahm Sohnemann.Nach Hüftprothese meiner Frau ,tolles Gerät zum Muskelaufbau Alles Prima Gerd undElisabeth

Tilattu 20.11.2020 Toimitus 23.11.2020 Superpakkaus. Sohnemann otti kokoonpanon. Vaimoni lonkkaproteesin jälkeen loistava laite lihasten rakentamiseen Kaikkea hienoa Gerd ja Elisabeth

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.07.2020
Verified tarkastelu

Sehr schöner heimtrainer schade, das im Display nur die englische Sprache verwendet wird. Ich nutze die App auf dem Tablet- habe aber da nicht alle Werte-schade

Todella hieno kuntopyörä, harmi, että näytössä on käytetty vain englannin kieltä. Käytän sovellusta tabletissani - mutta minulla ei ole kaikkia arvoja siellä - harmi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.03.2020
Verified tarkastelu

Gutes Preis - Leistungsverhältnis

Hyvä hinta-laatusuhde

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.02.2020
Verified tarkastelu

Ein super Heimtrainer!Schneller Versand!Er war schneller aufgebaut als ausgepackt!!!So eine super Verpackung hatte ich lange nicht!Aber alles gut. Klasse Trainingsprogramme. Kann ich auf jedem Fall weiter empfehlen. Sehr stabil,auch für Leute über 100 Kilo!!

Super kuntopyörä!Nopea toimitus!Koottu nopeammin kuin purettiin!Näin hienoa pakkausta ei ole ollut pitkään aikaan!Mutta kaikki on hyvin. Luokkakoulutusohjelmat. Voin ehdottomasti suositella. Erittäin vakaa, jopa yli 100 kiloisille!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.01.2020
Verified tarkastelu

Der Aufbau des Heimtrainers wäre mit einer detailierteren Anleitung sicherlich einfacher gewesen, aber es hat funktioniert. Als dieser geliefert wurde stellen wir fest, das der Griff einige Macken und Kratzer hatte, dies habe ich gemeldet und wurde mit dem Verkäufer direkt einig darüber. Super Service, unkompliziert und schnell. Geräte macht einen guten Eindruck und bisher ist nichts zu bemängeln.

Kuntopyörän rakentaminen olisi varmasti ollut helpompaa tarkemmilla ohjeilla, mutta se toimi. Kun tämä toimitettiin, huomasimme, että kahvassa oli omituisia naarmuja, ilmoitin tästä ja sovin suoraan myyjän kanssa. Loistava palvelu, mutkaton ja nopea. Laite tekee hyvän vaikutelman, eikä toistaiseksi ole mitään valittamista.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Evo Air Pro -kuntopyörä
 • ihanteellinen vastusaste: HiLevel-vastus yhteensä 24 portaalla
 • magneettinen jarrutusjärjestelmä: MagResist-toiminto laadukkaalla vauhtipyörällä
 • parhaiten yhteydessä: SmartCardio Studio tablettitelineellä ja Kinomap-sovelluksella
583,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.