Capital Sports

Atilla akupainantamatto tyynyllä

alkaen 20 Asiakkaat
119,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • hyvää tekevään rentoutukseen: laadukas hierontasetti oma-aloitteiseen terapiaan
  • monipuolista kivunlievitystä: akupainantanystyrät ihoystävällisestä kovamuovista, jokaisessa nystyrässä 30 hierontapiikkiä
  • luonnollista hyvinvointia: puuvillasta ja pellavasta valmistettua tekstiiliä, joka on täytetty kookoskuidulla ja tattarilla

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Atilla akupainantamatto tyynyllä
119,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Atilla akupainantamatto tyynyllä puuvilla/pellava

Rauhoittava hierontasetti koostuu hierontatyynystä ja matosta, jossa on kovia akupainantanystyröitä lootuksenkukkien näköisinä.

Valmistettu kestävästä puuvilla-pellavasekoitteesta.

Mukana tyylikäs, mukava kantokassi, jossa on mandala-kuvio.

Haaveiletko rentouttavasta kokovartalohieronnasta, joka on täysin riippumatonta muiden ihmisten käsistä? Se on mahdollista ylellisellä Atilla Set Elite -hierontasetillä Capital Sportsilta. Tästä lähtien voit tehdä itsellesi jotain hyvää ja vapauttaa kaikki jännityksesi milloin tahansa. Voit tehdä sen mukavasti kotona, puistossa tai suoraan joogatunnin jälkeen. Liikkuvaa käyttöä varten voit ottaa akupainantasetin mukavasti mukaasi minne tahansa kauniisti painetussa olkalaukussa. Mattoon kiinnitetyt hierontanystyrät lievittävät jännitystä ja antavat tyynylle ja matolle hengellisen luonteen taiteellisella lootuksenkukkakuvioinnilla.

Olipa kyse sitten niskajännityksestä, migreenistä, jännittyneistä jalkapohjista tai kivuista muissa kehon osissa: nyt saat sen hallintaan. Capital Sports Atilla Set Elite -akupainantamaton avulla voit tarjota itsellesi kivunlievitystä ja rentouttaa itseäsi kauttaaltaan. Aseta matto ja tyyny tarpeidesi mukaan ja suorita tarvittavat liikkeet - hierontanystyröiden kovat piikit tavoittavat yksittäiset lihakset täsmällisesti ja hierovat niitä. Riippuen siitä, miten siirrät omaa painoasi, voit käyttää haluamaasi painetta. Voit lukea mukana toimitettavasta esitteestä, miten sinun on paras asettua ja liikkua matolla. Esitteessä on esitelty erilaisia harjoituksia kuvien kera. Akupainanta stimuloi lihaksia ja edistää samalla verenkiertoa, mikä on parantavaa esimerkiksi silloin, jos palelet helposti.

Hyvää tekevää ja terveellistä on paitsi hierontasetin itsenäinen käyttö, myös sen koostumus. Päälliset on valmistettu kestävästä puuvilla-pellavaseoksesta ja täytetty kestävällä materiaalilla. Niskatyynyn tattaritäyte tuntuu mukavalta ja lisää hierontatehoa sekä on erittäin hyvin siedetty. Hierontamatto itsessään on täytetty puhtaalla kookoskuidulla, jota keho ja iho sietävät yhtä hyvin. Lisäksi kookoskuitu karkottaa luontaisesti pölypunkkeja.

Kaunis mandala-design ja kipua lievittävä, itse toteutettu akupainanta: löydä itsesi parantava voima, vahvista verenkiertoa ja tunne kokonaisvaltaista hyvinvointia Capital Sports Atilla -akupainantasetillä!

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • hyvää tekevään rentoutukseen: laadukas hierontasetti oma-aloitteiseen terapiaan

  • monipuolista kivunlievitystä: akupainantanystyrät ihoystävällisestä kovamuovista, jokaisessa nystyrässä 30 hierontapiikkiä

  • luonnollista hyvinvointia: puuvillasta ja pellavasta valmistettua tekstiiliä, joka on täytetty kookoskuidulla ja tattarilla

  • itseparantavat voimat: akupainanta stimuloi lihaksistoa ja edistää verenkiertoa

  • terveelliset lisävarusteet: täydellinen lisä jooga- tai pilates-kurssille

  • aistikkaan kaunis: luonnollinen, raikas muotoilu, mukavassa kassissa, jossa on mandala-painatus

Ominaisuudet:
  • kokonaissetti hierontamatosta ja -tyynystä
  • materiaali: 55 % pellavaa, 45 % puuvillaa
  • maton täyte: 100 % kookoskuitu
  • tyynyn täyte: 100 % tattarin kuori
  • mukana 32-sivuinen käsikirja
  • käytännöllisessä kassissa, jossa mandala-kuvio
  • ihoystävällisillä hierontanystyröillä
  • kussakin hierontanystyrässä 30 piikkiä
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x hierontatyyny
  • 1 x hierontamatto
  • 1 x sopiva olkalaukku
  • 1 x esite
Mitat:
  • maton mitat: n. 72 x 10 x 44 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • tyynyn mitat: n. 41 x 5 x 31 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • kassin mitat: n. 40 x 15 x 38 cm (leveys x pituus)
  • paino: n. 1,5 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 20 Asiakkaat
19
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2022
Verified tarkastelu

Schönes Material und nicht so schmerzhaft durch abgerundete spitzen.

Mukava materiaali ja ei niin kipeä pyöristettyjen kärkien vuoksi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.12.2021
Verified tarkastelu

Im Vergleich zu anderen Herstellern viel „ angenehmer“, wirkt entspannend, entlastend. Mitgeliefertes Kopfkissen hat ideale Fülmenge, die Matte ebrr er nso. Kein chemischer Geruch

Verrattuna muihin valmistajiin paljon "miellyttävämpi", sillä on rentouttava, lievittävä vaikutus. Mukana toimitetussa tyynyssä on ihanteellinen määrä täytettä, matto ebrr he nso. Ei kemiallista hajua

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.12.2021
Verified tarkastelu

Gute Verarbeitung

Hyvä ammattitaito

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.12.2021
Verified tarkastelu

Ich gebe sie nicht mehr her. Nach dem Sport lege ich mich 20 Minuten drauf, bevor ich ins Bett gehe & zwischendurch benutze ich das super praktische Kissen. Ich benutze das set auch in Kombination mit einer Rotlichtlampe & verwende das Kissen am Schreibtisch für die Füße. Mit der Tasche ist es einfach unkompliziert zu verstauen oder mitzunehmen. Meine Nacken & Schulterschmerzen sind deutlich besser geworden.

En luovu niistä enää. Urheilun jälkeen makaan sen päällä 20 minuuttia ennen nukkumaanmenoa ja välissä käytän erittäin käytännöllistä tyynyä. Käytän settiä myös yhdessä punaisen valolampun kanssa ja käytän jaloilleni työpöydän tyynyä. Laukun avulla se on helppo säilyttää tai kuljettaa mukanasi. Niska- ja hartiakipuni on parantunut huomattavasti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.11.2021
Verified tarkastelu

Ich habe durch meine Schwägerin von den Akkupunkturmatten erfahren und viele miteinander verglichen und mich letztendlich für dieses Modell entschieden. Mir war es wichtig, dass möglichst viel natürliche Materialien verwendet werden - hier Baumwolle und Kokosfaser. Auch die Kissenfüllung ist sehr angenehm, da nicht so starr wie bei vielen günstigeren Modellen. Natürlich lässt es sich nicht vermeiden, dass die "Stacheln" aus Kunststoff sind. Die Anzahl und Beschaffenheit der Stacheln finde ich bei dieser Matte für meinen Zweck passend. Je höher die Anzahl der Stacheln, umso gleichmäßiger verteilt sich das Gewicht und umso weniger "schmerzhaft" ist die Anwendung. Ich benutzte die Matte täglich für ca. eine halbe Stunde. Am Anfang legte ich mir ein Tuch dazwischen, mittlerweile kann ich sie auch ohne Benutzen. Auf hartem Untergrund fühlen sich die Stacheln stärker an als z.B. im Bett auf der Matratze. Die Anwendung bewirkt bei mir vor allem eine bessere Durchblutung. Mein Rücken fühlt sich nach ca. 10 Minuten wärmer und entspannter an. Komplett die Rückenschmerzen wegzaubern kann die Matte bei mir leider nicht, aber in Kombination mit Atemübungen finde ich sie entspannend und schmerzmildernd. Gerne auch mal während einer Pause nach anstrengender Gartenarbeit :-) Es braucht aber erst eine Eingewöhnungszeit, bis der Effekt eintritt.

Sain tietää akupunktiomatoista kälyltäni ja vertasin monia keskenään ja päätin lopulta tämän mallin. Minulle oli tärkeää, että käytetään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja - täällä puuvillaa ja kookoskuitua. Pehmusteen täyttö on myös erittäin mukava, koska se ei ole niin jäykkä kuin monissa halvemmissa malleissa. Tietenkään ei voida välttää sitä, että "piikit" ovat muovia. Tämän maton piikkien lukumäärä ja luonne sopivat mielestäni tarkoitukseeni. Mitä enemmän piikkejä on, sitä tasaisemmin paino jakautuu ja sitä vähemmän "kivuliasta" levitys on. Käytin mattoa päivittäin noin puoli tuntia. Aluksi laitoin kankaan väliin, nyt voin käyttää ilmankin. Piikit tuntuvat vahvemmalta kovalla pinnalla kuin esimerkiksi sängyn patjassa. Ennen kaikkea sovellus parantaa minulle verenkiertoa. Selkäni tuntuu lämpimämmältä ja rennommalta noin 10 minuutin jälkeen. Valitettavasti matto ei voi täysin taikuttaa selkäkipujani, mutta yhdistettynä hengitysharjoituksiin koen sen rentouttavana ja kipua lievittävänä. Mielellään myös rasittavan puutarhatyön jälkeisellä tauolla :-) Mutta kestää hetken tottua ennen kuin vaikutus ilmenee.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.10.2021
Verified tarkastelu

Ich bin total begeistert von der Qualität und Wirkung der Matte und habe direkt eine zweite als Geschenk bestellt.

Olen täysin innostunut maton laadusta ja vaikutuksesta ja tilasin heti toisen lahjaksi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.09.2021
Verified tarkastelu

Eine tolle Qualität, geruchlos, angenehmes Design apfelgrün mit gelb, Kissen ist flexibel einsetzbar, Stoff hochwertig. Dieses Produkt ist empfehlenswert, denn die Menge der Rosetten reichen völlig aus.

Laadukas, hajuton, miellyttävä design omenanvihreä keltaisella, tyynyä voidaan käyttää joustavasti, laadukas kangas. Tätä tuotetta suositellaan, koska ruusukkeiden määrä on täysin riittävä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.07.2021
Verified tarkastelu

Ich ahbe mir die Matte gekauft, weil meine Freundin eine ähnliche besitzt. Mich hat vor allem angesprochen, dass die Firma ihren Sitz in Deutschland hat. Bei meinen Rückenschmerzen wirkt die Akupressurmatte perfekt!

Ostin tämän maton, koska tyttöystävälläni on samanlainen. Minua kiehtoi erityisesti se, että yrityksen kotipaikka on Saksa. Akupainantamatto toimii täydellisesti selkäkipuihini!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.05.2021
Verified tarkastelu

Finde diese Matte einfach super, hab schon andere probiert, diese ist top.

Minusta tämä matto on hieno, olen kokeillut muita, tämä on hieno.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.05.2021
Verified tarkastelu

Gute und hochwertige Qualität. Sieht schick aus und riecht auch nicht nach Chemie. Guter Kauf. Farbe sieht in echt sogar schöner aus und die Tasche ist ebenfalls schick und stabil. Bin zufrieden und nutze die Matte täglich.

Hyvä ja laadukas. Näyttää hyvältä eikä haise kemikaaleilta. Hyvä ostos. Väri näyttää vieläkin kauniimmalta tosielämässä ja laukku on myös tyylikäs ja vakaa. Olen tyytyväinen ja käytän mattoa päivittäin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.05.2021
Verified tarkastelu

Wirklich eine sehr wertige Matte und das Kissen ist perfekt gefüllt. Kein stechender Geruch, da alles natürlich. Ich finde nur das Lavendelkissen nicht... Lieferung super schnell.

Todella arvokas matto ja tyyny on täydellisesti täytetty. Ei pistävää hajua, koska se on luonnollista. En vain löydä laventelityynyä... Toimitus supernopea.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.05.2021
Verified tarkastelu

Die Lieferung kam prompt! Vielen Dank! (Lavendelduft leider nicht dabei, schade, für mich jedoch kein Grund für Punktabzug ) Ist die bislang Beste von drei verschiedenen Produktenanbietern in Bezug auf Qualität und Preis-Leistung. Sehr angenehm beim Draufliegen, es entspannt tatsächlich die Muskeln und die schmerzlichen Verspannungen lassen nach. Ich bin im HWL Bereich wieder beweglicher. Kurzum...es tut mir gut!!! Klare Kaufempfehlung, gleiche Matte in anderem Design zu wesentlich höherem Preis wurde an anderen Anbieter daher zurückgesandt. Billigere Matte von anderem Anbieter auch billig in Qualität und viel zu spitze Blüten. Für mich sehr schmerzhaft in der Handhabung.

Toimitus tuli nopeasti! Kiitos paljon! (Valitettavasti laventelin tuoksu ei sisälly hintaan, harmi, mutta ei syytä vähentää pisteitä) Onko laadultaan ja hinta-laatusuhteeltaan paras kolmesta eri tuotetoimittajasta. Erittäin miellyttävä makuulla, se todella rentouttaa lihaksia ja tuskallinen jännitys lievittää. Olen taas liikkuvampi HWL-alueella. Lyhyesti sanottuna... se on hyvä minulle!!! Selkeä ostosuositus, sama matto eri mallilla huomattavasti korkeammalla hinnalla lähetettiin siksi takaisin toiselle toimittajalle. Toiselta toimittajalta halvempi matto myös laadultaan halpa ja aivan liian terävät kukat. Erittäin tuskallista käsitellä minulle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.03.2021
Verified tarkastelu

Die Matte hält was sie verspricht und hilft nachhaltig (Rücken-)schmerzen zu lindern. Für Couchpotatoes, Spitzensportler und alle dazwischen ein klares Must-Have.

Matto antaa mitä lupaa ja auttaa lievittämään (selkä)kipuja pitkällä aikavälillä. Ehdoton pakollinen hankinta sohvaperunoille, huippu-urheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.02.2021
Verified tarkastelu

Konnte es selbst kaum glauben aber hab mich neulich, als ich totale Rücken-/Nackenverspannungen hatte auf die Matte gelegt und tatsächlich war der Schmerz danach weniger! Tolles Produkt! Find das Stechen der Nadeln total angenehm, könnten ruhig noch etwas spitzer sein.

En voinut uskoa sitä itsekään, mutta äskettäin, kun minulla oli täydellinen selkä-/niskajännitys, menin makaamaan matolle ja kipu oli itse asiassa vähemmän sen jälkeen! Hieno tuote! Pidä neulojen pistosta täysin miellyttävänä, voisi silti olla hieman terävämpää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.01.2021
Verified tarkastelu

Ich habe das Produkt an meine Mutter zu Weihnachten verschenkt und sie ist total begeistert! In meiner Familie haben viele so eine Matte, auch von verschiedenen Anbietern und so konnte sie schon einige Modelle ausprobieren. Viele waren ihr einfach nicht „stark“ genug, aber diese findet sie ganz ganz toll. Wahrscheinlich ist es sehr subjektiv, welche Intensität für einen geeignet ist und ab wann man das Liegen als „unangenehm“ empfindet. Das ist vielleicht auch ein bisschen davon abhängig, wie gut man „gepolstert“ ist und auch, wie die kleinen „Spitzen“ designt sind. Hier muss man ganz klar sagen, dass die Hersteller eine tolle Arbeit gemacht haben. Das verwendete Material ist so fest, dass sich die „Spitzen“ nicht umbiegen, allerdings muss man aber auch keine Angst haben, dass scharfe oder zu feste Kanten einen verletzen. Denn im Gegenteil zu vielen anderen Modellen, sind die Druckpunkte hier blütenförmig aufgebaut und wir haben das Gefühl, dass sie so mehr Stabilität haben. Was ebenfalls überzeugt sind natürlich die verwendeten Materialien und die schöne Aufbewahrungstasche. Die Empfehlung durch meine Mutter, kann ich also guten Gewissens weiterleiten.

Annoin tämän tuotteen äidilleni joululahjaksi ja hän rakastaa sitä todella! Monilla perheessäni on tällainen matto, myös eri toimittajilta, joten hän on päässyt kokeilemaan muutamia malleja. Monet eivät yksinkertaisesti olleet tarpeeksi "vahvoja" hänelle, mutta hänen mielestään tämä on todella, todella hieno. Todennäköisesti on hyvin subjektiivista, mikä intensiteetti sinulle sopii ja makuulle tulee "epämukavaa". Se saattaa myös hieman riippua siitä, kuinka hyvin olet "pehmustettu" ja myös siitä, kuinka pienet "kärjet" on suunniteltu. Tässä on sanottava erittäin selvästi, että valmistajat ovat tehneet hienoa työtä. Käytetty materiaali on niin vahvaa, että "kärjet" eivät taipu, mutta sinun ei tarvitse pelätä, että terävät tai liian vahvat reunat vahingoittavat sinua. Toisin kuin monissa muissa malleissa, tässä painepisteet ovat kukkamuotoisia ja meillä on tunne, että niissä on enemmän vakautta. Tietysti myös käytetyt materiaalit ja kaunis säilytyspussi vakuuttavat. Joten voin välittää äitini suosituksen puhtaalla omallatunnolla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.01.2021
Verified tarkastelu

Viel schnellere Lieferung als angekündigt, top Verpackung/Inhalt. Wirkt qualitativ und nach ein paar Benutzungen kann ich auch dazu gutes sagen, es tat auf jeden Fall gut und hat kurzfristig geholfen. Über Langzeitergebnisse kann ich noch nichts sagen.

Paljon nopeampi toimitus kuin ilmoitettu, huippupakkaus/sisältö. Se toimii laadukkaasti ja muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa siitä myös hyvää, se oli ehdottomasti hyvä ja auttoi lyhyellä aikavälillä. Pitkän aikavälin tuloksista en osaa vielä sanoa mitään.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.12.2020
Verified tarkastelu

Sieht sehr hochwertig aus und genau wie auf dem Bild. Bin super zufrieden für den Preis! Mit Klamotten merkt man nicht sooo viel jedoch direkt auf der Haut hat man den Effekt.

Näyttää erittäin laadukkaalta ja täsmälleen kuten kuvassa. Olen super tyytyväinen hintaan! Vaatteissa et huomaa paljoa, mutta vaikutat suoraan ihoon.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.12.2020
Verified tarkastelu

Super zim Entspannen. Und mit dem Booklet mit tollen Infos und Ideen. Abends eine super Alternative zum abschalten und entspannen.

Suuri huone rentoutumiseen. Ja kirjanen, jossa on paljon tietoa ja ideoita. Iltaisin loistava vaihtoehto sammuttaa ja rentoutua.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.12.2020
Verified tarkastelu

Das Akupressur Set ist toll - hätte nie gedacht, dass es so hilft. Ich benutze es hauptsächlich für meine Entspannungs-Sessions und bin sehr begeistert. Die Spitzen fühlen sich anfangs sehr spitz an, aber mittlerweile habe ich mich daran gewöhnt und kann sogar ohne T-Shirt darauf liegen. Die Matte ist ein echter Hingucker und sieht hochwertig aus - kann also auch auf dem Sofa liegenbleiben. Das Kopfkissen ist ein Traum für alle Migränegeplagten. Die Menge der Füllung ist genau richtig und der Buchweizen passt sich an die Kopfform an. Die mitgelieferte Broschüre ist sehr hilfreich und schön gestaltet. Das kleine Lavendelkissen mag ich auch sehr, da es mir hilft zur Ruhe zu kommen und mich voll und ganz auf mich zu konzentrieren. Die Tragetasche ist sehr schick mit dem aufgestickten Mandala und wird sogar als Einkauftasche zweckentfremdet. Super Produkt und toller Kundenservice.

Akupainantasetti on loistava - en koskaan uskonut, että se auttaisi niin paljon. Käytän sitä pääasiassa rentoutumisistuntoihini ja olen erittäin vaikuttunut. Kärjet tuntuvat aluksi erittäin teräviltä, mutta olen tottunut niihin ja voin jopa makaa niiden päällä ilman t-paitaa. Matto on todellinen katseenvangitsija ja näyttää laadukkaalta - joten sen voi jättää myös sohvalle. Tyyny on kaikkien migreenistä kärsivien unelma. Täytteen määrä on juuri sopiva ja tattari mukautuu pään muotoon. Mukana oleva kirjanen on erittäin hyödyllinen ja kauniisti suunniteltu. Pidän myös todella pienestä laventelityynystä, koska se auttaa minua rauhoittumaan ja keskittymään täysin itseeni. Kangaskassi on erittäin tyylikäs brodeeratun mandalan kanssa ja sitä käytetään jopa väärin ostoskassina. Loistava tuote ja loistava asiakaspalvelu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.12.2020
Verified tarkastelu

Bin mit dem Produkt sehr zufrieden. Schöne und angenehme Haptik und Optik, die perfekte Größe, super Qualität und top Preise!

Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Mukava ja miellyttävä tuntuma ja ulkonäkö, täydellinen koko, hyvä laatu ja edulliset hinnat!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Atilla akupainantamatto tyynyllä
  • hyvää tekevään rentoutukseen: laadukas hierontasetti oma-aloitteiseen terapiaan
  • monipuolista kivunlievitystä: akupainantanystyrät ihoystävällisestä kovamuovista, jokaisessa nystyrässä 30 hierontapiikkiä
  • luonnollista hyvinvointia: puuvillasta ja pellavasta valmistettua tekstiiliä, joka on täytetty kookoskuidulla ja tattarilla
119,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.