Capital Sports

Azura M2 - kodin treenilaite

alkaen 32 Asiakkaat
257,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
 • ergometri, jossa harjoitustietokone treenauksen seurantaan ja suunnitteluun
 • mukava selkänoja
 • integroitu sykemittari mahdollistaa treenin tehokkuuden tarkkailun harjoitustietokoneella

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Azura M2 - kodin treenilaite
257,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Azura M2 kuntopyörä selkänoja kokoontaitettava 100 kg

Capital Sports Azura M2 on kokoontaitettava kuntopyörä, joka tukee päivittäistä fitnessharjoittelua. Laite vie kokoontaitettuna vain vähän tilaa. Kuntopyörän saa taitettua auki hetkessä ja niin se on taas valmiina harjoitteluun.

Mukavan selkänojan ansiosta voit pitkän harjoittelun aikana välillä suoristaa selkäsi ja keventää selän rasitusta.

Kuntoilulaitteen lattiaa suojaavat jalustat ehkäisevät herkkien lattiapintojen vahingoittumista sekä ärsyttävän melun syntymistä ja pitävät laitteen tukevasti paikoillaan.

Harjoitteluvastusta voi säätää kätevästä säätökytkimestä 8-portaisesti oman vaativuustason mukaan. Kädensijoihin integroidut sykemittarit antavat harjoitustietokoneelle tiedot syketaajuuden mittaamiseksi, mikä mahdollistaa tehokkaan suorituskyvyn kontrolloinnin. Syketaajuuden lisäksi harjoitustietokone ilmoittaa ajan, nopeuden, kalorien kulutuksen ja etäisyyden, eli kaikki tärkeät tiedot treenaustavoitteiden suunnittelua ja seuraamista varten.

Capital Sports Azura Comfort kotikuntolaite sopii 4-portaisesti säädettävän satulan korkeuden ansiosta lähes jokaiselle. Erittäin pehmeä ja leveä satula takaa kivuttoman harjoittelun useiksi tunneiksi. Liukumattomat polkimet ja säädettävät hihnat auttavat optimaalisessa voimansiirrossa. Näytön alla olevaan pidikkeeseen voi laittaa mm. iPadin, iPhonen yms.

Huom! Laite toimitetaan asennuspakkauksena, asennus kestää n. 15 minuuttia kokoojan taidoista riippuen. Kuvitettu asennusohje ja tarvittavat asennusmateriaalit sisältyvät toimitukseen.

Suosittelemme laitteen käyttöä maksimissaan 180 cm pitkille henkilöille.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • ergometri, jossa harjoitustietokone treenauksen seurantaan ja suunnitteluun

 • mukava selkänoja

 • integroitu sykemittari mahdollistaa treenin tehokkuuden tarkkailun harjoitustietokoneella

 • pidike iPadille, iPhonelle jne.

 • nopea koota yksityiskohtaisen ja kuvitetun asennusohjeen ansiosta

 • 8-portaisesti säädettävä vastus

 • lattiaa suojaava jalusta pitää laitteen tukevasti paikallaan, helppo kuljettaa pohjassa olevien pyörien ansiosta

Ominaisuudet:
 • kuormituskyky: max. 100 kg
 • materiaalit: teräs, kovamuovi
 • harjoitustietokoneen toiminnot: aika, etäisyys, nopeus, kalorien kulutus, syke, skannaus (vaihtuva näyttö)
 • optimaalinen korkeuden säätö 4-portaisesti säädettävän satulan korkeuden ansiosta
 • ergonomisessa satulassa erittäin pehmeä pehmuste
 • polkimissa liukumaton pinta ja säädettävät hihnat
 • turvallinen kahvojen/kädensijojen asento
 • pehmustetut kädensijat PU-vaahtomuovia
 • harjoitustietokoneessa selkeä LCD-näyttö ja suuri MODE-painike
 • vauhtipyörä: 3 kg
 • tukeva metallirunko
 • harjoitustietokoneen virtalähde: 2 x AAA-paristo (sisältyy toimitukseen)
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x laite
 • 1 x harjoitustietokone
 • 2 x paristo
 • 1 x työkalu
 • englannin- ja saksankielinen käyttöohje
Mitat:
 • 45 x 114 x 40/85 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • paino: n. 18 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 32 Asiakkaat
14
14
4

Asiakasarvioita Suomesta

alkaen Tony arvosteltu 12.05.2017
Verified tarkastelu

Siisti pienikokoinen pyörä, jossa mukava istuin, oli helppo koota, selkeä näyttö ja tosiaa itselle (180cm) ihan hyvä kun penkki max korkeudella. Muutaman kerran jo polkeneena en näe tuotteessa yhtikäs mitään muuta moitetta kuin että vastus saisi olla raskaimmalla asetuksella (8) raskaampi mitä se on.... Eli jos se minusta olisi kiinni niin pyörässä saisi olla nykyisen kaavan mukaan asteikko ainakin 1-10 esim sen sijaan että se on nyt 1-8... Ei tuossa muuta kuin että mitä kevyempi asetus on niin sitä kovempaa ja kauemmin pitää polkea. Veivasin kovaa vauhtia ja sain 30min aikana palamaan n 200kcal. Itse paikka taas on mielestäni ihan hyvä, kysymyksiini vastattiin nopeasti ja tilaus lähetettiin kun olivat vain saaneet maksun mutta tosiaa tilisiirron kautta kesti 2 arkipv ennen kuin maksu näkyi heillä ja sitä kautta tilaukseni lähetettiin ja saapui 4 päivässä lähetyksestä.

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.06.2022
Verified tarkastelu

Zusammenbau etwas zeitaufwendig , stabil, leise und platzsparend.

Hieman aikaa vievä kokoaminen, vakaa, hiljainen ja tilaa säästävä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.02.2022
Verified tarkastelu

sehr gutes geraet

erittäin hyvä laite

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.01.2022
Verified tarkastelu

Gute Qualität, leicht zu montieren, Stützfunktion ist gut.

Hyvä laatu, helppo koota, tukitoiminto on hyvä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.01.2022
Verified tarkastelu

I like everything about this item

Pidän kaikesta tässä esineessä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.01.2022
Verified tarkastelu

Trotz kurz vor Weihnachten rasante Lieferung.... schlank und platzsparend aber stabil....

Huolimatta nopeasta toimituksesta vähän ennen joulua... ohut ja tilaa säästävä mutta vakaa....

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.12.2021
Verified tarkastelu

positiv: - der Sattel ist sehr niedrig einstellbar, also auch für kleine Personen um die 1,50m definitiv geeignet - benötigt sehr wenig Platz, da es sich sehr schmal zusammenklappen lässt - beim ersten Ausprobieren ließ es es sich ohne Probleme fahren - der Sattel ist sehr breit und wirkt bequem negativ: schon beim Zusammenbau fallen einige kaputte Plastikteile auf (siehe Fotos): - die runde Abdeckkappe stammt vom Ansatz des Pedals am Radkasten, sollte die Funktion also zum Glück nicht beeinträchtigen - weitere kleine schwarze Plastikteile fallen beim Aufbau heraus (es lässt sich nicht nachvollziehen woher sie kommen und inwiefern ihr Fehlen in Zukunft die Funktion beeinflussen könnte) - auch an anderen Stellen sind Teile ungenau verabreitet, es ließ sich aber alles so aufbauen, dass das Rad erst einmal funktioniert - der Pulsmesser zeigt einen völlig falschen Puls an (ca 70-80/min, bei einem tatsächlichen Puls von knapp über 100) - Ich habe zwar andere Möglichkeiten den Puls zu messen, für Leute die sich darauf verlassen wollen aber definitiv nicht geeignet Fazit: Wer sich ein tolles, hochwertiges Produkt erwartet, ist in dieser Preisklasse vermutlich generell falsch. Ich hoffe allerdings, dass zumindest gelegentliches Radeln problemlos funktionieren wird und das Produkt nicht bald den Geist aufgibt. Wenn ich daran denke, werde ich die Rezension aktualisieren, sobald ich das Produkt ordentlich getestet habe.

positiivinen: - satula on säädettävissä erittäin alas, joten se sopii varmasti myös pienille noin 1,50 metrin pituisille ihmisille - vaatii hyvin vähän tilaa, koska se voidaan taittaa erittäin kapeasti - ensimmäistä kertaa kokeilemalla se oli helppo ajettava - satula on erittäin leveä ja näyttää mukavalta negatiivinen: jotkin rikkoutuneet muoviosat näkyvät jo asennuksen aikana (katso kuvat): - pyöreä peitekansi tulee pyörän kotelon polkimen kiinnityksestä, joten onneksi ei pitäisi vaikuttaa toimintaan - muut pienet mustat muoviosat putoavat asennuksen aikana (Ei voi ymmärtää mistä ne ovat peräisin ja missä määrin niiden puuttuminen voisi vaikuttaa toimintaan tulevaisuudessa) - osia käsitellään myös epätarkasti muualla, mutta kaikki on asennettu niin että pyörä toimii toistaiseksi - sykemittari näyttää täysin väärää Pulssi päällä (n. 70-80/min, todellisella pulssilla hieman yli 100) - Minulla on muita tapoja mitata pulssi , mutta ei todellakaan sovi ihmisille, jotka haluavat luottaa siihen.. Johtopäätös: Jos odotat loistavaa, laadukasta tuotetta, olet todennäköisesti yleensä väärässä tässä hintaluokassa. Toivon kuitenkin, että ainakin satunnainen pyöräily onnistuu ilman ongelmia ja tuote ei pian luovuta haamua. Tämän mielessä päivitän arvostelun, kun olen testannut tuotteen kunnolla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.09.2021
Verified tarkastelu

Kompakt, leicht zu verstauen. Nur für Personen bis 1,70 m geeignet. Trainingscomputer funktioniert nicht richtig. Handpulsmesser funktioniert nicht

Kompakti, helppo säilyttää. Sopii vain 1,70 metrin pituisille henkilöille. Harjoitustietokone ei toimi kunnolla. Käden sykemittari ei toimi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.05.2021
Verified tarkastelu

Einfach zum Zusammenbauen

Helppo koota

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.04.2021
Verified tarkastelu

Benötigt einen geraden Boden

Vaatii tasaisen lattian

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.03.2021
Verified tarkastelu

Das Fahrrad lohnt sich für Leute die während des Home Office etwas Sport machen möchten. Der Bildschirm fühlt sich und sieht auch ein bisschen billig aus, erfüllt aber seinen Zweck. Das Rad ist einfach zu verstauen und passt auch in den Kofferraum oder auf die Rückbank von einem mittelgroßen Auto. Der Aufbau vom Rad war auch relativ einfach, was gut ist, da man in der Anleitung nicht genau erkennen konnte wie das Rad aufgebaut werden soll. Im großen und ganzen ein gutes und preiswertes Rad für Anfänger.

Pyörä on sen arvoinen ihmisille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa kotoa käsin. Näyttö tuntuu ja näyttää vähän halvalta, mutta tekee työnsä. Pyörä on helppo säilyttää ja mahtuu myös keskikokoisen auton tavaratilaan tai takapenkille. Pyörän rakentaminen oli myös suhteellisen helppoa, mikä on hyvä asia, koska ohjeissa ei kerrottu tarkasti, miten pyörä pitäisi koota. Kaiken kaikkiaan hyvä ja edullinen pyörä aloittelijalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.02.2021
Verified tarkastelu

Der Hometrainer liess sich sehr leicht montieren, fährt sich sehr gut, nur der Computer stürzte laufend ab, wurde aber sofort kostenfrei ersetzt

Kuntopyörä oli erittäin helppo koota, kulkee erittäin hyvin, vain tietokone kaatui, mutta vaihdettiin heti ilmaiseksi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.01.2021
Verified tarkastelu

Sieht echt gut aus und war super leicht zusammen zu bauen. Alle schrauben sind vormontiert an den entsprechenden Stellen. Kein stundenlanges Schrauben sortieren. Hat nicht mal ne halbe Stunde gedauert.

Näyttää todella hyvältä ja oli erittäin helppo koota. Kaikki ruuvit on asennettu valmiiksi sopiviin paikkoihin. Ei lajittelutunteja ruuvaamista. Ei mennyt edes puoli tuntia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.11.2020
Verified tarkastelu

Im großen und ganzen sehr zufrieden ,leider muss man beim Montieren schon etwas geschick beweisen da die Aufbau Anleitung nicht gerade gut ist ..... alles im allem ist das ganze Beschreibungsheft zu klein geschrieben und somit ist es sehr umständlich, weil man die Teile des Trainers immer wieder aus der Hand legen muss um das sehr klein gedruckte der Beschreibung die noch dazu nicht sehr Hilfreich ist zu lesen. Aber wie schon erwähnt mit logischem Denken und etwas Handwerklichen geschickt machbar. Hat man es dann geschafft ein durchaus solides Trainingsgerät.

Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen, valitettavasti joudut osoittamaan hieman taitoa kokoonpanossa, koska asennusohjeet eivät ole kovin hyviä..... kaiken kaikkiaan koko kuvausvihko on kirjoitettu liian pieneksi ja siksi se on erittäin hankalaa, koska täytyy siirtää osia kouluttaja on laskettava alas uudestaan ja uudestaan lukea hyvin pienellä painettu kuvaus, joka ei ole kovin hyödyllistä. Mutta kuten jo mainittiin, se voidaan tehdä loogisella ajattelulla ja pienellä ammattitaitolla. Kun olet tehnyt sen, sinulla on vankka harjoitusväline.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.03.2020
Verified tarkastelu

Das Bike ist einfach aufzubauen, Werkzeug liegt anbei, ich habe aber auch eigenes Werkzeug verwendet. Die beigelegte Anleitung könnte durchaus verbessert werden, leider lag keine Beschreibung für den Computer anbei. Leider ist das Bike nicht für Menschen zu empfehlen, die größer als 175 cm sind. Ich bin 177 cm und es geht grade so. Das Bike ist für den Preis ok.

Pyörä on helppo koota, mukana työkalut, mutta käytin myös omia työkalujani. Mukana olevaa ohjetta voisi ehdottomasti parantaa, valitettavasti tietokoneesta ei ollut kuvausta liitteenä. Valitettavasti pyörää ei suositella yli 175 cm pitkille. Olen 177 cm ja se on ihan hyvä. Pyörä on hintaansa nähden ok.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.03.2020
Verified tarkastelu

Der Aufbau war nicht besonders schwer, obwohl es 78 Teile waren. Leider war eine Plastikkappe/Schutzkappe bereits kaputt und konnte nicht mehr angebracht werden (ist in diesem Fall aber kein Drama). Der Heimtrainer reicht absolut aus für jemanden, der ein wenig die Grundlagenausdauer trainieren möchte. Sportliche Höchstleistungen sind damit wohl nicht möglich. Man muss aufpassen und sollte sich nicht zu sehr auf den Lenker stützen und dabei nach vorne lehnen (wie ich es beim Spinning mache), dann könnte das Gerät über den Lenker nach vorne kippen und man fällt auf den Kopf. Stabilität zur Seite ist ok. Meine Mutter kriegt das schon hin! Ich habe sie auf diese Gefahr hingewiesen, nachdem ich den Heimtrainer selbst getestet habe. Die Pulsanzeige macht große Sprünge und ist evtl nicht sehr genau / korrekt, was aber das Training an sich nicht beeinflusst.

Kokoaminen ei ollut erityisen vaikeaa, vaikka osia oli 78. Valitettavasti muovinen korkki/suojakorkki oli jo rikki, eikä sitä voitu enää kiinnittää (mutta se ei ole iso juttu tässä tapauksessa). Kuntopyörä on aivan riittävä henkilölle, joka haluaa harjoitella vähän peruskestävyyttä. Urheilulliset huippusuoritukset eivät todennäköisesti ole mahdollisia sillä. Sinun täytyy olla varovainen, ettet nojaa liikaa ohjaustankoon ja nojaa eteenpäin (kuten minä teen pyöriessä) ja kone voi kaatua ohjaustangon yli ja voit pudota päähäsi. Sivuvakaus on ok. Äitini jaksaa! Osoitin heille tämän vaaran testattuani itse kuntopyörää. Sykenäyttö tekee suuria hyppyjä, eikä se välttämättä ole kovin tarkka/oikea, mutta tämä ei vaikuta itse harjoitukseen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.02.2020
Verified tarkastelu

Habe mir selbst bereits vor einem Jahr einen Heimtrainer von KlarFit zugelegt und bin bis heute absolut zufrieden mit dem Gerät. Aus diesem Grund habe ich beschlossen, auch meiner Mutter ein Produkt aus dieser Reihe zu schenken, und die Qualität beider Modelle überzeugt uns bis heute weiterhin. Der Tretwiderstand ist angenehm fordernd, das Bedienmenü sehr simpel und übersichtlich, und die Geräte selbst flüsterleise und sehr platzsparend gebaut. Hübsch anzuschauen sind sie noch dazu. Das einzige, was hierbei vielleicht noch erwähnt werden sollte, ist dass man sich beim Training ein kleines Handtuch auf den Sitz legen sollte, da der Bezug nicht atmungsaktiv ist und einem nach kurzer Zeit der Hintern schwitzt ;) Ansonsten gibt es keinerlei Beanstandungen meinerseits. Marke KlarFit gehört fortan definitiv zu meinen Favoriten!

Itse ostin KlarFit kuntopyörän vuosi sitten ja olen tähän päivään asti täysin tyytyväinen laitteeseen. Siksi päätin antaa äidillenikin tuotteen tästä valikoimasta, ja molempien mallien laatu tekee vaikutuksen tähän päivään asti. Poljinvastus on miellyttävän haastava, käyttövalikko on hyvin yksinkertainen ja selkeä, ja itse laitteet ovat kuiskaavan hiljaisia ja erittäin tilaa säästäviä. Ne ovat myös kauniita katsella. Ainoa asia, joka ehkä tässä kannattaa mainita, on se, että istuimelle kannattaa laittaa pieni pyyhe treenin aikana, sillä päällinen ei ole hengittävä ja peppu hikoilee hetken kuluttua ;) Muuten minulla ei ole valittamista. KlarFit-brändi on ehdottomasti yksi suosikeistani tästä lähtien!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.05.2019
Verified tarkastelu

Versand und Verpackung gut. Aufbau war für mich einfach. Alles was zur Montage benötigt wird an Werkzeug, lag mit bei. Kein Chemischer Geruch von Materialen oder sonstiges. Trettverhalten ist gleichmäßig. Kein Geräusche vom Lager oder Mechanic, Ideal für ein Workout abends. Einstellbare Stufen finde ich für Freizeittraining angemessen, trainiere meist zwischen 4 -5. Einziger Negative Punkt der mir aufgefallen ist, die Pulsmessung über die Kontakte ist nicht realistisch. Da ich mit einem Brustgurt meine Herzfrequenz messe, kann ich hier gut vergleichen. Der Fitness Computer weicht bei mir um 40 Herzschläge ab. Unter Belastung auch manchmal mehr.

Toimitus ja pakkaus hyvä. Asennus oli minulle helppoa. Mukana tuli kaikki kokoamiseen tarvittavat työkalut. Ei kemiallista hajua materiaaleista tai mistään muusta. Polkeminen on johdonmukaista. Ei melua laakereista tai mekaniikasta, ihanteellinen iltaharjoitteluun. Mielestäni säädettävät tasot sopivat vapaa-ajan harjoitteluun, harjoittelen yleensä 4-5 välillä. Ainoa negatiivinen kohta jonka huomasin, sykkeenmittaus koskettimien kautta ei ole realistista. Koska mittaan sykettäni rintahihnalla, voin tehdä hyvän vertailun tässä. Kuntotietokoneeni poikkeaa 40 sykettä. Joskus enemmän stressissä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.03.2018
Verified tarkastelu

um diesen Preis darf man nicht zuviel erwarten. Aber um diesen Preis ist das Teil völlig O.K. Der Computer funktioniert nicht ganz wie er soll. Für Menschen mit 184 Körpergröße und Sitzzwerg nicht zu empfehlen. Ich würde sagen bis 170 rauf für jedermann (Frau). 170-175 (bei Sitzzwergen nur für leicht anspruchsvolle oder mittelanspruchsvolle) 175-180 bei Sitzwergen nur eingeschränkt verwendbar, für Sitzriesen nur für leicht anspruchsvolle und mittelanspruchsvolle. 180-185 nur eher für Sitzriesen und wenig anspruchsvolle. Darüber generell zum abraten. Meine Frau ist 172 und Sitzriese, und vollends zufrieden. Sie radelt und radelt und radelt. Aber ich möchte auch dazusagen sie gehört in diesem Bereich eher zu dem wenig Anspruchsvollen.

tällä hinnalla ei kannata odottaa liikaa. Mutta tällä hinnalla osa on täysin kunnossa.Tietokone ei toimi aivan niin kuin pitäisi. Ei suositella 184-vuotiaille ja istuville kääpiöille. Sanoisin jopa 170 kaikille (naisille). 170-175 (istuvilla kääpiöillä vain vähän vaativille tai keskivaativille ihmisille) 175-180 vain rajoitetusti istuville kääpiöille, istuville jättiläisille vain hieman vaativille ja keskivaativille ihmisille. 180-185 vain jättikokoisille ja vähemmän vaativille istuimille. Yleensä ei suositella. Vaimoni on 172 ja iso istuin ja täysin tyytyväinen. Hän pyöräilee ja pyöräilee ja pyöräilee. Mutta haluaisin myös lisätä, että tällä alalla hän on yleensä yksi vähemmän vaativista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.06.2017
Verified tarkastelu

Zuerst... ich habe das Ergometer auf Empfehlung einer Freundin gekauft. Und selbst habe ich es weiterempfohlen und auch meine Kollegin ist jetzt daheim zufrieden am Radeln. Die Lieferung erfolgte wie angekündigt und pünktlich. Seit ein paar Wochen ist der Ergometer bei mir im Einsatz und ich bin zufrieden. Der Aufbau ist einfach und kann alleine vorgenommen werden. Ich bin 1,63m und konnte die Sitzhöhe gut darauf einstellen. Hatte erst Bedenken wegen dem Winkel zu den Pedalen, da man auf dem X Ergometer nicht wie auf einem Fahrrad sitzt, aber ich bin angenehm überrascht worden, es ist nicht unangenehm, auch taten meine Knie nicht weh. Das Ergometer ist leise, es lässt sich gut dabei TV gucken oder Musik hören :) Das Ein- und Ausklappen erfolgt durch das wegziehen eines kl. Bolzen, mehr ist nicht nötig. Die Rollen sind für das wegstellen praktisch. Ein Stern Abzug wegen folgendem... der Sitz ist in den ersten Runden eine harte Angelegenheit. Ich hab mir jetzt von IKEA den gepolsterten Überzieher für Kinderhocker draufgezogen. Perfekt. Und die Ablage für Tabs ist auch praktisch, allerdings habe ich durch den Druck den resetknopf gedrückt, so das nach 20min radeln alles auf null stand. Aber hier schaffen kl. Filzkleber (wie unter Stühlen) abhilfe. trotz der zwei kleinen Punkte bin ich voll zu frieden und würde ey weiterempfehlen. Ach ja. Meine Freundin hat das Ergometer seit einem Jahr und dieser läuft immer noch leise.

Ensinnäkin... Ostin ergometrin ystävän suosituksesta. Ja suosittelin sitä itse, ja kollegani on nyt iloinen pyöräily kotonakin. Toimitus oli ilmoituksen mukainen ja ajallaan. Olen käyttänyt ergometriä muutaman viikon ja olen tyytyväinen. Kokoaminen on yksinkertaista ja voidaan tehdä yksin. Olen 1,63 metriä pitkä ja pystyin säätämään istuinkorkeuden hyvin. Olin aluksi huolissani polkimien kulmasta, koska et istu X-ergometrillä kuten pyörällä, mutta olin iloisesti yllättynyt, se ei ole epämiellyttävää, eikä polviini myöskään sattunut. Ergometri on hiljainen, sillä on helppo katsella televisiota tai kuunnella musiikkia :) Taittaminen ja avaaminen tapahtuu vetämällä pieni pois. Pultit, siinä kaikki mitä tarvitset. Pyörät ovat käteviä liikkumiseen. Yksi tähti pois, koska... istuin on kova paikka alkukierroksilla. Laitoin nyt päälle pehmustetun päällisen lasten jakkaraille IKEAsta. Täydellinen. Ja välilehtien lokero on myös käytännöllinen, mutta painoin nollauspainiketta painamalla sitä, niin että 20 minuutin pyöräilyn jälkeen kaikki oli nollassa. Mutta tässä luo kl. Huopaliima (kuten tuolien alla) hoito. kahdesta pienestä pisteestä huolimatta olen täysin tyytyväinen ja suosittelen ey:tä. Kyllä. Tyttöystävälläni on ollut ergometri vuoden ja se käy edelleen hiljaa.

alkaen stefanie arvosteltu 22.03.2017
Verified tarkastelu

A la réception le vélo est vite , tout est simple et pas besoin d'outils en particuliers .Le vélo est de bonne qualité , avec une bonne assisse et un dossier , la hauteur est réglable.La tablette est appréciable pour poser son téléphone....L’ordinateur de bord est facile d'utilisation , molette pour régler l'intensité de l'effort

Kuittauksen jälkeen pyörä on nopea, kaikki on yksinkertaista ja erikoistyökaluja ei tarvita.Pyörä on hyvälaatuinen, hyvä istuin ja selkänoja, korkeus säädettävissä... Ajotietokone on helppokäyttöinen, pyörä säätääksesi ponnistuksen intensiteettiä

alkaen Anne arvosteltu 24.01.2017
Verified tarkastelu

Durch meine Schwangerschaften habe ich einige Kilos zurückbehalten denen ich von nun an an den Leib gehen möchte. Hierzu habe ich mir den Azura Fahrrad Heimtrainer ausgesucht weil ich gerne Fahrrad fahre das viele Kalorien verbraucht und gleichzeitig mein Gelenke fit hält. Der Zusammenbau des Trainingsgerätes geht dank der ausführlichen Anleitung super schnell. Wobei ich ehrlich gesagt keine dafür benötigt habe sondern das fix selber zusammen geschraubt hatte. Was ich toll finde ist das der Geräuschpegel beim benutzen im Rahmen bleibt so das keine Nachbarn in unserer hellhörigen Wohnung belästigt werden. Lediglich das Werkzeug wurde von mir mit meinem ersetzt da dies leider nicht so der Bruner ist. Zu dem Heimtrainer im allgemeinen Der Heimtrainer besteht aus acht verschiedenen Stufen . Ich habe mit Stufe 1 erst mal angefangen und ehrlich gesagt da noch keinen Widerstand feststellen können. Was aber für den Anfang auch sehr angenehm war. Mittlerweile habe ich mich auf Stufe 5 vorgearbeitet und muss sagen das kann ganz schön anstrengend sein. Macht aber auch ne Menge Spaß wenn dann am Endtag man sich schon fittter fühlt. Die Verarbeitung und Lackierung finde ich sauber und ordentlich. Am Anfang dachte ich mir ehrlich gesagt für das Geld muss das doch ein wackliges Ding sein. Aber dem ist wirklich nicht so . Es erfüllt vollends seinen Zweck und hilft mir gegen meine Kilos anzukämpfen. Lediglich der Sitz könnte etwas besser gepolstert sein den nach einer Zeit tut der doch ganz schön weh. Ich hab aber abhilfe geschaffen und mir nach längerem gebrauch ein kleines Kissen mit unter mein Hinterteil geklemmt so das es dann doch ganz angenehm ist auch nach längerer zeit in die Pedalen zu treten.

Raskauksieni vuoksi olen säilyttänyt muutaman kilon, joista haluaisin päästä eroon tästä lähtien. Tätä varten valitsin Azura-kuntopyörän, koska tykkään ajaa pyörällä, joka polttaa paljon kaloreita ja samalla pitää nivelet kunnossa. Harjoituslaitteen kokoaminen on erittäin nopeaa yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta. Ollakseni rehellinen, en tarvinnut sitä, vaan ruuvasin sen itse. Minusta hienoa on, että melutaso käytön aikana pysyy rajoissa, jotta äänieristetyssä asunnossamme ei häiritä naapureita. Vaihdoin vain työkalun omaani, koska tämä ei valitettavasti ole Bruner. Kotitreenistä yleisesti Kotitreeni koostuu kahdeksasta eri vaiheesta. Aloitin tasolta 1 ja rehellisesti sanottuna en ole vielä löytänyt vastustusta. Mutta se oli myös erittäin mukavaa alkuun. Tällä välin olen työskennellyt tasolle 5 ja minun on sanottava, että se voi olla melko uuvuttavaa. Mutta se on myös hauskaa, jos tunnet olosi paremmaksi päivän päätteeksi. Pidän viimeistelyä ja viimeistelyä puhtaana ja siistinä. Aluksi ajattelin itsekseni rehellisesti, että rahan takia sen täytyy olla horjuvaa. Mutta näin ei todellakaan ole. Se palvelee tarkoitustaan täydellisesti ja auttaa minua torjumaan kilojani. Vain istuin voisi olla hieman paremmin pehmustettu, koska hetken kuluttua se sattuu paljon. Mutta löysin lääkkeen ja pitkän käytön jälkeen puristin selän alle pienen tyynyn, jotta sitä on mukava polkea pitkänkin ajan jälkeen.

alkaen nicolas arvosteltu 23.01.2017
Verified tarkastelu

Livraison très rapide, et vélo bien protégé . La notice n'est pas en français mais vous pouvez la récupérer sur le site . Honnêtement il y a très peu de montage a faire juste quelques écrous a mettre, qui sont deja sur les pieces donc très simple . je suis content de mon achat, je remettrai un avis apres utilisation , mais pour l'instant je suis ravi . je vous conseil ce petit vélo :)

Erittäin nopea toimitus ja hyvin suojattu pyörä. Käsikirja ei ole ranskankielinen, mutta voit hakea sen sivustolta. Rehellisesti sanottuna kokoonpanoa ei tarvitse tehdä vain muutama mutteri, jotka ovat jo osissa niin hyvin yksinkertaisia. Olen tyytyväinen ostokseeni, annan arvostelun käytön jälkeen, mutta toistaiseksi olen iloinen. Suosittelen tätä pientä pyörää :)

alkaen Robert arvosteltu 20.12.2016
Verified tarkastelu

Erster Eindruck: Der Fahrradtrainer kommt in einem großen Karton, dieser war zwar leicht beschädigt vom Transport, jedoch sind die Einzelteile im Karton so gut und sicher verpackt, das absolut nichts kaputt gehen kann. Mit dabei ist eine Aufbauanleitung, diese ist eher bebildert, aber ich finde sie dennoch gut verständlich. Mein erster Eindruck ist eher positiv, alleine schon weil das Rad eher klein gehalten ist und nicht all zu schwer ist. Aufbau: Wie bereits erwähnt ist die Anleitung bebildert, so sieht man eigentlich schnell wo was hingehört. Die Schrauben sind hier bereits an den Stellen vorinstalliert, wo sie hingehören, so können sie nicht verloren gehen, das finde ich gut. Zum Anbringen müssen diese also nur einmal gelöst werden um dann mit dem Gegenstück verbunden zu werden. Werkzeug zum anziehen der Schrauben ist in diesem Set enthalten und reicht auch völlig aus. Schritt für Schritt ist alles erklärt, so dass ich das Rad selber innerhalb weniger Minuten zusammen gebaut habe. Der Sattel kann mit wenigen Handgriffen in der Höhe verstellt werden, so können kleinere, sowie größere Leute den Heimtrainer benutzen. Vorne wird ein Display angeschraubt, dieser zeigt Digital verschiedene Positionen an, wie z.B. den Puls, die Geschwindigkeit, die Zeit, etc. In dem Display kommen zwei Batterien rein, diese sind bereits im Lieferumfang enthalten. Mit einem Handgriff kann das Rad zusammengesteckt werden, so kann es dann Platzsparend zur Seite gestellt werden oder in einer Ecke verstaut werden. Ich habe es zu dem Bauchtrainer neben meinem Schrank gestellt, dort kann ich es schnell immer wieder raus nehmen und bei Nichtgebrauch wieder reinstellen. Der Aufbau ist wirklich unkompliziert und geht sehr, sehr schnell. Fazit: Nachdem ich das Rad aufgebaut habe, habe ich meine ersten Versuche gestartet. Zuerst bin ich auf der langsamen Stufe gefahren, später dann auf die schwerste, wobei ich sagen muss, dass die schwerste wirklich hart war, ich bin aber auch nicht so der Extremsportler. Das Rad fährt reibungslos, die Pedalen lassen sich leicht treten und man rutscht nicht ab, somit ist das Fahren wirklich sicher. Der Sattel ist etwas breiter und ich finde ihn bequem, mir tat selbst nach gut 30 Minuten fahren nicht der Po weh. Das Fahrrad kann bis 100 Kilo belastet werden, die Höchstgrenze bei uns betrug sogar 117 Kilo die da drauf gesessen haben, dies hat dem Rad absolut nichts ausgemacht, so dass ich glaube, dass auch etwas mehr Gewicht da drauf kann, als die angegebenen 100 Kilo, wir haben es zumindest ausprobiert. Die Größte Person war bei uns knapp 180 cm, also wirklich größer sollte man wirklich nicht sein, da es dann schwierig wird mit den Beinen, daher passt die Angabe mit der Höchstgröße von 180 cm. Die Verarbeitung ist soweit gut finde ich, Schrauben ließen sich gut rein drehen und die Einzelteile gut anbringen. Der Computer zeigt verschiedene Dinge an, wie zum Beispiel die KM Zahl, die verbrannten Kalorien, den Puls, die Geschwindigkeit, usw. Soweit würde ich sagen passen die Angaben, beim Puls kommt es wohl eher darauf an, wie man die Finger da drauf liegen hat. Ich habe es verglichen mit einem Pulsmesser am Finger, die Zahlen stimmten nicht immer überein, aber das fand ich nicht so schlimm, wichtiger ist mir der Gebrauch des Rades selber. Für den Preis habe ich ja nicht zu viel erwartet, aber ich bin positiv überrascht. Am besten gefällt mir das zusammenklappen, da ich so nicht gezwungen bin es immer stehen zu haben, so spare ich mir wirklich Platz und kann es bei Bedarf schnell aufklappen und benutzen, Bei uns wurde es jetzt ein paar Tage von verschiedenen Personen getestet, alle waren zufrieden und von dem Platzsparenden Wunder angetan, so dass ich wirklich sagen kann, dass es ein tolles Sportgerät ist, mit dem man wirklich was anfangen kann.

Ensivaikutelma: Polkupyörän kouluttaja tulee isossa laatikossa, joka vaurioitui hieman kuljetuksen aikana, mutta laatikon yksittäiset osat on pakattu niin hyvin ja turvallisesti, ettei mikään voi rikkoutua. Sen mukana tulee kokoamisohjeet, jotka ovat enemmän kuvitettuja, mutta mielestäni ne ovat silti helppoja ymmärtää. Ensivaikutelmani on melko positiivinen, jo pelkästään siksi, että pyörä on melko pieni eikä liian painava. Rakenne: Kuten jo mainittiin, ohjeet ovat kuvitettuja, joten voit todella nähdä missä jokin menee. Ruuvit on valmiiksi asennettu paikoilleen, joten ne eivät voi kadota, mielestäni se on hyvä asia. Kiinnittääksesi ne tarvitsee vain löysätä kerran ja liittää sitten vastakappaleeseen. Ruuvien kiristämiseen tarvittavat työkalut sisältyvät tähän sarjaan ja ne ovat täysin riittäviä. Kaikki on selitetty askel askeleelta, joten pystyin koottamaan pyörän itse muutamassa minuutissa. Satulan korkeutta voidaan säätää muutamalla yksinkertaisella askeleella, joten niin pienet kuin isommatkin ihmiset voivat käyttää kuntopyörää. Eteen on ruuvattu näyttö, joka näyttää digitaalisesti eri asennot, kuten pulssin, nopeuden, ajan jne. Näyttöön on asennettu kaksi paristoa, jotka sisältyvät jo toimitukseen. Pyörä voidaan koota yhdellä kädellä, joten se voidaan sitten laittaa sivuun tilan säästämiseksi tai säilyttää nurkassa. Laitan sen vatsatreenin viereen kaapin viereen, josta voin nopeasti ottaa sen pois ja laittaa takaisin sisään, kun se ei ole käytössä. Kokoaminen on todella mutkatonta ja sujuu erittäin, erittäin nopeasti. Johtopäätös: Pyörän rakentamisen jälkeen aloitin ensimmäiset yritykseni. Ensin ratsastin hitaalla tasolla, sitten myöhemmin vaikeimmalla, vaikka täytyy sanoa, että vaikein oli todella kovaa, mutta en ole myöskään niin suuri extreme-urheilija. Pyörä kulkee sujuvasti, polkimiin on helppo astua ja et luista, joten ajaminen on todella turvallista. Satula on hieman leveämpi ja mielestäni mukava, pohja ei satuttanut edes reilun 30 minuutin ajon jälkeen. Pyörään saa kuormittua jopa 100 kiloa, maksimiraja meillä oli jopa 117 kiloa jotka siinä istuivat, tämä ei haitannut pyörää ollenkaan, joten luulen, että se voi myös painaa hieman enemmän kuin ilmoitettu. 100 kiloa, ainakin kokeiltiin. Pisin henkilö oli melkein 180 cm, joten pitempi ei todellakaan kannata olla, koska silloin jalkojen kanssa tulee vaikeaa, joten maksimipituus 180 cm on oikea. Käsittely on toistaiseksi hyvä, mielestäni ruuvit oli helppo ruuvata kiinni ja yksittäiset osat oli helppo kiinnittää. Tietokone näyttää erilaisia asioita, kuten KM-numeron, poltetut kalorit, sykkeen, nopeuden jne. Sanoisin, että tiedot ovat oikein, sykkeessä riippuu todennäköisesti enemmän siitä, miten laitat sormet siinä on. Vertailin sitä sormessa olevaan sykemittariin, luvut eivät aina täsmänneet, mutta ei se mielestäni niin paha ollut, itse pyörän käyttö on minulle tärkeämpää. En odottanut liikaa hinnasta, mutta olen iloisesti yllättynyt. Eniten pidän siitä, että se taittuu kokoon, koska minua ei pakoteta pitämään sitä aina pystyssä, joten säästän todella tilaa ja voin nopeasti avata sen ja käyttää sitä tarvittaessa. Olemme testanneet sitä nyt muutaman päivän eri ihmisten toimesta, he kaikki olivat tyytyväisiä ja vaikuttuneita tilaa säästävästä ihmeestä, joten voin todella sanoa, että se on loistava kuntolaite, jolla voi todella tehdä jotain.

alkaen "Uta " arvosteltu 10.11.2016
Verified tarkastelu

Ich habe 2 unterschiedliche Ergometer von Klarfit testen dürfen. Auf den Produktbildern und laut Beschreibung sieht man erst einmal kaum Unterschiede, aber aufgebaut und in Echt fallen gleich mehrere Unterschiede auf. Der zu vergleichende Fahrradtrainer ist das Klarfit X-BIKE 700. Das Fahrrad kam in einem langen hohen Karton. Mein Mann benötigte diesmal 10 min mehr bei Aufbau. Das lag aber sicher auch daran, dass er das beiliegende Werkzeug nutzte. Das Fahrrad sieht optisch nicht ganz so robust aus wie das vergleichbare X-BIKE 700, aber dennoch sicher und stabil. Die Farbgestaltung in Weiß/Blau ist gut gewählt. Es ist ein stromloses Sportgerät. Also kein lästiges Kabel quer durch die Wohnung. Der Bordcomputer benötigt gerade mal 2 nicht im Lieferumfang enthaltene AAA Batterien. Der Bordcomputer wird hier mittels 2er Schrauben an eine Platte angeschraubt. Bitte unbedingt drauf achten, dass er gerade sitzt. Der Aufstieg ist sehr schwer, weil man das Bein ganz schön heben muss. Sobald man anfängt zu treten, geht der Computer an. Er ist zwar nicht beleuchtet, aber die Zahlen werden groß und deutlich angezeigt. Ob Pulsmesser, gefahrene Zeit, Wegstrecke und verbrauchte Kolorieren, alles wird im Wechsel angezeigt. Man kann aber auch jeden Wert separat anzeigen lassen. Man sitzt gut auf dem Fahrrad. Der Sattel ist gepolstert und höhenverstellbar. Beim X-BIKE 700 ist der Sattel noch etwas mehr gepolstert und dadurch etwas bequemer. Es gibt zudem eine verstellbare Rückenlehne. Die Griffe sind gut gepolstert mit beidseitig integrierte Pulsmesser. Ja, das Fahrrad hat einen 8-stufig verstellbaren Trainings-Widerstand. Ähnlich zu vergleichen mit der Gangschaltung. Auf die Aufbewahrung am Rahmen für die Fernbedienung wurde hier verzichtet. Auch hier wurden bisher schon mehrere Stunden mit dem Fahrrad absolviert und das Fahrrad zeigt keinerlei Ermüdungserscheinungen. Kein Quietschen oder Knarzen. Das Fahrrad läuft laufruhig und ist kaum hörbar. Wird es mal nicht benötigt, kann man es platzsparend zusammenklappen. So hat es Platz in jede Ecke. Die Verarbeitung ist sehr gut, der Preis gut und zu beanstanden gibt es nichts. Von daher vergebe ich gerne die vollen 5 Sterne. PS: Sollte ich mich zwischen beiden Heimtrainern entscheiden, würde meine Wahl auf das hochwertigere Klarfit X-BIKE 700 fallen. Es ist ein kostenfreies bzw. preisreduziertes Produkt im Austausch für eine ehrliche Rezension.

Sain testata kahta erilaista Klarfitin ergometriä. Tuotekuvissa ja kuvauksen mukaan eroja tuskin huomaa aluksi, mutta useita eroja on heti havaittavissa asetettaessa ja tosielämässä. Vertailun kohteena oleva bike trainer on Klarfit X-BIKE 700. Pyörä toimitettiin pitkässä korkeassa laatikossa. Tällä kertaa mieheni tarvitsi 10 minuuttia enemmän kokoamiseen. Mutta se johtui varmasti myös siitä, että hän käytti mukana toimitettua työkalua. Pyörä ei näytä aivan yhtä kestävältä kuin vastaava X-BIKE 700, mutta se on silti turvallinen ja vakaa. Värimaailma valkoinen/sininen on hyvin valittu. Se on ei-sähköinen urheilulaite. Joten ei ärsyttävää kaapelia asunnon poikki. Ajotietokone tarvitsee vain 2 AAA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen. Ajotietokone ruuvataan levyyn kahdella ruuvilla. Varmista, että hän istuu suorassa. Nousu on erittäin vaikeaa, koska sinun on nostettava jalkaa melko vähän. Heti kun aloitat polkemisen, tietokone käynnistyy. Se ei ole taustavalaistu, mutta numerot ovat suuria ja selkeitä. Sykemittari, ajettu aika, kuljettu matka ja käytetty väritys, kaikki näytetään vuorotellen. Mutta voit myös näyttää jokaisen arvon erikseen. Istut hyvin pyörän selässä. Satula on pehmustettu ja korkeussäädettävä. X-BIKE 700:n satulassa on hieman enemmän pehmustetta ja siksi se on hieman mukavampi. Siinä on myös säädettävä selkänoja. Kahvat on hyvin pehmustettu molemmille puolille integroiduilla sykemittareilla. Kyllä, pyörässä on 8-portainen säädettävä harjoitusvastus. Samanlainen kuin vaihteiston kanssa. Kaukosäätimen rungossa ei ole säilytystilaa. Täälläkin on ajettu jo useita tunteja pyörällä, eikä pyörässä näy väsymyksen merkkejä. Ei narinaa tai narinaa. Pyörä kulkee tasaisesti ja tuskin kuuluu. Jos sitä ei tarvita, se voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi. Tilaa on siis joka kulmassa. Työn laatu on erittäin hyvä, hinta on hyvä, eikä mitään valittamista. Joten olen iloinen voidessani antaa sille täydet 5 tähteä. PS: Jos valitsen kahden kotitennarin välillä, valitsisin laadukkaamman Klarfit X-BIKE 700:n. Se on ilmainen tai alennettu tuote vastineeksi rehellisestä arvostelusta.

alkaen Cédric arvosteltu 09.11.2016
Verified tarkastelu

Ce vélo est donc reçu en pièces détachées qu'il sera nécessaire d'assembler. De mon côté, cela m'a pris environ 30 minutes en prenant mon temps et sans suivre la notice car dans l'ensemble cela reste assez facile à monter. Ce que je trouve très intéressant est la présence des outils nécessaires au montage de ce vélo qui sont fournis directement dans le carton. Au niveau du fonctionnement il est nécessaire de noter que l'affichage de ce vélo d'appartement fonctionne sur piles, il suffit d'insérer 2 piles AAA pour assurer son bon fonctionnement. On va donc pouvoir faire des réglages pour avoir des conditions de course similaire (ou presque) à des conditions réelles comme de la montagne par exemple (8 niveaux de difficulté réglables). Lorsque l'on met les mains sur le guidon on voit apparaître automatiquement notre rythme cardiaque comme pour la plupart des vélos d'appartement mais ici on a une précision intéressante. Sur des vélos d'appartement traditionnel, la précision est très aléatoire, ici j'ai pu comparer avec ma Garmin Forerunner 225 et force est de constater que le résultat est vraiment très intéressant. On a environ 3 à 4 pulsations d'écart, ce qui est raisonnable. Au niveau de l'affichage on peut voir pas mal de choses et notamment le temps, le nombre de rotation par minute, la vitesse, la distance parcourue, les calories et le pouls avec un affichage. De mon côté, je trouve que la selle est très pratique, on peut la régler à la hauteur que l'on veut et c'est très bien... ma femme fait 1,57m et moi je fais 1,76m, on peut l'utiliser l'un après l'autre sans problème. De même, ce vélo peut se ranger très facilement car on peut le plier et déplier à notre guise avec l'utilisation d'une goupille. Le seul point que je regrette et qui fait perdre une étoile à ce produit est que le guidon n'est pas réglable. Pour moi cela n'a pas posé de problème mais pour ma femme qui est petite, ce fut autre chose. Elle doit courber le dos ce qui est embêtant quand on veut faire un effort long.

Tämä pyörä toimitetaan siksi varaosina, jotka on koottava. Omalta osaltani kesti noin 30 minuuttia aikaa ja ohjeita noudattamatta, koska kaiken kaikkiaan se on silti melko helppo koota. Minusta erittäin mielenkiintoista on tämän pyörän kokoamiseen tarvittavien työkalujen läsnäolo, jotka toimitetaan suoraan laatikossa. Toiminnan suhteen on huomioitava, että tämän kuntopyörän näyttö toimii paristoilla, riittää, että asetat 2 AAA-paristoa oikean toiminnan varmistamiseksi. Pystymme siis tekemään säätöjä, jotta kilpailuolosuhteet ovat samanlaiset (tai melkein) kuin todelliset olosuhteet, kuten esimerkiksi vuoret (8 säädettävää vaikeustasoa). Kun laitat kätesi ohjaustankoon, sykkeesi näkyy automaattisesti kuten useimmissa kuntopyörissä, mutta tässä on mielenkiintoinen yksityiskohta. Perinteisillä kuntopyörillä tarkkuus on hyvin epävarmaa, tässä pääsin vertaamaan Garmin Forerunner 225:een ja on selvää, että tulos on todella mielenkiintoinen. Meillä on noin 3-4 pulssin välein, mikä on kohtuullista. Näytön tasolla näet paljon asioita ja erityisesti ajan, kierrosten määrän minuutissa, nopeuden, kuljetun matkan, kalorit ja pulssin näytöllä. Omasta puolestani satula on erittäin käytännöllinen, voit säätää sen haluamallesi korkeudelle ja se on erittäin hyvä... vaimoni on 1,57 m ja minä 1,76 m, voit käyttää sitä peräkkäin ilman ongelmia . Samoin tämä pyörä voidaan säilyttää erittäin helposti, koska voimme taittaa ja avata sen vapaa-aikanamme tapin avulla. Ainoa asia, jota pahoittelen ja joka saa tämän tuotteen menemään tähden, on se, että ohjaustanko ei ole säädettävissä. Minulle se ei ollut ongelma, mutta pienelle vaimolleni se oli jotain muuta. Hänen on taivutettava selkänsä, mikä on ärsyttävää, kun haluat ponnistella pitkään.

alkaen Nathalie arvosteltu 07.11.2016
Verified tarkastelu

Velo d'appartement pliable , encombrement moyen , Pliable et déplaçable grâce à des pieds munis de roulettes , pouvant être posotionnées soit à l'avant , soit à l'arrière. Livré en kit , prévoir environ 45 mn de déballage , identification et montage. La selle est confortable , le dossier m'est inutile car trop loin , il est à noter que l'on ne peut pas régler l'écartement selle/ guidon. Il y a un boitier sur le guidon qui fonctionne avec 2 piles LR06 , ce boitier permets de mesurer le temps passé à pédaler , la vitesse , la distance parcourue, les calories consommées, et les pulsations cardiaques ( les mains doivent être placées sur les capteurs argentés du guiddon pour cela ). Réglage de l'effort par un selecteur manuel avec 8 graduations. La notice est en allemand et en anglais . Il est confortable , on peut en effet le plier grâce à une goupille qu'on enlève et qu'on replace.le pliage est un peu difficile. A noter que pour les personnes très petites ou de plus de 1,80 m , il n'est pas adapté. Néanmoins , c'est un bon appareil.

Taitettava kuntopyörä, keskikokoinen, Taitettava ja liikuteltava pyörillä varustettujen jalkojen ansiosta, jotka voidaan sijoittaa joko eteen tai taakse. Toimitetaan sarjana, kestää noin 45 minuuttia pakkauksen purkamiseen, tunnistamiseen ja kokoamiseen. Satula on mukava, selkänoja on minulle hyödytön, koska se on liian kaukana, huomioitavaa, että satulan/ohjaustangon etäisyyttä ei voi säätää. Ohjaustangossa on laatikko, joka toimii 2 LR06-paristolla, jonka avulla voit mitata polkemiseen käytettyä aikaa, nopeutta, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita ja sydämenlyöntiä (kädet on asetettava anturin ohjaustankoon hopea baarit tätä varten). Tehon säätö manuaalisella valitsimella, jossa on 8 astetta. Ohje on saksaksi ja englanniksi. Se on mukava, voit todellakin taittaa sen irrotettavan ja vaihdattavan tapin ansiosta.Taittaminen on hieman vaikeaa. Huomaa, että se ei sovellu hyvin pienille tai yli 1,80 metrin pituisille ihmisille. Siitä huolimatta se on hyvä laite.

alkaen Vincenza arvosteltu 27.08.2016
Verified tarkastelu

Arriva ben imballata,protetta da lastre di polistirolo,in un comunissimo scatolo in cartone grezzo che misura 40x113x21 cm ed ha un peso di circa 17Kg All'interno dello scatolo si trova tutto il necessario per poter montare la cyclette che arriva smontata in piu' pezzi.Troviamo tutte le chiavi necessarie e un manuale che purtroppo non presenta la lingua italiana,ma ben illustrato e che rende il montaggio facile anche se il tutto risulta essere di per se' molto semplice ed intuitivo.Personalmente non ho nemmeno guardato le varie figure ed ho proceduto in maniera autonoma.Per l'intero montaggio ho impiegato circa 20 minuti.L'intera struttura si presenta solida e robusta pur mantenendo un peso leggero che consente di spostarla con estrema facilita'.E' realizzata in acciaio e plastica dura di buona qualita',che ben assemblati tra loro garantiscono un bel design,sportivo,minimale ma accattivante. Una cyclette completa e curata in ogni dettaglio Dotata di: -Superfici di appoggio totalmente sicure e in grado di non rovinare il pavimento oltre che evitare qualsiasi tipo di rumore.Dotate di rotelline sulla parte anteriore per poter spostare la cyclette facilmente. -Sella ergonomica,regolabile in altezza,ampia e con morbida imbottitura -Manici imbottiti di schiuma PU molto gradevoli al tatto,sul quale ci sono dei sensori palmari che sono molto utili per un allenamento ben riuscito.Tali sensori sono collegati ad un computer sul manubrio e consentono di monitorare durante tutta la sessione di allenamento la distanza percorsa e la velocità,la durata dell'allenamento ed inoltre le calorie bruciate e la vostra frequenza cardiaca Il display funziona tramite due pile nel formato AAA incluse nella confeziona,da inserire nell'apposito vano posto sul retro.Presenta numeri grandi per una facile lettura ma non è retroilluminato,si spegne automaticamente dopo alcuni minuti se la cyclette non viene utilizzata e si riaccende appena iniziate a pedalare.La selezione delle varie funzioni fornite dal computer solo selezionabili attraverso il tasto ""Mode"" su esso presenti. - Supporto per iPad,MP3,smartphone e altro ancora. -Una rotella posta alla base del manubrio contente di regolare l'intensita' di resistenza da 1 a 8. La pedalata è fluida e piacevole,inoltre assolutamente silenziosa. Caratteristica che ho apprezzato notevolmente è data dalla possibilita' di ripiegare la cyclette su sè stessa e posizionarla in piccoli spazi.Una volta chiusa infatti arriva a misurare solo 40x45 cm. e consente cosi' di riporta nei ripostigli e nei vari angoli liberi della casa,come ad esempio nel mio caso in un piccolo spazio rimasto libero tra armadio e parete In definitiva come ho gia' detto,è un prodotto che mi ha pienamente soddisfatta.

Se saapuu hyvin pakattuna, suojattu polystyreenilevyillä, hyvin yleisessä raakapahvilaatikossa, jonka mitat ovat 40x113x21 cm ja paino noin 17 kg. Laatikon sisältä löydät kaiken mitä tarvitset kuntopyörän kokoamiseen, joka saapuu purettuna useana kappaleena Löydämme kaikki tarvittavat avaimet ja ohjekirjan, jossa ei valitettavasti ole italiaa, mutta se on hyvin kuvitettu ja joka tekee kokoamisesta helppoa, vaikka kaikki on sinänsä hyvin yksinkertaista ja intuitiivista.. Henkilökohtaisesti en ole edes katsonut eri kuvioita ja minä eteni itsenäisesti Koko kokoonpano kesti noin 20 minuuttia Koko rakenne on vankka ja vankka säilyttäen samalla kevyen painon, joka mahdollistaa sen siirtämisen äärimmäisen helposti. Se on valmistettu teräksestä ja hyvälaatuisesta kovasta muovista. laatu, joka on koottu hyvin yhdessä takaavat kauniin, urheilullisen, minimalistisen mutta kiehtovan muotoilun. Täydellinen kuntopyörä, jossa on huomioitu kaikki yksityiskohdat Varustettu: - Täysin turvallisilla tukipinnoilla, jotka eivät vahingoita lattiaa ja välttävät kaikenlaista melua Varustettu pyöräillä edessä, jotta kuntopyörää voidaan liikuttaa helposti. -Ergonominen satula, korkeussäädettävä, leveä ja pehmeällä pehmusteella - Erittäin miellyttävän tuntuiset PU-vaahtomuovilla pehmustetut kädensijat, joissa on kämmentunnistimet, jotka ovat erittäin hyödyllisiä onnistuneen harjoituksen kannalta. Nämä anturit on kytketty ohjaustankoon tietokoneeseen ja voit seurata kuljettua matkaa ja nopeutta, harjoituksen kestoa sekä poltettuja kaloreita ja sykettäsi koko harjoituksen ajan Näyttö toimii kahdella pakkauksessa olevalla AAA-paristolla, jotka asetetaan sopivaan lokeroon takana. Siinä on suuret numerot lukemisen helpottamiseksi, mutta se ei ole taustavalaistu, se sammuu automaattisesti muutaman minuutin kuluttua, jos kuntopyörää ei käytetä ja käynnistyy uudelleen heti, kun aloitat polkimisen. Valikoima eri toimintojen tietokone voidaan valita vain siinä olevalla "Mode"-näppäimellä. - Tuki iPadille, MP3:lle, älypuhelimelle ja muille. -Ohjaustangon pohjassa sijaitseva pieni pyörä, joka säätää vastuksen voimakkuutta 1:stä 8:aan. Ajo on sulavaa ja miellyttävää sekä ehdottoman äänetöntä. Ominaisuuden, jota arvostin suuresti, antaa mahdollisuus taittaa kuntopyörä itsensä päälle ja sijoittaa se pieniin tiloihin.Se on suljettuna vain 40x45 cm. ja siten mahdollistaa sen tuomisen takaisin kaappeihin ja talon eri vapaisiin kulmiin, kuten minun tapauksessani pieneen tilaan, joka jätetään vaatekaapin ja seinän väliin. Loppujen lopuksi, kuten olen jo sanonut, se on tuote, joka on tyydyttänyt minua täysin.

alkaen Fabien arvosteltu 31.05.2016
Verified tarkastelu

Un vélo silencieux, très pratique, solide et confortable, avec roulettes intégrées, ce qui facilite le déplacement après l'effort ! Pour le moment, après 200 km parcourus, le vélo fonctionne parfaitement, les différents niveaux se ressentent bien. Livraison rapide et soignée. L'emballage intérieur, en particulier les protections en polystyrène, mériteraient un renfort. Le montage est un peu long, et la notice absolument pas pratique et peu lisible : on peut vite monter dans le mauvais sens si on n'y prend garde. En revanche, les instruments inclus pour le montage et les vis sont faciles d'utilisation. Ce vélo était un cadeau pour ma femme, mais je l'utilise aussi devant la télé tous les soirs et ne regrette pas l'achat !

Hiljainen pyörä, erittäin käytännöllinen, vankka ja mukava, integroiduilla pyörillä, mikä helpottaa liikkumista harjoituksen jälkeen! Tällä hetkellä 200 km:n jälkeen pyörä toimii täydellisesti, eri tasot tuntuu hyvältä. Nopea toimitus ja huolellinen. Sisäpakkaukset, erityisesti polystyreenisuojat, hyötyisivät vahvistamisesta. Kokoonpano on hieman pitkä, ja ohjeet ovat ehdottoman epäkäytännölliset ja vaikeasti luettavat: voit nopeasti kiivetä väärään suuntaan, jos et ole varovainen. Toisaalta mukana tulevat asennusvälineet ja ruuvit ovat helppokäyttöisiä. Tämä pyörä oli lahja vaimolleni, mutta käytän sitä myös television edessä joka ilta enkä ole katunut ostosta!

alkaen Alessandro arvosteltu 23.09.2015
Verified tarkastelu

Leggera, pratica e resistente. Ottimo rapporto qualità prezzo. Servizio di spedizione molto veloce, anche i corrieri sono stati gentilissimi nel portare in casa l'imballo. Davvero un sito affidabile

Kevyt, käytännöllinen ja kestävä. Erinomainen vastine rahalle. Erittäin nopea toimituspalvelu, jopa kuriirit olivat erittäin ystävällisiä tuomaan pakkauksen kotiin. Todella luotettava sivusto

alkaen Henrietta arvosteltu 18.09.2015
Verified tarkastelu

Könnyű volt összeszerelni, bár az útmutatóban nagyon kicsik a rajzok, de ki lehetett következtetni mindent. A szobabicikli jól működik, csupán két dolgot szeretnék megjegyezni: az egyik a háttámla. Sokkal hátrébb van mint kellene, ha kiegyenesedve ülök, legalább 10 centire van a hátamtól, annyira hátra pedig nem tudok ülni hogy hozzáérjek, mert akkor nem érem el a lábammal a pedálokat. Tehát tulajdonképpen nincs értelme annak, hogy rajta van, de igazából nem bánom, úgy sem ez az elsődleges:) A másik pedig a pulzusmérő: kötve hiszem, hogy amikor izzadva, lihegve tekerek, csupán 60-70-es lenne a pulzusom. De ezektől függetlenül elégedett vagyok a szobabiciklivel, jól működik, halk, nem foglal sok helyet.

Se oli helppo koota, vaikka ohjeen piirustukset ovat hyvin pieniä, mutta kaikesta voi päätellä. Kuntopyörä toimii hyvin, haluan vain huomauttaa kaksi asiaa: yksi on selkänoja. Se on paljon kauempana kuin sen pitäisi olla, jos istun suorassa, se on vähintään 10 senttimetriä selästäni, enkä voi istua tarpeeksi selässäni koskettaakseni sitä, koska silloin en pääse jaloillani polkimiin. Joten ei todellakaan ole järkeä olla päällä, mutta en todellakaan haittaa, se ei kuitenkaan ole ensisijainen asia :) Ja toinen on sykemittari: uskon, että kun pyöräilen hikinen ja huohottaen, sykkeeni olisi vain 60-70. Mutta näistä huolimatta olen kuntopyörään tyytyväinen, toimii hyvin, on hiljainen, ei vie paljoa tilaa.

alkaen Diletta arvosteltu 15.01.2015
Verified tarkastelu

Cet article est très bien, on peut l'utiliser n'importe où et il fait pas de bruit. Le rapport qualité/prix est cohérent. Très satisfaisant!!

Tämä artikkeli on erittäin hyvä, sitä voidaan käyttää missä tahansa, eikä se aiheuta melua. Hinta/laatusuhde on tasainen. Erittäin tyydyttävää!!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Azura M2 - kodin treenilaite
 • ergometri, jossa harjoitustietokone treenauksen seurantaan ja suunnitteluun
 • mukava selkänoja
 • integroitu sykemittari mahdollistaa treenin tehokkuuden tarkkailun harjoitustietokoneella
257,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.