Capital Sports

Uros XX-Heavy jumppanauha

alkaen 19 Asiakkaat
28,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Joustava: kestävä kuntoilunauha monipuoliseen ja yksilölliseen koko kehon harjoitteluun
  • Kestävä: 100% lateksi ei menetä pitoa
  • Hyvin pakattu: sisältää jumppapussin

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Uros XX-Heavy jumppanauha
28,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Uros XX-Heavy jumppanauha fitnessnauha lenkki 100 % lateksi

Kunto ja harjoittelu yksilöllisen voiman ja kestävyyden mukaan: Capital Sports Uros jumppanauhalla nostat kuntoasi riippumatta siitä, oletko aloittelija vai ammattilainen.

Uros XX-Heavy jumppanauha tarjoaa erittäin voimakkaan vastustuskyvyn ja tukee siten tehokkaasti vetoharjoituksissa tai muscle upseissa. Vahva pito tekee siitä ihanteellisen ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa kehonpainoharjoittelua. Jalkaharjoituksia, kyykkyjä tai punnerruksia saa haastavammaksi ja vaativammiksi Uros XX-Heavy -jumppanauhalla. Lisäksi voit jäljitellä raskaiden painojen nostoa optimaalisesti Uros XX-Heavy -nauhalla. Voimanauhamme on valmistettu 100% lateksista, joten ne eivät menetä vetolujuuttaan ja joustavuuttaan edes pitkien ja intensiivisten harjoitusten aikana.

Uros XX-Heavy jumppanauhan mukana tulee käytännöllinen kantolaukku, joten olet hyvin valmistautunut ulkojumppaan tai kuntosalikäyntiin. Lisäksi jokaisen nauhan mukana on harjoitusopas, jossa on selkeästi 10 tehokasta koko kehon harjoitusta.

Monipuolinen, joustava ja kestävä: Capital Sports Uros jumppanauha on uusi suosikkiharjoitteluväline.

Huomaa: Voimanauhat on valmistettu 100% lateksista, eikä niitä saa käyttää, jos olet allerginen lateksille. Lisäksi lateksissa on oma hajunsa, joka häviää itsestään ajan kuluttua. Koska nauhat venyvät paljon harjoittelun aikana ja joutuvat kosketuksiin hien kanssa, pinta voi muuttua hauraaksi ja halkeilla ajan myötä. Käyttöiän pidentämiseksi nauhat on ajoittain pestävä miedolla saippualla ja levittää talkkia puhdistamisen jälkeen.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Joustava: kestävä kuntoilunauha monipuoliseen ja yksilölliseen koko kehon harjoitteluun

  • Kestävä: 100% lateksi ei menetä pitoa

  • Hyvin pakattu: sisältää jumppapussin

  • Aloitussarja: jokaisen jumppanauhan tai setin mukana tulee harjoitusopas, joka sisältää tehokkaita koko kehon harjoituksia

Ominaisuudet:
  • materiaali: 100% lateksia
  • Vetovoima: 28 - 80 kg
  • muoto: silmukka
  • lämmittelyyn ja venytysharjoituksiin
  • tehokkaaseen harjoitteluun
  • lisätukea esim. leuanvetoon
  • kestävä
  • ei menetä vetovoimaa
  • mukana kantolaukku ja harjoitusopas
  • väri: sininen
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • Mitat: yksi nauha n. 208 cm (P)
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 19 Asiakkaat
10
5
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.03.2022
Verified tarkastelu

Not really satisfied with the equipment!

En todellakaan tyytyväinen varusteluun!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.03.2022
Verified tarkastelu

In der Produktbeschreibung werden 5 Stück genannt, was leider nicht stimmt. Es wird definitiv nur 1 Band (lila) geliefert. Es wäre wünschenswert, dass diese Angabe entsprechend korrigiert wird. Somit empfinde ich den Preis für nur ein Band doch etwas hoch.

Tuotekuvauksessa mainitaan 5 kpl, mikä ei valitettavasti pidä paikkaansa. Varmasti vain 1 nauha (violetti) toimitetaan. Tämä lausunto olisi toivottavaa korjata vastaavasti. Joten mielestäni vain yhden bändin hinta on hieman korkea.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.07.2021
Verified tarkastelu

Qualitativ super! Ebenso klasse ist die Haptik und es macht Spaß damit zu trainieren. Zu empfehlen :)

Loistava laatu! Fiilis on yhtä hyvä ja sen kanssa on hauskaa treenata. Suositella :)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.05.2021
Verified tarkastelu

Habe die Bänder fürs Training zuhause gekauft und bis jetzt halten sie was sie versprechen

Ostin nauhat kotiharjoitteluun ja toistaiseksi ovat pitäneet lupauksensa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.03.2021
Verified tarkastelu

Super Ergänzung zum Training. Der Schwierigkeitsgrad wird erhöht.

Loistava lisä treeneihin. Vaikeustasoa nostetaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.03.2021
Verified tarkastelu

Super Bänder. Sind meine ersten aber machen genau das wofür die da sind. Youtube gibs sehr gute Bilder und Anleitungen dafür. Bin sehr zufrieden

Hienot nauhat. Ovat ensimmäinen, mutta tee juuri sitä, mitä varten he ovat siellä. Youtube antaa siihen erittäin hyviä kuvia ja ohjeita. Olen erittäin tyytyväinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.01.2021
Verified tarkastelu

Ich habe lange überlegt ob ich wirklich das Geld in die Hand nehme und die teureren Bänder kaufe, da ist doch deutlich günstigere Alternativen gibt. Ich bin dann zu dem Entschluss gekommen, dass Gesundheit vorgeht und wenn man das Risiko (z.B. das das Band reißt o.ä.) minimieren kann, indem man etwas mehr zahlt so soll es so sein. Ich habe also das Set mit allen Bändern bestellt und war überrascht von der schnellen Lieferung, die Bestellung erfolgte gegen 13:00 Uhr und am nächsten Tag wurden sie schon geliefert. Von der Qualität bin ich wirklich sehr überzeugt, der Gummigeruch von dem man manchmal liest, ist bei diesen Bändern nicht wahrzunehmen und auch die mitgelieferte Tasche ist sehr praktisch weil man sie nicht nur über einen Arm sondern wie ein Rucksack über beide hängen kann. Lediglich das schwarze Band hatte leichte Einkerbungen, mit denen man eventuell dennoch trainieren könnte. Nachdem ich mich an den Kundenservice gewandt (welcher übrigens binnen eines Tages geantwortet hat) habe wurde mir aber sofort die Zusendung eines neuen schwarzen Bandes versprochen. Dies dürfte wohl in den nächsten Tagen ankommen. Von meiner Seite aus eine klare Kaufempfehlung.

Mietin pitkään ja hartaasti, ottaisinko todella rahat ja ostaisin kalliimpia nauhoja, koska siellä on paljon halvempia vaihtoehtoja. Sitten tulin siihen tulokseen, että terveys on etusijalla ja jos voit minimoida riskin (esim. nivelsiteen repeytymisen tai vastaavan) maksamalla hieman enemmän, niin olkoon niin. Joten tilasin setin kaikilla nauhoilla ja yllätyin nopeasta toimituksesta, tilaus tehtiin noin klo 13 ja ne toimitettiin seuraavana päivänä. Olen todella vakuuttunut laadusta, kumin haju, josta joskus luet, ei ole havaittavissa näissä nauhoissa ja mukana toimitettu laukku on myös erittäin käytännöllinen, koska et voi ripustaa sen vain yhden käsivarren päälle, vaan molempien päälle kuin repun. Vain mustassa nauhassa oli pieniä painaumia, joita voisi mahdollisesti käyttää harjoitteluun. Kun otin yhteyttä asiakaspalveluun (joka muuten vastasi vuorokauden sisällä), minulle luvattiin heti, että minulle lähetetään uusi musta hihna. Tämän pitäisi luultavasti saapua lähipäivinä. Omalta osaltani selkeä ostosuositus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.11.2020
Verified tarkastelu

Die Power-Bänder sind gut verarbeitet, sehr robust und kommen im Turnbeutel mitsamt Broschüre mit Anwendungsbeispielen. Ich halte die Powerbänder für eine sinnvolle Ergänzung von Homeworkouts, die primär ohne Geräte auskommen wollen. Gerade für Einsteiger lassen sich hier einige Übungen in individueller Intensität durchführen. Ebenso sinnvoll für Diejenigen, die sich eine Klimmzugstange gekauft haben, es aber noch nicht ganz ohne Unterstützung schaffen.

Voimanauhat ovat hyvin tehtyjä, erittäin kestäviä ja tulevat kuntosalilaukussa, jossa on esite käyttöesimerkkejä. Voimanauhat ovat mielestäni hyödyllinen lisä kotitreeneihin, jotka haluavat ensisijaisesti tehdä ilman laitteita. Erityisesti aloittelijoille, joitain harjoituksia voidaan suorittaa täällä yksilöllisellä intensiteetillä. Yhtä hyödyllinen niille, jotka ovat ostaneet vetotangon, mutta eivät vielä pysty tekemään sitä täysin ilman tukea.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.11.2020
Verified tarkastelu

Das zweite Set welches ich mir zugelegt habe. Das andere benutze ich etwa 4-5x die Woche. Über nun etwa 1,5 Monate. Was mir leider sehr negativ aufgefallen ist, die Zugkraft die man aufwenden muss ist bei ein und dem selben Band (habe mir jeweils ein Zweites Band für noch mehr Übungen hinzu gekauft) unterschiedlich. Habe erst gedacht das legt sich mit der Zeit. Leider bleibt es so und nun habe ich 3x2 Bänder die aber jeweils leider eine andere Zugkraft haben. Leider sehr Schade. Gerade bei dem Preis finde ich das nicht in Ordnung. Wer aber die Bänder jeweils einzeln nutzt dürfte keine Probleme haben.

Toisen setin sain. Käytän toista noin 4-5 kertaa viikossa. Nyt noin 1,5 kuukautta. Valitettavasti huomasin erittäin negatiivisena sen, että vetovoima, jota sinun täytyy käyttää, on erilainen yhdellä ja samalla nauhalla (ostin toisen nauhan vielä useampaa harjoitusta varten). Aluksi ajattelin, että se menee ohi ajan myötä. Valitettavasti se pysyy sellaisena ja nyt minulla on 3x2 nauhat, joilla valitettavasti jokaisella on erilainen vetolujuus. Valitettavasti erittäin valitettavaa. Hintaan nähden se ei mielestäni ole ok. Mutta jos käytät nauhoja yksitellen, sinulla ei pitäisi olla ongelmia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.08.2020
Verified tarkastelu

Insgesamt ein gutes Widerstandsband mit dem man viele Übungen machen kann. Mir hat es sehr geholfen. Die mitgelieferte Tasche ist auch sehr nützlich, jedoch ging sie schnell kaputt. Die Qualität des Bandes ist ziemlich gut und das auch noch nach einigen Monaten in Benutzung. Ich finde den Preis noch ein bisschen zu hoch jedoch ist es insgesamt ein super Produkt.

Kaiken kaikkiaan hyvä vastusnauha, jolla voit tehdä monia harjoituksia. Se auttoi minua paljon. Mukana tullut laukku on myös erittäin hyödyllinen, mutta se hajosi nopeasti. Hihnan laatu on melko hyvä, jopa muutaman kuukauden käytön jälkeen. Mielestäni hinta on edelleen hieman korkea, mutta kaiken kaikkiaan se on loistava tuote.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.06.2020
Verified tarkastelu

Hallo, ich trainiere bereits seit 5 Jahren mit solchen dicken Ressistance Bänder. Die Bänder bringen für das Home Workout mit Lang-und Kurzhantel abwechslungsreiche Übungsvariationen. Auf YouTube lässt sich eine Menge dazu finden... Der Verkäufer bekommt schon allein 5 Sterne, weil der Kundenservice einfach nur Vorbildlich war. Meine Lieferverfolgung wurde als zugestellt bei einem Nachbarn ausgewiesen. Dies hat leider nicht gestimmt. Vermutlich wurde das Paket einfach vor dem Hauseingang abgestellt und gestohlen. Als ich Kontakt mit dem Verkäufer aufnahm, bekam ich innerhalb weniger Stunden ein Feedback. Ohne großen Mailverkehr hat der Verkäufer mir angeboten, das Produkt nochmals auszuliefern. Der zweite Versuch glückte auch. Das Produkt macht einen soliden Eindruck. Meine anderen Bänder sind von einem amerikanischen Anbieter, der damals der einzige war. Das blaue Band kann durchaus von der Strapazierfähigkeit mit den anderen Bändern, die ich seit 5 Jahren besitze, mithalten. Hoffentlich hält das Blue Band auch so lange, wie meine anderen Bänder.

Hei, olen treenannut niin paksuilla vastusnauhoilla 5 vuotta. Nauhat tarjoavat erilaisia harjoitusvariaatioita kotitreeneihin tankoilla ja käsipainoilla. YouTubesta löytyy paljon aiheesta... Myyjä saa 5 tähteä yksin, koska asiakaspalvelu oli esimerkillistä. Toimitusseurantani merkittiin toimitetuksi naapurille. Valitettavasti tämä ei ollut totta. Paketti jäi luultavasti yksinkertaisesti talon sisäänkäynnin eteen ja varastettiin. Kun otin yhteyttä myyjään, sain palautetta muutamassa tunnissa. Ilman suurta postiliikennettä myyjä tarjosi minulle toimittaa tuotteen uudelleen. Myös toinen yritys onnistui. Tuote tekee vankan vaikutelman. Muut nauhani ovat amerikkalaiselta toimittajalta, joka oli tuolloin ainoa. Sininen hihna pysyy varmasti muiden 5 vuotta omistamieni hihnojen mukana kestävyyden suhteen. Toivottavasti sininen bändi kestää yhtä kauan kuin muut bändini.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.06.2020
Verified tarkastelu

Hält, was es verspricht...

Tekee mitä lupaa...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.04.2020
Verified tarkastelu

Das Band ist mit Kreativität extrem vielseitig einsetzbar! Zur Langlebigkeit kann ich leider noch nicht viel sagen aber es macht auf mich einen super Eindruck. Wer in Zeiten von Corona viele Übungen machen möchte ist mit so einem Band bestens aufgehoben, ohne die hohen Kosten für Gewichte.

Nauha on erittäin monipuolinen ja luova! Pitkästä iästä en osaa vielä sanoa, mutta se tekee minuun suuren vaikutuksen. Jokainen, joka haluaa tehdä paljon harjoituksia korona-aikoina, on hyvissä käsissä tällaisen nauhan kanssa ilman korkeita painokustannuksia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.04.2020
Verified tarkastelu

Im Zuge des Corona Virus (COVID-19) musste ich, wie viele andere Fitnessstudio-Gänger, auf Homeworkouts umsteigen. Da ich ansonsten viel mit Gewichten trainiere, wollte ich zusätzliche Alternativen zum Eigenkörpergewichtstraining haben. Auf meiner Suche bin ich auf die Powerbands gestoßen. Anfangs noch zu einem günstigeren Preis und Prime bestellt (ein paar Tage später waren die Produkte um 30-40% teurer) - ich hatte Glück gehabt :) Die Vielseitigkeit der Trainingsmöglichkeiten findet sich in unzähligen Youtube- sowie Instagramvideos. Ob Push, Pull, Legs, Arme - für jeden Bereich des Körpers gibt es gute Übungen. Aus meiner Sicht eine super Ergänzung zum Bodyweight-Workout. So lassen sich Liegenstützen erschweren, Klimmzüge vereinfachen oder das Beintraining im Schwierigkeitsgrad einfach verändern. Mittlerweile besitze ich drei unterschiedliche Stärken der Bänder, sodass ich gut variieren kann. Ich werde die Bänder definitiv auch nach der Aufhebung der Ausgangsbeschränkungen in mein Training integrieren. Es macht wirklich viel Spaß damit zu trainieren. Die Bänder kommen zwar nicht ganz an ein TRX-Gerät ran, machen dennoch Laune. Der zusätzl. mitgelieferte Beutel ist ein nettes Accessoire. Preis-Leistung: 4 Sterne Qualität: 4 Sterne Haltbarkeit: 5 Sterne Geruch: 3 Sterne (man muss sich nach dem Training schon die Hände waschen. Zudem sollte man die Bänder in den mitgelieferten Beutel verstauen).

Koronaviruksen (COVID-19) aikana, kuten monet muutkin kuntosalilla kävijät, jouduin siirtymään kotitreeneihin. Koska muuten harjoittelen paljon painoilla, halusin saada lisävaihtoehtoja kehonpainoharjoitteluun. Etsiessäni törmäsin tehonauhoihin. Aluksi halvemmalla ja tilasin Primen (muutamaa päivää myöhemmin tuotteet olivat 30-40% kalliimpia) - olin onnekas :) Treenivaihtoehtojen monipuolisuus löytyy lukemattomista YouTube- ja Instagram-videoista. Työnnä, vedä, jalat, kädet – hyviä harjoituksia löytyy jokaiselle kehon osalle. Minun näkökulmastani loistava lisä kehonpainoharjoitteluun. Tällä tavalla voit tehdä punnerruksista vaikeampaa, vedot helpompaa tai yksinkertaisesti muuttaa jalkaharjoittelun vaikeusastetta. Minulla on nyt kolme eri vahvuutta bändeistä, joten osaan varioida hyvin. Integroin bändit ehdottomasti harjoituksiini myös poistumisrajoitusten purkamisen jälkeen. Sen kanssa on todella hauskaa treenata. Nauhat eivät ole aivan lähellä TRX-laitetta, mutta ne ovat silti hauskoja. Ylimääräinen mukana toimitettu pussi on mukava lisävaruste. Hinta-laatusuhde: 4 tähteä Laatu: 4 tähteä Kestävyys: 5 tähteä Tuoksu: 3 tähteä (kädet on pestävä harjoituksen jälkeen. Myös nauhat kannattaa laittaa mukana tulevaan pussiin).

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.04.2020
Verified tarkastelu

Sind sehr gut, nur habe am Arm komische Rötungen bzw sehr trockene Haut nach dem Benutzen

Ovat erittäin hyviä, mutta minulla on outoa punoitusta käsivarsissani tai erittäin kuiva iho niiden käytön jälkeen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.04.2020
Verified tarkastelu

Super für Krafttrainning und als Unterstützung bei Klimmzügen. Ich habe das grüne Band gekauft und bin zufrieden. Mit ein wenig Kreativität kann man Übungen wie Bankdrücken (Liegestütz mit Band als Widerstand), Lattzug (Klimmzüge mit Band) oder Rudern ganz gut nachahmen. Es ist zwar nicht das gleiche, aber als Improvisation für den Fitnessstudiobesuch sehr gut!

Sopii erinomaisesti voimaharjoitteluun ja avuksi vedonlyönnissä. Ostin vihreän nauhan ja olen tyytyväinen. Pienellä luovuudella voidaan matkia harjoituksia, kuten penkkipunnerrus (punnerrannat vastusnauhoilla), latvavedot (vedot nauhoilla) tai rivit. Se ei ole sama, mutta erittäin hyvä improvisaatioksi kuntosalille käyntiin!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.03.2020
Verified tarkastelu

Aufgrund der Corona Situation kann ich ja nicht mehr in ins Sportstudio und habe mir deswegen das Dreierset der Fitnessbänder gekauft. Die Bänder sind okay aber nicht perfekt. Die Anleitung ist recht knapp bebildert und zeigt nur ein Teil der Möglichkeiten der Bänder. Sie könnte etwas Umfangreicher sein. Bei der Auswahl der Bänder im Set hätte ich mir auch ein Stärkeres gewünscht. Das Stärkste ist für manche Übungen noch zu schwach. Der größte Kritikpunkt ist für mich der Geruch. Die Bänder riechen extrem nach Gummi. Auch die Hände riechen nach den Übungen entsprechend. Grundsätzlich ist das Set aber Okay und bekommt von mit 3,5 Sterne.

Koronatilanteen vuoksi en voi enää käydä salilla ja siksi ostin kolmiosaisen kuntonauhasarjan. Hihnat ovat kunnossa, mutta eivät täydelliset. Ohjeet on kuvattu hyvin lyhyesti ja ne osoittavat vain osan nauhojen mahdollisuuksista. Se voisi olla hieman laajempi. Kun valitsin sarjan hihnat, olisin toivonut vahvempaa. Vahvin on vielä liian heikko joihinkin harjoituksiin. Suurin kritiikki minulle on haju. Nauhat tuoksuvat erittäin kumilta. Kädet myös tuoksuvat vastaavasti harjoitusten jälkeen. Periaatteessa sarja on kunnossa ja saa 3,5 tähteä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.03.2020
Verified tarkastelu

Habe mir die Bänder anlässlich der derzeitigen Situation bestellt, um trotz Fitnessstudio-Schließung weiter trainieren zu können. Habe auch direkt drei Widerstände geholt (ein leichtes hatte ich schon vorher fürs Warmup). Die Bänder sind wirklich klasse. Man kann viele Übungen damit machen (ein paar liegen auch bei) und mit ein bisschen Kreativität für fast alles eine Ersatzübung finden. Die Qualität der Bänder ist, soweit ich das nach einer Woche beurteilen kann, sehr gut. Auch bei Übungen wie Kniebeugen muss man keine Angst haben das was reißt. Sogar wenn man auf dem Band steht und Trizepsextensions über dem Kopf macht, spielen die Bänder problemlos mit. Limit ist hier eher irgendwann die eigene Kraft. Insgesamt kann ich die Bänder nur empfehlen. Auch mit mehrjähriger Trainingserfahrung sind die Übungen fordernd. Es ist definitiv sinnvoll mehrere Widerstandsstufen zu nutzen (je nach Muskelgruppe und Übung).

Tilasin nauhat vallitsevan tilanteen vuoksi, jotta pääsisin jatkamaan harjoittelua salin sulkemisesta huolimatta. Sain myös heti kolme vastusta (jolla oli helppo lämmittelyä varten). Nauhat ovat todella mahtavia. Sillä voi tehdä paljon harjoituksia (joita on mukana) ja pienellä luovuudella löytyy korvaava harjoitus melkein mihin tahansa. Sikäli kuin voin arvioida viikon kuluttua, nauhojen laatu on erittäin hyvä. Edes harjoituksissa, kuten kyykkyssä, sinun ei tarvitse pelätä, että jokin repeytyy. Vaikka seisot nauhalla ja venytäisit tricepsejä pään yläpuolella, nauhat soittavat sen mukana ilman ongelmia. Jossain vaiheessa tässä on rajana omat voimasi. Kaiken kaikkiaan voin vain suositella nauhoja. Usean vuoden harjoittelukokemuksellakin harjoitukset ovat vaativia. On ehdottomasti järkevää käyttää useita vastustasoja (riippuen lihasryhmästä ja harjoituksesta).

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.03.2020
Verified tarkastelu

Das Produkt wurde direkt am nächsten Tag geliefert, sehr praktisch im Turnbeutel. Die drei verschiedenen Stärken sind perfekt für verschiedene Übungen und Training bestimmter Körperteile. Damit muss man in Zeiten des Corona Virus nicht mehr ins Fitnessstudio, sondern kann ganz entspannt daheim trainieren. Klare Kaufempfehlung!

Tuote toimitettiin heti seuraavana päivänä, erittäin käytännöllinen kuntosalilaukussa. Kolme eri vahvuutta sopivat täydellisesti erilaisiin harjoituksiin ja tiettyjen kehon osien harjoitteluun. Koronaviruksen aikana ei tarvitse enää käydä salilla, vaan voi treenata rennosti kotona. Selkeä ostosuositus!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Uros XX-Heavy jumppanauha
  • Joustava: kestävä kuntoilunauha monipuoliseen ja yksilölliseen koko kehon harjoitteluun
  • Kestävä: 100% lateksi ei menetä pitoa
  • Hyvin pakattu: sisältää jumppapussin
28,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.