Malone

PW-2522 - PA-kaiutin

alkaen 22 Asiakkaat
287,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
  • 2-kerroksiset fullrange-3-tie-kaiuttimet, joissa 2 x 38cm (15“) basso

  • Molemmissa 750W RMS-teho– vastaa 1500W max. tehoa

  • Monipuolisten liitäntämahdollisuudet kaikentyyppisille vahvistimille

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Pari Malone PW-2522 PA-kaiuttimia 2x 38cm (15") basso 3000W
Text für Setartikel..
Suositeltava käyttöalue
  • Baarit
  • Tanssikoulu
  • Disko & klubit
  • urheiluhalli
  • Keskikokoiset lavat
Laajennettavissa
  • Vahvistin
  • CD-soitin
  • DJ-ohjain
  • DJ-kuulokkeet
  • DJ-mikseri
  • Kannettava tietokone

Käytä indoor max 250 henkilöä hengelle.

Ammattimaiset 3-tie-PA-kaiuttimet Malonelta.

Kaiuttimien vahvat ja tasapainoiset ääniominaisuudet mahdollistavat PW-2522:n käytön kaikenlaisissa tapahtumissa - niin hääjuhlissa kuin rock-konserteissa. Kaiuttimien erityinen vahvuus löytyy syvien bassoäänten soidessa; myös matalat taajuudet välittyvät yleisölle rikkaasti ja häiriöttömästi.

Malone-kaiuttimien pitkäikäiset ja luotettavat osat mahdollistavat laitteen säännöllisen käytön ilman ongelmia.

Vahvan rakenteen myötä (suojakulmat, huopaus, suojaverkko) Malone PW-2522 selviytyy lavakäytöstä, sekä kuljetuksista helposti ja vaurioitta.

Varma ja pitkäikäinen PA-kumppani edulliseen hintaan.

Setti koostuu tarvikkeista

PW-2522 PA-passiivikaiutin 1 500 W

tuotenumero: 10001340

Sisältyvä määrä: 2

1. Details Image 3. Details Image 4. Details Image 6. Details Image

Huippuominaisuudet:

  • 3-tiepassiivikaiutin, jossa kaksi 38 cm:n (15") bassokaiutinelementtiä
  • RMS-tehonkesto 750 W – maksimiteho 1 500 W
  • Useita liitäntämahdollisuuksia erilaisille vahvistimille
  • Helppo kuljettaa tukevan puurungon ja sivuilla olevien napakoiden kantokahvojen ansiosta
  • Kestää hyvin kulutusta kulmasuojien, huopapäällisen ja suojaverkon ansiosta

Ominaisuudet:

  • Liitännät: 1 x PA-sisääntulo, 1 x PA-ulostulo, 2 x 6,3 mm jakkisisääntulo, 1 x kullattu, ruuvattava stereosisääntulo
  • Piezo-diskanttielementti
  • Keskiäänitorvi
  • Maksimiäänenpaine: 99 dB
  • Taajuusvaste: 30 Hz–18 kHz
  • Impedanssi: 8 ohmia

Mitat:

  • 48 x 103 x 36 cm
  • Paino: n. 23 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 22 Asiakkaat
20
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen sergio arvosteltu 29.08.2017
Verified tarkastelu

Probado en interior y exterior y la verdad que rinden bien, pero en interior mucho mejor si buscas un mejor sonido. Me han venido perfectas para poder trabajar con ellas en pequeñas fiestas familiares como cumpleaños, comuniones y demas eventos privados, tanto en grandes locales o al exterior.

Testattu sisällä ja ulkona, ja totuus on, että ne toimivat hyvin, mutta sisätiloissa paljon paremmin, jos etsit parempaa ääntä. Ne ovat sopineet minulle täydellisesti työskennelläkseni heidän kanssaan pienissä perhejuhlissa, kuten syntymäpäivissä, ehtoollisissa ja muissa yksityistilaisuuksissa, niin suurissa paikoissa kuin ulkomailla.

alkaen Sándor arvosteltu 04.01.2016
Verified tarkastelu

Bár 750/1500 vattot biztos nem bír a teljesítménye elfogadhatóan jó, bőséges magashangal és igazán élvezhető mélyhangal. Meglepett mikor céges rendezvényen hadrendbe állítottuk egy hatalmas csarnokban és a ""döge"" ott sem veszett el a semmiben. Természetesen vigyázni kell rá hogy ne legyen túlhajtva hiszen mégsem egy professzionális cucc de ha tudjuk ill. halljuk hol a határa akkor sokáig élvezhetően jó és tiszta marad a hangzása. Kissebb teremben több mint elég. 

Vaikka se ei todellakaan kestä 750/1500 wattia, sen suorituskyky on kohtuullisen hyvä, runsaalla diskantilla ja todella nautittavalla bassolla. Yllätyin, kun laitoimme sen kuntoon yrityksen tilaisuudessa isossa salissa, eikä "paska" sinnekään eksynyt. Tietenkin sinun on oltava varovainen, ettet käytä sitä liikaa, koska se ei ole ammattimainen asia, mutta jos voimme tai kuunnellaan missä sen raja on, niin sen soundi pysyy nautinnollisen hyvänä ja selkeänä pitkään. Enemmän kuin tarpeeksi pienempään huoneeseen.

alkaen Filippo arvosteltu 12.08.2015
Verified tarkastelu

Sono rimasto davvero sorpreso dalla potenza di queste casse, girando su internet ci sono pareri favorevoli e contrari nell acquistare questo tipo di diffusori, la mia impressione è stata ottima e voglio condividerla: -Innanzitutto questi diffusori per suonare davvero forte e bene hanno bisogno di un amplificatore di potenza uguale o maggiore, io per esempio ho scelto lo Skytec AMP2000 che arriva ad un picco di 3200W, considerando che le casse in questione possono raggiungere (stando a quello che dice la scheda del venditore) 3000W, quindi sarà più che sufficiente, bisognerà solamente tenere il volume dei due canali un pò più bassi per evitare di sovraccaricarle. -Un altro piccolo accorgimento per la potenza generale delle casse è la sorgente: collegando tramite AUX un cellulare o un MP3 non si avrà la potenza effettiva che potremmo avere collegando un buon mixer di marca. Nella video prova sottostante vi mostro come queste casse siano abbastanza potenti anche con un piccolo MP3, ovviamente ho provato le casse anche con un CDJ Pioneer ed il risultato è stato stupefacente, non avrà raggiunto i 3000W dichiarati ma il suono era davvero potente, senza distorsioni. Quindi non spaventatevi se il suono risulterà basso collegando il cellulare poichè la potenza del segnale uscente è davvero troppo bassa per avere prestazioni eccellenti. Se volete un impianto di qualità, con possibilità di espansione, queste casse passive fanno a caso vostro, la facilità di installazione è pazzesca se utilizzate i connettori Speakon, io per esempio li ho costruiti da solo (su internet sono disponibili foto degli schemi di collegamento), utilizzando un cavo 2 X 2,5 di spessore per evitare surriscaldamenti e aumentare la sicurezza. Che altro aggiungere, un prodotto dalla qualità-prezzo fantastica, vi terrò aggiornati come si comportano questi diffusori nel tempo. PS: Alla consegna potreste ricevere questi diffusori marchiati Auna oppure Malone, non preoccupatevi, dovete solamente controllare che il modello sia PW-2522.

Olin todella yllättynyt näiden kaiuttimien tehosta, netissä on mielipiteitä tämän tyyppisten kaiuttimien ostamisen puolesta ja vastaan, vaikutelmani oli erinomainen ja haluan jakaa sen: - Ensinnäkin nämä kaiuttimet tarvitsevat saman tai suuremman tehon vahvistimen valitsin esimerkiksi Skytec AMP2000:n, joka saavuttaa huipun 3200W, kun otetaan huomioon, että kyseiset kaiuttimet voivat saavuttaa (myyjän kortin mukaan) 3000W, joten se on enemmän kuin tarpeeksi, pitää vain säilyttää kahden kanavan äänenvoimakkuutta hieman alhaisempi, jotta ne eivät ylikuormituisi. -Toinen pieni temppu kaiuttimien yleiseen tehoon on lähde: yhdistämällä matkapuhelimen tai MP3-soittimen AUX:n kautta et saa sitä tehokasta tehoa kuin voisimme saada yhdistämällä hyvän merkkisen mikserin. Alla olevassa videotestissä näytän kuinka nämä kaiuttimet ovat tarpeeksi tehokkaita pienelläkin MP3:lla, ilmeisesti kokeilin kaiuttimia myös Pioneer CDJ:llä ja tulos oli hämmästyttävä, se ei ehkä saavuttanut ilmoitettua 3000 W, mutta ääni oli todella voimakas , ilman vääristymiä. Älä siis pelkää, jos ääni on hiljainen, kun yhdistät matkapuhelimen, sillä lähtevän signaalin voimakkuus on todella liian alhainen erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jos haluat laadukkaan järjestelmän, jossa on laajennusmahdollisuus, nämä passiiviset kaiuttimet sopivat sinulle, asennuksen helppous on hullua, jos käytät Speakon-liittimiä, esimerkiksi rakensin ne itse (kuvat kytkentäkaavioista löytyy internet ), käyttämällä 2 x 2,5 paksuista lankaa ylikuumenemisen välttämiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi. Mitä muuta lisättävää, fantastinen laatu-hinta tuote, pidän sinut ajan tasalla näiden kaiuttimien suorituskyvystä ajan mittaan. PS: Toimituksen yhteydessä saatat saada nämä Auna- tai Malone-merkkiset kaiuttimet, älä huoli, sinun on vain tarkistettava, että malli on PW-2522.

alkaen Ionut arvosteltu 18.06.2015
Verified tarkastelu

Am achizitionat acest produs in urma cu 1 an de zile sunt foarte multumit de el, iar pretul raport calitate este foarte bun. Recomand si altor persoane interesate.

Ostin tämän tuotteen 1 vuosi sitten, olen siihen erittäin tyytyväinen ja hinta/laatusuhde on erittäin hyvä. Suosittelen muille kiinnostuneille.

alkaen Francesco arvosteltu 13.12.2013
Verified tarkastelu

Veramente eccezionali +++ ,rapporto qualità prezzo eccelso.CONSIGLIATISSIME. Qualità del suono pulita e veramente soddisfacente un must per tutti coloro che si occupano di impianti audio.

Todella poikkeuksellinen +++, erinomainen vastine rahalle. SUOSITTELEN. Puhdas ja todella tyydyttävä äänenlaatu on pakollinen kaikille audiojärjestelmien parissa työskenteleville.

alkaen Francesco arvosteltu 13.12.2013
Verified tarkastelu

Veramente eccezionali +++ ,rapporto qualità prezzo eccelso.CONSIGLIATISSIME. Qualità del suono pulita e veramente soddisfacente un must per tutti coloro che si occupano di impianti audio.

Todella poikkeuksellinen +++, erinomainen vastine rahalle. SUOSITTELEN. Puhdas ja todella tyydyttävä äänenlaatu on välttämätön kaikille audiojärjestelmien parissa työskenteleville.

alkaen Peter arvosteltu 15.07.2013
Verified tarkastelu

RMS 100W, Max. 150W. Kebyze do nich niekto pusti RMS 750W tak za 1s zadymia :0)

RMS 100W, max. 150W. Jos joku laittaa niihin RMS 750W, se tupakoi 1 sekunnissa :0)

alkaen Börcsök Barnabás arvosteltu 14.07.2013
Verified tarkastelu

Nagyon jól szól és az ár is kedvező csak ajánlani tudom mindenkinek ! :)

Kuulostaa erittäin hyvältä ja hinta on kohtuullinen, voin vain suositella sitä kaikille! :)

alkaen Damian arvosteltu 10.05.2013
Verified tarkastelu

Powiem tak:jak narazie kolumny grają extra!Nawet sie nie spodziewałem,że tak będą grały:)sprzęt konkret:)

Sanon tämän: toistaiseksi kaiuttimet kuulostavat hyvältä! En edes odottanut niiden kuulostavan siltä :)

alkaen Damian arvosteltu 10.05.2013
Verified tarkastelu

Powiem tak:jak narazie kolumny grają extra!Nawet sie nie spodziewałem,że tak będą grały:)sprzęt konkret:)

Sanon tämän: toistaiseksi kaiuttimet kuulostavat hyvältä! En edes odottanut niiden kuulostavan siltä :)

alkaen Péter arvosteltu 06.05.2013
Verified tarkastelu

Nagyon jó ár, érték arány!

Erittäin hyvä hinta, vastinetta rahalle!

alkaen Romek arvosteltu 10.04.2013
Verified tarkastelu

Mega moc za mega cenę, wysyłka całe 4 dni, no ale ok

Megateho megahintaan, toimitus kaikki 4 päivää, mutta ok

alkaen Damian arvosteltu 18.03.2013
Verified tarkastelu

Nie mialem jeszcze tego sprzetu ale z tego co widze to musi mniec potężną moc!!supeer!!!

Minulla ei ole vielä ollut tätä laitetta, mutta mitä näen, siinä täytyy olla paljon tehoa!! super!!!

alkaen Damian arvosteltu 18.03.2013
Verified tarkastelu

Nie mialem jeszcze tego sprzetu ale z tego co widze to musi mniec potężną moc!!supeer!!!

Minulla ei ole vielä ollut tätä laitetta, mutta nähdäkseni siinä täytyy olla paljon tehoa!! super!!!

alkaen anonimo 94 arvosteltu 19.08.2012
Verified tarkastelu

ottimo affare....................................................................................................................

hyvä diili................................................ ................................................... .. ..................

alkaen Alexander arvosteltu 25.07.2012
Verified tarkastelu

Habe mir diese Boxen für kleinere Partys (~20leute) da mein Heimkino mir zu schade wurde gekauft. Am ersten Blick sehen sie wirklich Hammer aus! Optisch gibt es wirklich nichts auszusetzen. Habe mir zu den Boxen die Skytec AMP-2000 Endstufe gekauft mit 2x1000Watt RMS damit die Boxen mit 2x750Watt RMS auch zur Geltung kommen.Ich finde sie super, Bass ist auch kraftvoll die Boxen überschlagen sich nur auf Max Lautstärke am Mischpult+Leptop was mich nicht wirklich stört da ich sie wegen Nachbarn nicht voll aufdrehn kann. Eine Sache stört mich - die Hochtöner rauschen immer teilweise. Bei leiser Musik ist das wirklich nicht angenehm, das muss man dann mit dem Mischpult wegmachen und dann klappt alles :)Noch einmal zusammen gefasst:Pro:+ schnelle Lieferung (3Tage nach Ost-Österreich)+ Hammer Aussehen+ gut transportierbar, sind nicht so schwer wie sie aussehen+ Klang ist mithilfe von Mischpult GutKontra:- Keine Lautsprächerkabel dabei- rauschen bisschenAlso für alle die Boxen nur für Homepartys, kleinere Veranstaltungen etc. brauchen sind sie genau das Richtige! & für so einen Preis findet Ihr nirgends im Internet solche Hammer Boxen :)Also zugreifen!! :)

Ostin nämä laatikot pienempiin juhliin (~20 henkilöä), koska kotiteatterini oli liian huono minulle. Ensi silmäyksellä ne näyttävät todella upeilta! Visuaalisesti ei todellakaan ole mitään valittamista. Ostin Skytec AMP-2000 tehovahvistimen 2x1000 watin RMS:n laatikoihin, jotta myös 2x750 watin RMS:n laatikot tulevat omaksi mielestäni. mikseri + kannettava tietokone, mikä ei minua oikeastaan haittaa, koska en saa sitä täyteen päälle naapureiden takia. Yksi asia häiritsee minua - diskanttikaiuttimet pitävät aina ääntä. Hiljaisella musiikilla ei todellakaan ole mukavaa, se pitää tehdä mikserillä ja sitten kaikki toimii :) Yhteenvetona: Pro: + nopea toimitus (3 päivää Itä-Itävaltaan) + upea ulkonäkö + helppo kuljettaa, eivät ole niin painavia miten näyttävät + ääni on hyvät miinukset mikserin avulla: - ei kaiutinkaapeleita mukana - vähän suhinaa Joten kaikille, jotka tarvitsevat laatikoita vain kotibileisiin, pienempiin tapahtumiin jne., ne ovat juuri sitä! & tuolla hinnalla et löydä noin mahtavia laatikoita mistään netistä :) Joten nappaa se!! :)

alkaen Elena arvosteltu 20.07.2012
Verified tarkastelu

Venditore perfetto e professionale consegna veloce

Täydellinen ja ammattitaitoinen myyjä. Nopea toimitus

alkaen gines arvosteltu 25.04.2012
Verified tarkastelu

envoi tres rapide, enceinte tres bien embaler,et tres serieux, je vous recommende se cite, merci a electronic star.

erittäin nopea toimitus, raskaana erittäin hyvin pakattu ja erittäin vakava, suosittelen lainausta, kiitos Electronic Star.

alkaen Mathieu arvosteltu 14.02.2012
Verified tarkastelu

Se produit est très fiable, très robuste et le rapport qualité/prix est excellent !

Tämä tuote on erittäin luotettava, erittäin kestävä ja hinta/laatusuhde on erinomainen!

alkaen Christian arvosteltu 23.01.2012
Verified tarkastelu

Ich arbeite in der Disco ""Ceche Karl"" und habe an erfahrung einiges sammeln können. Da habe ich was gefunden in diesem Shop: Der optimale Verstärker heißt:""Pa Endstufe Germini XGA 4000 Brückbar Limiter"" und kostet 268,-€ pro Stück. Erstmal die Technische Daten: 4000 Watt max,2x350Watt RMS an 4 Ohm und 2x250 Watt RMS an 8 Ohm. WICHTIG bei diesen Boxen ist der Brückenmodus,das bedeutet: Der Verstärker arbeitet bei Brückenmodus nur noch mono! Das wiederum bedeutet:das der Verstärker auf Brückenmodus sagenhafte 700 Watt RMS zur verfügung hat! Also pro Box EINE ENDSTUFE!!! Wichtig zu wissen:der Brückenmodus läuft NUR auf 8 Ohm und genau das brauchen diese Boxen. Da aber die Boxen 2x 750 Watt RMS haben ist es unbedingt erforderlich die Endstufe 2x zukaufen!!! Dann beträgt die Leistung Der Endstufen 2x 700 Watt RMS und die beiden Boxen haben dann 2x 750 Watt RMS. Das passt prima zusammen. Nur dann werden die Boxen und die Endstufen bestens harmonieren. Habt ihr dann die 2 Endstufen (wie oben beschrieben) und dieses Boxenpaar gekauft und angeschlossen,dann kann die Party beginnen. Aber hallo!!!

Työskentelen ""Ceche Karl"" -diskossa ja olen saanut paljon kokemusta. Löysin jotain tästä kaupasta: Optimaalinen vahvistin on nimeltään:""Pa power amplifier Germini XGA 4000 Bridgeable Limiter"" ja maksaa 268€/kpl. Ensin tekniset tiedot: max 4000 wattia, 2x350 wattia RMS 4 ohmilla ja 2x250 wattia RMS 8 ohmilla. TÄRKEÄÄ näille laatikoille on siltatila, joka tarkoittaa: Vahvistin toimii vain monona siltatilassa! Tämä puolestaan tarkoittaa, että siltatilassa olevalla vahvistimella on tarjolla uskomaton 700 watin RMS! Kaiutinta kohden siis YKSI VAHVISTIN!!! Tärkeää tietää: siltatila toimii VAIN 8 ohmilla ja juuri sitä nämä laatikot tarvitsevat. Mutta koska laatikoissa on 2x 750 wattia RMS, on ehdottomasti pakko ostaa tehovahvistin 2x!!! Tällöin tehovahvistimien teho on 2x 700 wattia RMS ja molemmilla laatikoilla on sitten 2x 750 wattia RMS. Se sopii täydellisesti yhteen. Vain silloin kaiuttimet ja tehovahvistimet harmonisoituvat täydellisesti. Kun olet ostanut ja liittänyt kaksi tehovahvistinta (kuten yllä on kuvattu) ja tämän kaiutinparin, juhlat voivat alkaa. Mutta hei!!!

alkaen Christian arvosteltu 23.01.2012
Verified tarkastelu

Ich habe sie bei einen Kollegen gesehen und selbst verständlich probe gehört. Die Boxen sehen unglaublich massiv aus und das sind auch vom Klang auch. Die beiden Tieftöner lassen garantiert die Bude wackeln (Vorausgesetzt,man hat den passende Verstärker/Endstufe. Das ist wichtig). Die Mitteltöner und die Hochtöner bringen ebenfalls alles heraus. Meine Fresse,solche Power Boxen muss man gesehen und gehört haben. Spaß: wenn ihr euer Nachbarn wirklich mal richtig ärgern wollt,dann sind die Boxen in jedemfall eine empfehlung! Kurz: Groß,äußerst brutal und klingen super gut. Und das für den Preis??? Ich sage nur noch eins zum schluß: Solche Power Boxen findet ihr in diesem Preis nirgendswo auf dieser Welt,das ist zweifellos sicher. Kaufen,kaufen und nochmals kaufen!!! Ich werde diese Boxen ganz sicher auch kaufen,ganz egal was die anderen sagen. Ende der rede!

Näin sen kollegan luona ja tietysti kuuntelin sitä kokeeksi. Laatikot näyttävät uskomattoman vankkailta ja niin myös ääni. Kaksi bassokaiutinta saavat taatusti kaapin tärisemään (edellyttäen, että sinulla on oikea vahvistin/tehovahvistin. Se on tärkeää). Keskiääniohjaimet ja diskanttikaiuttimet tuovat myös kaiken esiin. Kasvoni, sellaiset voimalaatikot on nähtävä ja kuultava. Hauskaa: jos todella haluat ärsyttää naapureitasi, niin laatikot ovat ehdottomasti suositus! Lyhyesti sanottuna: Isoja, äärimmäisen brutaleja ja ne kuulostavat erittäin hyvältä. Ja tuohon hintaan??? Lopuksi sanon vielä yhden asian: tuollaisia teholaatikoita ei löydy mistään päin maailmaa tähän hintaan, se on varma. Osta, osta ja osta uudestaan!!! Ostan ehdottomasti myös nämä laatikot, sanoivat muut mitä tahansa. puheen loppu!

alkaen robert arvosteltu 04.01.2012
Verified tarkastelu

Preis/leistung sehr gutKlang und verabeitung sehr gutKann diese boxen mit guten gewissen weiter empfehlen

Hinta/suorituskyky erittäin hyvä, ääni ja käsittely erittäin hyvä, voin suositella näitä laatikoita puhtaalla omallatunnolla

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
PW-2522 - PA-kaiutin
  • 2-kerroksiset fullrange-3-tie-kaiuttimet, joissa 2 x 38cm (15“) basso

  • Molemmissa 750W RMS-teho– vastaa 1500W max. tehoa

  • Monipuolisten liitäntämahdollisuudet kaikentyyppisille vahvistimille

287,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.