Resident DJ

Zeitkapsel - alumiininen levylaukku

alkaen 38 Asiakkaat
88,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • kannettava levylaukku jopa 70 LP-levyn turvalliseen kuljettamiseen
  • kevyt alumiinirakenne ja sametinpehmeä sisäpehmuste
  • alumiiniprofiilit tuovat tukevuutta, lisäksi metalliset kulmasuojat ja perhoslukko
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Zeitkapsel - alumiininen levylaukku
88,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Aikakapseli alumiininen vinyylilevylaukku 70 kpl LP musta

Resident DJ Aikakapseli on klassinen levylaukku, johon mahtuu jopa 70 äänilevyä. Laukku pitää levyt suojassa, kun kuljetat ne uuteen paikkaan.

Keveä alumiinikotelo tekee vaikutuksen kevyellä painollaan ja sametinpehmeällä sisäpehmusteellaan. Kestävä perhoslukko pitää levyt turvassa. Halutessasi voit lukita laukun vielä riippulukolla. Metalliset kulmasuojat ehkäisevät kulmia vahingoittumasta.

Taitettava, ergonomisesti muotoiltu kantokahva tekee kuljetuksesta helppoa.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • kannettava levylaukku jopa 70 LP-levyn turvalliseen kuljettamiseen

  • kevyt alumiinirakenne ja sametinpehmeä sisäpehmuste

  • alumiiniprofiilit tuovat tukevuutta, lisäksi metalliset kulmasuojat ja perhoslukko

  • musta kotelo, jossa taitettava kantokahva ja tukijalat

Ominaisuudet:
  • soveltuu vinyylilevyille 30 cm (12")
  • kannen lukossa silmukka riippulukkoa varten
  • niitatut metallisaranat
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • englannin- ja saksankielinen käyttöohje
Mitat:
  • 36 x 36,5 x 29,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 2,4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 38 Asiakkaat
29
7
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.07.2022
Verified tarkastelu

Tut was er soll! Eigentlich. Allerdings sollte man beim öffnen und schließen an der Flügelschließe aufpassen, dass man sich nicht an den scharfkantigen, hakenartigen Vorsprüngen unten rechts und links davon schneidet oder ritzt!

Tekee mitä pitää! Itse asiassa. Siipikukkoa avattaessa ja suljettaessa tulee kuitenkin olla varovainen, ettet leikkaa tai naarmuta itseäsi sen oikeassa ja vasemmassa alakulmassa oleviin teräväreunaisiin, koukkumaisiin ulokkeisiin!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.03.2022
Verified tarkastelu

Dünnwändig, überhaupt nicht stabil. Nur optisch schön. Also fürs häusliche Aufbewahren OK und wenn voll lieber nicht die ganze Zeit bewegen/heben. Transport damit würde ich nicht machen wollen. Da ich einen Flight Case brauche, geht die Ware zurück.

Ohutseinämäinen, ei ollenkaan vakaa. Vain visuaalisesti kaunis. Sopii siis kotisäilytykseen ja kun se on täynnä, älä liiku/nosta koko ajan. En haluaisi tehdä kuljetuksia sen kanssa. Koska tarvitsen lentolaukun, tavarat palaavat.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.12.2021
Verified tarkastelu

Schöne rote Farbe. Robust und stabil. Mit Tragegriff. Voll beladen hat der Koffer ein ganz schönes Gewicht, aber das liegt zum großen Teil an den Schallplatten. Wenn man ihn ganz voll macht, dann kommt man schwieriger an die Platten. Aber das Teil hat sich voll und ganz rentiert. Gerne wieder.

Kaunis punainen väri. Tukeva ja vakaa. Kantokahvalla. Täysin ladattuina kotelo painaa melko vähän, mutta se johtuu suurelta osin vinyylistä. Jos täytät sen kokonaan, on vaikeampaa päästä lautasille. Mutta osa oli täysin sen arvoinen. Mielellään taas.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.05.2021
Verified tarkastelu

Perfekt für die Plattensammlung.

Täydellinen levykokoelmaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.04.2021
Verified tarkastelu

Hält, was er verspricht, ist stabil, sehr gut und optisch 1a verarbeitet, nutze ihn zur Lagerung von Platten, die ich ganz selten auflege), also große, lange Transporte ausgeschlossen (deshalb hier dazu keine Infos)

Tekee mitä lupaa, on vakaa, erittäin hyvin tehty ja optisesti 1a prosessoitu, käytä sitä levyjen tallentamiseen, joita soitan hyvin harvoin), joten suuret, pitkät kuljetukset poissuljettu (tämän vuoksi ei tietoa)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.04.2021
Verified tarkastelu

Bin begeistert sehr stabil LPs reingeräumt!

Olen innoissani erittäin vakaasta LP:stä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.03.2021
Verified tarkastelu

Verwendung: Meine jahrzehntealten Kinderplatten werden nun sicher verwahrt. Einziger Minuspunkt: Wollte noch einen kaufen, aber leider ist dieser Top-Plattenkoffer nicht mehr erhältlich.

Käyttö: Vuosikymmeniä vanhat lastenkirjani ovat nyt turvassa. Ainoa haittapuoli: halusin ostaa toisen, mutta valitettavasti tätä huippulevykoteloa ei ole enää saatavilla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.03.2021
Verified tarkastelu

Gute und stabile Verarbeitung

Hyvä ja vakaa käsittely

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.03.2021
Verified tarkastelu

Super Produkt

Super tuote

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.03.2021
Verified tarkastelu

Super Koffer zu einem Top Preis! Wer seine Platten gerne mit Schutzhülle aufbewahrt, ist mit diesem Koffer bestens beraten.

Loistava kotelo edulliseen hintaan! Jos haluat säilyttää arkistosi suojakuorella, tämä kotelo on paras valinta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2021
Verified tarkastelu

Der LP-Plattenkoffer sieht schick aus, jetzt muss nur noch die Qualität auf Dauer das halten was die ansprechende Optik vor gibt.

LP-levykotelo näyttää tyylikkäältä, nyt vain laadun on pysyttävä houkuttelevan optiikan mukana pitkällä aikavälillä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.02.2021
Verified tarkastelu

Top Qualität... Platten passen gut mit Hülle rein.

Huippulaatua... Levyt sopivat hyvin koteloon.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.01.2021
Verified tarkastelu

Plattenkoffer macht einen soliden, haltbaren Eindruck. Bei dicken Plattenhüllen passen 35-40 Stk hinein ohne zu quetschen.

Levykotelo tekee vankan ja kestävän vaikutelman. Paksuilla levyhihoilla mahtuu 35-40 kappaletta puristamatta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.12.2020
Verified tarkastelu

Alles perfekt

Kaikki täydellinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.10.2020
Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, bin mit allem zufrieden.

Nopea toimitus, olen tyytyväinen kaikkeen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.09.2020
Verified tarkastelu

Toller Koffer und es haben viele Platten Platz.

Mahtava matkalaukku ja tilaa on paljon levyille.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.08.2020
Verified tarkastelu

Praktischer, stabiler Plattenkoffer - zu empfehlen

Käytännöllinen, vakaa levykotelo - suositeltava

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.04.2020
Verified tarkastelu

Ich habe in den letzten Jahren immer mehr Vinyls angesammelt. Vieles davon Soundtracks und Sondereditionen, die mich optisch einfach mehr als die CD-Hüllen angesprochen haben und entsprechend wollte ich diese dann auch sicher aufbewahren und hatte mir bereits einen Baugleichen, aber farblich anderen Plattenkoffer gekauft. Dieser ist inzwischen voll und der nächste musste her. Außer einer anderen Farbe sind die Modelle baugleich. Leer kann man sie mit einer Hand tragen. Der Tragegriff ist dabei stabil und angenehm. Voll wird der Koffer einige Kilogramm schwerer. Tragegriff und Koffer ist das aber egal und sie funktionieren einwandfrei. Dank Polsterung und ausreichend Platz haben "normale" Schallplatten, genauso wie Sets und Sammlerstücke alle genügend Raum und anders als bei der Lagerung im freien, setzen die Vinyls keinen Staub an und nehmen keine Schäden an den Ecken. Der Verschluss ist zwar etwas umständlich, aber hält und lässt sich bei Bedarf noch mit einem kleinen Schloss sicher, dass man für wenig Geld kaufen kann. Ideal für unterwegs. Ich habe den Verschluss am ersten Koffer sicher schon über 200x auf- und zu gemacht und er funktioniert immer noch ohne Probleme. Dazu kommen Standfüße, stabiles Außenmaterial und ein schönes Aussehen. Den Preis ist der Koffer mehr als wert. Bedenken sollte man nur, dass der recht raumgreifend ist. Ich kann ihn so nicht unter mein Bettgestell schieben, was zum Beispiel mit einem flachen Vinyl-Case oder einem Kunststoffbehälter durchaus möglich ist. Auf der anderen Seite steht er nah beim Plattenspieler und sieht, wie geschrieben, wirklich gut aus.

Olen kerännyt viime vuosien aikana enemmän ja enemmän vinyylejä. Suurin osa niistä oli ääniraitoja ja erikoispainoksia, jotka yksinkertaisesti vetosivat minuun visuaalisesti enemmän kuin CD-kotelot ja siksi halusin pitää ne turvassa ja olin jo ostanut levykotelon, joka oli rakenteeltaan identtinen, mutta väriltään erilainen. Tämä on nyt täynnä ja seuraavan piti tulla. Eri väriä lukuun ottamatta mallit ovat identtisiä. Voit kantaa sen tyhjänä yhdellä kädellä. Kantokahva on vakaa ja mukava. Kun matkalaukku on täynnä, se painaa muutaman kilon. Kantokahvalla ja kotelolla ei ole väliä ja ne toimivat täydellisesti. Pehmusteen ja riittävän tilan ansiosta "normaalit" levyt sekä setit ja keräilyesineet ovat kaikki tarpeeksi tilaa ja toisin kuin ulkovarastoissa, vinyylit eivät kerää pölyä eivätkä vahingoita kulmia. Suljin on hieman hankala, mutta kestää ja voidaan tarvittaessa varmistaa pienellä lukolla, jonka saa pienellä rahalla. Ihanteellinen tien päällä. Olen luultavasti avannut ja sulkenut ensimmäisen matkalaukun lukon yli 200 kertaa ja se toimii edelleen ilman ongelmia. Lisäksi siinä on jalat, vakaa ulkomateriaali ja kaunis ulkonäkö. Kotelo on enemmän kuin hintansa arvoinen. On vain otettava huomioon, että se on melko tilava. En voi liu'uttaa sitä sängynrungon alle, mikä on täysin mahdollista esimerkiksi litteällä vinyylikotelolla tai muovisäiliöllä. Toisaalta se on lähellä levysoitinta ja, kuten kirjoitettu, näyttää todella hyvältä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.02.2020
Verified tarkastelu

Mein Schwiegersohn hat sich gefreut wie ein kleines Kind, er ist begeistert !

Ponini oli iloinen kuin pieni lapsi, hän on innoissaan!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.01.2020
Verified tarkastelu

Nichts

Ei mitään

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2020
Verified tarkastelu

Ich habe mehrere dieser Plattenkoffer im mobilen Einsatz (als DJ) bin sehr zufrieden mit der Qualität. Sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis.

Minulla on useita näitä levykoteloita mobiilikäytössä (DJ:nä) ja olen erittäin tyytyväinen laatuun. Erittäin hyvä vastine rahalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.01.2020
Verified tarkastelu

alles zur Zufriedenheit

kaikki tyytyväisyyteen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.01.2020
Verified tarkastelu

Very sturdy case. Ideal as a check-in luggage at airplane, since it's a safe place to store your favorite vinyl records... you know, the ones you are bringing to that remote island, you've always been dreaming of. It fits around 20 records or more. I would highly recommend it for those who still love music.

Erittäin tukeva kotelo. Ihanteellinen matkatavaraksi lentokoneessa, koska se on turvallinen paikka säilyttää suosikkivinyylilevysi... tiedäthän, tuolle syrjäiselle saarelle tuomasi levyt, joista olet aina haaveillut. Siihen mahtuu noin 20 levyä tai enemmän. Suosittelen lämpimästi niille, jotka edelleen rakastavat musiikkia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.10.2019
Verified tarkastelu

Schnelle Lieferung, Super Qualität und Verarbeitung, passen ca. 70 Platten mit Schutzhüllen in den Koffer, Koffer sind aufeinander stapelbar

Nopea toimitus, superlaatu ja ammattitaito, koteloon mahtuu noin 70 levyä suojakuorilla, kotelot voidaan pinota päällekkäin

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.03.2019
Verified tarkastelu

Ich habe nach einer Möglichkeit gesucht meine limitierten und wertvolleren Platten gut geschützt zu verstauen. Dafür ist dieser Koffer perfekt. Super Design und Verarbeitung.

Etsin tapaa säilyttää rajalliset ja arvokkaat tietueeni hyvin suojattuna. Tämä tapaus on täydellinen siihen. Upea suunnittelu ja käsittely.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.02.2019
Verified tarkastelu

Für LPs!

LP-levyille!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.01.2019
Verified tarkastelu

Mittlerweile habe ich die fünfte identische Plattenbox gekauft, sowohl zum Verschenken als auch für den Eigengebrauch. Das spricht als Qualitätsurteil wohl für sich. Die Box sieht klasse aus, ist hochwertig und die Lieferung jedes Mal schnell und einwandfrei.

Tällä välin olen ostanut viidennen identtisen levylaatikon, sekä lahjaksi että henkilökohtaiseen käyttöön. Se puhuu puolestaan laadunarviointina. Laatikko näyttää hyvältä, on laadukas ja toimitus nopea ja virheetön joka kerta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.12.2018
Verified tarkastelu

Awesome

Mahtava

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.09.2018
Verified tarkastelu

Sehr gut ! Habe davon mittlerweile 6 Stück gekauft. Man hat Links und Rechts ca 1 cm Luft wenn man die Vinyl bequem im Koffer positioniert. Verarbeitung ist in Ordnung und die Lieferung geht auch schnell.

Oikein hyvä ! Olen ostanut näitä nyt 6 kpl. Sinulla on noin 1 cm ilmaa vasemmalle ja oikealle, jos asetat vinyylin mukavasti koteloon. Käsittely sujuu hyvin ja toimitus on myös nopea.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.07.2018
Verified tarkastelu

Habe den Koffer bereits zweimal bestellt. Das einzige Manko ist der etwas hakelige verschluss. Aber das ist mir lieber als einer, der nicht so stabil schließt. Bin sehr zufrieden, sieht gut aus, hat eine angenehme Größe und hält etwas aus.

Olen tilannut kotelon jo kahdesti. Ainoa haittapuoli on hieman notkea lukko. Mutta pidän siitä parempana kuin sellaisen, joka ei sulkeudu niin vakaasti. Olen erittäin tyytyväinen, näyttää hyvältä, on hyvän kokoinen ja kestävä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2018
Verified tarkastelu

Die Qualität entspricht der Beschreibung. Sehr gut! Leider entspricht die Farbe nicht der Beschreibung, deshalb ein Stern weniger. Wo man hier ein Dunkel- bis Bordeauxrot erwartet, erhält man leider nur eine Mischung aus undefinierbarem Orange bis Rot. Legt man aber auf die Farbe nicht soviel Wert, dann ist das ein toller Preis für diese gute Qualität!

Laatu vastaa kuvausta. Oikein hyvä! Valitettavasti väri ei vastaa kuvausta, joten yksi tähti vähemmän. Jos odotat tummasta bordeaux-punaiseen, saat valitettavasti vain sekoituksen määrittelemättömästä oranssista punaiseen.Mutta jos et arvosta väriä niin paljon, niin se on hyvä hinta tälle hyvälle laadulle!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.12.2017
Verified tarkastelu

Schöner Koffer, massiv und gut verarbeit. Den Verschluss halte ich etwas für übertrieben (Fort Knox) das hätte man simpler und damit auch leichtgängiger lösen können. Das Rot ist schrecklich da es sehr stark anders als auf dem Bild ins Pink fällt.

Kaunis kotelo, tukeva ja hyvin tehty. Mielestäni sulkeminen on hieman liioiteltua (Fort Knox), joka olisi voitu ratkaista helpommin ja siten helpommin. Punainen on kauhea, koska se on paljon vaaleanpunaista kuin kuvassa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.11.2017
Verified tarkastelu

Ich wollte ein schickes Flightcase für meine Platten. Es passt perfekt und es gehen auch jedem Menge hinein. Allerdings könnten die Wände des Koffers stabiler sein, sie bieten sich leider etwas. Aber ansonsten sehr gut verarbeitet und mit dem Griff kann man sie auf jede Party schnell mitnehmen.

Halusin hienon lentolaukun levyilleni. Se istuu täydellisesti ja siihen voi laittaa paljon. Kotelon seinät voisivat kuitenkin olla vakaammat, valitettavasti ne tarjoavat jotain. Mutta muuten erittäin hyvin tehty ja kahvalla saa nopeasti mukaan mihin tahansa juhliin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.09.2017
Verified tarkastelu

stabil, schick, einfacher Verschluss und alles passt rein. Die Befürchtung, dass man nach dem Anheben nur den Griff in der Hand hat und der Rest auf der Treppe oder auf der Straße liegt, bewahrheitet sich nicht. Würde ich wieder kaufen bzw. empfehlen, zu kaufen.

vakaa, tyylikäs, yksinkertainen sulkeminen ja kaikki mahtuu sisään. Pelko, että noston jälkeen on vain kahva kädessä ja loput portaissa tai kadulla, ei pidä paikkaansa. Ostaisinko uudestaan vai suosittelenko ostamaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.09.2017
Verified tarkastelu

Ich habe für meine Vinylsammlung einen neuen Aufbewahrungsort gesucht, da mein Regal nun langsam voll wurde. Das Case macht auf den ersten Blick einen guten Eindruck. Leider war auch meines verzogen und kippelte. Die Verarbeitung lässt also prinzipiell zu wünschen übrig. Nachdem ich das Case dann aber probeweise befüllt hatte, stand es stabil auf allen vier Füßen. Zwar schließt der Deckel nun beim zuklappen nicht auf Anhieb zu 100% aber sobald man zuschließt ist der Koffer "dicht" und es gibt keine offenen Stellen oder ein Kippeln. Zu diesem Preis zwar kein Top-Produkt aber sehr okay. Der zweite Koffer wird somit auch noch kommen.

Etsin uutta paikkaa vinyylikokoelmalleni, koska hyllyni olivat täynnä. Kotelo tekee ensisilmäyksellä hyvän vaikutelman. Valitettavasti omani oli vääntynyt ja horjunut. Periaatteessa käsittely jättää paljon toivomisen varaa. Mutta kun olin täyttänyt kotelon kokeeksi, se seisoi vakaasti kaikilla neljällä jalalla. Vaikka kansi ei sulkeudu 100 %, kun suljet sen, kotelo on heti sulkemisen jälkeen "tiukka" eikä siinä ole avoimia kohtia tai kaatumista. Tällä hinnalla ei huipputuote, mutta ihan ok. Myös toinen matkalaukku tulee.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.07.2017
Verified tarkastelu

Produkt sehr gut. Frei von seltsamen Gerüchen. Preisleistung sehr gut. Allerdings passen bei mir nicht ganz 60 LPs rein. Evtl. Wegen DoppelLPs und Hüllen. Flotter Versand. Nix zu meckern.

tuote erittäin hyvä. Vapaa oudoista hajuista. Hinta/tarjous: Erittäin hyvä. En kuitenkaan oikein mahdu siihen 60 LP:tä. Mahdollisesti kaksinkertaisten LP-levyjen ja hihojen takia. Nopea toimitus. Ei mitään valittamista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.02.2017
Verified tarkastelu

Sehr praktisch, robust, stylisch und leicht! Sehr guter schutz für meine schallplatten Es hat meine erwartung voll erfüllt Kann ich nur empfehlen

Erittäin käytännöllinen, vankka, tyylikäs ja kevyt! Erittäin hyvä suoja levyilleni Se vastasi täysin odotuksiani, voin vain suositella sitä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.03.2016
Verified tarkastelu

Eine sehr praktische Aufbewahrung für ca. 50-60 Schallplatten. Bei mehr Platten kann man nicht mehr blättern und suchen. Stabile Alukanten (sind für die schweren Schallplatten auch erforderlich), die Wände sind dagegen sehr dünn (reduziert aber das Gewicht). Ich bin bislang zufrieden und habe mir sogar eine zweite Box gekauft.

Erittäin käytännöllinen säilytystila noin 50-60 levylle. Jos tietueita on enemmän, et voi enää selata ja etsiä. Tukevat alumiinireunat (tarvitaan myös raskaille levyille), seinät ovat erittäin ohuet (mutta vähentää painoa). Olen toistaiseksi tyytyväinen ja olen jopa ostanut toisen laatikon.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Zeitkapsel - alumiininen levylaukku
  • kannettava levylaukku jopa 70 LP-levyn turvalliseen kuljettamiseen
  • kevyt alumiinirakenne ja sametinpehmeä sisäpehmuste
  • alumiiniprofiilit tuovat tukevuutta, lisäksi metalliset kulmasuojat ja perhoslukko
88,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.