Malone

PP-2215A - PA-aktiivikaiutin

alkaen 14 Asiakkaat
528,99 €
Tuotteita ei ole tällä hetkellä valitettavasti saatavilla!
Huippuominaisuudet
 • aktiivinen 2-tiejärjestelmä, jossa 38 cm (15") subwoofer, vahvistinteho 750 W RMS max. (1500 W Peak-teho)
 • kaksi 6,3 mm jakki-mikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofoniosio
 • iskunkestävä, erittäin kevyt ja kestävä ABS-kotelo - ihanteellinen ulkoilmakäyttöön
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Aktiivinen PA-kaiutinpari Auna 38 cm 2 x 1500W
Text für Setartikel..
Suositeltava käyttöalue
 • Keskikokoiset lavat
Laajennettavissa
 • CD-soitin
 • Mikrofoni
 • MP3-soitin
 • Kaiutinteline

Käytä indoor max 200 henkilöä hengelle.

 Auna PP-2215A on aktiivinen PA-kaiutin, joka on suunniteltu huolehtimaan keskikokoisten tilojen (puoli)ammattimaisesta äänentoistosta.

PA-kaiutin saavuttaa 750 W:n RMS-huipputehon menettämättä äänen kirkkautta. Takana oleva 2-kaistainen taajuuskorjain auttaa äänen säätämisessä genren ja omien mieltymysten mukaiseksi.

 Auna-aktiivikaiuttimen mullistava etu on sen monipuoliset käyttömahdollisuudet:

Säänkestävän ABS-kotelon ansiosta PA-kaiutin sopii erityisesti myös ulkoilmakäyttöön. Alla olevan laipan avulla PA-kaiuttimen voi asentaa kaiutinjalustalle.

Kahden mikrofonisisääntulon ansiosta Auna-aktiivikaiutin sopii puhe- ja laulukäyttöön.

Laitteen muut liitännät mahdollistavat toisaalta erilaisten äänilähteiden, kuten CD- ja MP3-soittimen kytkemisen ja toisaalta kaiuttimen yhdistämisen suurempaan äänentoistojärjestelmään.

Beat-lehti kirjoitti: "PP-2215A on erinomainen budgettihintainen PA-kaiutin, joka erottuu äänekkyydellään ja yksityiskohtaisella, tasaisella kokonaiskuvalla. […] Todellinen löytö, joka tekee yhtä lailla DJ:t, bändit ja viihdetaiteilijat onnellisiksi." (Numero 06/13)

Setti koostuu tarvikkeista

Aktiivinen PA-kaiutin 38 cm (15'') 120W, 2 mikkiä, AUX

tuotenumero: 10007203

Sisältyvä määrä: 2

Huippuominaisuudet:

 • Aktiivinen 2-tiekaiutin, jossa on 38 cm:n (15") subwoofer – RMS-tehonkesto 750 W (huipputeho 1 500 W)
 • Kaksi 6,3 mm:n jakkimikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofoniosio
 • Kestävä ja erittäin kevyt ABS-runko – soveltuu myös ulkotapahtumiin
 • Sivulla näppärä kantokahva
 • Sopii asennettavaksi jalustalle – jalkakiinnike pohjassa
 • Sopii monitorikaiuttimeksi kulmajalustojen ansiosta
 • Voidaan asentaa rakennelmaksi muiden saman sarjan kaiuttimien kanssa

Ominaisuudet:

 • Liitännät: 1 x RCA-linjasisääntulo, 1 x RCA-linjaulostulo, 2 x 6,3mm jakkimikrofoni/linjasisääntulo (kytkettävä), 1 x XLR-linjasisääntulo, 1 x speakonlinjaulostulo (8 ohmia)
 • Portaattomasti säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus ja kaiutinefekti
 • 2-alueinen taajuuskorjain, jossa on portaaton säätö bassolle ja diskantille
 • Portaattomasti säädettävä master-äänenvoimakkuus
 • Metallisuojaverkko
 • Ylikuormasuojattu jakotaajuus
 • Herkkyys: 98 dB
 • Taajuusvaste: 40 Hz–18 kHz
 • Impedanssi: 4 ohmia
 • T2A-sulake
 • LED-kontrollivalot
 • Virtalähde: 230 V / 50 Hz

Mitat:

 • 46 x 68,5 x 40,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
 • Paino: n. 20 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 14 Asiakkaat
10
3
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.12.2021
Verified tarkastelu

Gute Boxen. Sind echt sehr gut un d für den Preis echt gut.

Hyvät laatikot. Ovat todella hyviä ja todella hyviä hintaansa nähden.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.10.2021
Verified tarkastelu

Gute Qualität ausgezeichneter Klang. Preis-Leistung top. Geliefert zum genannten Zeitpunkt. Kann man ruhigen Gewissens empfehlen.

Hyvä laatu erinomainen ääni. Hyvää vastinetta rahalle. Toimitettu ilmoitettuna aikana. Voidaan suositella puhtaalla omallatunnolla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.02.2021
Verified tarkastelu

I ordered Malone speaker I got Auna Don't knw why So far the sound is great Ideal for indoor and small Garden Parties. Quick delivery too

Tilasin Malone-kaiuttimen Sain Auna En tiedä miksi Toistaiseksi ääni on loistava Ihanteellinen sisä- ja pieniin puutarhajuhliin. Nopea toimitus myös

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.12.2020
Verified tarkastelu

Zu den Lautsprechern gibt es nicht viel zu sagen. Sie machen das was sie sollen ( laut sein ). Leider war einer der beiden nicht mehr neu, er hatte deutliche Gebrauchsspuren. Die Rücksendung ist leider sehr Kompliziert da sich der Verkäufer etwas komisch anstellt. Daher hatte ich mich entschieden damit zu leben und behielt ihn. Alles in allem eine solide Anlage.

Kaiuttimista ei ole paljon kerrottavaa. He tekevät mitä heidän kuuluu (on äänekäs). Valitettavasti toinen kahdesta ei ollut enää uusi, siinä oli selkeitä käytön jälkiä. Valitettavasti palautus on hyvin monimutkaista, koska myyjä käyttäytyy hieman oudosti. Joten päätin elää sen kanssa ja pidin sen. Kaiken kaikkiaan vankka sijoitus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.11.2020
Verified tarkastelu

Mal was für die Nörgler. Nun, ich habe die Boxen zwar über einen anderen Anbieter gekauft. Das ändert aber nichts an der Tatsache dass diese für das Geld Spitze sind. Die Leistungsangaben sind in dem Sinne völlig korrekt, als das sich am Verstärkermodul ein zusätzlicher Lautsprecheranschluss befindet. Diesen nutze ich mit einem passiven 500 Watt rms 18" Subwoofer, ohne Leistungsverlust und ohne Verzerrung. Also bestätigen sich die Leistungsangaben des Herstellers. Sicher möchte ich auch bestätigen, dass sie im Alleinbetrieb wahrscheinlich nicht mehr als 250-300 Watt hergeben. Mehr gibt wohl auch die verbaute Hardware nicht her. Trotzdem, für das Geld allemal jeden Cent wert.

Jotain nalkuille. No, ostin laatikot toiselta toimittajalta. Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että nämä ovat hyviä rahalle. Suorituskykytiedot ovat täysin oikein siinä mielessä, että vahvistinmoduulissa on lisäkaiutinliitäntä. Käytän tätä passiivisen 500 watin rms 18" subwooferin kanssa ilman suorituskyvyn heikkenemistä ja ilman vääristymiä. Valmistajan suorituskykytiedot siis vahvistetaan. Haluaisin myös vahvistaa, että ne eivät todennäköisesti anna yli 250-300 wattia yhdellä toiminnolla.. On luultavasti enemmän Sisäänrakennettu laitteistokaan ei ole loistava. Siitä huolimatta rahalla se on jokaisen sentin arvoinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.09.2020
Verified tarkastelu

Für unseren Food Truck gekauft und mit Bluetooth gepimpt, toll!

Ostimme ruoka-autollemme ja tuunatimme sen Bluetoothilla, hienoa!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.07.2020
Verified tarkastelu

"Wenn die BEAT-Redaktion das Ding empfiehlt kann man ja fast nix falsch machen" ... Und so ist es auch: Der Klang ist Klar und die Frequenzen alle Präsent. Selbst im ungeregelten "Mix OUT" Mode ist der Klang schon Klasse. Über den Line Eingang kann man dann also den Verstärker regeln und die Klangabstimmung machen. Hier kratzt nix und es rauscht nix. Wenn hier einige Leute schreiben dass sich der Teller nicht bewegt... Es geht darum dass die Frequenzen gut rauskommen nicht wie doll der Woofer wackelt oder Luft komprimiert wird!!! Der Woofer hat genug Spiel. Einzig eine MaxPeak Anzeige hinten wäre noch hilfreich um den Lautsprecher nicht zu überlasten. Der Lautsprecher steht stabil, auch wenn ich mir vielleicht Stellschrauben an den Füßen gewünscht hätte aber wenn er steht dann steht er. Wenigstens kann hier nix wegbrechen! Für das Geld bekommt man einen soliden Lautsprecher! Ich bin zufrieden!

"Jos BEAT-toimitus suosittelee asiaa, tuskin voi tehdä mitään väärin" ... Ja näin se on: Ääni on selkeä ja taajuudet ovat kaikki läsnä. Jopa säätelemättömässä "Mix OUT" -tilassa ääni on loistava. Tämän jälkeen voit käyttää linjatuloa vahvistimen ohjaamiseen ja äänen säätämiseen. Täällä ei naarmuta mikään eikä mikään kahise. Kun täällä jotkut kirjoittelevat, että levy ei liiku... Kyse on siitä, että taajuudet tulevat hyvin ulos, ei bassokaiutin heiluu hulluna tai ilma puristuu!!! Bassokaiuttimessa on tarpeeksi toistoa. Vain takaosassa oleva MaxPeak-näyttö auttaisi kaiuttimen ylikuormituksen välttämiseksi. Kaiutin on vakaa, vaikka olisin ehkä toivonut säätöruuveja jalkoihin, mutta kun se seisoo, niin se seisoo. Täällä ei ainakaan mikään voi katketa! Saat hyvän kaiuttimen rahalla! Olen iloinen!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.02.2020
Verified tarkastelu

Passt perfekt

Sopii täydellisesti

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.11.2019
Verified tarkastelu

Der Lautsprecher leistet für das Geld eine ordentliche Lautstärke. Nur der Klang lässt etwas zu wünschen übrig. Die verarbeitung ist in Ordnung und die Qualität der Regler auch. Kein Rauschen oder Kreischen beim einstellen. Für kleine Gartenpartys im freien ist der Lautsprecher perfekt. Daher kann ich diesen sehr empfehlen.

Kaiuttimessa on kohtuullinen äänenvoimakkuus rahalle. Vain ääni jättää toivomisen varaa. Käsittely on kunnossa ja ohjaimen laatu myös. Ei sihisemistä tai vinkumista säädettäessä. Kaiutin sopii erinomaisesti pieniin ulkopuutarhajuhliin. Voin siis lämpimästi suositella tätä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.06.2019
Verified tarkastelu

Einen Stern Abzug, weil man den Hall nicht auch bei xlr zuschalten kann. Ansonsten haben die Boxen gut funktioniert. Klar das Gewicht ist ganz schön, aber Bässe brauchen das auch, damit nichts vibriert. Ich war erst skeptisch, weil es noch keine Rezension gab. Hab die Dinger jetzt bei einem Gig mit ner Jazzband und als DJ eingesetzt. Kann die Teile empfehlen, machen ordentlich Drück ohne zu scheppern.

Yksi tähtivähennys, koska et voi kytkeä kaikua päälle xlr:llä. Muuten laatikot toimi hyvin. Paino on tietysti aika mukava, mutta bassotkin tarvitsevat sitä, ettei mikään tärise. Olin aluksi skeptinen, koska arvosteluja ei vielä ollut. Nyt on käytetty tavaraa keikalla jazzbändin kanssa ja DJ:nä. Voi suositella osia, tekee hyvän työnnön ilman kolinaa.

alkaen Jürgen arvosteltu 06.08.2015
Verified tarkastelu

Sucht man im Internet nach diesen Lautsprechern, liest man oft den Satz ""RCF bekommt Konkurrenz"". Nun Gut...mit den ""echten"" RCF können sich die Lautsprecher bei weitem nicht messen, sie haben nur ein ähnliches Design, aber sie machen einen sehr sehr guten Eindruck. Kraftvolle Basswiedergabe und ausgeglichene Höhen, nicht unbedingt linear aber mit ein bisschen Einstellungsarbeit am Mischpult klingen sie Top. Sehr leicht zu transportieren da a) das Gewicht von 25 kg kaum auffällt und b) sie sehr gut zu tragen sind dank des integrierten Griffs. Das Gehäuse kommt anfangs etwas klapprig daher bzw. man hat den Eindruck es ist ein sehr dünnwandiges Gehäuse. Das stimmt auch, nimmt aber anscheinend keinen Einfluss auf die Klangqualität. Aber bei dem Preis gibt es eigentlich nichts zu meckern. Sollten sie sich im Liveeinsatz, wo sie die volle Leistung bringen müssen, bewähren kommen nochmals 2 Stück dazu. Die Lieferung erfolgte sehr schnell und problemlos. Auch wenn so ein Lautsprecher eigentlich selbsterklärend ist, wäre es schön eine Bedienungsanleitung beizulegen.

Jos etsit näitä kaiuttimia Internetistä, luet usein lauseen "RCF saa kilpailun"". No...kaiuttimet eivät voi kilpailla "todellisen" RCF:n kanssa, niillä on vain samanlainen muotoilu, mutta ne tekevät erittäin, erittäin hyvän vaikutelman. Tehokas basson toisto ja tasapainoiset korkeat äänet, eivät välttämättä lineaarisia, mutta hitusen mikserin säätötyön jälkeen ne kuulostavat hyvältä. Erittäin helppo kuljettaa, koska a) 25 kg:n painoa tuskin huomaa ja b) niitä on erittäin helppo kuljettaa mukana integroidun kahvan ansiosta. Kotelo on aluksi hieman rikki tai saa vaikutelman, että kyseessä on erittäin ohutseinäinen kotelo. Se on totta, mutta se ei näytä vaikuttavan äänenlaatuun. Mutta hinnassa ei todellakaan ole mitään valittamista. Jos he osoittavat olevansa livekäytössä, jossa heidän on suoritettava parhaimmillaan, lisätään 2 lisää. Toimitus oli erittäin nopeaa ja helppoa. Vaikka tällainen kaiutin on itse asiassa itsestään selvä, olisi mukavaa sisällyttää siihen käyttöohje.

alkaen Tõnis arvosteltu 14.07.2014
Verified tarkastelu

Cool and super.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              :)

Siistiä ja superhyvää. :)

alkaen Claudius arvosteltu 19.05.2014
Verified tarkastelu

Perfekt : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Täydellinen :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

alkaen Adrián arvosteltu 02.02.2013
Verified tarkastelu

Excelente precio y calidad de sonido

Loistava hinta ja äänenlaatu

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
PP-2215A - PA-aktiivikaiutin
 • aktiivinen 2-tiejärjestelmä, jossa 38 cm (15") subwoofer, vahvistinteho 750 W RMS max. (1500 W Peak-teho)
 • kaksi 6,3 mm jakki-mikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofoniosio
 • iskunkestävä, erittäin kevyt ja kestävä ABS-kotelo - ihanteellinen ulkoilmakäyttöön
528,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.