Tuotenumero: 60001155

Studiomikrofonisetti, jossa mikrofoni & taitettava teline & pop-filtteri musta

3-osainen mikrofonisetti studiolaatuisiin puhe- ja laulunauhoituksiin. Koostuu mikrofonista, taitettavasta telineestä ja pop-filtteristä.

Artikkelinumero: PL-6514-11537-11536 / 60001155

Tällä studiomikrofonisetillä ei jää yksikään toive täyttämättä. Auna MIC-900B -kondensaattorimikrofoni saa seurakseen taittuvan ST-1-Arm-telineen sekä Pop-1 -pop-filtterin, molemmat Malonelta. Näin harjoitustilasta tulee käden käänteessä nauhoitusstudio.

 Auna MIC-900B -kondensaattorimikrofoni on erikoistunut laulun ja puheen vastaanottamiseen ja se tekee vaikutuksen 16 bitin/48 kHz:n sample ratella ja tasapainoisella herttakuviolla. USB-kaapelin kautta laite voidaan liittää suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai pöytäkoneeseen, jonka jälkeen plug & play -ominaisuus mahdollistaa laitteen käyttämisen saman tien.

Malonen ST-1-Arm -pöytätelineellä mikrofoni on erittäin helppo kiinnittää pöytälevyyn tai jalustaan. Useat nivelet mahdollistavat jokaiselle laulajalle ja puhujalle juuri sopivan mikrofonin sijoittamisen.

Kaiken huipuksi Malone POP-1 -pop-filtteri huolehtii siitä, että nauhoitus ei sisällä ei-toivottua tuulen huminaa tai esimerkiksi P- ja B-kirjainten lausumisessa syntyviä poksautusääniä. Taipuisa varsi  mahdollistaa filtterin optimaalisen sijoittelun mikrofonin suojaamiseksi.

Tuotetiedot

Top Features

Toimitus sisältää

  • 1 x Malone ST-1-Arm -mikrofoniteline + pöytäkiinnike musta
  • 1 x Malone POP-1 -pop-filtteri/tuulisuoja mikrofonille
  • 1 x auna MIC-900B -USB-kondensaattorimikrofoni musta hertta studio

Mitat

Ominaisuudet

Käyttöohje

Asiakkaiden kommentit

Ei vielä kommentteja.

Small Image

Studiomikrofonisetti, jossa mikrofoni & taitettava teline & pop-filtteri musta

Huippuominaisuudet
  • täydellinen mikrofonisetti studiokäyttöön
  • USB-kondensaattorimikrofoni
  • taitettava mikrofoniteline, jossa pöytäkiinnike
89,99 € sis. alv.
Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös: