Tuulettimet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 4
72 Osumia "Tuulettimet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 4
Tuulettimet

Tämä tuuletin tekee kuumista kesäpäivistä huomattavasti mukavampia!

Ahdistavan kuumat paivat ja yot tekevat sisatiloista oleskelusta suorastaan sietamatonta. Tuuletin onkin siksi jarkeva ostos, joka tekee hengitysilmasta raikkaampaa. Tuulettimet liikuttavat huoneessa olevaa ilmaa, viilentaen sen lampotilaa. Electronic star on tarjolla useita eri tuuletinmalleja, jotka viilentavat kodin jokaista huonetta!

Millaisia tuulettimia on tarjolla?

Tuulettimien ulkoasu vaihtelee riippuen siita, onko kyseessa pystytuuletin, jalustatuuletin vai pöytätuuletin. Sylinterinmuotoisia tuulettimia kutsutaan myos putkituulettimiksi. Taman lisaksi tarjolla on myos seinatuulettimia, kattotuulettimia ja poytatuulettimia. Kannettavat tuulettimet sopivat erityisen hyvin rajatulla lattiatilalla varustettuihin rakennuksiin.

Tuulettimet eroavat toisistaan myos mekanisminsa suhteen. Pystytuulettimen pyorivat siivekkeet ovat ritilasuojuksen sisalla. Siivekkeet alkavat pyorimaan ilmaa viilentaen, kun tuuletin laitetaan paalle. Huoneen lampotila ei varsinaisesti muutu, mutta se tuntuu siita huolimatta raikkaammalta ja viileammalta. Sisailma ei enaa tunnu raskaalta ja tunkkaiselta.

Torni- ja jalustintuulettimien tapauksessa ilma imeytyy tuulettimen takaosaan ja se puhalletaan uudestaan ulos etuosan kautta. Joissain malleissa on tarjolla useita eri kayttotiloja, esim. "normaali", "luonnollinen" tai "uni". Tama luo ainutlaatuisen raikkaan ilmavirran. Viilea ilma virtaa tavallista laajemmalle alueelle, jos laitteessa on kaytossa kytkettava oskillaattoritoiminto. Tamantyyppiset tuulettimet ovat myos erittain hiljaisia.

Radiaalituuletin muistuttaa ulkoasultaan rumpua. Moottorin akseli imee ilman sisaan ja puhaltaa sen ulos 90° asteen kulmassa sen alkuperaiseen suuntaan nahden. Radiaalituulettimet ovat varsin tehokkaita, erityisesti perinteisiin tuulettimiin verrattuina. Nama laitteet ovat varsin hiljaisia, mutta vievat enemman tilaa.

Kauko-ohjaimella varustettu tuuletin on erityisen kaytannollinen ja mukava, ja sita voidaan kayttaa poydalta tai sohvalta kasin. Kauko-ohjaintuulettimien hinnat vaihtelevat.

Tornituuletin: mitkä asiat ovat tärkeitä tuulettimen kannalta?

Periaatteessa kaikki tuuletintyypit kykenevat viilentamaan ilmaa tehokkaasti. Tornituuletinten hiilijalanjalki on varsin pieni ja ne ovat tehokkaita myos erittain kuumalla ilmalla. Ilmavirran tasaannuttua huoneessa on varsin rauhallista ja mukavaa. Jalustatuuletin sopii ulkoasunsa puolesta mainiosti siistiin ja funktionaaliseen ymparistoon. Tama malli on todennakoisesti sopivin niille, jotka pyrkivat moderniin mutta hillittyyn vaikutelmaan.

Klassisissa huonetuulettimissa on toisaalta omanlaisensa retrotunnelma, joka sopii erinomaisesti moneen asuntoon. Se on lisaksi varsin tehokas, joskin siivekkeiden liike on selvemmin havaittavissa.

Electronic star verkkokaupasta loytyy kattava valikoima; loydat taatusti etsimasi, olipa kyseessa sitten putkituuletin, radiaalituuletin, seinatuuletin tai kauko-ohjattava lattiatuuletin. On sanomattakin selvaa, etta kaikki tuuletinsovellukset ovat aarimmaisen tehokkaita ja laadukkaita.

Kesa on aivan nurkan takana! Ostamalla Electronic star tuulettimen olet valmiina mihin tahansa!

Myös mielenkiintoista

3 vinkkiä ilmastointilaitteen valitsemiseen

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.