OneConcept

Fort Bello - pentuhäkki

alkaen 3 Asiakkaat
124,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • vapaajuoksukehikko pennuille, kaneille ja muille pieneläimille. 
  • vakaa kehikko 2x2 cm paksua metallikanttiputkea
  • helppo koota ja purkaa pistokiinnityksen ansiosta
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Fort Bello - pentuhäkki
124,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Fort Bello pentujen vapaanajuoksukehikko 8x78x80cm max. 3m²

OneConceptin Fort Bello vapaanajuoksukehikko tarjoaa pennuille tilan peuhata. Tämä on käytännöllistä silloin, kun niitä ei voi pitää silmällä - esimerkiksi ostoksille tai asioille lähdettäessä tai nukkuessa. Näin voit olla varma, että pienet kaverisi eivät vahingoita huonekaluja, sotke paikkoja tai karkaa naapurin pihalle. 

Vakaa kehikko 2x2 cm paksua metallikanttiputkea tekee kehikosta kestävän ja tarpeeksi painavan, jotta se ei kaadu. Kaikki osat on puhtaasti työstetyt - ilman teräviä kulmia ja teräviä osia ja lakattu ruostetta ja naarmuja vastaan. OneConceptin Fort Bello tarjoaa 4 cm:n ristikon leveydellä vapaana juoksemistilan koiranpennuille sekä kaneille, marsuille ja muille pieneläimille.

Kahdeksan 78x80 cm (lxk) sivua asetetaan helposti sisäkkäin 90 cm pitkillä metalliosilla ja kiinnitetään siten maahan. Etuna on joustava muoto - Fort Bello voidaan asettaa neliön, suorakulman tai kahdeksankulman muotoon ja soveltuu siten tilaan. Mitään ei tarvitse ruuvata, joten kehikko on helppo koota ja purkaa. Koottuna kehikko tarjoaa kootun muodon mukaisesti 1,9- 3 neliömetrin tilan. 33x61 cm suuruinen sisäänrakennettu ovi helpottaa eläinkavereiden sisäänpääsyä. Kaksi tankoa estävät pienet murrot. 

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • vapaajuoksukehikko pennuille, kaneille ja muille pieneläimille. 

  • vakaa kehikko 2x2 cm paksua metallikanttiputkea

  • helppo koota ja purkaa pistokiinnityksen ansiosta

  • joustava muoto: neliö, suorakulma tai oktagon

  • kaikki osat puhtaasti työstetyt: ei teräviä kulmia tai teräviä osia

Ominaisuudet:
  • kahdeksankulman pinta-ala: 3,09 m²
  • nelikulman pinta-ala: 2,56 m²
  • suorakulman pinta-ala: 1,92 m²
  • verkon etäisyys: 4 cm
  • lakattu ruostetta ja naarmuja vastaan
  • soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • mitat (kvadraatti / kahdeksankulma): 160 x 80 x 160 cm (lxkxs)
  • mitat (suorakulma): 80 x 80 x 240 cm (lxkxs)
  • mitat(yksi sivu): 78 x 80 (lxk)
  • paino: 17,4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 3 Asiakkaat
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen giuseppe arvosteltu 09.02.2017
Verified tarkastelu

l'articolo è arrivato dopo 2 giorni e mezzo lavorativi,in anticipo,ben imballato,doppio strato di cartone,ho potuto seguire fin da subito il suo percorso e trovarmi a casa quando era in consegna.Il recinto è di ottima fattura,facile da montare,resistente e per un recinto direi pure bello,di un acciaio brunito che non stona anche in casa.soddisfatto

tavara saapui 2 ja puolen työpäivän jälkeen, aikaisin, hyvin pakattu, kaksikerroksinen pahvi, pääsin heti seuraamaan sen polkua ja löysin itseni kotiin kun se toimitettiin Kotelo on erinomaisen ammattitaitoinen, helppo koota, kestävä ja aidalle sanoisin jopa kaunis, kiillotetusta teräksestä, joka ei näytä tyytyväiseltä edes kotona

alkaen Valentina arvosteltu 18.07.2016
Verified tarkastelu

Arrivato nella settimana successiva all'ordine, imballato PERFETTAMENTE.. pensate è arrivato in due scatoli uno dentro l'altro. Arriva ovviamente smontato: 7 pannelli semplici ed 1 con porticina e varie aste. E' fatto di metallo di altissima qualità e resistente che non si ossida. Si costruisce in 10 minuti: i pannelli si montano tra di loro grazie alle asticine che devono essere inserite nelle giunture ed infine inserite nel terreno. Una volta montato è circa 2,5 metri quadrati. E' tutto smussato proprio per consentire agli animali di stare in tutta sicurezza e di non farsi male . Vi entrano piccoli animali come galline, papere e coniglietti. Presenta una piccola porta che consente l'ingresso e l'uscita degli animali. Lo consiglio assolutamente a chi ha un giardino!

Saapui tilausta seuraavan viikon aikana, pakattuna TÄYDELLISELLÄ... luulen, että se saapui kahdessa laatikossa sisäkkäin. Ilmeisesti se saapuu purettuna: 7 yksinkertaista paneelia ja 1 pienellä ovella ja erilaisilla tangoilla. Se on valmistettu korkealaatuisimmasta ja kestävästä metallista, joka ei hapetu. Se voidaan rakentaa 10 minuutissa: paneelit kootaan yhteen sauvojen ansiosta, jotka on työnnettävä saumoihin ja lopulta asetettava maahan. Koottuna se on noin 2,5 neliömetriä. Se on pyöristetty, jotta eläimet voivat pysyä täysin turvassa eivätkä loukkaantua. Pienet eläimet, kuten kanat, ankat ja puput, mahtuvat sisään. Siinä on pieni ovi, jonka kautta eläimet pääsevät sisään ja ulos. Suosittelen ehdottomasti kaikille, joilla on puutarha!

alkaen "Uta " arvosteltu 22.11.2015
Verified tarkastelu

Das Gehege ist enorm stabil, sauber verarbeitet, Tiergerecht (keine scharfen Kanten) und groß genug für unsere 2 Liebsten. Es hat eine Türöffnung, die gut verschließbar ist. Was mir besonders am Gehege gefällt, das man es stellen kann wie man will und wie es passen soll. Bei uns wird es generell draußen stehen bleiben. Man kann es verkleinern oder vergrößern. Hier ist alles möglich. Sehr gute Qualität zu einem angemessenen Preis.

Kotelo on erittäin vakaa, siististi käsitelty, eläinystävällinen (ei teräviä reunoja) ja riittävän suuri kahdelle rakkaallemme. Siinä on oviaukko, joka voidaan helposti sulkea. Erityisesti pidän kotelossa siitä, että voit sijoittaa sen haluamallasi tavalla ja miten sen pitäisi sopia. Meille se pysyy yleensä ulkona. Voit tehdä siitä pienemmän tai suuremman. Täällä kaikki on mahdollista. Erittäin hyvä laatu kohtuulliseen hintaan.

Asiakkaiden arvostelut
Fort Bello - pentuhäkki
  • vapaajuoksukehikko pennuille, kaneille ja muille pieneläimille. 
  • vakaa kehikko 2x2 cm paksua metallikanttiputkea
  • helppo koota ja purkaa pistokiinnityksen ansiosta
124,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.