14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Bluetooth radiot


Rajatonta kuuntelunautintoa Bluetooth-radiolla

Bluetooth on digitaalinen radiostandardi lyhyellä kantamalla. Sen avulla voi toistaa internetsisältöjä älypuhelimen kautta suoraan Bluetooth-laitteella. Bluetooth-laitteita on esimerkiksi kuulokkeina, radiona, stereoina tai kannettavana boomboksina. Tilaa vievien äänimedioiden kuten CD-levyjen, kasettien tai vinyylilevyjen käyttämisen sijaan voit soittaa sisältöjä yksinkertaisesti matkapuhelimesta ja toistaa niitä Bluetooth-laitteella.

Bluetooth-radion osto suuresta valikoimasta

Bluetooth-tekniikalla varustetussa radiossa on suurimmassa osassa tapauksia myös toinen innovatiivinen ominaisuus. Vanhanaikaisen vastaanottimen sijaan DAB- tai digiradio toimii internetistä tulevalla signaalilla. Siten sinulla on merkittävästi suurempi kanavavalikoima, ja voit nauttia niistä ilman kohinaa ja rätinää.

Kelloradio Bluetoothilla

Kelloradiomme ovat pieniä ja kompakteja, mutta niissä on kuitenkin erinomainen äänenlaatu. Tarpeen tullen jotkin mallit on rakennettu siten, että ne voi asentaa keittiön yläkaapin alle. Siten ne eivät vie pienistä keittiöistä arvokasta tilaa ja ovat erityisen hillittyjä. Lisäksi kelloradiot on suojattu sisään pyrkivää kosteutta vastaan. Ruoanlaitosta syntyvät höyryt ja huurut eivät sen ansiosta mahda mitään herkälle elektroniikalle. Pinnat on helppo puhdistaa, ja ne kestävät myös pienen suihkautuksen pesuainetta.

Stereot Bluetoothilla

Stereot ovat mediakuluttajan sydän olohuoneessa. Ne voi yhdistää televisioon, jotta erinomainen äänenlaatu on käytettävissä kaikkien elokuvien kohdalla. Bluetooth-yhteyden avulla stereoilla voi nauttia myös Youtube-videoista kuvalla ja äänellä. Myös Bluetooth-stereot on varustettu digiradiolla. Se avaa kansainvälisten digiradiokanavien suuren maailman, josta löytyy sopiva ohjelma jokaiseen makuun.

Boombox Bluetoothilla

Boombox on moderni versio vanhasta transistoriradiosta tai ghettoblasterista. Boombokseja on tarjolla pieninä, käteviä laitteina tai massiivisessa koossa integroiduilla pyörillä. Pienet boomboksit ovat ihanteellisia seuralaisia piknikille tai uimarannalle. Suuri boombox tekee joka kellarista tai parkkipaikasta bilealueen. Boomboksissa on aina integroitu akku, jota ladataan USB-liitännän kautta. Siten käytettävissäsi on aina ja kaikkialla rajattomasti musiikki- ja medianautintoja.

Minkä Bluetooth-radion ostaisin?

Bluetooth-radio on nykypäivän musiikkilaitteisto. Helppokäyttöisyys ja rajaton valikoima musiikkia, äänikirjoja ja muita äänimedioita antavat sinulle maksimaalista valinnanvapautta. Lisäksi valittavissa on digitaalinen radiovastaanotto, joka tarjoaa tuhansien kanavien valikoiman. Bluetoothilla varustettu kelloradio on ihanteellinen keittiöön, kylpyhuoneeseen tai parvekkeelle. Se on erityisen kompakti, helppo puhdistaa ja suojattu sisään pyrkivää kosteutta vastaan. Bluetoothilla varustetut stereot tarjoavat olohuoneeseen täydellisiä musiikkinautintoja rajattomalla valikoimalla. Bluetoothilla varustettu boombox avaa digitaalisten äänimedioiden koko maailman silloinkin, kun olet reissussa.

Usein kysyttyä

Miten pitkä kantama Bluetoothilla on?

Bluetooth-signaalin kantama on rajoitettu muutamaan metriin.

Tarvitsenko Bluetoothin käyttöön aina internetyhteyden?

Kun mediat on ladattu älypuhelimeen integroituun tallennustilaan, niitä voi toistaa suoraan Bluetooth-radiolla. Internetyhteyttä ei näin ollen tarvita.

Ovatko Bluetooth-säteet vaarallisia?

Bluetooth ei toimi säteillä, vaan radioaalloilla. Ne ovat täysin vaarattomia. Se on tieteellisesti todistettu.
Ylös