14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tietoa meistä

Chal-Tec GmbH on perustettu vuonna 2005. Yrityksen pääkonttori on Berliinin keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä komealta keskuskadulta Friedrichstraßelta ja se on Fischerinselin välittömässä läheisyydessä.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on yksinkertaisesti vastata kysymykseen: Pitääkö DJ-välineiden olla niin hirveän kalliita, että niiden ostoa pitää joko vältellä kuukausitolkulla rahaa säästääkseen tai vakuuttaa vanhempansa, jotka tuskin ovat innostuneita DJ-toiminnasta?
Vastaus on simppeli: EI! On olemassa myös hyviä välineitä kohtuulliseen hintaan. Lisäksi internet vähentää markkinointi- ja myyntikustannuksia niin, että etu voidaan välittää myös asiakkaille. Me hyödynnämme näitä olosuhteita saavuttaaksemme yrityksemme tavoitteen:

Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus olla luova – olemmehan me itsekin.

Näyttää siltä, että olemme aivan oikealla tiellä. Aivan alkuajoistamme alkaen olemme jatkuvasti lisänneet myyntiämme, niin että meistä on Saksassa tullut tunnettu ja vakiintunut verkkokauppa. Ja yksi eBayn johtavista PowerSellereistä. Saksassa on tuskin yhtään kaupunkia, jossa meillä ei olisi tyytyväisiä asiakkaita. Olemme myös askel askeleelta laajentanut valikoimaamme.
Electronic-Star toimittaa asiakkailleen tuotteita elektroniikkamaailman jokaisesta kolkasta – esimerkiksi TV-telineitä, kotiteatterin valkokankaita, DVD-soittimia ja stereosoittimia. Näiden lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita auto-hifi- ja multimedia-osastoilta sekä sähköpotkulautoja ja digitaalikameroita.
Ja kaikki aina edulliseen hintaan. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, mutta yksi asia ei muutu: Meidän intohimomme!

Electronic-Star Lager

Menestystarinamme seuraava kappale

Aiomme tulevina vuosina ahkeroida entistä kovemmin saadaksemme Electronic-starin loistamaan koko Euroopassa entistäkin komeammin. Reiluus hinnoissa on vain yksi perusperiaatteistamme. Niihin kuuluvat myös nopea tomitus, ostoturvallisuus sekä avoimuus asiakkaitamme kohtaan. Kysymykset ja pyynnöt otetaan huomioon, poikkeuksetta. Tästä olemme pitäneet kiinni jo ensimmäisestä myydystä vinyylisoittimesta asti ja pidämme jatkossakin.
Olemme ylpeitä siitä, että vakuutamme koko ajan suurempia määriä asiakkaita ideastamme. Jos et vielä kuulu asiakaskuntaamme: Tervetuloa! Kohtelemme sinua kuin ensimmäistä asiakastamme – mutta lukemattomien myyntien kokemuksella.
Jatkuvasti kasvava tiimimme ja monet apulaiset partneriyrityksissämme odottavat innolla sinun palvelemistasi. Tämä asenne kuuluu joka tilauksen hintaan.

Electronic-Star -tiimi
Ylös