14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

CD-radio-soittimet


CD-radio-soittimet

Radiolla varustettu CD-soitin on yhä edelleen erittäin pidetty. Monilla asiakkailla on kodeissaan vieläkin satoja CD-levyjä, jotka he haluavat säilyttää suuresta suoratoistotarjonnasta huolimatta. Siksi CD-soittimella varustettuja radioita valmistetaan yhä. Meillä on suuri valikoima CD-radio-soittimia jokaiseen makuun.

Mitä etuja on CD-soittimella varustetulla radiolla

Fyysinen äänilähde, kuten CD-levy, tuntuu yksinkertaisesti toiselta kuin musiikki MP3-formaatissa suoratoiston kautta soitettuna. Monet asiakkaat arvostavat WAV-formaattia sen äänen täyteläisyyden vuoksi ja pitävät siitä enemmän kuin suoratoiston puristetusta, digitaalisesta äänestä. Valikoimastamme löytyvät CD-soittimella varustetut radiot ovat sopivia tähän tarkoitukseen ja tarjoavat kauttaaltaan erinomaista äänenlaatua. Siten voit nauttia yhtä lailla niin klassisesta konsertista kuin rock-albumista.

Enemmän kokemuksia CD-soittimella varustetulla internetradiolla

Myöskään klassisten äänilähteiden ystävien ei tarvitse luopua modernista tekniikasta. Maanpäällinen radiosignaali on muutenkin jo sammutettu suurimmalta osalta alueista. Siksi CD-radioidemme radio-osa hankkiikin sisältönsä internetistä. Voit siten nauttia digitaalisella, häiriöttömällä laadulla uutisista, lähetyksistä tai livekonserteista. Rätinän ja kohinan ajat ovat vihdoinkin ohi DAB-radio-CD-soittimen ansiosta. Ja jos toivot edelleen pyörittää omia levyjäsi, käytettävissäsi on radion CD-soitinosa. Siten radiolla varustettu CD-soitin tarjoaa parhaat osat kahdesta maailmasta.

Minkä CD-radion ostaisin?

CD-radioita on tarjolla laajassa valikoimassa. Pienistä ja kätevistä, yöpöydälle sopivista laitteista aina suuriin äänentuottajiin on kaikkea tarjolla. Kalliiden laitteiden kohdalla suosittelemme huomioimaan myös Bluetoothin ja USB-liitännän. Siten sinulla on kaikki mahdollisuudet ja kanavat avoinna. Näihin laitteisiin voi liittää jopa vinyylilevysoittimen USB-liitännän kautta. CD-radiot sopivat mainiosti keittiöön, parvekkeelle tai makuuhuoneeseen. Käytännölliset laitteet ovat kevyitä ja kannettavia, jotta ne voi ottaa päivittäiseksi seuralaiseksi mukaan minne tahansa. Kaikissa CD-radioissa on integroitu lokero, jossa virtajohto on säilössä. Jotta liikkuvassa käytössä paristojen kulutus pysyy siedettävissä rajoissa, suosittelemme käyttämään akkuja. Vaihtoehtoisesti CD-soittimella varustetuissa DAB- tai internetradioissa on integroitu akku, jota ladataan USB-liitännän kautta.

Usein kysyttyä

Vieläkö nykypäivänä tarvitsee CD-soittimella varustettua radiota?

CD-levyjen aika ei ole vielä läheskään ohi. Hopeiset levyt ovat yhä edelleen parhaat fyysiset äänilähteet parhaassa äänenlaadussa. Lisäksi monilla asiakkailla on kodeissaan viimeisten vuosikymmenten aikana kerätty runsas kokoelma. Jotta kokoelmaa voi yhä käyttää, tarjolla on CD-soitin radiolla.

Miten paljon virtaa tarvitsen CD-radiolle?

Jos otat usein CD-radio-soittimesi mukaan, on suositeltavaa käyttää akkuja. Paristojen käyttäminen ei ole ekologisista ja taloudellisista näkökulmista katsottuna järkevää. Mutta jos radiota käytetään pitkiä aikoja virtajohtoon kytkettynä, paristot pitäisi ottaa pois laitteesta. Siten vältyt vahingoilta.

Mikä on internetradio?

Vanha, maanpäällinen radiovastaanotto on suurelta osin kytketty pois tai tullaan pian kytkemään pois. Se on korvattu internetin kautta tulevalla digitaalisella radiosignaalilla. Lopputuloksena on valtava kanavavalikoima häiriöttömällä vastaanotolla.
Ylös