Jääpalakone

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 3
57 Osumia "Jääpalakone"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 3
Jääpalakone

Jääkone yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön

Mitä olisikaan mahtava juoma tai sivistynyt cocktail ilman jääpaloja? Jääkone luo viilennystä automaattisesti. Perinteisestä jääpalamuotista poiketen, jääkone sopii parhaiten laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Jos etsit kätevää, tehokasta ja toiminnallista jääkonetta, löydät Klarsteinin verkkokaupasta laajan valikoiman erilaisia malleja.

Jääkoneet yksityistalouksissa

Pieni ja kannettava jääkone on täydellinen kotikeittiöihin. Se ei vie juurikaan tilaa ja on varmasti hintansa arvoinen. Mainion käytettävyytensä ansiosta jääpalat syntyvät helposti. Muovisten jääpalamuottien käyttö on inhottavaa, mutta nyt myös historiaa, sillä sähköllä toimiva jääkone tarvitsee vain virtaa ja vettä jääpalojen nopeaan valmistukseen! Laitteen huolto ja puhdistus onnistuvat myös helposti. Laitteen hienostunut teknologia takaa myös sen, että jääpalat ovat täysin mauttomia.

Jääpalat ovat kaikkien juhlien vetonaula, mutta ne toki kelpaavat myös muihinkin tilaisuuksiin. Kylmät juomat maistuvat kesällä, mutta kätevät jääpalat ovat varmasti aina tervetulleita. Tyylikäs laite ei myöskään jätä visuaalisesti mitään toivomisen varaan. Modernisti muotoiltua laitetta ei tarvitse piilottaa kaapin suojiin, vaan sitä voi säilyttää myös katseiden alla keittiön pöytätasoilla. Ruostumaton teräs tai ilmeikäs väri miellyttävät varmasti silmää. Nykyaikainen jääkone toimii napin painalluksella. Laitteen näyttö ja miellyttävä käytettävyys tekevät laitteen käytöstä helppoa ja kätevää.

Jääkone pitopalvelutoimintaan

Jääkone on täysin korvaamaton pitopalvelutilanteissa. Oli kyse sitten kahvilasta, baarista tai ravintolasta, jääpalat ovat aina tarpeen, eikä niiden valmistus saa koskaan olla liian hankalaa. Hygieniamääräyksistä on myös tärkeä pitää kiinni. Standardit saavutetaan laadukkaan jääkoneen käytöllä. Tällaisella laitteella jääpalojen valmistaminen on helppoa ja turvallista. Jos jääpalojen kysyntä on vähäistä, riittää käyttöön pienikin jääkone. Jos kysyntä puolestaan on suurempaa, tulee teollisen jääkoneen hankinta kysymykseen. Teollinen jääkone pystyy vastaamaan suurempiin tarpeisiin ja luomaan jääpaloja vaativissakin olosuhteissa. Klarsteinin mallistosta löytyy jääkoneita myös vaativaan ja ammattimaiseen muonituskäyttöön. Ammattimaiset jääkoneet sopivat myös ominaisuuksistaan riippuen jäähiutaleiden valmistamiseen.

Jääpalat ja -murska eivät ole pelkästään juomia varten, vaan niitä tarvitaan muuallakin. Jäätä voidaan käyttää loistavasti pilaantuvien ruokien säilömiseen. Moderni jäähdytysmenetelmä on tärkeä osa elintarvikekauppaa ja pitopalvelutoimintaa. Ruoka ja valmisateriat pysyvät tuoreina jäähdytettyinä ja jää sopii mainiosti myytävien kalojen ja merenelävien säilömiseen. Jääpalat toimivat hyvin myös pitopalvelujen noutopöydissä.

Tutustu jääkoneisiimme Klarsteinin tuotevalikoimassa ja tilaa omiin tarpeisiisi sopivin laite. Meiltä ostetut jääkoneet ovat huippulaatuisia ja toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.