14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Hauskanpidon ja urheilun yhdistäminen käy helposti: fitness-trampoliini tekee siitä mahdollista!

Fitness-trampoliinin omistaminen on paitsi trendikästä, myös loputtoman hauskaa. Tässä asiassa on tehtävä ero kahden eri mallin välillä. Klassinen trampoliini mahdollistaa korkeat hypyt ja akrobaattiset temput, ja se tarjoaa pikemminkin hauskuutta ja viihdettä. Fitness-trampoliini sen sijaan on todellinen kuntoiluväline, ja sen voi sijoittaa ongelmattomasti omaan asuntoon ja käyttää toiminnalliseen harjoitteluun.

Fitness-trampoliini urheiluvälineenä

Urheilutrampoliini tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia treenata ja rasittaa koko kehoa. Jo laitteen päällä seisominen vaatii huimasti koordinaatiota ja tasapainoa. Kun siinä sitten suoritetaan erilaisia harjoituksia, täytyy ensinnäkin lihasten ja jänteiden työskennellä voimakkaasti, ja toisekseen tasapainoaistilta vaaditaan koko ajan paljon. Siten myös tukilihasten täytyy hoitaa tärkeä osansa, mikä tekee koko kehon harjoittamisesta fitness-trampoliinissa entistä tehokkaampaa. Täydellistä jokaiselle, joka ei halua treenata pelkkiä jalkoja, vaan koko vartaloa. Sitä, miten rankasti eri alueet rasittuvat harjoittelun aikana, voi kontrolloida itse yksinkertaisesti valitsemalla erilaisia harjoituksia. Monimutkaiset seisonta- ja pitoharjoitukset vahvistavat koko lihaksistoa, kun taas pitkäkestoiset hyppyharjoitukset saavat ennen kaikkea aineenvaihdunnan kunnolla liikkeelle. Kehon tunteen parantamisen lisäksi säännöllinen harjoittelu huolehtii entistä paremmasta liikkuvuudesta. Myös verenkiertojärjestelmä pääsee erinomaisesti liikkeelle, mikä voi auttaa pysyvästi laihdutuksessa, kunnon ylläpidossa ja rentoutumisessa.

Sopiiko fitness-trampoliini joka asuntoon?

Trampoliini on paitsi helppo kuljettaa, myös sijoittaa minne tahansa, missä vain haluaa viettää aikaansa urheilullisesti. Suuri etu piilee nimittäin kompaktissa koossa! Kauniilla kesäkelillä urheilun voi luonnollisesti siirtää ulos ja sijoittaa trampoliinin myös terassille tai puutarhaan. Raikkaassa ilmassa ja auringonpaisteessa harjoittelu on saman tien tuplasti hauskempaa. Kuitenkin myös ne, joilla ei ole puutarhaa, voivat käyttää tätä urheiluvälinettä ongelmattomasti. Koska kaikissa erilaisissa trampoliiniharjoituksissa ei tarvitse hypätä kovinkaan korkealle eikä myöskään jousitus mahdollista ylettömän korkeita hyppyjä, fitness-trampoliinilla voi treenata ongelmattomasti sisätiloissa, joissa on keskimääräinen huonekorkeus. Kuten kaikissa urheiluharjoituksissa omassa asunnossa, pitäisi kuitenkin ottaa huomioon myös alakerran naapurit. Trampoliinissa on kylläkin kattava liikkeiden jousitus, mutta se voi kuitenkin muodostaa hieman meluhaittoja naapureille. Myös tässä tapauksessa voi kuitenkin vähentää melutasoa vaivattomasti asettamalla lattialle erillisen treenimaton.

Fitness-trampoliini koko perheelle

Trampoliini ihastuttaa yhtä lailla pieniä ja suuria. Lapset käyttävät mielellään tätä kuntoiluvälinettä ja liikkuvat leikkisällä helppoudella sen pinnalla. Aikuiset sen sijaan nauttivat ennen kaikkea korkeasta urheilullista vaatimustasosta sekä mahdollisuudesta suorittaa yksinkertaisia ja monimutkaisia harjoituksia yhdellä ja samalla laitteella. Eikä ole sidottu kuntostudioiden kurssiaikoihin! Milloin vain tarjolla on vapaa-aikaa, trampoliini odottaa: illalla televisiota katsoessa tai aamulla muutama kevyt harjoitus heräämisen jälkeen aineenvaihdunnan saamiseksi liikkeelle. Käytännöllinen kuntoilulaite on aina käytettävissä, ja se houkuttelee urheilullisiin aktiviteetteihin. Ongelmaton integrointi arkeen on siten erittäin yksinkertaista! Jos treenaa säännöllisesti, toteaa nopeasti, miten hyvää trampoliini tekee kunnolle, kestävyydelle ja kehon tilalle.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostossa?

Kun haluaa ostaa fitness-trampoliinin, kohtaa valinnan erilaisten mallien väliltä. Tarjolla on malleja kahvalla ja ilman - molemmat versiot sisältävät erilaisia etuja. Kahvalla varustetut trampoliinit mahdollistavat monien harjoitusten suorittamisen selkeästi yksinkertaisemmin, ja niitä voi suositella aloittelijoille. Myös painolla on merkittävä rooli. Useimpien trampoliinien kohdalla ilmoitetaan maksimikilomäärä, johon asti trampoliini kestää kuormitusta. Näistä tiedoista tulee pitää joka tapauksessa kiinni, sillä vain siten voidaan taata trampoliinin oikeaoppinen toiminta. Electronic Starilta löytyy vain laadukkaita fitness-trampoliineja, jotka on tarkoitettu kovalle rasitukselle. Niitä voi käyttää pitkään ja intensiivisesti, ja ne vakuuttavat erittäin hyvillä jousitusominaisuuksillaan ja tukevalla rakenteellaan. Sellainen kuntoiluväline voi palvella pitkän ajan seuralaisena ja parantaa merkittävästi urheilutuokioita kotona neljän seinän sisällä. Sekä aloittelijat että ammattilaiset löytävät sieltä oikean mallin - ei muuta kuin penkomaan!

Ylös