14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tasapainolaudat

Tasapainolauta: leikkisän harjoittelun monitaituri

Puinen tasapainolauta on todellinen harjoittelun monitaituri. Se antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa koko vartaloasi sekä koordinaatiotasi ja tasapainoasi. Treeni kasvattaa paitsi kuntoasi, on myös vieläpä hauskaa. Luistamaton pinta ja stoppari laudan molemmissa päissä mahdollistavat harjoittelun aloittamisen heti myös aloittelijoille. Edistyneet ja ammattilaiset voivat yksinkertaisesti ruuvata stopparit pois vaikeusastetta kasvattaakseen.

Kaupastamme voit ostaa oman, laadukkaan tasapainolautasi. Sisäkäyttöön tarkoitetun laudan mukana saat lattiansuojamaton ja korkkirullan.

Erityyppisiä tasapainolautoja

Pääasiallinen jako tapahtuu aikuisten tasapainolautojen ja lasten tasapainolautojen välillä. Lasten tasapainolaudat ovat erinomaisia yli 3-vuotiaille lapsille niiden voimakkaasti taivutetun muodon ansiosta. Ne mahdollistavata erityisen turvallisen ja ikään sopivan tasapainoilun. Aikuisten lautojen keskuudessa tarjoamme suuren valikoiman erilaisia malleja, jotka eroavat toisistaan muotonsa puolesta.

Valikoimamme kattaa seuraavat mallit:

  • Balance Board Kids
  • Indoorboard Wave
  • Indoorboard Flow
  • Indoorboard Allrounder
  • Indoorboard Classic
  • Indoorboard Physio natur

Mihin tasapainolautaa käytetään?

Fitness-tasapainolauta on erityisen monipuolisesti käytettävissä. Se toimii sekä tasapainon ja koordinaation kasvattamisessa että koko vartalon treenaamiseen lihasten kasvattamisessa. Sisälautasi päällä voit harjoittaa erityisesti keskivartalon lihaksistoa ja tasapainoaistia. Miellyttävä sivuvaikutus: tasapainolaudalla harjoittelu on myös todella hauskaa.

Tasapainolaudan treeniteho johtaa yleiskuntosi paranemiseen, ja voit tukea itseäsi lukemattomissa urheilulajeissa - esimerkiksi hiihdossa, rullalautailussa ja lainelautailussa, mutta myös kamppailulajeissa, jalkapallossa ja koripallossa. Irti ruuvattavat stopparit laudan molemmissa päissä tekevät laudoista sopivia yhtä lailla niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Osto-ohjeita

Puinen tasapainolauta on ihanteellinen treeniapu nuorille ja vanhoille. Se mahdollistaa koko kehon harjoittelun ja vaikuttaa erityisen tukevasti keskivartalon lihaksistolle. Sen lisäksi harjoittelet laudalla tasapainoasi ja koordinaatiotasi. Tasapainottelu vaikuttaa siten positiivisesti lukemattomien urheilulajien harjoitteluun.

Erityisesti lapsille soveltuvat laudat tarjoavat nuorillekin urheilijan aluille leikkisän harjoittelumahdollisuuden omassa lastenhuoneessa.

Tasapainolaudat FAQs

Kenelle laudat sopivat?

Tasapainolaudat sopivat aikuisille kaikista ikäryhmistä. Lasten laudat sopivat yli 3-vuotiaille lapsille.

Mistä materiaalista laudat koostuvat?

Laudat koostuvat kymmenestä vaahterapuukerroksesta, ja ne valmistetaan Saksassa. Mukana toimitettava korkkirulla ja korkkimatto koostuvat luonnon korkista, joka on kestävästi kasvatettu Portugalissa.

Mitä laudalla voi harjoitella?

Fitness-tasapainolauta soveltuu koko kehon harjoitteluun ja tukee lihasten kasvattamista koko vartalossa. Sen lisäksi koordinaatio ja tasapainoaisti harjaantuvat.

Mitä urheilulajeja laudat tukevat?

Laudat tukevat harjoittelua lautaurheilulajeissa, kuten surffauksessa, vesilautailussa, hiihdossa, lumilautailussa ja rullalautailussa. Lisäksi ne vaikuttavat tukevasti muidenkin urheilulajien harjoittelussa, esimerkiksi jalkapallossa, koripallossa ja kamppailulajeissa.
Ylös