Lisätarvikkeet voimaharjoitteluun

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
38 Osumia "Lisätarvikkeet voimaharjoitteluun"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Lisätarvikkeet voimaharjoitteluun

Laaja valikoima lisätarvikkeita voimaharjoitteluun – täydelliseen kotitreeniin

Hyvä fyysinen kunto kuuluu monien ihmisten mielestä terveellisen elämäntavan tärkeimpiin peruspilareihin. Mutta jokainen ei kuitenkaan pysty pitkän työpäivän jälkeen motivoimaan itseään lähtemään kuntosalille. Kotikuntosaleista onkin tullut suosittu trendi, jossa kotoisa ilmapiiri yhdistyy täydellisesti fyysisiin haasteisiin. Jotta tarvikkeet voimaharjoitteluun olisivat kotonakin turvallisesti säilössä ja aina käden ulottuvilla, kannattaa ostaa painoteline. Seuraava katsaus näyttää, miksi tällainen osto on järkevä päätös, ja miten erilaiset painotelineet eroavat toisistaan.

Osta lisätarvikkeet voimaharjoitteluun ja nauti miellyttävästä painoharjoittelusta

Painoteline käsipainoille, levytangoille tai levypainoille huolehtii siitä, että painavat painot ovat turvallisessa paikassa harjoittelun aikana. Koska painot eivät silloin loju lattialla harjoittelun aikana, kompastumisen ja loukkaantumisen vaara pienenee. Jos harjoittelee suurella määrällä painoja, painotelineessä ne ovat järjestyksessä ja aina käden ulottuvilla harjoittelun aikana. Tämä tarkoittaa, että arvokasta aikaa ei mene hukkaan, ja harjoitus voidaan toteuttaa erityisen tehokkaasti. Samalla painoteline tarjoaa myös mahdollisuuden laskea painot käsistä ilman, että pitää kumartua lattialle asti. Painotelineessä yhdistyvät siis turvallisuus, järjestys ja mukavuus – täydelliset edellytykset ammattitasoiselle harjoittelulle.

Lisätarvikkeet voimaharjoitteluun – erilaiset painotelineet

Kun on ostamassa painotelinettä, kannattaa miettiä, millaisia painoja itsellä on käytössä. On olemassa erilaisia painotelineitä käsipainoille, levytangoille ja levypainoille sekä yhdistelmätelineitä erilaisille painoille.

Painoteline käsipainoille

Käsipainoille tarkoitettu painoteline koostuu useammasta kerroksesta, joille painot voidaan sijoittaa vierekkäin. Ne on suunniteltu niin, että niille voi asettaa turvallisesti useamman käsipainoparin. Valittavana on eripituisia, kaksi- tai kolmikerroksisia käsipainotelineitä. Koon voi siis valita sen mukaan, kuinka monta käsipainoparia siinä haluaa säilyttää. Koska painotelineiden on kestettävä paljon painoa, on tärkeää valita malli, joka on erittäin vakaa. Telineen runko onkin sen vuoksi valmistettu yleensä kestävästä teräksestä.

Painoteline levytangoille

Koska levytankotelineen yhteydessä telineelle kohdistuu enemmän painoa ja tankoharjoitukset ovat monipuolisia, kiinteiden painotelineiden lisäksi on saatavilla myös korkeussäädettäviä malleja. Korkeussäädettävä teline tarjoaa joustavuutta, ja se voidaan säätää yksilöllisiin tarpeisiin ja harjoitteluun sopivaksi. Telineen korkeutta voidaan yleensä säätää portaittain, joten teline voidaan säätää erinomaisesti yksilöllisiin tarpeisiin. Kiinteässä vaihtoehdossa painojen laskukohdalle on yleensä useampia eri vaihtoehtoja.

Levypainoteline

A:n muotoinen teline tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden levypainojen turvalliseen säilytykseen. Rakenteensa ansiosta telineen voi asettaa tilaa säästävästi nurkkaan, ja levypainot voidaan pujottaa helposti telineen oksiin.

Yhdistelmäpainotelineet

Yhdistelmäpainotelineessä voi säilyttää sekä levytankoja, käsipainoja että levypainoja. Jos harjoittelet hyvin monipuolisesti, tällainen painoteline on älykäs ratkaisu, joka tarjoaa sekä lisää tehokkuutta että entistä enemmän tilaa kotikuntosalilla harjoitteluun.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.