Levypainot

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 4
72 Osumia "Levypainot"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 4
Levypainot

Korkealaatuiset levypainot yksilölliseen harjoitteluun

Levypainot ovat tärkeä osa voimaharjoittelua. Olipa kyseessä vapaat painot tai levytangot, 50 mm:n reiällä varustettujen levypainojen avulla painoja voi lisätä tankoon pienin askelin, mikä mahdollistaa kohdistetun ja ennen kaikkea vaativan harjoittelun.

Kiinnitämme valikoimassamme huomiota painojen tiheän porrastuksen lisäksi ennen kaikkea laadukkaasti työstettyihin, korkealaatuisiin ja tarkkapainoisiin levypainoihin. Vain siten harjoittelun voi optimoida turvallisesti.

Sopivat levypainot joka tarpeeseen

Olipa kyseessä käsipainot tai levytanko, levypainojen tulee sopia valittuihin apuvälineisiin. Yksittäisten painojen porrastus sekä levyjen normitettu koko ovat siinä tärkeässä roolissa. 20 kg:n levypainot levytankoon ja 10 kg:n levypainot levytankoon tai käsipainoille täydentyvät täydellisesti 5 kg:n levypainoilla, jotka mahdollistavat painojen lisäämisen entistä pienemmin askelin.

Mitä pienemmin askelin painot voidaan porrastaa, sitä helpompaa ja yksinkertaisempaa on paitsi dokumentoida harjoittelun edistymistä, myös järjestää se. Sillä jokainen lisäpaino haastaa lihasta lisää ja stimuloi sitä kasvuun ja parempaan suoritukseen. Harjoittelupainojen pieniaskelinen porrastus on ratkaisevassa roolissa niin kehonrakennuksessa kuin terveyttä tavoittelevassa urheilussakin.

Kumipintaiset levypainot – turvalliseen ja mukavaan harjoitteluun

Jos levypainoissa on kuminen pinnoite, se tuo harjoitteluun tiettyjä etuja. Kumipintaiset levypainot ovat huomattavasti hiljaisemmat käytössä, sillä metallit eivät kilise harjoitellessa toisiaan vasten nostaen melutasoa. Myös painojen käsittely on helpompaa. Kumipintaisten painojen käyttö suojaa esimerkiksi lattiaa.

Mutta myös estetiikalla on oma roolinsa. Usein värikäs kumi saa painot näyttämään kauniimmilta, ja harjoittelusta tulee värikkäämpää ja motivoivampaa. Jos levypainoissa on kumipinnoite, sekä harjoittelija että hänen ympäristönsä hyötyvät siitä. Ei ole siis ihme, että yhä useammat valmistajat ja kuntosalit panostavat käytännöllisiin, kumipintaisiin levypainoihin.

Sopiva levypainosetti jokaiseen tarpeeseen

Levypainosetillä voi kattaa monia tarpeita hyvin helposti ja tehokkaasti. Eri valmistajien setit koostuvat yleensä eripainoisista levypainoista. 5 kg:n, 10 kg:n tai jopa 20 kg:n levypainoista koostuvista erilaisista seteistä löytyy sopiva määrä painoja.

Yhdellä tai kahdella painosarjalla voit siis ongelmitta kattaa erilaiset tarpeet ja vaatimukset vapaa-ajan harjoitteluun. Ja koska levypainoissa on 50 mm:n aukko, ne sopivat mutkatta kaikkiin standardikokoisiin levytankoihin. Siten harjoittelu on aina joustavaa.

Hanki levypainot ja harjoittele tehokkaammin

Painojen laatu ja porrastus ovat tärkeässä roolissa tehokkaan ja monipuolisen harjoittelun kannalta. Pelkkä levypainojen osto ja parhaan toivominen on harvoin tehokasta. Tästä syystä asiakkaat löytävät meiltä suuren valikoiman erilaisia, korkealaatuisia painoja, joita voi yhdistellä turvallisesti erilaisiin tankoihin ja urheilulaitteisiin. Se mahdollistaa terveellisen ja määrätietoisen voimaharjoittelun, jonka voi sopeuttaa täydellisesti yksilöllisiin tarpeisiin eripainoisten levyjen avulla.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.