14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Crosstrainer

Jos haluat välttää täysiä kuntosaleja, kalliita jäsenmaksuja ja pitkiä matkoja, sinun kannattaa hankkia kuntoilulaitteita kotiin, jotta voit treenata joustavasti ja edistää terveyttäsi aina kun haluat. Crosstrainerit ovat suosittuja ja tehokkaita välineitä kestävyys- ja lihasharjoitteluun. Niitä on saatavilla erilaisia malleja erilaisilla toiminnoilla. Seuraavassa kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää: miten kuntoilulaite toimii, kenelle se on tarkoitettu, mitä etuja sillä harjoittelemisella on ja kuinka paljon kaloreita crosstrainer kuluttaa?

Pysy terveenä crosstrainerin avulla

Crosstrainer on yksi suosituimpia kuntoilulaitteita. Sillä voi treenata nopeasti ja tehokkaasti kehon eri osia ja lihasryhmiä, kuten reisiä, pohkeita ja rintalihaksia samanaikaisesti. Jatkuvan liikkeen johdosta kunto paranee, käsien ja jalkojen vastakkaisliikkeiden ansiosta koordinaatio kehittyy ja aineenvaihdunta kiihtyy.

Harjoittelu sopii myös aloittelijoille, sillä kuntoilulaite määrittää liikeradan, ja voit valita eri vaikeustasojen välillä. Kokoontaitettava crosstrainer on erityisen käytännöllinen. Sen voi piilottaa aina silloin, kun sitä ei tarvita, mikä on eduksi etenkin silloin, jos tilaa on vain rajallisesti.

Crosstrainerit kotiin – tehokasta kalorien kulutusta ja nivelystävällistä treeniä

Elliptisellä kuntoilulaitteella voit polttaa paljon kaloreita lyhyessä ajassa, koska koko keho on liikkeessä. Vaikeustasosta ja kunnosta riippuen on mahdollista kuluttaa jopa 700 kaloria tunnissa. Ja mikä parasta: sulava liikerata on ystävällinen nivelille, niin että treeni on miellyttävämpää kuin juoksu. Siten crosstrainer on hyvä investointi myös ylipainoisille ja terveysrajoitteisille henkilöille.

Myös selkä- ja polvikivuista kärsivät voivat harjoitella sillä. Nivelten liikkuvuus paranee sujuvien liikkeiden ansiosta, selän kuormitus lievittyy ja sydän- ja verenkiertojärjestelmä vahvistuu. Moderneissa laitteissa on integroitu tietokone, joka näyttää erilaisia arvoja, kuten:

  • Kuljettu matka
  • Nopeus
  • Askelväli
  • Kulutetut kalorit
  • Kehon rasva-analyysi
  • Syke
  • Kulunut aika

Monet harjoittelutasot, toiminnot ja ohjelmat, kuten rappusten nousu tai intervalliharjoittelu mahdollistavat tehokkaan treenin.

Crosstrainer vai juoksumatto? Mitä eroja niillä on?

Toisin kuin juoksumatolla, crosstrainerilla harjoittelussa koko keho liikkuu aina jaloista käsivarsiin. Se vahvistaa siten monia lihasryhmiä samanaikaisesti, jalat vahvistuvat samoin kuin juoksussa, mutta nivelet eivät kärsi tärähdyksistä, sillä jalat pysyvät tiiviisti jalansijoilla. Se estää nyrjähdyksiä. Laitteella treenaaminen tuntuu juoksumattoon verrattuna vähemmän rasittavalta.

Crosstrainerin ostaminen

Kunnon ylläpitäminen kotoa lähtemättä on mahdollista, jos kotona on crosstrainer. Sillä voi kohentaa kuntoa ja kestävyyttä ja polttaa runsaasti kaloreita nivelystävällisesti. Treeni auttaa myös ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja. Useimmissa laitteissa on monia vastustasoja, niin että treenin intensiivisyyttä voi säätää sopimaan kaiken kuntoisille harjoittelijoille. Kokoontaitettava crosstrainer on täydellinen valinta pieniin tiloihin. Modernit laitteet tarjoavat hienoja ohjelmia ja toimintoja ja näyttävät edistyksen.

Myös mielenkiintoista:

Koti & Keittiö, Puutarha & Retkeily, Sound & Light, HiFi & TV, Kuntoilu & terveys, Kestävyysharjoittelu, Kuntopyörät, Juoksumatot, Soutulaitteet

Ylös