14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Levysoittimet

Electronic Starin levysoittimet palauttavat nuoruusvuosien muistot!

Onko harkinnassasi ollut uuden levysoittimen hankinta vanhojen hyvien muistojen verestämiseksi? Kattavan vinyylilevysoitin- sekä USB-levysoitinvalikoimamme avulla voit tuoda takaisin nuoruusvuosiesi muistot milloin tahansa!
Voit tutustua valikoimaamme helposti sivun vasemmassa laidassa näkyvän kategoriavalikon avulla! Mikäli haluat keskittyä johonkin tiettyyn tuote-elementtiin, on sinun mahdollista priorisoida tuotteitamme ylärivin työkalun avulla. Voit esimerkiksi aloittaa selaamisen edullisimmasta tuotteesta tai priorisoida tuoteuutuudet sivun ylälaitaan.

Levysoittimet

Laaja valikoimamme kattaa niin retromalliset kuin nykypäivän designia mukailevatkin soittimet! Tuotemerkkejämme ovat mm. Auna, Lenco, Inovalley, oceConcept, Reloop ja Ricatech. Valikoimastamme löydät tuotteita, joissa on vinyyliominaisuuden lisäksi myös mm. CD-, MP3-, kasetti- tai radiotoiminto. Osassa tuotteitamme on digitointiominaisuus, mikäli haluat siirtää arvokkaat vinyylikokoelmasi esimerkiksi MP3-muotoon. Me Electronic Starilla tiedämme, että lp-soitin on tärkeä osa jokaisen kodin sisustusta!

USB-levysoittimet

Kattavan USB-levysoitinkokoelmamme avulla voit herättää henkiin nuoruuden muistot – digitoimalla vinyylikokoelmasi! Näin voit arvokkaan kokoelmasi avulla luoda taustamusiikin jokaiseen päivääsi! Nämä ja muut edulliset soittimet löydät vasemman reunan valikkomme avulla tai hakutoimintoa hyödyntäen!

Ylös