14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Osta tornituuletin edullisesti verkosta – jäähdytä huoneet tehokkaasti ja vähä-äänisesti

Kesäiset helleaallot saavat hien pintaan silloinkin, kun liikkuu vain vähän sisätiloissa. Jotta saat kaipaamaasi viilennystä, tornituuletin on erinomainen valinta. Voit ostaa verkkokaupastamme erilaisia malleja juuri yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Kerromme tässä kategoriakuvauksessa, mitkä ominaisuudet ovat kiinnostavia sopivan tornituulettimen valinnassa.

Tornituuletin – suuri hyöty yksityisissä asuintiloissa tai toimistoissa

Tornituuletin on hiljainen ja verrattuna muihin tuuletintyyppeihin edellä melun kehityksessä. Sen vuoksi ne ovat erittäin suosittuja etenkin asuintiloissa. Tornituuletin tulee vakuuttamaan sinut etenkin silloin, jos vieressä on makuuhuone tai lastenhuone. Hiljaisesti työskentelevät tornituuletin on erinomainen vaihtoehto myös kodin työhuoneeseen tai toimistoon. Verkkokaupastamme tilattavat tornituulettimet ovat samalla erittäin tehokkaita ja luovat korkeissakin lämpötiloissa miellyttävän viileän vireen. Toinen suuri etu on se, että ne vievät vain pienen tilan lattialla. Hoikan muotonsa ansiosta pitkänomaiset tornituulettimet löytävät paikkansa kapeastakin tilasta. Ne sopivat erinomaisesti myös pieniin huoneisiin.

Tornituuletin – saatavilla monipuolisia mallivaihtoehtoja

Jos vertailet verkkokauppamme tornituulettimia, huomaat eroja etenkin wateissa ilmoitetuissa kapasiteeteissa. Tehokkaat laitteet sopivat huoneisiin, jotka eivät ole vetoisia ja joissa on pitkään korkeat lämpötilat. Joissain malleissa on useampia käyttötiloja, joista voit valita sopivan yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Valikoimassamme on myös tornituulettimia, jotka kääntyvät 75 °:n kulmassa. Meiltä tilattava vesijäähdytteinen tornituuletin toimii piilevän haihdutuslämmön periaatteella. Lisäksi voit tilata kaukosäätimellisen tornituulettimen, josta voit valita sopivan käyttötilan mukavasti etäisyydenkin päästä. Voit valita sinua miellyttävän vaihtoehdon ajattomien tornituulettimien joukosta. Musta, valkoinen tai hopea: tornituulettimemme ovat todellisia designklassikkoja ja sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen.

Ostovinkkejä tornituulettimen ostoon Electronic Starilta

Jos toivot vain kevyttä viilennystä kuumaan toimistoon, 36 watin malli vähentää vetoisuuden riskiä. Jos haluat tyylikkään suunnitteluratkaisun, suosittelemme erittäin kapeaa ja korkeaa tornituuletinta vesijäähdytyksellä. Jos haluat jatkuvasti säädellä puhalluksen voimakkuutta, valitse malli, jossa on useampia eri käyttötiloja. Tornituuletin, jota voi säätää kaukosäätimellä, on erinomainen ratkaisu toimistoon, jolloin saat raikasta ilmaa ilman, että aikaa menee hukkaan, kun sinun täytyy nousta paikaltasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko tornituulettimen liittää älykotisovelluksiin?

Verkkokaupastamme saa myös tornituulettimia, joita voi halutessa käyttää sovelluksen avulla. Niitä voi käyttää mukavasti älypuhelimella, ja ne sopivat älytoimintojensa ansiosta etenkin tekniikasta kiinnostuneille käyttäjille.

Kuinka äänekäs tornituuletin on?

Tornituuletin on hiljainen verrattuna muihin tuulettimiin. Käytössä ne saavuttavat noin 55 tai 65 desibelin äänen eivätkä siten häiritse työskentelyä.

Mitä käyttötiloja tornituulettimissa on?

Useimmat mallit, joissa on useita eri käyttötiloja, voidaan asettaa normaaliin ja yötilaan. Luontotilassa laite jäljittelee tuulta ilmavirran intensiivisyyden avulla. Ilmavirta muistuttaa luonnon tuulta ja tuntuu miellyttävältä kuumalla vartalolla.
Ylös