14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Peili

Osta peili edullisesti netistä

Aamulla, illalla tai muuhun aikaan päivästä, aamurutiineissa tai asun tarkistamiseen, peiliin tulee vilkaistua useamman kerran päivässä. Voit ostaa erilaisia malleja käyttötarkoituksesta riippuen. Lue tästä, mikä erottaa ne toisistaan, mitkä ovat hyödyllisiä ominaisuuksia ja mitä on tärkeä ottaa huomioon.

Peili – jokaisen kodin ehdoton varuste

Seinäpeilit tai lattiapeilit ovat ehdottomia varusteita kauneudenhoidossa, ja ne mahdollistavat ulkonäön tarkistamisen. Ne ovat käytännöllisiä ja koristeellisia ja tuovat kodikkuutta huoneeseen. Lisäksi ne suurentavat tilaa ja heijastavat valoa. Pimeät huoneet näyttävät siten huomattavasti valoisammilta. Jos esimerkiksi eteinen on kovin pieni ja pimeä, sitä voi valaista ja suurentaa optisesti hyvin sijoitetulla ja parhaassa tapauksessa jopa valaistulla peilillä.

Erilaiset peilit

Löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman erilaisia peilejä, jotka ihastuttavat monipuolisuudellaan, toiminnallisuudellaan ja kauniilla muotoilullaan. Tarjolla on eri värisiä ja eri materiaaleista, kuten metallista tai puusta, valmistettuja seinä- ja lattiapeilejä. Valittavana on myös eri kokoisia vaihtoehtoja, kuten:

  • Croxley 90 x 60 cm
  • Wembley 140 x 75 cm

Myös muodot vaihtelevat. Peili voi olla pyöreä tai suorakulmainen. Suuri seinäpeili on kuin ylimääräinen ikkuna. Voit asentaa sen vaaka- tai pystysuoraan. Lattiapeilit ovat erittäin käytännöllisiä vaatehuoneessa. Yli metrin korkuiset kokovartalopeilit näyttävät ulkonäön kokonaisuudessaan. Jotkut mallit voi asentaa myös seinälle.

Peilin ostaminen – millainen sen pitäisi olla?

Tutki monipuolista peilivalikoimaa, jossa on eri kokoisia, muotoisia, värisiä, tyyppisiä ja näköisiä peilejä. Ripustettava tai seisova, pyöreä tai suorakulmainen, löydät varmasti sopivan mallin, joka vastaa toiveitasi ja vaatimuksiasi. Ratkaisevaa on, mihin tarkoitukseen haluat sitä käyttää.

Tilaa säästävän seinäpeilin, joka ei vie tilaa lattialla tai pöydällä, voi sijoittaa kaikkialle, ei ainoastaan kylpyhuoneeseen. Lisäksi tarjolla on lattiapeilejä ja katseenvangitsijoina toimivia koristepeilejä, kuten ranskalainen ikkunapeili. Myös muut verkkokaupan tyylikkäät ja laadukkaat peilit tuovat huoneisiin lisäarvoa.

Peilit – usein kysyttyä

Miksi pitäisi ostaa peili?

Ripustettava tai seisova malli, kauneudenhoitoon, stailaukseen tai asun tarkistukseen: peilit kuuluvat kodin perusvarustukseen ja ne voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen toiminnallisuutta ja estetiikkaa parantamaan.

Millainen sen pitäisi olla?

Kylpyhuoneeseen, eteiseen, keittiöön, olo- tai makuuhuoneeseen: monien kokojen, muotojen, tyylien ja värien ansiosta kaikkiin huoneisiin löytyy ihanteellinen vaihtoehto. Materiaalit eivät tunne rajoja. Tyylisi ja makusi ratkaisevat. Metalliset peilit ovat erityisen moderneja ja elegantteja. Puiset peilit tuovat tilaan luonnollisuutta ja kodikkuutta.

Mitä etuja pyöreällä peilillä on?

Pyöreät peilit sopivat kaikkiin sisustustyyleihin ja tuovat huoneeseen kodikkuutta. Ne ovat suosittuja kylpyhuoneissa, joissa ne luovat hyvän olon tunnelmaa.

Miten peilipinnat vaikuttavat huoneeseen?

Niillä on käytännöllisiä ja koristeellisia tehtäviä, ja niillä voidaan tehdä huoneesta isompi, valoisampi ja kodikkaampi. Heijastavat lasipinnat tuovat lisää valoa ja voivat vaikuttaa huomattavasti siihen, miltä tila vaikuttaa.
Ylös