Toimistokalusteet

Valitse
Järjestä
 • Sivu 1 / 2
28 Osumia "Toimistokalusteet"
Suodatin ja lajitella
 • Sivu 1 / 2
Toimistokalusteet

Osta toimistokalusteet edullisesti netistä

Monet istuvat joka päivä useita tunteja tietokoneen ääressä. Jotta keskittynyt ja tuottava työnteko onnistuu, toimiston sisustuksen täytyy olla hyvin suunniteltu. Oikeat toimistokalusteet ja -varusteet, kuten toimistotarvikelokerikko, jonka avulla annat pienille tarvikkeille omat kiinteät paikat, yksinkertaistavat työtä mittavasti ja tekevät työstä miellyttävämpää ja yksinkertaisempaa. Mistä on kyse ja mikä on tunnusomaista laadukkaille tuotteille, kun haluat ostaa uusia toimistokalusteita?

Huomio laadukkaisiin toimistokalusteisiin ja käytännölliseen toimistovarustukseen

Moni asia vaikuttaa siihen, että tunnet olosi hyväksi tietokoneen ääressä ja saat enemmän iloa työstäsi. Se mahdollistaa tehokkuuden ja parantaa samanaikaisesti motivaatiota. Ergonomia on tärkeää työpaikalla, jotta sinua ei uhkaa terveydelliset vaivat. Hyvä valinta on korkeussäädettävä työpöytä. Pitkä istuminen kumarassa asennossa jännittää selkä-, hartia ja kaulalihaksia. Sovittamalla toimistokalusteet vartalosi kokoon estät väärissä asennoissa oloa ja vaivoja, kuten:

 • jännityksiä
 • selkäkipuja

Korkeussäädettävän pöydän avulla voit suorittaa tehtäviä vaihtelevasti aina tarpeen mukaan joko istuen tai seisten. Seisomisella on etuja verenkiertoon. Kampimekanismi mahdollistaa erilaisten korkeuksien käytön. OneConcept Multidesk -työpöydän erityispiirre on säädettävän korkeuden lisäksi se, että voit säätää myös sen leveyttä.

Toimistokalusteiden toiminnot

 • Työpöytien hillitty ja ajaton eleganssi
 • käsiveivillä toimiva, mutkaton mekanismi työskentelykorkeuden säätöön valinnaisesti seisten tai istuen työskentelyyn
 • veivi on taitettava ja katoaa työpöydän kansilevyn alle
 • säädettävä leveys
 • suuri kantavuus
 • korkeussäädettävät jalat tasaavat lattian epätasaisuuksia

Multidesk Comfort -työpöydän kohdalla voit huristella pöytälevyä ylös ja alas napin painalluksella sähköisen ohjauksen ansiosta. Voit myös tallentaa erilaisia säätöjä pöytään. Ajastin muistuttaa sinua silloin, kun sinun pitäisi muuttaa työskentelyasentoa.

Käytännöllinen toimistovarustus

Sopiva toimistovarustus mahdollistaa organisoidun työskentelyn. Verkkokaupastamme saat erilaisia tuotteita, jotka tekevät olostasi yksinkertaisemman ja miellyttävämmän toimistossa tai kotona. Niihin lukeutuvat:

 • lomakelokerikko työpöydän organisointiin
 • kynäteline työpöydälle
 • korkeussäädettävä monitoriteline, jäähdytys rei'ityksen kautta
 • kaapelikouru tai verkkokori moniosaisille jatkojohdoille

Lomakelokerikon avulla säilytät kaiken hyvin järjestellysti. Monitoriteline optimoi ergonomisen istumisasennon ja luo tilaa työpöydälle. Näytön etäisyyden tulisi olla noin 70 senttimetriä, jotta teline voi ergonomisen korkeuden avulla vähentää tai jopa välttää niska- ja selkäkipuja, näytön etäisyyden tulisi olla noin 70 senttimetriä.

Toimistokalusteiden osto - mitä tarvitset?

Korkeussäädettävä työpöytä ei saisi puuttua mistään toimistosta. Lisävarusteet luovat hyvät työskentelyolosuhteet. Varustuksen avulla päätät, miten haluat organisoida työpöytäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Säilytysratkaisut ovat välttämättömiä. Tämä ja moni muu parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta. Säilytystilaa luot myös hyllyillä ja kaapeilla. Osta huonekaluja ja varusteita jokaiseen käyttötarkoitukseen edullisesti verkosta.

Toimistokalusteista usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi työpöydän pitäisi olla korkeussäädettävä?

Kun tekee töitä istuen, toimistotuolin lisäksi työpöydällä on suuri merkitys. Jos se on korkeussäädettävä, joko veivillä tai sähköisesti, voit sovittaa työpisteesi oman vartalosi kokoon sopivaksi ja istua suorassa ja selkäystävällisesti. Vaihtelua varten voit työskennellä myös seisten, mikä edistää verenkiertoasi ja aineenvaihduntaasi.

Mitkä toimistovarusteet ovat hyödyllisiä?

Jokaista tarvetta varten on olemassa sopiva lisävaruste, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn, esimerkiksi lomakelokerikko, kynäteline tai monitoriteline. Toimistotarvikelokerikolla voit asetella kaiken omille kiinteille paikoilleen.

Mitä etuja monitoritelineestä on?

Monitoriteline optimoi ergonomisen istumisasennon ja luo tilaa työpöydälle.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.