14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Juomalasit & Kupit

Osta juomalasit & kupit edullisesti verkosta

Ovatko café crema, espresso, cappuccino ja latte macchiato intohimosi kohteita? Erikoiskahvit maistuvat herkullisilta, mutta oikeanlaisissa laseissa ne myös näyttävät hyviltä. Voit ostaa Electronic Starin kahvinkeittimen tai espressokoneen kaveriksi myös termoslasit ja muut sopivat astiat edulliseen hintaan verkkokaupastamme.

Laaja valikoima kuppeja, juomalaseja ja muita astioita

Klassinen posliinikuppi saa kilpailijan verkkokauppamme läpinäkyvästä juomalasista. Jotta latten vaahtokruunu pääsee kunnolla oikeuksiinsa, latte macchiato -lasimme ovat hyvä valinta. Jos valmistat tuoreen ja aromaattisen tuoksuisen kahvin mieluiten manuaalisesti, voit ostaa meiltä pressopannun. Hyvän kahvin seuralaiseksi kuuluu aina lasi vettä. Voit tarjoilla sen Electronic Star -verkkokaupan tyylikkäästä karahvista.

Juomalasit, mukit & astiat kestävästä borosilikaattilasista

Juomalasien, mukien ja astioiden materiaalille asetetaan kovat vaatimukset. Borosilikaattilasi vastaa niihin täydellisesti. Jos hemmottelet itseäsi kuumalla cappuccinolla tai latte macchiatolla, lasit ovat niin paksuja, ettet polta niissä sormiasi. Se on kaksoisseinän ansiota. Tämä erityinen lasi sopii myös elintarvikkeille. Herkullisen kahvin tuoma ainutlaatuinen makuelämys ei siten mene pilalle.

Termoslasit pitävät kuumat juomat pitkään lämpimänä, ja ne sopivat myös kylmien juomien jäähdyttämiseen. Karahvin kohdalla on tärkeää, että siitä saa hyvän otteen. Se onnistuu keskelle asetetun silikonirenkaan avulla. Säästääksesi tuntuvasti rahaa tehdessäsi ostoksia kaupassamme, saat kupit ja juomalasit käytännöllisissä seteissä. Mallista riippuen niihin sisältyy myös sopivat lusikat sekoittamista varten.

Ostovinkkejä – juomalasit, kupit, karahvit & pressopannut

Jos arvostat käsintehtyä kahvia ja haluat nauttia täyteläisestä aromista, pressopannu on hyvä valinta. Se pitää huolen siitä, että kahvin luonnolliset öljyt ja rasvat säilyvät juomassa. Se tarjoaa myös todellisen elämyksen vieraille. Lähettyvillä oleva karahvi muistuttaa säännöllisestä nesteytyksestä. Voit laittaa veden joukkoon valitsemiasi hedelmiä ja nauttia siten aromatisoidusta vedestä. Etenkin hienommilla illallisilla vedellä täytetty karahvi kuuluu ehdottomasti pöytäkattaukseen. Borosilikaattilasista valmistetuilla kupeilla ja laseilla olet hyvin varustautunut myös retkille. Voit ottaa ne mukaan vaikka pihalle, piknikille tai asuntoautoon.

Juomalasit & kupit – usein kysyttyä

Millaiset ovat hyvät latte macchiato -lasit?

Tärkeää on ulkonäön ja toimivuuden hyvä yhdistelmä. Ihanteellisessa tapauksessa ne ovat elintarviketurvallisia, kaksiseinäisiä ja läpinäkyviä. Siten voit nähdä kahvin ja maidon värit.

Kuinka monesta osasta klassiset kuppisetit koostuvat?

Jotta voit tarjoilla koko perheelle herkullisia erikoiskahveja, neljän kupin setti on ihanteellinen. Sinkuille ja pariskunnille sopii hyvin kahden setti. Mitä enemmän kuppeja, sitä kauemmin voi odottaa astioiden pesua.

Kuinka tilava karahvin tulisi ihanteellisessa tapauksessa olla?

Pienemmät mallit ovat tilavuudeltaan litran. Kannuihin mahtuu 1,5–2 litraa.
Ylös